مثلا ارپی جی 7 رو با طرحی مثل طرح شما جایگزین کرد آیا برد بیشتری داره؟ دقت بیشتری داره ؟ سبکتر هست؟ و غیره ...
با سلام
قدرت این راکت از آرپی جی بیشتر نیست بلکه کمتر است .البته من سر جنگی ضد زره در حال حاضر برای ان در نظر نگرفته ام بلکه همانطور که عرض شد یک سلاح انفجاری معمولی نظیر نارنجک تفنگی است .یکی از حسن های ان نسبت به ار پی جی 7 سبک بودنش می باشد اما مزیت اصلی این راکت نسبت به ار پی جی نکته دیگریست که قدرت تخریب فوق العاده ای به ان می دهد و در اصل یک اتشبار است که فعلا تا کامل شدن طرح ان و تحویل به یک سازمانی که ان را بررسی کند از طریق اینترنت نمی توانم عرض کنم لذا از ار پی جی مخرب تر است
شما باید یک مزیت به انواع متعارف سلاحهای که بطور انبوه در حال تولید هستن اضافه کنید تا کاربردی باشن و در اصل اول هدف طراحی باید معلوم بشه و در اصل شکل ظاهری و رنگ یک سلاح اخرین مرحله از طراحی هستش و گرنه اینکه صرفا یک شکل و یک پایه برای پرتاب اون رو نشون بدین و اسم طراحی براش بزارین با عرض پوزش باید بگم که به نوعی به مهندسان و طراحان دارید بی احترامی میکنید.
نه مهندس این طرح اگرچه فعلا یک پیش نویس است و محاسبات عملی برای ان انجام نشده اما نقاشی نیست در ضمن شاید بعضی از دوستان فکر کنند هدف من گاهی از بیان کردن یک سری اختراعات و طراحی های خودم نوعی میل به خود نمایی و از جهتی خود بزرگ بینی باشد مطمئن نیستم که اینطور باشد شاید انگیزه من در مطرح کردن این موضوعات بیشتربه خاطر اظهار نظر سایر دوستان ، انتقادها ، تشویق ها و بعض پیشنهادهایی است که ارائه می شود چون شما فکر نکنید من فقط از تشویق خوشم می اید نه ، واقعا انتقاد را هم خیلی دوست دارم چون اولا می فهمم منتقد اهل فن است و موضوع طرح را خوب درک کرده و جزییاتی را بیان می کند که یا خودم قبلا به ان فکر کرده ام یا از ان غافل بوده ام و متوجه اشکال موجود می شوم اما در باره مهندسی که گفتید دو بخش است یک بخش مهندسی، محاسبات دقیق ریاضی و فیزیک و یا شیمیکال یک طرح است و یک بخش خود طراحی است در بخش طراحی سایر افراد وارد به فن هم می توانند مشارکت داشته باشند اگرچه فقط ایده خود را بصورت یک نقاشی ساده و حتی بدون ابزار ترسیم روی کاغذ بیاورند لذا نمی توان گفت طراحی این افراد نظیر بنده کاری خلاف شان مهندسی است بهر حال حالا که یک وسیله اسان و راحت و از جهتی فوری همچون وب سایت برای ارتباط و گفتگوی دوستان و متخصصان فراهم شده بنده هم اگر گاهی اینگونه موضوعات معمولا غیر معمولی را بیان می کنم خیلی نباید مهم باشد از این جنبه هدف فقط گفتگو و شنیدن نظرات دوستان است
به هیچ وجه قصد دلسرد کردن شما رو ندارم اما من هم زمانی که کلاس ابتدایی بودم و زمان جنگ هم بود میشستم کلی تجهیزات نظامی رو میکشیدم و براشون توی ذهنم طرح و نقشه داشتم ولی بعد متوجه شدم بین عکس و اجرا زمین تا اسمون فاصله هست
نه خیالتان راحت، من از انتقادات خوب شما دلسرد نمی شوم یعنی هیچ چیز مرا دلسرد نمی کند شاید دلیل اش این باشد که احساس می کنم می توانم
اما به عنوان یک طراح و مهندس بی ادعا خدمت شما عرض کنم که انگیزه شما برای ایجاد و خلق کردن و شاید نو آوری کاملا ستودنی هست و در صورت داشتن پشتکار و کسب دانش فنی و شرکت در پروژه های گروهی حتما موفق خواهید شد.
از لطف شما همکار گرامی تشکر می نمایم