درود به همگی بچه ها
چقدر دیر دیدم این تاپیک رو..مرتضی یک ندا بده عامو
میلاد این روزها رفته قاطی مرغها کامل که نرفتم هنوز نامزدم عامو
سنترال که به قول خودت خونه اولت تو نته میگم مبارکت باشهخونه اول بوده..خونه اول هم خواهد ماند
یه مدتی بود کمتر اینطرفا آفتابی می شد.
حالا معلوم شد دلیلش چی بوده. 
ها والا بچه ها لو مون دادن

حفاظت اطلاعاتشون ضعیفه
قسمت ما نشد که زیاد با اخوی میلاد اشنا بشیم، ولی همون چندتا پیام متوجه شدیم که بسی مهربان و دوست داشتنی هستش.اشکان ان در همون چند دیالوگ محدود هم فهمیدم بچه بامرامی هستی..سنگر سنترال رو سفت بچسب ول نکن..اینجا جای خوبیه..خیلی خوب...نت را گشتیم و دور زدیم هیچ جا اینجا نشد
منتظر غوغای اویس باشید، چون وی در مقابل این حادثه سکوت نخواهد کردیک کیهان دیگه هم درست میکنه واسه من :

تیتر و فونت "شاه رفت" لدفن...
اقا ماها رو هم دعا کن!!!

اخه دعای شما متاهل ها بهتر مستجاب میشه!!!

حتما رفیق..شما هم مارو دعا کن...از مجردی خوب استفاده کن که دیگه برنمیگرده
اما ناقلا دیگه خبر نمیدی یک دفعه میری و ... خلاصه!!!
یک زمانی چقدر باهم تماس تلفنی داشتیم تازه چند بار هم قرار شد همدیگر رو ببینیم که قسمت نشد...!!!
صحبت هایی که پست تلفن باهم داشتیم واقعا به یاد موندنی هست...
از ته دلم خوشحال شدم و بهت میگم ایول داداشاقا من خیلی مخصلم شرمنده دیگه قسمت نبود...ایام نوروز چند روز اول سفری در پیش دارم..اگه قسمت شد تهران اومدم خدمت می رسیم
جان خبرها احتمالا دیر میرسه چون چند ماه پیش بود که قاطی مرغ ها شده بودچند ماه پیش دور مقدماتی بود...بعد رسیدیم به دور حذفی و یک هشتم و یک چارم نهایی..حالا هم نیمه نهایی...فینال هر وقت مشخص شد اطلاع میدیم...
سپاس از همگی...تا قبل از نوروز بازم اینجا سر میزنم...دوستدار و کوچیک همگی بچه لب شط