فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شهر)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 240
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۶ دی ۱۳۹۰, ۵:۴۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شهر)

پست توسط leylas »

تصویر


به گزارش فارس، "سارا فلاندرز" رئيس ائتلاف اکشن در بيانيه اي که يک نسخه از آن در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفته است،‌ اعلام کرد: فعالان ضدجنگ و گروه‌هاي فعال در زمينه حقوق بشر در سراسر آمريکا در نظر دارند در روز شنبه 4 فوريه (15 بهمن ماه) تظاهرات گسترده‌اي را در اعتراض به سياست‌هاي ضدايراني دولت آمريکا و همچنين اعلام حمايت از ايران در 48 شهر در سراسر آمريکا برگزار کنند.



بنا بر اين بيانيه، طيف گسترده اي از سازمان هاي ضد امپرياليستي و ضد جنگ مستقر در آمريکا از جمله ائتلاف ضد جنگ ملي آمريکا (UNAC)، مرکز اقدام بين المللي (IAC)، حزب جهاني کارگران، کميته دوستي ايرانيان و آمريکايي‌ها، کمپين مخالف تحريم ها و دخالت نظامي در ايران موسوم به (CASMI)، ائتلاف ضدجنگ انسر و بسياري گروه‌هاي ديگر در نظر دارند تا در تاريخ 4 فوريه سال جاري خواسته هاي خود را با عناوين "جنگ بس است، تحريم بس است، دخالت بس است،‌ ترور ايرانيان را متوقف کنيد"، در قالب تظاهراتي در 48 شهر در سراسر کشور مطرح کنند.



در اين بيانيه همچنين آمده است: اين گروه هاي ضد امپرياليستي و ضد جنگي در آمريکا که از تمام نيروهاي ضد جنگ در سراسر جهان براي ملحق شدن به اين تظاهرات دعوت کرده اند، همگي بر ضرورت متوقف کردن نظام امپرياليستي آمريکا و يا اسرائيل در رابطه با اقدام نظامي عليه ايران توافق نظر دارند.



فعالان سياسي اين گروه هاي ضد جنگ بر اين باورند که تحريم هاي جديدي که "باراک اوباما" رئيس جمهوري آمريکا در تاريخ 31 دسامبر سال گذشته ميلادي با امضاي خود به صورت قانون در آورد، نوعي اقدام جنگي عليه مردم ايران محسوب مي شوند.



سازمان هاي شرکت کننده در تظاهرات برنامه ريزي شده بر اين باورند که هرگونه دخالت آمريکا در منطقه جنوب غربي آسيا (ايران) تهديدي براي کل منطقه و صلح است.

بی زحمت منتقل کنید اخبار...
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 
   
 آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط Hesam - 1994 »

  [External Link Removed for Guests]   [BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]«وقتی در مورد توافق از او پرسیدم پاسخ داد: این موضوع مربوط به نفت است یا مربوط به صدام حسین؟»[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE]
   به گزارش   [External Link Removed for Guests]   به نقل از جام نیوز:   پایگاه آمریکایی پولیتیکو (Politico)، در گزارشی تحت عنوان "ایران؟ همان کشوری است که به آن حمله کردیم؟" به بررسی توافق هسته ای از نگاه مردم آمریکا پرداخته و ضمن بیان اینکه مردم آمریکا به خاطر توافق هسته ای از مسئولین تشکر نمی کنند، از آماری سخن به میان می آورد که نشان می دهد مردم آمریکا حتی جای کشور ایران را بر روی نقشه نمی دانند‍!


در ابتدای این گزارش آمده است: [HIGHLIGHT=#e36c09]«توافق هسته ای را که فراموش کن! ... خواسته شخصی من این بود که یک آمریکایی پیدا شود که بتواند ایران را روی نقشه نشان دهد!» 


پولیتیکو نوشت: «"سوزان رایس" مشاور امنیت ملی در هفته جاری پس از آنکه "جان کری" وزیر امور خارجه [آمریکا] و "ارنست مونیز" وزیر انرژی [آمریکا] توافق هسته ای با ایران را که تاریخی ترین توافق بین المللی دوره ریاست جمهوری اوباما است، اعلام کردند، در توییتر خود نوشت: "ملت ما سپاسگزار هستند."»


این نشریه آمریکایی با ابراز تعجب از پیام "سوزان رایس" که تشکر و سپاسگزاری مردم آمریکا از تلاش های دولت، برای دستیابی به توافق را اظهار داشته بود، نوشت: «سپاسگزار؟! مردم ما؟!»


مقاله نویس این نشریه در ادامه می نویسد: «سه شنبه شب که جوهر توافقنامه 159 صفحه ای ایران دیگر خشک شده بود، من سه ساعت در میان جمعیت گشتم و با رهگذران، فروشندگان و خریداران، صحبت کردم تا بدانم نظر مردم آمریکا در مورد توافق هسته ای چیست و اصلا به آن اهمیت می دهند یا از آن اطلاع دارند؟


مسئله خیلی بدتر از اینها بود. همانطور که تحقیقاتی در زمینه سواد جغرافیایی مردم آمریکا در سال 2006 نشان می دهد، 75 درصد از آمریکایی های بین 18 تا 24 حتی نمی توانند ایران را روی نقشه نشان دهند چه رسد به اینکه به خاطر یک توافق پیچیده دیپلماتیک که هزاران کیلومتر دورتر به امضا رسیده، سپاسگزار باشند.»


نگارنده در ادامه به چندین مورد از مصاحبه های خود در این زمینه اشاره کرده و از جمله می نویسد: «در روز 14 جولای که از سوی کارشناسان و دیپلمات ها به عنوان روز به پایان رساندن مذاکرات شناخته می شود، از یک آرایشگر 35 ساله پرسیدم که در مورد این توافق تاریخی که صبح به دست آمده چیزی شنیده ای؟ او چشم تیز کرد و گفت چیزی در این رابطه نشنیده است. وقتی پرسیدم "اصلا چنین توافقی ضروری است؟" او کاملا مطمئن نبود و گفت: "آن ها ما را دوست ندارد، درست است؟ این موضوع مربوط به نفت است یا مربوط به صدام حسین؟"


هنگامی که پرسیدم می توانی ایران را در نقشه خاورمیانه ای که اسم کشورها در آن نیست، تشخیص دهی؟ در حالی که میان عربستان و ایران مردد بود، برای کمک به او، عراق را نشان دادم -چرا که آمریکا در سال 2003 به این کشور حمله کرده- تا نقطه یک نقطه مرجع در اختیار او گذاشته باشم. او با مقایسه بین مساحت این سه کشور در نقشه، شک زده شد و گفت: "ما به کوچکترین کشور حمله کردیم؟ لعنت."



در همان نزدیکی معلمی 37 ساله را دیدم که پس از خرید از بازار برای استراحت روی یک صندلی نشسته بود. او نیز چیزی از اخبار مربوط به توافق هسته ای که پس از دو سال مذاکرات به نتیجه رسیده بود، نمی دانست و می گفت: "تابستان امسال خیلی سرم شلوغ بوده است." او نیز مانند نفر قبل با نگاه به نقشه، گیچ و سر در گم شد و گفت: "نه! نمی توانم ایران را پیدا کنم."


پس از آن با مردی 57 ساله که حسابرس شرکت بیمه بود صحبت کردم. او که خود را جمهوری خواه معرفی می کرد نیز مانند دو نفر قبل چیزی از توافق هسته ای نشنیده بود و در این رابطه گفت: "چیزهای بسیار مهم تری هست که ما نگران آن باشیم. سخت است که نگران همه چیز در صحنه جهانی باشیم."


پس از آن، خارج از بازار با مردی 32 ساله برخورد کردم که باقی مانده غذایش در دستش بود. او نیز مانند سه نفر پیش چیزی از این پیروزی بزرگ نشنیده بود و همچنین نمی توانست ایران را روی نقشه نشان دهد. آیا او فکر می کرد که حوادثی که در ایران اتفاق می افتد به زندگی شخصی او در ایالت "ایندیانا" ربطی دارد؟ او با شانه بالا انداختن پاسخ منفی خود به این سئوال را اعلام کرد.


در ادامه این گزارش به تعدادی دیگر از این موارد اشاره شده و در نهایت آمده است: «عامه مردم آمریکا مشغول به کارهای روزمره خود از جمله رفتن به خرید، فیلم دیدن، انجام کار، پیگیری مسابقات ورزشی و ... هستند و به نوعی خوشحال اند که ما دیپلمات هایی داریم که مراقب چیزهای دیگر باشند هر چند در جریان کار دیپلمات ها قرار ندارند.


نگارنده این نوشتار، در پایان مقاله خود با حالتی کنایه آمیز می نویسد: «باید برای آمریکا امیدوار بود»!

 تصویر  
 
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط Hesam - 1994 »

در ابتدای این گزارش آمده است: «توافق هسته ای را که فراموش کن! ... خواسته شخصی من این بود که یک آمریکایی پیدا شود که بتواند ایران را روی نقشه نشان دهد!»

حالا انگار من میتونم از روی نقشه نیویورک و واشنگتن رو پیدا کنم !
من حتی جای فرانسه و انگلیس و آلمانو نمیدونم :-(
 
Major II
Major II
پست: 443
تاریخ عضویت: جمعه ۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۱:۳۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط anga2009 »

بله ما مردمی سیاست زده ایم
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1062
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲, ۷:۵۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط Hesam - 1994 »

چرا که نه
مثلا کشور ما 80 میلیون جمعیت داره - 24 ساعت شبانه روز هم که اسم اون کشورا از دهن صداو سیما نمیوفته
یه نقشه بذارید جلوی تک تک مردم که اسم کشور ها و پایتختشون توش معلوم نیست
بنظرتون از این جمعیت چنددرصد میدونن مسکو کجای روسیه هست؟ یا واشنگتن کجای آیالات متحده قرار داره؟ پکن کجای چینه ؟
مطمئناً بیش از 70 درصد ما حتی جای آلمان و فرانسه رو نمیدونیم (حالا انگلیس احتمال شناساییش زیاده )
مردم اونا هم مثل ما
گرچه اونا تو زندگیشون بیشتر درگیر کار و خوشگذرونی هستن
خودمون رو میبینی چشم میدوزیم به اخبار بخاطر نیازمونه
واقعا فکر میکنید اونا نیاز دارن جای یه کشوری مثل ایران رو بدونن؟ هرچقدر هم توی بعضی شبکه ها اسمشو بیارن ...(اونهم بعنوان یکی از دشمنانشون که حامی تروریست معرفیش میکنن میگن اینا طرفدار بن لادن هستن)

در ثانی مگه ما توی جغرافیامون با جای اون کشورا سروکار داشتیم که اونا داشته باشن؟
اینهم میبینی سوای سیاست زده بودنمون اسم انگلیس و آمریکا و شوروی زیاد خورده بگوشمون بخاطر کتابای تاریخمونه که اونا هم روی جای فعلی کشورها مانور ندادن
تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا !!!! هرکی ندونه فکر میکنه جمعیت میلیونی ریختن تو خیابون برا ما
اگه کسانی رفتن تو خیابون مطمئن باشید بیشتر برای جلوگیری از فرستادن نظامیان کشورشون به مناطق دور دست بوده
وگرنه آمریکا از آبروریزی کردن هراسی نداره « بلدن چطور جمش کنن »
 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1637
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام

خیلی از مردم کشور خودمان هم در شوت بودن دست کمی از امریکایی ها ندارند. یک نفر نیست بپرسد بیش از صد صفحه متن توافق که به زبان انگلیسی نوشته شده، اصلاً شما متن را خواندید و ریختید توی خیابان؟ :::P
خیلی از مردم ایران هم نفهمیدند در توافق چه شده و چه نشده، حالا انتظار دارید امریکایی ها از توافق خبر داشته باشند!؟
  
