حتما بخوانید و عبرت بگیرید ...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1080 بار
سپاس‌های دریافتی: 3413 بار

حتما بخوانید و عبرت بگیرید ...

پست توسط dolphine »

شب هنگام ، میر محمد باقر طلبه جوان ، در اتاق خود مشغول مطالعه بود ، که
به ناگاه دختری وارد اتاق او شد
در را بست و با انگشت خود به طلبه بیچاره اشاره کرد که سکوت کند و هیچ نگوید

پرسید : شام چه داری ؟؟؟ 

طلبه آنچه را که حاضر کرده بود آورد و جلوی دختر گذاشت تا تناول کند و
سپس دختر که شاهزاده بود و بخاطر اختلاف با زنان حرمسرا از کاخ خارج شده
بود در گوشه ای از اتاق خوابید ...

صبح که دختر از خواب بیدار شد و از اتاق خارج شد ، ماموران شاه ، شاهزاده
خانم را دستگیر و همراه طلبه جوان نزد شاه بردند.
شاه از شنیدن ماجرا عصبانی شد و از طلبه جوان پرسید چرا دیشب بما اطلاع ندادی؟

میر محمد باقر گفت : شاهزاده خانم تهدید کرد که اگر به کسی خبر دهم مرا
به دست جلاد خواهد داد

شاه دستور داد که تحقیق شود که آیا این طلبه جوان خطائی کرده یا نه؟
نتیجه تحقیق به شاه گزارش شد ، که خطائی صورت نگرفته.
شاه ، بعد از تحقیق از میر محمد باقر پرسید : چطور توانستی در برابر نفست مقاومت کنی؟

میر محمد باقر 10 انگشت خود را به شاه نشان داد و شاه دید که تمام
انگشتان دستش سوخته ، و علت را از طلبه جوان پرسید .

طلبه جوان گفت : چون او به خواب رفت نفس اماره مرا وسوسه می نمود. هر بار
که نفسم وسوسه می کرد ، یکی از انگشتانم را بر روی شعله شمع می گذاشتم
تا طعم آتش جهنم را بچشم ، و بالاخره از سر شب تا صبح ، بدین وسیله با
نفسم مبارزه کردم و به فضل خدا ، شیطان نتوانست مرا از راه راست منحرف
کند و ایمانم را بسوزاند

شاه عباس از تقوا و پرهیزکاری او خوشش آمد و دستور داد همین شاهزاده را
به عقد میر محمد باقر درآورند و به او لقب میرداماد داد
و امروزه تمام علم دوستان از وی به عظمت و نیکی یاد کرده و نام و یادش را
گرامی می دارند و از مهمترین شاگردان وی می توان به ملاصدرا اشاره نمود

[HIGHLIGHT=#ffff00]نکته درسی :  

اگر شب در حال درس یا [COLOR=#002060]مطالعه بودید حتما درب را باز بگذارید.   
تصویر

و در اتاقتان هم حتما [COLOR=#002060]شمع داشته باشید چون برق با کسی شوخی ندارد.   
تصویر

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .  
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]   
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

Re: حتما بخوانید و عبرت بگیرید ...

پست توسط leylas »

خدایی نکاتت خیلی باحال بود :???: :???: :???: :::P :::P
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

داستان جالب و پندآموزی بود.
من به شخصه وقتی خودم را با این بزرگان مقایسه میکنم میبینم که ما خیلی عقبیم...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

من هم وقتی خودم رو با این بزرگان مقایسه می کنم میبینم من خیلی جلوتر هستم .چون با دیدن یه دختر مجبور نمیشم انگشتم رو بسوزونم تا نگاه شهوانی بهش نکنم .چون تا یه دختر دیدم فکر گناه به سرم نمیزنه ،چون فکر نمی کنم که اگه یک خانم بهم پناه اورد باید سریع فکر بد نسبت بهش به ذهنم خطور کنه .چون ناموس مردم رو ناموس خودم می بینم . . چون من مردانگی رو نشونه مردی می بینم . فکر می کنم که خیلی های دیگه هم مثل من باشن .بزرگان ما اگه اینهان وای به حال دیگران. از نظر من داستان مزخرفی بود .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

FREE MAN نوشته شده:چون با دیدن یه دختر مجبور نمیشم انگشتم رو بسوزونم تا نگاه شهوانی بهش نکنم.

اونم اگه مجبور نبود چنین کاری نمی کرد. در ضمن دقت کن، فقط دیدن نبود،تو هم اگه یه دختر ..............
البته شاید تو اینجور نباشی.این یه غریزه خدادادیه. بعضی ها زیاد و بعضی ها هم کم دارند. وظایفشون هم متفاوته.

FREE MAN نوشته شده:چون تا یه دختر دیدم فکر گناه به سرم نمیزنه ،چون فکر نمی کنم که اگه یک خانم بهم پناه اورد باید سریع فکر بد نسبت بهش به ذهنم خطور کنه .چون ناموس مردم رو ناموس خودم می بینم. چون من مردانگی رو نشونه مردی می بینم . فکر می کنم که خیلی های دیگه هم مثل من باشن .بزرگان ما اگه اینهان وای به حال دیگران. از نظر من داستان مزخرفی بود .

اگه ناموس مردم رو ناموس خودش نمی دید که این کارو نمی کرد. داستان حضرت یوسف یادتونه؟خدا میگه حضرت یوسف(ع) هم با خطا کردن فاصله زیادی نداشت. به نظر من که کار کمی نیست.
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط leylas »

جناب آقای FREE MAN با عرض سلام و چند نکته:
1-به قول معروف دوصد گفته چون نیم کردار نیست(به قول خودم شونصد گفته چون یک میلیاردم کردار نیست)
دوما جسارتا شما میرداماد رو میشناسی جان حاجی یکی از کتاباشو خوندی؟؟؟؟
میدونی مثلا حکمت متعالیه چیه اصلا؟؟؟
آخه چرا این طور صحبت میکنید؟
شما که به قول خودتون به ناموس مردم فکر بد نمیکنی و اخلاق رو رعایت میکنی(چون بالاخره اینطور رعایت ها یا اخلاقی هستن و یا شرعی)در همون اخلاق نیومده که نباید به یک انسان توهین کرد.
بماند که ایشان از مفاخر یک ملت هستن...
واقعا ناراحتم کردی.
یا علی

Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط FREE MAN »

اولا چه اجباری داشت ؟ اگه فکرش سالم بود چرا اصلا باید این قضیه به ذهنش بیاد ؟ ثانیا اون دختر رفته خوابیده پس چه عاملی باعث تحریکش میشده ؟ من هر چی دقت کردم نفهمیدم ؟؟؟؟ سوما اصلا این بابا با توجه به اینکه میدونست اون دختره شاهزاده هستش ، جرات این کار رو داشت ؟

من نه کتابهاش رو خوندم و نه میشناسمش و نه از حکمت متعالی سر در میارم . فقط می دونم که من انسانم و خدا اگه غریزه ای بهم داده قدرت کنترلش رو هم بهم داده .من در دوران دانشجویی دو بار
توی این موقعیت قرار گرفتم ولی هیچ وقت برای اینکه جلوی خودم رو بگیرم انگشتم رو نسوزوندم .هیچ کار خلافی هم نکردم . من قصد ناراحت کردن دیگران رو ندارم ولی میخوام بگم اگه من به ناموس دیگران چشم نداشته باشم فقط به وظیفه ام عمل کردم و نه چیز دیگه ای . مثل اینکه بگیم اگه توی یه جمعی یکی دزدی نمی کنه پس کار مهمی داره انجام میده و باید بهش پاداش داد .. خب واضحه که اینطور نیست .اون تازه داره به وظیفش عمل میکنه .دیگران هستن که دارن اشتباه میکنن و مستحق تنبیه هستن .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط leylas »

خوب خداون چرا یوسف نبی رو مثال زده؟؟؟
بعد اینکه این داستان یه خورده تغییر کرده و درست اینه که دختر بارها خودنمایی میکنه.
بعدش اینکه صحبت تند و توهین شما به میرداماد از همون عدم شناخت شما ناشی میشه(البته ببخشید خوب حتما تو بعضی مسایل شما تخصص دارید و من ندارم،ولی من هیچوقت به هرکسی که نشناسمش توهین نمیکنم)
یا علی

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1080 بار
سپاس‌های دریافتی: 3413 بار

پست توسط dolphine »

FREE MAN نوشته شده:من هم وقتی خودم رو با این بزرگان مقایسه می کنم میبینم من خیلی جلوتر هستم .چون با دیدن یه دختر مجبور نمیشم انگشتم رو بسوزونم تا نگاه شهوانی بهش نکنم .چون تا یه دختر دیدم فکر گناه به سرم نمیزنه ،چون فکر نمی کنم که اگه یک خانم بهم پناه اورد باید سریع فکر بد نسبت بهش به ذهنم خطور کنه .چون ناموس مردم رو ناموس خودم می بینم . . چون من مردانگی رو نشونه مردی می بینم . فکر می کنم که خیلی های دیگه هم مثل من باشن .بزرگان ما اگه اینهان وای به حال دیگران. از نظر من داستان مزخرفی بود .

[HIGHLIGHT=#eeece1]
دوست عزیز البته ... اگه شما تا این حد به نفس خودت مسلط هستی و یکی دوبار هم در این شرایط امتحان پس دادی ... خیلی جای

امیدواریه ...

آیا فقط در این زمینه امتحانتو خوب پس دادی ؟ یعنی برتری شما با میر داماد فقط در نسوزوندن انگشتات بوده ؟ یا   نظر علم و داتش
هم

نسبت به او برتری داشتی ؟

آیا از شما هم شاگردانی مثل ملا صدرا جا میمونه ؟
   تصویر

آیا در آینده از شما و من خیابانی به نام   man
یا dolphine در ایران ( به خاطر کمالاتمون ) نامگذاری میشه ؟
   تصویر

[COLOR=#974806]آیا درسته تمام   های
اونو فقط با جنگیدن اون با نفس امارش ( که اونهم از تقواش بوده ) از خودت کمتر بدونی ؟  
   تصویر 

[HIGHLIGHT=#eeece1]
البته شما هم دانا و با تقوایی ... ولی این از ضعف یا نا پختگی شماس که کرامات کسی و که نمیشناسی تا این حد پایین میاری .

تصویر
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .  
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]   
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)  
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

اگه شما با استعانت از خدای متعال این اعتماد به نفس را داری پس شما به نظر من یکی از انسانهای خوب خدا هستی ولی اگر به خودت اعتماد داری بدون توی یه چیزی گیر کردی متوجه نیستی.
اگر اون شرایطی که شما توش گیر کردی و نجات یافتی واقعا برای خدا بوده و شما هم واقعا میتونستی کاری بکنی و نکردی خدا بهت چیزی میداد. مانند خیلی از عرفا و بزرگان که از یه همچین امتحانهایی چیزهای بزرگی نسیبشون شده وگرنه اون چیزی که شما فکر میکنی اونی نیست که واقعا هست.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط FREE MAN »

من اون موقع به هیچ چیزی فکر نمی کردم .یعنی اصلا اون شرایط چیزی نبود که بخوام بخاطرش فکرم رو مشغول کنم . نه به امید پاداش بودم و نه بخاطر ترس عذاب دست به خلاف نزدم . من فقط به اون خانم به چشم یه انسان نگاه کردم که احتیاج به کمک داره .فقط همین .من از مردایی که به خانمها به چشم یه بسته جنسی نگاه می کنن متنفرم ، حالا می خواد هر کی باشه .نمی دونم چرا ما باید همیشه روابط زن و مرد رو از دریچه جنسی بهش نگاه کنیم .من فکر میکنم اول یه انسانم بعد یه مرد و خانم ها هم اول یه انسانن بعد یه زن .فقط همین ...
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”