توهین بی سابقه ملک عبدالله به شیعیان و ایرانیان
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
توهین بی سابقه ملک عبدالله به شیعیان و ایرانیان
پادشاه عربستان در ادامه گفت: ایران به عراق چشم طمع دارد و مامورانش با هدف اطمینان از ادامه ی اختلافات در این کشور حضور دارند!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در یکی از اسناد ویکی لیکس به سخنان تند و توهین امیز ملک عبدالله در مورد ایران و شیعیان اشاره شده است. وی در طول سخنانش به استدلال های وهابیت برای حمله به شیعیان استفاده کرده است. این سند در سفارت امریکا در ریاض و در تاریخ 12 /7/2006 تنظیم شده است.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب" Entekhab.ir ؛ در این سند آمده است: خلیل زاد در طول سفرش به عربستان با ملک عبدالله گفت و گو کرد.
ملک عبدالله مدت زیادی در مورد نگرانی های عربستان سعودی از نفوذ ایران و جانشینانش در عراق و منطقه سخن گفت.
وی به مهمانانش گفت: عدالت در عراق مفقود شده و هیچ عدالتی بین احزاب برقرار نیست..
پادشاه عربستان در ادامه گفت: ایران به عراق چشم طمع دارد و مامورانش با هدف اطمینان از ادامه ی اختلافات در این کشور حضور دارند!
ملک عبدالله اضافه کرد: ایران به دنبال تسلیم کردن آمریکا در عراق بود، اما این کار نشدنی است!
وی تصریح کرد: اکنون که امریکا در عراق است، این کشور به خود اجازه نمی دهد که تحقیر شود.
پادشاه عربستان با بیان اینکه هر چه به نفع عراق است، به نفع ما و منطقه هم هست، گفت: این مهم است که جلوی ایران را بگیریم و هویت واقعی اینها را به مردم نشان دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش، با عصبانیت در مورد نفوذ ایران در منطقه سخن می گوید و می افزاید:: ما شنیده ایم که برخی معتقدند ایران کشوری مهم در جهان اسلام و جهان عرب است. این حقیقت ندارد و اساساً امکان ناپذیر است!
ملک عبدالله در ادامه اظهار داشت: واقعیت این است که مقدس ترین مکان های اسلامی در عربستان است!
وی گفت: من به ایران هشدار داده بودم که اگر بخواهد مدل خود را در عراق ایجاد کند، وضعیتش در جهان اسلام به خطر می افتد.
ملک عبدالله از عربستان سعودی به عنوان یک کشور متعادل و غیر افراطی نام برد و افزود: اسلام حقیقی بر اساس تعادل و حفظ توازن است که عربستان سعودی به عنوان یک حکومت اسلامی از این اصول دفاع می کند و توازن را بین احزاب مختلف در عراق حفظ می کند.
در ادامه ی این سند ویکی لیکس آمده است: مشخص بود که نگرانی های ملک عبدالله تنها شامل ایران نیست، بلکه شامل شیعه در منطقه هم است.
وی شعیان ایران را برای پرستش گنبدها، مجسمه ها و اشخاص مورد سرزنش قرار داد و در اظهارنظری بی ربط که نشان از القای تفکرات وهابیت در عربستان و بالاخص خاندان سعودی دارد، تصریح کرد: عبادت هر چیزی به غیر از خدا اشتباه است.
ملک عبدالله گفت: اینها منتظر بازگشت {امام} مهدی [عج] هستند و می خواهند که فرمانده و ارباب صدایشان بزنند
( ویکی لیکس: توجه داشته باشید: منظور امام دوازدهم ، محمد المهدی است که شعیان اعتقاد به ظهور دوباره ایشان و برقرای عدالت کامل در سراسر جهان دارند)
وی در بخش دیگری از سخنانش، گفت: اگر ایران از جهان اسلام (؟!) چیزی می خواهد باید بیاید و درخواست ان را ارائه دهد.
ملک عبدالله گفت: من به ایران در خصوص تبعات خطرناک دستیابی به سلاح هسته ای هشدار داده ام و چنین کاری باعث اغاز یک جنگ تسلیحاتی منطقه ای می شود.
پادشاه عربستان گفت: البته عربستان به ثبات، صلح و مذاکرات سازنده معتقند است و ایران باید بفهمد که این وضعیت چقدر خطرناک است.
"انتخاب" به دلیل موهن بودن بیش از اندازه ی اظهارات پادشاه وهابی عربستان، بخش هایی از اظهارات وی را حذف کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
در یکی از اسناد ویکی لیکس به سخنان تند و توهین امیز ملک عبدالله در مورد ایران و شیعیان اشاره شده است. وی در طول سخنانش به استدلال های وهابیت برای حمله به شیعیان استفاده کرده است. این سند در سفارت امریکا در ریاض و در تاریخ 12 /7/2006 تنظیم شده است.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی "انتخاب" Entekhab.ir ؛ در این سند آمده است: خلیل زاد در طول سفرش به عربستان با ملک عبدالله گفت و گو کرد.
ملک عبدالله مدت زیادی در مورد نگرانی های عربستان سعودی از نفوذ ایران و جانشینانش در عراق و منطقه سخن گفت.
وی به مهمانانش گفت: عدالت در عراق مفقود شده و هیچ عدالتی بین احزاب برقرار نیست..
ملک عبدالله اضافه کرد: ایران به دنبال تسلیم کردن آمریکا در عراق بود، اما این کار نشدنی است!
وی تصریح کرد: اکنون که امریکا در عراق است، این کشور به خود اجازه نمی دهد که تحقیر شود.
پادشاه عربستان با بیان اینکه هر چه به نفع عراق است، به نفع ما و منطقه هم هست، گفت: این مهم است که جلوی ایران را بگیریم و هویت واقعی اینها را به مردم نشان دهیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش، با عصبانیت در مورد نفوذ ایران در منطقه سخن می گوید و می افزاید:: ما شنیده ایم که برخی معتقدند ایران کشوری مهم در جهان اسلام و جهان عرب است. این حقیقت ندارد و اساساً امکان ناپذیر است!
ملک عبدالله در ادامه اظهار داشت: واقعیت این است که مقدس ترین مکان های اسلامی در عربستان است!
وی گفت: من به ایران هشدار داده بودم که اگر بخواهد مدل خود را در عراق ایجاد کند، وضعیتش در جهان اسلام به خطر می افتد.
ملک عبدالله از عربستان سعودی به عنوان یک کشور متعادل و غیر افراطی نام برد و افزود: اسلام حقیقی بر اساس تعادل و حفظ توازن است که عربستان سعودی به عنوان یک حکومت اسلامی از این اصول دفاع می کند و توازن را بین احزاب مختلف در عراق حفظ می کند.
در ادامه ی این سند ویکی لیکس آمده است: مشخص بود که نگرانی های ملک عبدالله تنها شامل ایران نیست، بلکه شامل شیعه در منطقه هم است.
وی شعیان ایران را برای پرستش گنبدها، مجسمه ها و اشخاص مورد سرزنش قرار داد و در اظهارنظری بی ربط که نشان از القای تفکرات وهابیت در عربستان و بالاخص خاندان سعودی دارد، تصریح کرد: عبادت هر چیزی به غیر از خدا اشتباه است.
ملک عبدالله گفت: اینها منتظر بازگشت {امام} مهدی [عج] هستند و می خواهند که فرمانده و ارباب صدایشان بزنند
( ویکی لیکس: توجه داشته باشید: منظور امام دوازدهم ، محمد المهدی است که شعیان اعتقاد به ظهور دوباره ایشان و برقرای عدالت کامل در سراسر جهان دارند)
وی در بخش دیگری از سخنانش، گفت: اگر ایران از جهان اسلام (؟!) چیزی می خواهد باید بیاید و درخواست ان را ارائه دهد.
ملک عبدالله گفت: من به ایران در خصوص تبعات خطرناک دستیابی به سلاح هسته ای هشدار داده ام و چنین کاری باعث اغاز یک جنگ تسلیحاتی منطقه ای می شود.
پادشاه عربستان گفت: البته عربستان به ثبات، صلح و مذاکرات سازنده معتقند است و ایران باید بفهمد که این وضعیت چقدر خطرناک است.
"انتخاب" به دلیل موهن بودن بیش از اندازه ی اظهارات پادشاه وهابی عربستان، بخش هایی از اظهارات وی را حذف کرده است.
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
[External Link Removed for Guests]
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
- محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
- سپاسهای ارسالی: 5009 بار
- سپاسهای دریافتی: 2658 بار
Re: توهین بی سابقه ملک عبدالله به شیعیان و ایرانیان
واقعیت این است که مقدس ترین مکان های اسلامی در عربستان است!
عبادت هر چیزی به غیر از خدا اشتباه است.
میشه بگید کجای این حرف ها علامت تعجب داره؟
کعبه و مقبره پیامبر که مقدس ترین مکان های اسلامی هستند در عربستان است (چه کسی شک داره؟)
بر منکر مورد دوم هم لعنت
- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
alibig نوشته شده:وی شعیان ایران را برای پرستش گنبدها، مجسمه ها و اشخاص مورد سرزنش قرار داد و در اظهارنظری بی ربط که نشان از القای تفکرات وهابیت در عربستان و بالاخص خاندان سعودی دارد، تصریح کرد: عبادت هر چیزی به غیر از خدا اشتباه است.
کاری با بقیه سخنرانیش ندارم ، ولی این قسمت رو کاملن صحیح گفته. علاوه بر اون ما ضریح پرست، پرچم پرست و شهرپرست(شهر مقدس قم-مشهد مقدس) هم هستیم.
ما به خاطر وجود مرقد یک امام یا یک معصوم یک شهر یک میلونی و بیشتر رو می خونیم مقدس. در حالی که کاملن خلاف روایات امامان است.پبه نظر من، اصولن ما شیعه نیستیم بلکه بیشتر دوستدار اهل بیت هستیم همین و بس. توهم زدیم .
- سپاسهای ارسالی: 1072 بار
- سپاسهای دریافتی: 1014 بار
سلام دوست من منظورتون از پرچم پرست و ضریح پرست چیه؟
در مورد شهر ها هم مقدس به این معنی هست که چون یکی از اولیای خدا در اونجا دفن هستندبقیه شهر تحت الشعاع عظمت و بزرگی ایشون هست،خداوند بزرگ همین اعمال حج رو که ملیارد ها انسان اون رو انجام میدند رو به پاس فرمانبری حضرت ابراهیم(ع)و همسرشون مقرر فرمودند،ما نمیتونیم بگیم چون حضرت ابراهیم یک نفر بود پس اعمال حج رو انجام نمیدیم،واژه مقدس رو که ما به شهر ها میدیم به پاس عظمت و بزرگی اولیا خداست
امید وارم منظورم رو رسونده باشم هرچند هوش و درایت جنابعالی مسلما عرایض این حقیر رو درک خواهد کرد.
در مورد شهر ها هم مقدس به این معنی هست که چون یکی از اولیای خدا در اونجا دفن هستندبقیه شهر تحت الشعاع عظمت و بزرگی ایشون هست،خداوند بزرگ همین اعمال حج رو که ملیارد ها انسان اون رو انجام میدند رو به پاس فرمانبری حضرت ابراهیم(ع)و همسرشون مقرر فرمودند،ما نمیتونیم بگیم چون حضرت ابراهیم یک نفر بود پس اعمال حج رو انجام نمیدیم،واژه مقدس رو که ما به شهر ها میدیم به پاس عظمت و بزرگی اولیا خداست
امید وارم منظورم رو رسونده باشم هرچند هوش و درایت جنابعالی مسلما عرایض این حقیر رو درک خواهد کرد.
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
توی شهر من یه سنگ بزرگ رو اورده بودن گذاشته بودن وسط شهر و کنارش هم یه چادر زده بودن برای جمع آوری کمکهای مردمی برای باز سازی حرم امام حسن عسکری و میگفتن این سنگ قراره برای روی مدفن امام تراشیده بشه .من یه صحنه دیدم که یه بابایی از ماشینش پیاده شد اومد رفت این سنگه رو بوسید بعد هم عقب عقب اومد سوار ماشینش شد و رفت . اون موقع خیلی دلم میخواست یه قدرتی داشتم تا اونی که سنگ رو اورده گذاشته وسط شهر و اونایی که می اومدن زیارت این سنگه رو می گرفتم و به سزای عملشون می رسوندم ولی حیف ..... اون سنگه دو سه هفته ای اونجا بود . بعدش اومدن بردنش یه شهر دیگه . ولی دریغ از اینکه یکی توی این مدت بیاد جلوی سنگ پرستی اون افراد ساده لوح رو بگیره . واقعا دلم برای این اسلام می سوزه که در مواقع لزوم کلیاتش هم برای رسیدن به منافع اندک قابل تغییره . پیامبر اولین کاری که بعد از فتح مکه کرد بیرون انداختن بتها از کعبه بود ولی ما خودمون اقدام به ساختن همچین بتهایی می کنیم ...