*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 141
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۰, ۸:۵۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط sazan1978 »

دوستان، صلح هميشه شادی آور است . اولا بمب هسته ای که نان شب نيست که اگه نباشد همه رو به قبله بخوابند. ثانيا مردم جان فرزندانشان را از سر راه نياورده اند که برای داشتن بمب هسته ای از دست بدهند.
به اميد پروردگار و مديريت صحيح خبرگان سياست همچون آقای روحانی عزيز و جناب ظريف، گره از مشکلات مردم و مملکت گشوده شود و لبخند رضايت و شادی بر لبان مردم عزيزم ايران بنشيند، آمين.
New Member
پست: 18
تاریخ عضویت: جمعه ۲۰ خرداد ۱۳۹۰, ۹:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 155 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط amir1391 »

دوستان عزیزم
موضوعی که تو امریکا یا هر جای دیگه مطرحه بحث شناخته.
همین افراد کم میتونن شناخت شهروندان امریکایی رو از ایران بیشتر کنن و بهشون شناخت بیشتری از ایران بدن و این میتونه شروع یه جنبش ایران شناسی و اسلام شناسی تو امریکا باشه...
در مورد جای ایران تو نقشه جهان هم متاسفانه سواد گرفتن لیسانس نیست عزیزان اطلاعات عمومی خیلی مهمه که وقتی انسان دغدغه ای برای به دست اوردن شناخت نداشته باشه میشه همین بی سوادای تو امریکا یا ایران...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 1637
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۵۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام

وقتی مسئله از اول غلط طرح می شود، طبیعی است که در حل کردنش هم به خطا می روند. آژانس با آن همه امکانات و آن همه جاسوس به نام بازرس، پس از دوازده سال هنوز نتوانسته ثابت کند ایران دنبال بمب هسته ای بوده. اما بعضی از ایرانی ها تحت تأثیر جوسازی های رسانه ای هدفدار، هنوز خیال می کنند ایران دنبال بمب است!

ضمناً وقتی آدم در بی خبری به سر ببرد، چه صلح باشد چه نباشد، شادی اش برقرار است. اما وقتی بداند چی به چی است و کجا چه خبر است، آن وقت دیگر صلح الزاماً شادی آور نیست. این دنیا رمان عشقی نیست که با حرف های زیبا سر و تهش را هم بیاریم.
  
*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 141
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۰, ۸:۵۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط sazan1978 »

افندی، من نه جو زدم نه تحت تاثير رسانه های معاند. از استراتژی هم تا حدودی سر در مياورم، در ابتدای جنگ سرد شوروی برای مقابله با بمب افکنهای هسته ای آمريکا که از اروپای غربی پرواز می کردند و تمام خاک شوروی را در تيررس داشتند، اقدام به توسعه همزمان قابليت موشکی و هسته ای کرد. و توانست توازن قدرت برقرار کند. اما در ايران اين اقدام تنها برای اثبات توانايی هسته ای بود و الحمدالله با مقاومت مردم به سر انجام رسيد و با قطعنامه شورای امنيت توانست اين حق برای ايران توسط جهان به رسميت شناخته شود ، والسلام
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 3472
تاریخ عضویت: جمعه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷, ۹:۴۴ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط Solver »

این جوک ایران کجای نقشه هست را که BBC در انتخابات 88 و در مقام تمسخر احمدی نژاد سر زبان ها انداخت و هنوز هم کم و بیش مورد استفاده رسانه های ذینفع قرار می گیرد.

