کاردستی یادگاری

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3440 بار
سپاس‌های دریافتی: 5880 بار

کاردستی یادگاری

پست توسط shafagh »

این یک موتور لباسشویی چینی است که من حدود 10 سال قبل ان را باز سازی کردم خود موتور اورژینال چینی دوسال کار نکرده سوخت اما بعد از انکه من ان را باز سازی کردم هشت سال تمام کار کرد و هنوز هم سالم است اما قطعات مکانیکی لباسشویی از کار افتاد و موتور را باز کردم سه سال هم در حیات بود امروز تصمیم گرفتم ان را دور بیندازم جالب است بگویم من هیچ وقت دوره بازسازی و تعمیر الکترو موتور ندیده بودم و حتی در کارگاه ها هم مشاهده نکرده بودم متصدیان فنی چگونه ان را باز و بسته و تعمیر می کنند فقط یک کتاب خوانده بودم که اصلا برای تعمیر و فنون تهیه سیم پیچ ها کافی نبود اما همانطور که می بینید بعد از هشت سال کار کردن هنوز حتی رنگ کوئل های ان هم تغییر نکرده غیر از ان دو الکترو پمپ 1 امپر و 6 امپر را هم بازسازی کردم که هنوز بعد از سال ها کار می کنند دلیل اش هم این است که من برای هر کوئل چهار دور سیم علاوه بر طرح اصلی ان اضافه کردم اگرچه این کار کمی ولتاژ را در کوئل ها افت می دهد ام در عوض مانع گرم کردن موتور و اتلاف انرژی بصورت حرارت می شود هنگام بازسازی این موتورها من هیچ وسیله فنی این رشته را نداشتم چهار میخ بلند روی یک تخته می کوبیدم و سیم را دور ان می بستم اما از ان سال به بعد موتور دیگری را بازسازی نکردم البته عذر می خواهم که قاب فلزی ان زنگ زده و مستعمل است چون اولین کاردستی فنی من در این رشته بود دلم نمی امد ان را دور بیندازم و مدت سه سال ان را نگه داشتم

[External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”