ولی نام خلیج فارسی هی داره پیشرفت میکنه
از 31 درصد رسیدیم به 36.2 درصد
در ضمن بعضی از قسمت های سایت هم فیلتر شده!!!
فوری...فوری/خلیج فارس یا خلیج عربی؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 375 بار
- سپاسهای دریافتی: 550 بار
Re: فوری...فوری/خلیج فارس یا خلیج عربی؟
razates نوشته شده:در اخبار بیست سی گفت که این نظر سنجی از طرف گوگل نیست بچه ها رد این سایت را گرفتند بر می گردد به یک کوچه در یکی از خیابون های لندن که صاحبش یک عرب اهل اماراته البته این خبر مال خیلی وقت پیشه من هم همیشه توی این سایت می رفتم هیچ گاه ندیدیم این عربا از ۳۲ بیاند بالا اخرین بار هم مال یکی دوهفته پیش بود که به همین منوال بود تا اینکه امروز نتیجه ۱۸۰درجه تغییر کرد خوب البته صاحبش یک ادم بی طرف نیست نکته دیگر اینکه همیشه خلیج پارسی با رنگ قهوه ای بود که همیشه سرتر بود حالا به خاطر اینکه زیاد تو چشم نیاد رنگ ابی چون خلیج ع ر ب ی با رنگ ابی بود اومدست جای اسم ها را در رنگ عوض کرده که یک هویی زیاد چشم نیاد کاش دونفر پیدا می شدند این را هک می کردند
خیلی جالبه شما مطمئن هستید؟
عزیزان باور نکنید
دروغه
مگه چند وقت پیش نبود هی مگفتن برید رای بدید
دروغه محضه
یه مدت همه رو گذاشتن سر کار حالا دوباره اومدن میگن برین رای بدین
دروغه
مگه چند وقت پیش نبود هی مگفتن برید رای بدید
دروغه محضه
یه مدت همه رو گذاشتن سر کار حالا دوباره اومدن میگن برین رای بدین
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
مقصر کسانی هستند که میرن رای میدن و یک سایت بیخود رو مطرح میکنن اگه همچین سایتهایی بایکت بشن هیچ وقت سرزبون ها نمیافتن ، حالا صبح تا شب رای بدین یارو مینجر سایت با 2تا کلیک هر کاری بخواد میکنه
اگه هیچ کس رای نمیداد نتیجه 99 به 1 درصد هم بود کسی توجه نمیکرد بهش ، بنظر من وقتی به همچین چیزی رای میدی ناخودآگاه قبول داری که این خلیج دو اسم داره و شما به فلان اسم علاقت بیشتره ولی اصل قضیه این هست که این سوال از بیخ و بن غلط هست، همیشه حضور و مبارزه صحیح نیست بعضی وقتها بهترین کار تحریم هست
اگه هیچ کس رای نمیداد نتیجه 99 به 1 درصد هم بود کسی توجه نمیکرد بهش ، بنظر من وقتی به همچین چیزی رای میدی ناخودآگاه قبول داری که این خلیج دو اسم داره و شما به فلان اسم علاقت بیشتره ولی اصل قضیه این هست که این سوال از بیخ و بن غلط هست، همیشه حضور و مبارزه صحیح نیست بعضی وقتها بهترین کار تحریم هست
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 1976 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
دوستان با درست نادرستش کار نداریم ولی من به شحصه 50تا رای دادم
هی رای دادم و هی browsing history اینترنت اکسپلوررم رو پاک کردم و باز هی رای دادم و رایم ثبت شد
ولی الان با نظر sorena عزیز موافقم
وقتی یه کاری از اول غلطه خب غلطه دیگه نتایجشم غلطه حالا هر چی باشه
هی رای دادم و هی browsing history اینترنت اکسپلوررم رو پاک کردم و باز هی رای دادم و رایم ثبت شد
ولی الان با نظر sorena عزیز موافقم
وقتی یه کاری از اول غلطه خب غلطه دیگه نتایجشم غلطه حالا هر چی باشه
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
Re: فوری...فوری/خلیج فارس یا خلیج ع رب ی؟
هموطنان این داستان مال امروز نیست اگر اشتباه نکنم حدود 5 سال پیش هم همین داستان بود. اصلن رای گیری موضوعی بی معنی و مردود هست! یعنی چی در مورد هویت دیگران و نامهای تثبتشده تاریخی-بین المللی رای گیری شود؟! کل جمعیت ایران طبق آخرین سرشماری (1390) 75 میلیون نفر، اگر فرضکنیم همه افغانستان (حدود 30 م.ن.) و تاجیکستان (حدود 8 م.ن.) حمایتکنند و چند ملیون هم رای پراکنده از دیگر نقاط دنیا چه حرفی برای گفتن در برابر جمعیت کشورهای عضو اتحادیه عرب که حدود 340 میلیون نفر دارد! الان هم استفاده از اینترنت در این کشورهای اتحادیه عرب خیلی زیاد شده. اساسن اصل موضوع ناعادلانه و بی منطق هست جدا از مسائل حقوقی اش!
از اول نباید هیچ ایرانی وطنپرستی در این گونه بازی ها شرکت می کرد.
مثال: در آسیای جنوب شرقی،شبه جریزه مالایا قرار دارد ولی کشورهای تابلند و برمه نیز بخش نیمه شمالی آن را در اختیار دارند در حالی جمعیت شان در مجموع حدود 112 میلیون نفر است در حالی که مالزی نیمه جنوبی را در اختیار دارد حدود 28 میلیون نفر جمعیت دارد. با این منطق جاعلان، از فردا هر یک از کشورهای تایلند و برمه واسه خودشان رای گیری راه بندازند و اسم شبه جزیره مالایا به نام دلخواه خودشان عوض کنند چون جمعیتشان بیشتر است! آیا این منطق پذیرفتی است و یا نمونه اس خلیج مکزیک، جمعیت ایالات متحده آمریکا بیش 3 برابر جمعیت مکزیک است و از لحاظ قدرت اقتصادی و نظامی و سیاسی که اصلن قابل قیاس نیستند! با این حساب از این پس بجای خلیج مکزیک نامی دلخواه یانکیها گذاشت! تازه کل تاریخ آمریکا جدید 500 سال است و قبل از آن متعلق به بومیان غیر اروپایی بوده! در حالی نام خلیج فارس (Persian gulf) چند هزار ساله به خاطر منافع سیاسی و خوش آید چند دولت و گروه شوونیست عرب تغییر داد. از 22 کشور عضو اتحادیه عرب، 4 تاشان کلمه العربیه در نام رسمی کشورشان است یعنی این کشورها عربی هستند مثلا سوریه با آن جمعیت بالای کرد،کشوری عربی است! در حالی زبان فارسی در کشور ما قرنها به عنوان زبان رابط و ادرای و اموزشی و غیره استفاده میشود ولی نام کشورمان ایران است که شاید تلفظی دیگری از نام عیلام باشد که آن را آشوریان میانرودان به سرزمین ما میگفتند به معنی سرزمین بزرگ و بلند بالا (عظیم و مرتفع)! البته درین باره اختلاف نظر هست ولی هیچ یک از معانی گفته شده برای ایران اثبات نشده و پذیرفته نشده از سوی همه کارشناسان! بر خلاف بسیاری از کشورها که نام یک گروه زبانی یا قومیت بر کشورشان گذاشتند مثل: روسیه، ترکیه، اسپانیا و بسیاری دیگر؛ در حالی در همین کشورها اقوام و گروههای زبانی دیگری هستند که جمعیت قابل توجهی دارند ولی کسی متعرض آنها نمیشود که چرا نام یک قوم و گروه زبانی بر تمام یک کشور گذاشتند و حال خلیج فارس که در اصل نام بین المللی اش خلیج پرژن/پارس هست و ما میگوییم فارس! مربوط به یک ناحیه است و آن هم بخاطر دلایل مستند تاریخی مهم اش این است طبق اسنادی مکتوب از حدود میانه هزار اول پیش میلاد سرزمین و مکان جغرافیایی به نام پارس (پرشیا/پرژن/پرسیکو/...) در کرانه های آن وجود داشته است، در حالی که کشورهای اتحادیه عرب ناحیه عظیمی از غرب آسیا تا غرب آفریقا که در حد یک قاره است را نام یک زبان گذاشتند با وجود تنوع قومی و زبانی و بدون همه پرسی از همه مردم غرب آسیا و شمال- شمال شرق و غرب آفریقا ولی کسی معترضشان نشده! جالب است بدانید در نقاط دیگر دنیا اتحادیههای مشابه اتحادیه عرب وجود دارد ولی نام جغرافیایی دارند مثل اتحادیه اروپا، اتحادیه آسیای جنوب شرقی، اتحادیه آمریکای شمالی وغیره. اگر زمان تاسیس اتحادیه عرب کشورهای دیگر جهان این اتحادیه را به خاطر گذاشتند نام یک زبان بر محدوده عظیمی بین قارهئی به رسمیت نمی شناختند امروز کتر مشکل از بابت هویتزدایی تاریخی روبرو میشدیم. باز هم تکرار میکنم پارس (فارس/پرشیا/پرژن/...) نام یک مکان جغرافیایی است و نه نام یک گروه زبانی و تاریخی و پذیرفته شده در طول تاریخ که کسی گمان کند یک عده ه اصلاح شوونیسم فارس آن را گذاشتند!
در سند زیر اشاره به نام اصیل خلیج فارس قبل از اپراوری هخامنشیان (پارسیان) است!
ghiasabadi.com/persian-gulf.html
و موردی دیگر
ghiasabadi.com/khalij-fars-namgozari.html
از اول نباید هیچ ایرانی وطنپرستی در این گونه بازی ها شرکت می کرد.
مثال: در آسیای جنوب شرقی،شبه جریزه مالایا قرار دارد ولی کشورهای تابلند و برمه نیز بخش نیمه شمالی آن را در اختیار دارند در حالی جمعیت شان در مجموع حدود 112 میلیون نفر است در حالی که مالزی نیمه جنوبی را در اختیار دارد حدود 28 میلیون نفر جمعیت دارد. با این منطق جاعلان، از فردا هر یک از کشورهای تایلند و برمه واسه خودشان رای گیری راه بندازند و اسم شبه جزیره مالایا به نام دلخواه خودشان عوض کنند چون جمعیتشان بیشتر است! آیا این منطق پذیرفتی است و یا نمونه اس خلیج مکزیک، جمعیت ایالات متحده آمریکا بیش 3 برابر جمعیت مکزیک است و از لحاظ قدرت اقتصادی و نظامی و سیاسی که اصلن قابل قیاس نیستند! با این حساب از این پس بجای خلیج مکزیک نامی دلخواه یانکیها گذاشت! تازه کل تاریخ آمریکا جدید 500 سال است و قبل از آن متعلق به بومیان غیر اروپایی بوده! در حالی نام خلیج فارس (Persian gulf) چند هزار ساله به خاطر منافع سیاسی و خوش آید چند دولت و گروه شوونیست عرب تغییر داد. از 22 کشور عضو اتحادیه عرب، 4 تاشان کلمه العربیه در نام رسمی کشورشان است یعنی این کشورها عربی هستند مثلا سوریه با آن جمعیت بالای کرد،کشوری عربی است! در حالی زبان فارسی در کشور ما قرنها به عنوان زبان رابط و ادرای و اموزشی و غیره استفاده میشود ولی نام کشورمان ایران است که شاید تلفظی دیگری از نام عیلام باشد که آن را آشوریان میانرودان به سرزمین ما میگفتند به معنی سرزمین بزرگ و بلند بالا (عظیم و مرتفع)! البته درین باره اختلاف نظر هست ولی هیچ یک از معانی گفته شده برای ایران اثبات نشده و پذیرفته نشده از سوی همه کارشناسان! بر خلاف بسیاری از کشورها که نام یک گروه زبانی یا قومیت بر کشورشان گذاشتند مثل: روسیه، ترکیه، اسپانیا و بسیاری دیگر؛ در حالی در همین کشورها اقوام و گروههای زبانی دیگری هستند که جمعیت قابل توجهی دارند ولی کسی متعرض آنها نمیشود که چرا نام یک قوم و گروه زبانی بر تمام یک کشور گذاشتند و حال خلیج فارس که در اصل نام بین المللی اش خلیج پرژن/پارس هست و ما میگوییم فارس! مربوط به یک ناحیه است و آن هم بخاطر دلایل مستند تاریخی مهم اش این است طبق اسنادی مکتوب از حدود میانه هزار اول پیش میلاد سرزمین و مکان جغرافیایی به نام پارس (پرشیا/پرژن/پرسیکو/...) در کرانه های آن وجود داشته است، در حالی که کشورهای اتحادیه عرب ناحیه عظیمی از غرب آسیا تا غرب آفریقا که در حد یک قاره است را نام یک زبان گذاشتند با وجود تنوع قومی و زبانی و بدون همه پرسی از همه مردم غرب آسیا و شمال- شمال شرق و غرب آفریقا ولی کسی معترضشان نشده! جالب است بدانید در نقاط دیگر دنیا اتحادیههای مشابه اتحادیه عرب وجود دارد ولی نام جغرافیایی دارند مثل اتحادیه اروپا، اتحادیه آسیای جنوب شرقی، اتحادیه آمریکای شمالی وغیره. اگر زمان تاسیس اتحادیه عرب کشورهای دیگر جهان این اتحادیه را به خاطر گذاشتند نام یک زبان بر محدوده عظیمی بین قارهئی به رسمیت نمی شناختند امروز کتر مشکل از بابت هویتزدایی تاریخی روبرو میشدیم. باز هم تکرار میکنم پارس (فارس/پرشیا/پرژن/...) نام یک مکان جغرافیایی است و نه نام یک گروه زبانی و تاریخی و پذیرفته شده در طول تاریخ که کسی گمان کند یک عده ه اصلاح شوونیسم فارس آن را گذاشتند!
در سند زیر اشاره به نام اصیل خلیج فارس قبل از اپراوری هخامنشیان (پارسیان) است!
ghiasabadi.com/persian-gulf.html
و موردی دیگر
ghiasabadi.com/khalij-fars-namgozari.html
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
سلام به دوستان لطفا توصیه دوستان را در محل نگذاشتن به این سایت را به خاطر بسپارید و دیگر رای ندهید من هم دیگر این کار را می کنم چون ابتدا نتیجه را بلعکس کردند به۶۹ ۳۱ سپس وقتی دوستان رای دادند و نتایج به هم نزدیک شد در عرض یک ساعت نتیجه از۵۶ ۴۴ به ۸۱ ۱۹ به نفع الخریج ع ر ب ی تغییر یافت تا دیروز تعداد ارا ۵۰۰۰ تا بود اما از چند ساعت پیش به ۲۲۰۰۰ به نفع ع ر ب ها تغییر یافت لطفا دیگر به این سایت نروید با تشکر
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
-
- سپاسهای ارسالی: 6358 بار
- سپاسهای دریافتی: 2155 بار
بابا یکی این هک کنه. در این انجمن به این بزرگی کسی نیست هکش کنه.
(تنگ است ما را خانه تنگ است ای برادر............بر جای ما بیگانه ننگ است ای برادر)
حداقل اگه نیست یکی پیدا کنیدپپپپپییدا کنید...............هکشششششششششششش کنید.........تو و را خدا.........
(تنگ است ما را خانه تنگ است ای برادر............بر جای ما بیگانه ننگ است ای برادر)
حداقل اگه نیست یکی پیدا کنیدپپپپپییدا کنید...............هکشششششششششششش کنید.........تو و را خدا.........
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
خدایا من را ببخش...
- محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
- سپاسهای ارسالی: 3381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1794 بار
با سلام به همه دوستان
خواهش می کنم نام تاپیک را از نام جعلی خلیج فارس به شکل دیگری که در اینترنت قابل جستجو نباشد تبدیل کنید. با ادامه بحث در این باره ما ناخواسته باعث افزایش رکوردها در اینترنت در باب این نام جعلی خواهیم شد.
خواهش می کنم نام تاپیک را از نام جعلی خلیج فارس به شکل دیگری که در اینترنت قابل جستجو نباشد تبدیل کنید. با ادامه بحث در این باره ما ناخواسته باعث افزایش رکوردها در اینترنت در باب این نام جعلی خواهیم شد.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
-
- سپاسهای ارسالی: 257 بار
- سپاسهای دریافتی: 442 بار
یه سری به سایت بزنید.خلیج فارس جلو افتاده.نتیجه شده مثل اولش.