اما بزارید در مقابل این سخن بیهوده که BBC راه انداخته از چند سال پیش یک سوال ساده مطرح کنیم:

مگر می شود آمریکا برترین قدرت روز جهان، 20 دقیقه از 45 دقیقه مناظره انتخاباتی (با موضوع سیاست خارجه دولتی که تشکیل خواهند داد) بین دو کاندید اصلی در مورد مسائل ایران از جمله مسئله هسته ای، مسئله روابط با ایران و مسئله نفوذ ایران در خاورمیانه و حتی بحث حمایت مالی از گروهک های ضد جمهوری اسلامی باشد ...

و آن وقت مردم دنیا یا مثلا آمریکا ندانند این دو نفر داشتن در مورد کجا و چی حرف می زدند ؟

خوب البته اگر کسی در این حد از سیاست فاصله داشته که براش اهمیت نداشته قدرتمندترین کشور دنیا، نیمی از سیاست خارجه اش در ارتباط با کدام کشور است و آن کشور کجای نقشه است، طبیعی هم هست نداند توافق چیست.

در کشور خودمان هم کم نداریم که اگر بپرسید ازشون کنسرت بعدی فلانی کجاست، اسم جزیره ای را میارن که تو گوگل ارث هم هنوز ثبت نشده یا مثلا به روز سن فرزند فلان هنرپیشه زن را بلد هستند اما خوب اگر بپرسید چند سال دیگه انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس کشور خودمان هست ...

تفکر نشانه شعور است. همواره سعی کنیم با شنیده ها مثل یک آدم با شعور برخورد کنیم.

ملاک ارزش گذاری بر روی مسائل نگاه افراد کم ارزش به اون مسائل نیست. توافق هسته ای - فارغ از خوب یا بد بودنش - ماجرایی نیست که یک بحث گفتاری یا ماجرای گذرا باشد، توافقی که قراره است 10 - 15 سال اجراش زمان بگیرد نتایجش روی صد سال آینده کشورها (طرفین توافق) اثر خواهد گذاشت نه امروز و فردا. طبیعی هست آدم هایی که چشمشان نهایت تا وقت شام امشب را ببیند، بی توجه باشند نسبت بهش.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster
پست: 252
تاریخ عضویت: شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۲, ۶:۴۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 588 بار
سپاس‌های دریافتی: 899 بار

Re: فوری و عجیب:تظاهرات حمایتی از ایران در آمریکا...(در48 شه

پست توسط شیرافکن »

مذاکره همین هست.یک چیزی میدی یک چیزی میگیری.کاری به سیاستمدارها ندارم اما اقای صالحی که خودش از افراد موثر در برنامه اتمی ایران بوده مطالبی را بیان میکنه که کاملا خوشحال کننده است.ایشان در صداقت در میان مسئولان چهره موجهی دارند.اینکه غنی سازی با هزاران سانتریفیوز باشد.بجای توسعه کمی روبه توسعه کیفی بیاره و بعد از 10 سال با ایران 8 تا یک میلیون سو را بتونیم غنی سازی داشته باشیم.راکتور اراک با پیشرفته ترین فناوری نوسازی بشه.تولید سوخت در ایران کیفی سازی بشه بطوریکه بشه ان را در بازار بین المللی فروخت و از طرفی تحریم هایی مثل سوئیفت و سایر تحریم های مالی و اقتصادی لغو بشه.بشه ناوگان به روزی از هواپیماهای مسافری را خرید.سرمایه گذاری در صنایع نفت و گاز ایران رونق بگیره و حتی انتقال گاز ایران به اروپا و...واقعا توافق را خیلی مناسب نشان میده.از انطرف راکتور اراک اول 10 کیلو پلوتونیوم تولید میکرد گفته میشه حالا زیر یک کیلو که این هم باید از کشور خارج بشه.البته از ان طرف شر نگهداری پسماند خطرناکش هم کم بشه و به ایران پس ندهند.یا غنی سازی از سطح استفاده در راکتورهای قدرت بالاتر نره.که اصولا امتیازی نیست چون وقتی رهبر این کشور به صراحت اعلام میکنه تولید و ذخیره و استفاده از بمب اتمی حرام است دیگر این مواد ارزشی ندارد ضمن انکه دوران این نوع سلاح های کشتارجمعی به سر امده وگرنه تا الان باید هفت کفن پوسونده بودیم.اما خوب وقتی توافق برد برد باشه اشکالی نداره امریکائیها هم مدام اعلام پیروزی کنند که جلوی بمب اتم را گرفتن و برنامه ایران شفاف سازی شد.بالاخره یک زمانی قرار بود همه چیز را جمع کنند زورشون نرسیده و تحریم ها را هم لغو کردن پس باید یک چیزی برای مصرف داخلی بگن.
اما از انطرف بحث وارد کردن بازرسی از سایت های نظامی و برنامه موشکی تردید هایی ایجاد میکنه که مثلا اگر ایران ازمایش موشکی دوربرد انجام بده چطور میشه اثبات کرد که فناوریهای بکار گرفته در جهت حمل کلاهک اتمی نیست و ایا بخصوص برای رهبران بعد از اوباما بهانه ایجاد نمیکنه؟؟؟ایا واقعا توسعه کنونی برنامه های موشکی بخصوص برنامه های بالستیک میتونه با همین کیفیت ادامه پیدا کنه یا ما در یک حالت محافظه کارانه قرار میگیریم چیزی شبیه افتتاح علنی پایگاه فضای امام خمینی که معلومه مدتها اماده است ولی اعلام رسمی نمیشه.چطور میشه پای اینها را از برنامه های دفاعی کشور بیرون گذاشه که بهانه هم دستشون نیاد.
و ترید دوم پیمان شکن بودن ذاتی اینها است که خیلی ها را یاد پیمان اتمی کیلینتون با کره شمالی می اندازه که کره برنامه های نظامی اتمی خودش را در مقابل گرفتن امتیازات اقتصادی مثال ساخت راکتورهای اب سبک برای تولید برق.تحویل نفت و غذا و....کنار گذاشت ولی امریکائیها انقدر زیر قول و قرارهاشون زدند که در نهایت کره عطاش را به لقاش بخشید و بمب تولید کرد و الان هم حاضر به گفتگو بر سر ان با هیچکس نیست.پس به نظر بجای جو گیری باید منتظر موند تا ببینیم در سالهای اینده علاوه بر کاغذ روی زمین چه اتفاقی می افته.
در نهایت این توافق متعلق به مردمی است که 12 سال استقامت کردن و ربطی به هیچ جناحی نداره.همین گروه با همین تفکرات در 2003 هم بودند ولی در نهایت دستاوردشون معاهده پاریس بود که منجر به تعطیلی همه چیز شد.اگر سانتریفیوزهای ایرانی از 20 عدد شد 19 هزارتا و اگر راکتور اراک به مرحله تکمیل نزدیک شد همه زیر فشار تحریم و تهدید بود.همون تحریم بنزین را اگر دولت وقت کنترل نمیکرد کار اصلا به اینجا نمیرسید.در نهایت امریکائیها رسیدن به اینجا که فناوری در ایران بومی شده و همه کارتهاشون را رو کردن ولی نتیجه ای حاصل نشد پس نیاز به مذاکره دارند.اما از طرفی توانایی مذاکراتی تیم فعلی هم به شدت از تیم دولت قبل قویتر به نظر میرسه.بنابریان نباید از افراد بت ساخت و هه چیز را به یک گروه خاص نسبت داد یا کلا همه را خائن فرض کرد که بعد مجبور بشیم همه سفید ها را سیاه و همه سیاه ها را سفید ببینیم.
من بعنوان یک مخالف سرسخت دولت فعلی بخصوص در عرصه اقتصادی این دستاورد عظیم را به ملت ایران تبریک میگم و از تیمهای دخیل در مذاکرات بخصوص اقای دکتر ظریف که این توافق خوب را برای ایرانیها فراهم کردند تشکر میکنم.در یک بده بستان اونهم بین ایران و 6 قدرت برتر دنیا واقعا به انچه باید میریدیم رسیدیم.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”