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
FREE MAN نوشته شده:توی شهر من یه سنگ بزرگ رو اورده بودن گذاشته بودن وسط شهر و کنارش هم یه چادر زده بودن برای جمع آوری کمکهای مردمی برای باز سازی حرم امام حسن عسکری و میگفتن این سنگ قراره برای روی مدفن امام تراشیده بشه .من یه صحنه دیدم که یه بابایی از ماشینش پیاده شد اومد رفت این سنگه رو بوسید بعد هم عقب عقب اومد سوار ماشینش شد و رفت . اون موقع خیلی دلم میخواست یه قدرتی داشتم تا اونی که سنگ رو اورده گذاشته وسط شهر و اونایی که می اومدن زیارت این سنگه رو می گرفتم و به سزای عملشون می رسوندم ولی حیف ..... اون سنگه دو سه هفته ای اونجا بود . بعدش اومدن بردنش یه شهر دیگه . ولی دریغ از اینکه یکی توی این مدت بیاد جلوی سنگ پرستی اون افراد ساده لوح رو بگیره . واقعا دلم برای این اسلام می سوزه که در مواقع لزوم کلیاتش هم برای رسیدن به منافع اندک قابل تغییره . پیامبر اولین کاری که بعد از فتح مکه کرد بیرون انداختن بتها از کعبه بود ولی ما خودمون اقدام به ساختن همچین بتهایی می کنیم ...
باسلام
دوست عزیز میشه بگید تفاوت اون سنگ با حجرالاسود چیه یا با خوده خونه خدا اگراحترام گذاشتن به این سنگ سنگ پرستیه پس سجده دربرابر خونه خداوبوسیدن حجرالاسود هم سنگ پرستیه چون اونم ازسنگ ،سنگ که باسنگ فرق نمیکنه ولی دوست عزیز مردم اگه به اون سنگ ویا خونه خدا یاحجرالاسود احترام میذارن به خود اون سنگ نیستکه به اونیه که سنگ بهش منتسبه حالا میتونه یک سنگ باشه یا یک فلزیا یک پرچم اون نماد اون فرد یا مکان مقدسه مثال مابه پرچم ایران احترام میذاریم میبوسیمش درآغوش میگیریم حالا میشه بگین تفاوت این پارچه با پارچه ای که باهاش شیشه ماشین یا شیشه منزلتون روتمییزمیکنین چیه ؟تفاوتش اینه مابه اون پارچه احترام نمیذاریم بخاطر جنسش یاخوش بلکه به خاطر اینکه نماد یک کشور وملت هست احترام میذاریم به همین دلیل توهین به پرچم توهین به یک کشوریا ملته وگرنه پارچه پارچس وبه خودی خود اعتباری نداره مسئله نماد ونشانه است مااگرمقابل کعبه که ازسنگ ساخته شده سجده میکنیم دربرابراون خونه که سجده نمیکنیم دربابراون کسی که این خونه نمادش هست سجده میکنیم اون خونه یک نماد ه یک نشانه است درمورد اون سنگ هم همینطور احترامی که مردم به اون سنگ میذارن به خوداون سنگ نیست بلکه به اونیه که سنگ بهش منتسبه این با اون بتی که پیامبر شکست فرق میکنه تفاوتش اینه که اونها خودسنگها روپرستش میکردن وگرنه بت پرستهاهم مثل ما مسلمونه مقابل همین کعبه سجده میکردن پس حالا ماباید بگیم مسلمونا بت پرستن چون مثل بت پرستا مقابل کعبه سجده میکنن
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
ترجمه
ترجمه
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 4214 بار
- سپاسهای دریافتی: 8330 بار
اگه این طوره که شما می فرمایید با توجه به آیات قران که می فرمایند همه آفریده ها نشانه ای از خدا هستند پس ما می تونیم کوهها رو هم بپرستیم چون هم نشانه ای از نشانه های خدا هستن هم پر از سنگن . برادر من، ما به سمت کعبه سجده می کنیم چون دستور اسلامه چون دستور پیامبرمونه چون در قران اومده .حالا شما یه جا یا یه دستور بهم نشون بده که گفته باشه یه تیکه سنگ که از یه کوه بریده شده و حتی هیچ تراشی هم نخورده و هنوز روی هیچ قبری گذاشته نشده ،قابل زیارت کردنه من از حرف خودم بر می گردم . ما به جای "یا خدا" می گیم یا" امام زاده فلان" یا" سقا خونه بهمان ".برادر من ، شما یه سوره یه آیه یا یه حدیث بهم نشون بده که پیامبر گفته باشه ما بجای یا خدا بگیم یا امامزاده " شاهپور اردبیلی" من یه فیلم دارم که توش نشون میده مردم یه روستا که قراره بره زیر آب سد چطور از این امام زاده می خوان که جلو آب رو بگیره . آخر کار هم درش میارن می برنش به یه جای جدید . ارزش و احترام معصومین به جا ولی من با این خرافات مخالفم .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
تا جایی که من میدونم بت پرستی تو عربستان اینطوری شروع شده که یک تیکه سنگی چیزی از کعبه به یادگاری به شهرهای دیگه میبردن و کم کم و نسل به نسل فراموش شده کمه اون تیکه سنگ برای یادگاری و به یاد افتادن فقط کعبه هست نه چیز دیگه بعد از فوت اجداد و بوجود اومدن نسلهای جدید سنگ میشد اول نماد مقدس بعد میشد خود تقدس بعد میشد خود وسیله پرستش .
ولی مسئله ای که هست اولا اون اعراب خود جاهل به کلمه ی واقعیش بودن ، دوما اطلاع رسانی و سطح گستردگی دسترسی به اطلاعات و آموزش های دینی انقدر نبوده
ولی باید قبول کنیم بعضی ها اونقدری که به بوسیدن در حرم و پنجره فولاد و ... اعتقاد دارن به خوندن نماز معتقد نیستن ولی این عده باز هم دلیل بر این نیستن که شیعه غلط هست بلکه سطح درکشون از شیعه فعلا همین قدر هست و باید بیشتر برن پی مذهبشون
غلط اون تفکری هست که میگه نباید سر قبر پیامبر خدا گریه کنی و مرده پرستی هست چون اندازه دراز گوش اگه شعور داشت میفهمد گریه برای اولیای محبوب خداست فقط بواسطه اینکه محبوب خدا بودن گریه بواسطه این هست که انسان هستیم و در غم و سوگ نبود جسمی پیامبر خدا هستیم گریه برای این هست که میبیم پیامبر مجبور بوده با چه نفهم هایی سرکله بزنه که بعد از 1400 سال هنوز هم آدم نشدن! و کار خوب رو این میدونن که برن خودشون رو تو یه رستورانی جایی منفجر کنن جایی که حتی افراد نظامی هم نیستن تا ناهار رو بهشت باشن و بعد ناهار با حوری ها خود خلوت کنن! این بد هست که بخاطر شکم و زیر شکم خود کم شعورتو منفجر کنی جناب وهابی غیر عزیز خدا و خلق خدا!
ولی مسئله ای که هست اولا اون اعراب خود جاهل به کلمه ی واقعیش بودن ، دوما اطلاع رسانی و سطح گستردگی دسترسی به اطلاعات و آموزش های دینی انقدر نبوده
ولی باید قبول کنیم بعضی ها اونقدری که به بوسیدن در حرم و پنجره فولاد و ... اعتقاد دارن به خوندن نماز معتقد نیستن ولی این عده باز هم دلیل بر این نیستن که شیعه غلط هست بلکه سطح درکشون از شیعه فعلا همین قدر هست و باید بیشتر برن پی مذهبشون
غلط اون تفکری هست که میگه نباید سر قبر پیامبر خدا گریه کنی و مرده پرستی هست چون اندازه دراز گوش اگه شعور داشت میفهمد گریه برای اولیای محبوب خداست فقط بواسطه اینکه محبوب خدا بودن گریه بواسطه این هست که انسان هستیم و در غم و سوگ نبود جسمی پیامبر خدا هستیم گریه برای این هست که میبیم پیامبر مجبور بوده با چه نفهم هایی سرکله بزنه که بعد از 1400 سال هنوز هم آدم نشدن! و کار خوب رو این میدونن که برن خودشون رو تو یه رستورانی جایی منفجر کنن جایی که حتی افراد نظامی هم نیستن تا ناهار رو بهشت باشن و بعد ناهار با حوری ها خود خلوت کنن! این بد هست که بخاطر شکم و زیر شکم خود کم شعورتو منفجر کنی جناب وهابی غیر عزیز خدا و خلق خدا!
- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
[HIGHLIGHT=#548dd4]با تشکر از دوستان عزیزم FREEMAN و SORENA
دوستان انتظار نداشته باشین مردم و در مقیاس کوچکتر کاربران این سایت همون اول بیان و حرف شما رو بدون مقاومت تایید کنند که اگر اینطوری بود وضع ما این نبود. توصیه ام به بقیه دوستان هم اینه کمی سخنرانی های دکتر «رحیم پور ازغدی» رو ببینند و در مورد این صحبت هایی که گفتم تحقیق کنند ، شیعه کیه و چکار باید بکنه، مرام و رفتارش چی باشه. فرق شیعه با محب اهل بیت(ع) چیه؟ چرا امام رضا(ع) ایرانی ها رو که بیشتر از یک هفته منتظردیدار با ابشون بودند راه نداد بیان.
اون موقع می فهمند بزرگترین مقاومت ها رو در مقابل شیعه ناب همین طرفداران اسلام عشقی و شیعه نماها انجام می دن. در مورد اینکه ما مسلمون هم هستیم هم بنده شک دارم. اگه به صرف گفتن چند جمله ساده طرف از کافر بشه مسلمون که این همه جنگ و دعوا نبود. ما ماهیت مون ضد اسلامی هست . سر خودمون رو کلاه نذاریم.
کم کم داره حالم از این برنامه های یکطرفه رسانه به اصطلاح ملی به هم می خوره، به جای اینکه فهم مردم رو بالا ببره داره کورمذهبی رو رواج میده.
منظور من هم از ضریح پرستی ایشالله اگر تشریف بردید قم یا مشهد داخل حرم متوجه م یشید که عده ای می خوان بقیه رو خفه کنن تا به ضریح برسن. اگر قصد کسی اظهار ارادت خدمت ایشون داشته باشن همون روبروی ضریح هم برسن کفایت می کنه.
دوستان انتظار نداشته باشین مردم و در مقیاس کوچکتر کاربران این سایت همون اول بیان و حرف شما رو بدون مقاومت تایید کنند که اگر اینطوری بود وضع ما این نبود. توصیه ام به بقیه دوستان هم اینه کمی سخنرانی های دکتر «رحیم پور ازغدی» رو ببینند و در مورد این صحبت هایی که گفتم تحقیق کنند ، شیعه کیه و چکار باید بکنه، مرام و رفتارش چی باشه. فرق شیعه با محب اهل بیت(ع) چیه؟ چرا امام رضا(ع) ایرانی ها رو که بیشتر از یک هفته منتظردیدار با ابشون بودند راه نداد بیان.
اون موقع می فهمند بزرگترین مقاومت ها رو در مقابل شیعه ناب همین طرفداران اسلام عشقی و شیعه نماها انجام می دن. در مورد اینکه ما مسلمون هم هستیم هم بنده شک دارم. اگه به صرف گفتن چند جمله ساده طرف از کافر بشه مسلمون که این همه جنگ و دعوا نبود. ما ماهیت مون ضد اسلامی هست . سر خودمون رو کلاه نذاریم.
کم کم داره حالم از این برنامه های یکطرفه رسانه به اصطلاح ملی به هم می خوره، به جای اینکه فهم مردم رو بالا ببره داره کورمذهبی رو رواج میده.
منظور من هم از ضریح پرستی ایشالله اگر تشریف بردید قم یا مشهد داخل حرم متوجه م یشید که عده ای می خوان بقیه رو خفه کنن تا به ضریح برسن. اگر قصد کسی اظهار ارادت خدمت ایشون داشته باشن همون روبروی ضریح هم برسن کفایت می کنه.
آخرین ويرايش توسط 1 on interceptor, ويرايش شده در 0.
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
اگه شما برید مشهد و امام رضا به عمق فاجعه پی میبرید اگر وارد صحن مقبره شید سالم نمیتونید بیاید بیرون مردم ما مثل وحشیها اونجور حل میدن که ... خود امام رضا این صحنه ها رو میبینه چی میگه آیا ما امام رضا رو به یک قبر خلاصه نمیکنیم در کل جهان اگر کسی صدای ائمه بزنه صداشو میشنون
حج بیشتر برای اتحاد مسلمانها هست
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
اساسا" با پیدایش شیعه و سنی و تضاد های موجود و تولد وهابیت و وجود عناصر تند رو در دو طرف, از اسلام فقط "اسمی" باقی مانده است!
عربستان سعودی با این حرف ها در گذشته و کار های امروز عملا" دشمنی خود را با ایرانی ها اعلام کرده است.
ضمنا" بدبختی ما این است که عجم هستیم! از دید عرب هر چند سوسمار خور و .... ما جایگاهی نداشته و نداریم...
بماند که این عجم شیعه هم هست!
در مجموع دوست دارم که این حقیقت رو عرض کنم که تمام این مسائل ریشه اش ابر قدرت ها خصوصا" انگلستان است!
با ساختن داستان شیعه و سنی و زاییدن وهابیت عملا" قلب جهان 1 میلیاردی مسلمان ر اهدف گرفته و آن را زد!
حساب کنید: وجود اتحادیه ایی مشترک از دها کشور مسلمان که دارای یک پول واحد- یک ارتش مشترک یک اقتصاد یکپارچه و سالم
چقدر می تواست به پیشرفت و ترقی مسلمانان کمک کند؟
اینجا بود که از چند صد سال قبل شروع به برنامه ریزی کردند و امروز هم موفق شدند!
عربستان سعودی با این حرف ها در گذشته و کار های امروز عملا" دشمنی خود را با ایرانی ها اعلام کرده است.
ضمنا" بدبختی ما این است که عجم هستیم! از دید عرب هر چند سوسمار خور و .... ما جایگاهی نداشته و نداریم...
بماند که این عجم شیعه هم هست!
در مجموع دوست دارم که این حقیقت رو عرض کنم که تمام این مسائل ریشه اش ابر قدرت ها خصوصا" انگلستان است!
با ساختن داستان شیعه و سنی و زاییدن وهابیت عملا" قلب جهان 1 میلیاردی مسلمان ر اهدف گرفته و آن را زد!
حساب کنید: وجود اتحادیه ایی مشترک از دها کشور مسلمان که دارای یک پول واحد- یک ارتش مشترک یک اقتصاد یکپارچه و سالم
چقدر می تواست به پیشرفت و ترقی مسلمانان کمک کند؟
اینجا بود که از چند صد سال قبل شروع به برنامه ریزی کردند و امروز هم موفق شدند!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
metal_korn نوشته شده:اگه شما برید مشهد و امام رضا به عمق فاجعه پی میبرید اگر وارد صحن مقبره شید سالم نمیتونید بیاید بیرون مردم ما مثل وحشیها اونجور حل میدن که ... خود امام رضا این صحنه ها رو میبینه چی میگه آیا ما امام رضا رو به یک قبر خلاصه نمیکنیم در کل جهان اگر کسی صدای ائمه بزنه صداشو میشنون
آخ گفتی اون دم بیشتر شبیه این مسابقه هایی هست که تو شهر بازی میزارن از نرده بوم طنابی بری بالا زنگولرو بزنی برنده میشی! یک سری هم مردم رو هل میدن تفریح میکنن، عوض اینکه پیش امام رسیدن رعایت ادب و حرمت بیشتر از هر جای دیگه داشته باشن، مثل اینکه وارد مسابقه ی بدون قانونی شدن که هرچی مشت و لگند نثار اطرافیانت کنی برسی دمه ضریح ثواب کردی! قسمت خانوم ها هم که شنیدم وضع خیلی بدتر هست چادر میبندن دور کمر مثل لدر میرن جلو....
یکی نیست بگه آقا! خانم! اومدی حرم یا رینگ بکس، اومدی ثواب کنی یا حق ناس بیافته گردنت