سلام
هرچند برایم سخت بود دوری از این سایت و دوری ازدوستان خوبم رضا . مهدی .فرهاد و..... به دلیل اختلاف جزیی که بین من و مهدی پیش اومد حدود7.8ماه من از سایت دور بودم اختلاف جزیی که باعث این اختلافات زیاد شد . اون موقع به دلیل مشکلات زیادی که داشتم بسیار بهم ریخته و ناراحت بودم و به درستی با مهدی عزیز صحبت نکردم و سر اختلاف جزیی این جدایی پیش اومد خیلی پیشتر می خواستم برگردم اما ... نشد امیدوارم مهدی عزیز گذشته ها رو فراموش کنه هر چند می دونم درخواست زیادی هست ! چون من خودم رو مقصر می دونم .
امیر .
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ami R 940 جان
من خيلي راحت گذشته رو فراموش ميكنم دوست من
از اينكه برگشتي خوشحالم، قدمت روي چشم، خوش اومدي
من خيلي راحت گذشته رو فراموش ميكنم دوست من
از اينكه برگشتي خوشحالم، قدمت روي چشم، خوش اومدي

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
رضا و مهدی ممنونم امیدوارم مثل سابق روزهای خوبی رو داشته باشیم...
از دیگر دوستان هم ممنونم که به بنده لطف داشتن ماشالله اعضا سایت هم زیاد شدن و دوستان جدید و خوبی به سایت اضافه شدن و سایت هم پیشرفت قابل توجه ای داشته . .
به امید رهایی.
از دیگر دوستان هم ممنونم که به بنده لطف داشتن ماشالله اعضا سایت هم زیاد شدن و دوستان جدید و خوبی به سایت اضافه شدن و سایت هم پیشرفت قابل توجه ای داشته . .
به امید رهایی.

دل خسته ام از این جا از آدمای دنیا
همین امروز فردا دل میزنم به دریا
همین امروز فردا دل میزنم به دریا

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس: