طرح یک راکت
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3436 بار
- سپاسهای دریافتی: 5879 بار
طرح یک راکت
طرح این راکت مدتها در فکرم بود دیروز که مقاله ای در مورد در مورد موشک ضد تانک جاولین را ترجمه کرده و به سنترال کلاب فرستادم مصمم شدم ان را روی کاغذ بیاورم لذا امروز اتوکد را نصب کرده و مشغول شدم که عکسی از ان راکت را اینجا مشاهده میفرمایید طرحی عملی و سبک و خوب است و البته یک لانچر هم دارد ضد نفر، سنگر و وسائل موتوری و تاسیسات سبک است فعلا در حال طراحی خود راکت در اندازه مطلوب و مشخصات مورد نظر هستم و بعد از ان به طراحی لانچر ان خواهم پرداخت امیدی هست که طرح به نتیجه برسد

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1604 بار
- سپاسهای دریافتی: 2353 بار
- تماس:
Re: طرح یک راکت
سلام دوست عزیزم
بله امید هست.چرا نباشه؟
کار بسیار خوبی رو آغاز کردید.امیدوارم تا آخر این راه رو با موفقیت طی کنید.
پیروز باشید

بله امید هست.چرا نباشه؟

پیروز باشید

[External Link Removed for Guests]
وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
دوست عزیز بسیار کار خوبی کردی فقط ایا
قابلیت ممتازی هم در ذهنت داری و یا یک ایده نو

و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
خوب كار قابل تقديري هستش ولي يك سوال ايا شما علم كافي براي اين كار رو داريد منظورم اينه كه رششتتون چي هستش و اگه رشتتون ربطي به موضوع طراحي موشك نداره از كجا منابع لازم براي طراحي موشك رو به دست اورديد
با تشكر
با تشكر

هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

- سپاسهای ارسالی: 540 بار
- سپاسهای دریافتی: 1670 بار
خوبه ادامه بده همیشه کارها بدست مهندسان آن رشته ساخته نمیشه گاهی افراد عادی هم میتونن کارهای جالبی آنجام بدن که به فکر کسی نرسیده اساسا هر سری یک فکری داره.
ولی یک نکته شاید خیلی زود دوران موشک ضد تانک هم سر بیاد. گویا ارتش آمریکا طرحی داره که در حال آزمایش هست و اگر عملیاتی بشه دیگه میشه چند تن زره سنگین رو کنار گذاشت. یک نمونه آزمایشی دیدم که میتوانست موشک آرپی جی 7 رو قبل از برخود تو هوا بزنه یکی دیگه هست که هنوز نفهمیدم چطور موشک رو نابود میکنه اما طوری پوسته موشک رو نابود میکنه که به موشک آسیب شدیدی میزنه انگار یک مرغ رو تو یک دستگاه پرکنی بندازی.
ولی یک نکته شاید خیلی زود دوران موشک ضد تانک هم سر بیاد. گویا ارتش آمریکا طرحی داره که در حال آزمایش هست و اگر عملیاتی بشه دیگه میشه چند تن زره سنگین رو کنار گذاشت. یک نمونه آزمایشی دیدم که میتوانست موشک آرپی جی 7 رو قبل از برخود تو هوا بزنه یکی دیگه هست که هنوز نفهمیدم چطور موشک رو نابود میکنه اما طوری پوسته موشک رو نابود میکنه که به موشک آسیب شدیدی میزنه انگار یک مرغ رو تو یک دستگاه پرکنی بندازی.
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
aliamous نوشته شده:خوب كار قابل تقديري هستش ولي يك سوال ايا شما علم كافي براي اين كار رو داريد منظورم اينه كه رششتتون چي هستش و اگه رشتتون ربطي به موضوع طراحي موشك نداره از كجا منابع لازم براي طراحي موشك رو به دست اورديد
با تشكر
با توجه به اطلاعات مقدماتی که من از بعض رشته های علوم به اضافه استعدادی قوی که در زمینه طراحی دارم معمولا موفق به ایجاد یک طرح می شوم سوم قدرت تجسم و تخمین بنده است که می توانم دستگاهی را که مورد نظرم است در ذهنم ساخته و حتی آزمایش کنم علاوه بر همه ی این موارد تمامی عوامل جانبی را که ممکن است بر ان طرح اثر گذار باشد در نظر می گیرم و معمولا اگر طرح را به مراجع مهندسی مربوطه تحویل دهم نقص و ایراد عمده ای ندارد این راکت هم یکی از انهاست و شامل چند بخش می باشد یکی نیروی محرکه ان ، یکی قسمت سر جنگی ان ( که البته باید مکانیزم اکتیو شدن هنگام شلیک ان و سوزن و چاشنی و ملحقات مربوطه را هم طراحی کنم که در ذهنم هست ) و یکی هم لانچر ان است که توسط نفر حمل می شود . ابتدا می خواستم بالک ها را حذف کرده و تثبیت حرکت راکت در راستراه را بوسیله گازهای خروجی تامین کنم (مثل راکت های کاتیوشا) اما فعلا همین طرحی را که مشاهده می کنید در نظر دارم و شاید در مدل های دیگر ان نوع راکت را هم در نظر بگیرم .لانچر ان بسیار جالب است و متاسفانه از طریق اینترنت نمی توانم جزییات ان را به عرض دوستان برسانم این راکت هدایت شونده نیست و قطعات الکترونیکی ندارد اما برای پرتاب ان از یک باطری ( برای محترق کردن detonator ) که به کمر حامل بسته می شود استفاده می گردد این راکت توسط لانچر ان در فواصل نزدیک برخورد خطی و مستقیم دارد ام در فواصل دورتر می توان ان را بصورت قوسی به سمت هدف پرتاب کرد ( تقریبا مثل خمپاره) اما درهمین حالت قوسی نیز بر روی دوربین یا شاخص ان تعیین فاصله در نظر گرفته خواهد شد که راکت در موضع تعیین شده فرود بیاید . طبق تخمین های اولیه وزن این راکت کوچک 400 الی 500 گرم است که تیر انداز براحتی می تواند تا ده عدد از انها را در کوله پشتی خود حمل کند سر جنگی ان با وجودی که قابلیت تخریبی زیاد ندارد ام براحتی قادر است در محل تجمعات نفرات دشمن و یا خود رو ها و تاسیسات سبک ضایعه ایجاد کند (به اندازه یک نارنجک ) اما هدفگیری ان می تواند دقیق باشد و البته از خرج های مختلفی می توان استفاده کرد. جهت اطلاع دوستان تصویر یکی از طرح های دیگر را هم ارسال می نمایم البته قسمت هایی از ان استتار کرده ام که طرح مشخص نشود

razates نوشته شده:دوست عزیز بسیار کار خوبی کردی فقط ایا
با تصور اینکه این ایده هفتاد درصد عملی و قابل ساخت باشد هم راکت و هم پرتاپ کننده ان طرحهایی بدیع و جدید است و مکانیزم های خاصی دارند که در نوع خود نو آوری محسوب می شود البته برای اینکه این ایده تبدیل به یک طرح کامل صنعتی با محاسبات لازم شود مشکلاتی وجود دارد که احتمال می دهم بتوانم اکثر قریب به اتفاق انها را حل و فصل کنم اما خدمت شما و سایر دوستان گرامی عرض کنم فعلا تصویری را که مشاهده می کنید یک الگو است تا از روی ان طول کلی ، قطر ، ضخامت مناسب تیوب راکت ، وزن، اندازه باله ها ، طول متناسب برای بدنه راکت و سر جنگی ان ، طراحی مکانیزم لازم برای ضامن سر جنگی ،طراحی قفل لازم برای زمانی که راکت در لانچر قرار می گیرد ، طراحی قسمت استارت اتش روی راکت و لانچر ، طراحی محل نصب دوربین یا شاخص و مگسک روی لانچر ، ماشه و ضامن لازم ان ، تعیین نوع سوخت راکت و خرج مرمی ( بعد از طراحی کامل خود راکت و لانچر این امور بایست با مشاوره کارشناسی مربوطه انجام گیرد ) را تعیین کنم تا برسد به مرحله ی ساخت یک نمونه ازمایشی ان و ایجاد اصلاحات لازم البته اگر طرح نهایتا تصویب شود انجام امور این مرحله کار من نیست و باید در ادارات نظامی صورت بگیرد
.
خدمت دوستان گرامی عرض شود فعلا کار را تا این مرحله ادامه داده ام که سه قسمت راکت مشاهده می شود
1- موتور و قسمت سوخت
2- بدنه اصلی قسمت جنگی
3- کلاهک که خود دارای خرج بوده و علاوه بر ان ضارب چاشنی نیز حساب می شود
ساچمه کوچکتر نقش ریل و نگاه دارنده کلاهک و بدنه انفجاری را بعهده دارد و بعد از مونتاژ اجازه نمی دهد کلاهک از بدنه خارج شود اما اجازه حرکت طولی روان به اندازه 1~2 سانتیمتر را برای کلاهک فراهم می کند. ساچمه بزرگتر ضامن قسمت جنگی راکت محسوب می شود و اجازه نمی دهد که قبل از پرتاب ضربه های اتفاقی و ناخواسته به سوزن چاشنی راکت منتقل شده و چاشنی را فعال کند این ضامن بسیار ایمن است و ضامن اصلی و اول سر جنگی بحساب می اید که علاوه بر ان ضامن دیگری هم دارد که فعلا از تشریح ان معذورم . وقتی راکت از لانچر پرتاب می شود زمانی است که ضامن رها شده و کلاهک برای ضربه زدن به سوزن آزاد می شود از این به بعد راکت به هرچیزی که برخورد کند عمل می کند هنگام پرتاب ، ساچمه بزرگ که قبلا طبق مکانیزم خاصی که فعلا از بیان ان معذورم بین کلاهک و بدنه گلوله قرار دارد با خروج راکت از لانچر به بیرون پرتاب شده و راکت مسلح می شود . سوزنی که مشاهده می شود توسط فنر بالا نگه داشته می شود و بمحض ازاد شدن کلاهک و ضربه به ان گلوله عمل خواهد کرد.
.
خدمت دوستان گرامی عرض شود فعلا کار را تا این مرحله ادامه داده ام که سه قسمت راکت مشاهده می شود
1- موتور و قسمت سوخت
2- بدنه اصلی قسمت جنگی
3- کلاهک که خود دارای خرج بوده و علاوه بر ان ضارب چاشنی نیز حساب می شود
ساچمه کوچکتر نقش ریل و نگاه دارنده کلاهک و بدنه انفجاری را بعهده دارد و بعد از مونتاژ اجازه نمی دهد کلاهک از بدنه خارج شود اما اجازه حرکت طولی روان به اندازه 1~2 سانتیمتر را برای کلاهک فراهم می کند. ساچمه بزرگتر ضامن قسمت جنگی راکت محسوب می شود و اجازه نمی دهد که قبل از پرتاب ضربه های اتفاقی و ناخواسته به سوزن چاشنی راکت منتقل شده و چاشنی را فعال کند این ضامن بسیار ایمن است و ضامن اصلی و اول سر جنگی بحساب می اید که علاوه بر ان ضامن دیگری هم دارد که فعلا از تشریح ان معذورم . وقتی راکت از لانچر پرتاب می شود زمانی است که ضامن رها شده و کلاهک برای ضربه زدن به سوزن آزاد می شود از این به بعد راکت به هرچیزی که برخورد کند عمل می کند هنگام پرتاب ، ساچمه بزرگ که قبلا طبق مکانیزم خاصی که فعلا از بیان ان معذورم بین کلاهک و بدنه گلوله قرار دارد با خروج راکت از لانچر به بیرون پرتاب شده و راکت مسلح می شود . سوزنی که مشاهده می شود توسط فنر بالا نگه داشته می شود و بمحض ازاد شدن کلاهک و ضربه به ان گلوله عمل خواهد کرد.
.
-
- سپاسهای ارسالی: 373 بار
- سپاسهای دریافتی: 1777 بار
با تشکر از شما به خاطر ارایه طرحهای جالبتون
ولی میشه بپرسم هدایت این راکت چطور هست فکر کنم مثل آر پی جی بدون سیستم هدایت باشه و فقط به نشانه گیری اولیه وابسته باشه یا مثل تاو برا سیستم هدایت سیمی میشه در نظر گرفت ؟
ولی میشه بپرسم هدایت این راکت چطور هست فکر کنم مثل آر پی جی بدون سیستم هدایت باشه و فقط به نشانه گیری اولیه وابسته باشه یا مثل تاو برا سیستم هدایت سیمی میشه در نظر گرفت ؟
به رویاهایت بی اندیش ..........
- سپاسهای ارسالی: 1072 بار
- سپاسهای دریافتی: 1014 بار
مواضب باشین خدای نکرده اتفاق بدی نیفته 

به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153