بنام خدا روابط انسانی در مرخصی.!
. می کنم سال هاست که روابط انسانی به مرخصی رفته است،اونم مرخصی دراز مدت...
. دست های گرم،بی منت ، که دست ما را می فشرد و می گفت نگران نباش ، همه چیز درست میشود ، خدا بزرگ است ، من هم در کنار توهم ، تا اخرین لحظه ..
. منبع عشق و محبت و ایمان ،وقتی در کنارش وای می ایستادیم ، حس های خدایی را به ما منتقل می کرد و گرمای وجودش ما را مست می کرد ...
. چنین دوستان و رفیقان بهشتی کجا رفتن..!
. من خواب دیدم و هیچگاه چنین انسان های مظلوم و مخلصی وجود نداشته ،..
..
. این چنین انسان های هنوز هستن ولی تعدادشان خیلی اندک شده ، همان تعداد اندک را ما به حساب نمی اوریم و به راحتی از کنارش می گذریم ....!!
. نمی دانم، ولی این رو میدانم چنین انسانی ها کم کم به عنوان خار شناخته می شوند و مانند یک شمع هر روز در حال اب شدن هستن ...
. پول زیاد و کار زیاد و حرص و تمع به هیچ جایی نخواهیم رسید ، و عاقبت جز بدبختی در این دنیا(البته شاید به ظاهر در این دنیا خوشبخت باشیم!) و آن دنیا نخوهیم داشت.
. انسانی (واقعی) جایی پول و 1000 برابر ان را می گیرید، کاری می کند که از لحظه لحظه عمرت لذت ببری ، علاوه بر آن پاداش بزرگ اخروی هم دارد..
. داد روابط انسانی برسیم و ان را باسازی کنیم تا که از دوباره عشق و محبت (واقعی) برگردد ، که قطعا خودمان سود ان را خواهیم دید و ارامش به زندگی هایمان بر خواهد گشت و 1000 درد بلا دیگه رفع می گردد و همه چیز اسان و راحت خواهد شد .
. از شما خوبان