ی کیهان ( در تاریخ ۱۴ / ۱۱/ ۱۳۸۲ ٬ ص ۱ ٬ به نقل از خبرگزاری قرآنی ایران ٬ و آن خبرگزاری هم به نقل از پایگاه خبری kuwait chat ) نوشته است : « فضانوردان آمریکائی در آخرین تحقیقات زمین شناسی خود به این نتیجه رسیده اند که کره ی ماه در گذشته به دو نیم تقسیم شده و سپس در یک فعل و انفعال ٬ دوباره به هم پیوند خورده است . این مطلب که در یک میزگرد تلویزیونی و از زبان یک گروه فضائی اعلام گردید ٬
......ناسا و شق القمر
نشریه نسل سوم كه مربوط به دانشگاه سمنان است به نقل از خبر گزاری قرانی ایکتا می نویسد که در تحقیقاتی که در مطالب ناسا(سازمان هوا و فضای امریکا) داشته اند نا سا سه نوع شکاف در ماه شناشایی کرده که عبارتند از 1- شکافهای دایره ای که مال شهابها و سنگهای آسمانی است 2- شکافهای مارپیچی که مال که دلیل آن هم یافته اند3- شکاف کمر بندی که نتوانشته اند توجیه علمی برای ان پیدا کنند
مطالب بخشی از سخنان دکتر بی آزار شیرازی رییس دانشگاه مذاهب اسلامی بود که در این ماههنامه منعکس شده بود و ایشان گله مندند که چرا ما بر مطلب قران کار علمی نمی کنیم
شرح این مقاله كه به انگلیسی و عربی است به منبع مراجعه كنید
[BASELINE] [/BASELINE]
[IMG]http://www.talab.ir/upload/5/0.192981001285562390_moon2.jpg[/IMG]
ناسا و شق القمر+عکس
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 1072 بار
- سپاسهای دریافتی: 1014 بار
ناسا و شق القمر+عکس
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
Re: ناسا و شق القمر+عکس
پس چرا مسلمون نميشن؟
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
من در اصل خبر شک دارم ! چرا که اگر اونها چنین چیزی کشف کنن عمرا رو نمی کنن یا دلایل دیگه ای ذکر می کنن براش نه اینکه بیان کاری کنن چهار نفر به مسلمونها اضافه بشه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
سلام دوست من،شما به شق القمر یکی از معجزات رسول الله شک دارید؟
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
دکتر جان اصلا گرفتی من چی گفتم ؟! من در چه عالمی هستم و شما در چه عالمی ! در پاسخ به شما بگم معجزه فقط برای افراد سطحی و کسایی هست که درکشون در حد همون چیزی هست که میبینن ! که تازه بعد از دیدنش هم میگن این جادو بود !!!! وگرنه کسی که حقیقت رو درک می کنه نیازی به معجزه نداره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
آخه من خیلی باهوشم همه بهم میگن IQQQQQQQQ 

- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
با وجودی که دو نیمه شدن ماه با اجازه خداوند جهان و به امر حبیب او رسول الله (ص) بصورت معجزه انجام شده اما گویا این واقعه براستی بر اساس مبانی علمی و طبیعی انجام گرفته و ماه از قسمت های خاصی دو نیم شده است
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
میشه اون برنامه ای که محققان ناسا چنین اظهاراتی توش کردن رو گیر آورد ؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم