[IMG]http://www.talab.ir/user_files/L132074127277.jpg[/IMG]
[SIZE=85]
نیوز : محمد نصرتی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس همزمان با عید قربان، با ارسال نامهای از مردم و جامعه فوتبال تقاضا کرد که او را مورد بخشش خود قرار دهند. متن این نامه به این شرح است:
نام خداوند بخشنده
سلام و تبریک عید سعید قربان به مردم شریف
اینکه میبینم متعاقب یک دهه تلاش و فعالیت صادقانه در فوتبال کشور همراه دیگر اعضای جامعه فوتبالی بر اثر یک اتفاق، که هیچ گونه پیشزمینه و قصد قبلی در آن نبود و صرفا بر اثر حرکت غیر ارادی صورت پذیرفته است موجبات کدورت و ناراحتی شما را فراهم نمودهام از همه شما پوزش خواسته و به امید بزرگواری شما و به پاس سابقه بیحاشیه در این سالهای فعالیت ورزشی درخواست دارم اینجانب را مورد لطف و بخشش قرار دهید تا بتوانم همانند گذشته در کنارتان برای تعالی و شکوفایی فوتبال کشورم کوشش مضاعف نموده و سعی نمایم همچون گذشته همان گونه باشم که از یک بازیکن ملیپوش انتظار میرود.
که بیناترین و شنواترین است میداند رفتاری که من مرتکب شدم آگاهانه و ارادی نبوده است. وضعیت 5 ماه اخیر تیم ما را ببینید و فشارهای روانی حاکم بر ذهنمان را. در این شرایط گل زدن و بردن برای ما فراتر از یک اتفاق معمولی است و موجب بیاختیاری ذهنی و رفتاری شده و شوک روانی را پدید آورده است. اما این هم موجب نمیشود تا شرمساری خویش را از مدیران باشگاه، پیشکسوتان، طرفداران فرهیخته پرسپولیس و جامعه فوتبال به خاطر وقوع این حرکت غیر ارادی اعلام نکنم.
از اینکه ترویج دهندگان منکر صورت پذیرفته از این اتفاق به عنوان حربهای علیه فرهنگ کشورم یا فوتبال و بازیکنان آن سوء استفاده کردند، اظهار تاسف مینمایم و در نهایت در روز عید سعید قربان از محضر خداوند بزرگ، طلب استمداد میکنم.
نامه عذر خواهی نصرتی+عکس
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1072 بار
- سپاسهای دریافتی: 1014 بار
نامه عذر خواهی نصرتی+عکس
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153

-
- سپاسهای ارسالی: 1984 بار
- سپاسهای دریافتی: 1829 بار
Re: نامه عذر خواهی نصرتی+عکس
مال تو غیر ارادی بود مال اون شیث که کاملا ارادی بود 

[External Link Removed for Guests]
وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی 

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: نامه عذر خواهی نصرتی+عکس
حالا معذرت خواهیشون گرفته . این آقا جای کسی رو گرفته تو رده بالا لیگ که حقش تیم های بالایی می باشد
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم