بلندترین زن جهان در جستجوی کفش

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

بلندترین زن جهان در جستجوی کفش

پست توسط sohrab_poet »

تصویر
یائو دفن (Yao Defen) که دو متر و سی و شش سانتی متر قد دارد در کشور محل تولدش چین نتوانست کفشی مناسب و اندازه پای خود پیدا کند، سایز پای این زن 57 می باشد. به همین منظور یک کفاش آلمانی برای کمک به وی که بلندترین زن جهان به شمار می آید داوطلب ساخت کفشی سایز پای او شد.

جرج وسلز(Georg Wessels) در حدود ربع قرن است که در آلمان برای افرادی که سایز پای غیر متعارف دارند کفش میدوزد.

هنگامیکه این کفاش، آلمان را به قصد چین ترک میکرد چمدان وی به علت حجم زیاد کفشهای یائو بعد از قرار دادن یک جفت کفش و یک جفت صندل در چمدان برای او کاملا پرشده بود.

به گفته این کفاش رنگ مورد علاقه یائو قرمز تیره است و بهمین سبب وی از چرم گاو به این رنگ برای او کفش هایی دوخته است.

این زن 34 ساله قادر به سفر نیست و به سختی یک جفت کفش سیاه مردانه می پوشد زیرا نمیتواند کفش مناسب برای خود پیدا کند.

این زن چینی یکی از ده فرد بسیار قد بلند دنیاست و این کفاش آلمانی در طی چندین سال مرتبا به دیدار وی رفته و با مخارج خود برای او کفش دوخته است.

افرادی که در دوران جوانی رشد غیر معمول دارند دارای مشکلات عدیده و جدی هستند و به سختی قادر به حرکت و سفر کردن میباشند.

پدر و مادر این دختر به علت فقر مالی او را در سن 13 سالگی در حالیکه یک متر و هشتاد و پنج سانتی متر قد داشت به یک سیرک در چین فروختند.

مردم برای دیدن و تماشای وی به سیرک می آمدند و او بعد از اینکه بزرگتر شد از سیرک فرار کرده و در حال حاضر در آپارتمانی در روستای خود به تنهائی زندگی میکند.

در غده هیپوفیز این زن توموری وجود دارد که سبب ترشح نامعقول و بیش از حد هورمون رشد می شود و همین امر باعث بلندی قد وی گردیده است ، این کفاش آلمانی داوطلب شده است که هزینه جراحی او را شخصا بپردازد
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط grimi »

من فکر کنم خالی بندی باش :-? :-( :-P
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”