دیوان محاسبات : 12میلیارد دلار از بودجه پارسال گم شده است

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 1385 بار
سپاس‌های دریافتی: 3738 بار
تماس:

دیوان محاسبات : 12میلیارد دلار از بودجه پارسال گم شده است

پست توسط sayeh_roshan_1988 »

روزنامه شرق گفت وگویی مفصل با «عماد حسینی» سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس انجام داده است.
در بخشی از این مصاحبه آمده است:
*حالا نه تنها در صنعت نفت که در تمامی صنایع وابسته به آن، توسعه آنچنانی براساس ظرفیت‌ها و امکاناتی که وجود داشته، نداشتیم. دولت باید پاسخگو باشد، هم به ما و هم به آیندگان که با وجود 600‌میلیارد‌دلار درآمد نفتی در شش سال گذشته، چرا صنعت نفت توسعه نیافته. باید توضیح دهد که پول توسعه کجا رفته است.
*سیاست‌های کلی نظام در شرایط فعلی این نیست که تنگه هرمز را ببندیم؛ امااگر بستن هرمز لازم باشد شرایط و سازوکار خاص خودش را دارد که اگر به لحاظ ابعاد فنی و کارشناسی و سیاسی و بین‌المللی به نتیجه برسیم تنگه هرمز باید بسته شود، درنگ نخواهیم کرد. بیشتر نمایندگانی هم که در مورد بستن تنگه هرمز اظهارنظر می‌کنند در حوزه انرژی سررشته ندارند.
*قرارگاه خاتم‌الانبیا ظرفیت‌هایی بالایی دارد. این ظرفیت‌ هم نباید همین‌طور منفعل باقی می‌ماند و در پروژه‌ها دخالت داده نمی‌شد. الان در خیلی از پروژه‌های زیرساختی کشور، مخصوصا در بخش راه، در بخش مسکن و صنعت نفت خاتم‌الانبیا بهترین گزینه‌‌ای است که می‌توانیم جایگزین کنیم. چون به سپاه هم وصل هستند، یک ظرفیت خاصی برای آنها ایجاد شده است.
*فکر می‌کنم خود قرارگاه به لحاظ تکنولوژی در حوزه‌ای که وارد شده توانسته منابع انسانی بسیار خوبی تربیت کند و دیگر نمی‌شود به این آسانی‌ها دنبال بیرون رفتن قرارگاه خاتم الانبیا از نفت بود . در واقع گنج نفت به معتمدان نظام سپرده شده است؛ اما بعد از تحریم‌ها زمینه برای کار خیلی از کشورهای خارجی فراهم است.
*آقای قاسمی فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا بودند اما در شرایطی عهده‌دار وزارت نفت شدند که شرایط بسیار خاصی بر صنعت نفت ما حاکم بود. ..قبل از ایشان 9 وزیر به مجلس معرفی شده بودند حالا یا رای اعتماد گرفته بودند یا نه که این ناشی از نحوه نگرش آقای احمدی‌نژاد به صنعت نفت کشور است. باید بپذیریم که رییس‌جمهوری یک نوع نگرش ویژه خاصی به صنعت نفت دارد و به همین علت افراد خاصی را برای وزارت نفت معرفی می‌کند. زمانی که آقای میرکاظمی برای وزارت معرفی شد، ما در کمیسیون انرژی موافق انتخاب ایشان در آن شرایط نبودیم.
*سرپرستی آقای علی‌آبادی هم بر وزارت نفت یکی از عجایب روزگار بود؛ فردی که هیچ سنخیتی با صنعت نفت نداشت و برای وزارت نیرو هم معرفی شده بود و همواره مورد توجه آقای احمدی‌نژاد است.
*ما متوجه نشده بودیم. اینکه چرا آقای احمدی‌نژاد می‌خواهد از نزدیکان و کسانی که به آنها اعتماد دارد استفاده کند برای ما خیلی جالب است اما آقای قاسمی بر این نگاه ویژه انطباق ندارد. در کمیسیون انرژی به صراحت گفتند، جایگاهی برای جریان معروف به انحرافی در صنعت نفت قایل نیست و الان هم مقابله با آنان را دنبال می‌کند.
*درون صنعت نفت عدم شفافیت مالی و اداری، قدرت مانور دولت را در خیلی از عرصه‌ها بالا می‌برد. همین الان شما نگاه کنید عدم واریز ‌میلیارد‌ها دلار به حساب ذخیره ارزی ناشی از همین بی‌انضباطی مالی است. ما و عربستان نفت‌خیز هستیم، اما می‌ببینیم که کشور عربستان 15 سال است وزیر نفتش را تغییر نداده؛ در مقابل آقای احمدی‌نژاد در طول شش سال، شش نفر را وزیر نفت کرده.
*به نظرم محصول نوعی نگرش و بینش دولت است. حالا این چیزی که به نام جریان انحرافی از آن یاد می‌شود، می‌خواستند دو هدف را از تسلط بر وزارت نفت دنبال کنند. هدف اول برداشتن آقای میرکاظمی بود که توانستند و خیلی مودبانه و محترمانه با ایشان خداحافظی کردند. هدف بعدی این بود که صنعت نفت به نوعی بزرگ قلمداد نشود و احساس شود که صنعت نفت، اصلا جایگاهی در کشور ندارد تا عدم نظارت بر آن بیشتر شود.مسلط شدن این نگاه بر وزارت نفت، آنقدر برای آقای احمدی‌نژاد اهمیت دارد که خودش از فرصت استفاده کرد و به صورت غیرقانونی سرپرست وزارت نفت شد.
*من نمی‌توانم [فساد در حوزه نفت] را رد کنم، ولی اگر منظورتان مساله‌ای که مدنظر دولت است مبنی بر اینکه مافیا وجود دارد، من به آن اعتقاد ندارم. اما به‌هر‌حال در هر سیستمی فساد وجود دارد، فساد در نفت هم به صورت عادی وجود دارد، اما اینکه احساس کنیم که به صورت سازمان‌یافته یک فساد تعریف‌شده‌ای وجود دارد باید بگویم: «نه، فساد سازمان‌یافته‌ای در صنعت نفت نداریم.»
*آقای رییس‌جمهور چند سال پیش گفتند و هنوز هم این مفسدان را پیدا نکردند چراکه اگر پیدا می‌کردند تا الان اسامی را اعلام کرده بودند. این سوال ماست از ایشان که: «مافیای نفتی کجاست؟»
*الان واقعا خود وزرا هم به این نتیجه رسیدند که فساد و مافیای نفتی وجود ندارد و وجود مافیا در نفت توهم است؛ حتی خود وزیران نفت. ما بارها سوال کردیم که این مافیا چه شد؟ و الان هم خود وزیران اعتقاد دارند که مافیایی در نفت وجود ندارد. اگر وجود داشته باشد مقصر خود وزیران و مسوولان هستند که نمی‌توانند این مافیا را کنترل کنند.
* مثلا جریان انحرافی به صورت سازمان‌یافته‌ای برای انتخابات پول خرج می‌کند؛ بالاخره این پول‌ها باید از جایی بیاید.
‌*گزارش رسمی دیوان برایمان ملاک است. آن چیزی که به ما ابلاغ شده این است که 2/1میلیارد دلار در بودجه، گم نشده اما هزینه‌کرد آن مشکل دارد؛ هرچند رییس دیوان محاسبات اعتقاد دیگری دارد و می‌گوید گم شده. ..البته در سال 86 بیشتر از این است. حدود دو میلیارد و در سال ‌در سال 87 حدود پنج‌میلیارد دلار. در سال 89 نیز12‌میلیارد دلار است.
*این 1/12‌میلیارد دلار باید به حساب ذخیره ارزی واریز می‌شد اما واریز نشده و دیوان محاسبات آن را گزارش کرده است. ما هم براساس گزارش دیوان، گزارشی تنظیم کردیم. کمیسیون انرژی هم این گزارش را به دادگاه فرستاده و الان پرونده‌اش در جریان است.
[HR]اشکان بیار 12 میلیاردا بده ، زشته اینکارا ، با اویس دست به یکی کردین نمیگین گیر میوفتین تصویر
[External Link Removed for Guests]

کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

Re: دیوان محاسبات : 12میلیارد دلار از بودجه پارسال گم شده اس

پست توسط shadro »

به به!!!به به!!!!هر دم از اين باغ بري ميرسد...........
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

12 ملیارد دلار با دلار 1800 تومانی میشه بعبارتی 21600 میلیارد تومن که اینم بعبارتی میشه 7.2 اختلاس 3000 میلیارد تومنی.

بازهم جای شکرش باقیه که حداقل صداش درمیاد.
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

با سلام
به زودی این خبرهم تکذیب میشه مثل بقیه مسائل :-)
راستی من یک سوال دارم . . . مگه نفت و پول فروش اون متعلق به همه مردم نیست!‏
پس چرا بیش از 90% سودش به کسانی میرسه که فقط تو شرکت نفت و مجموعه تابع اون میرسه؟ و بقیه مردم از این پول بی بهره اند. . . برای مثال من شهر خودم رو مثال میزنم . . الان بهترین امکانات از هر نظری متعلق به اون هاست. . مگه کسانی که تو شرکت نفت کار میکنن چه کار خاصی انجام میدن که حقوقشون با همه کارمندها دیگه فرق میکنه؟
یک بار از یکی از همشهری هام پرسیدم همین مساله رو اون هم جوابی براش نداشت
واقعا چرا اینقدر تبعیض وجود داره؟
اول علی اخر علی
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

masieh نوشته شده:با سلام
پس چرا بیش از 90% سودش به کسانی میرسه که فقط تو شرکت نفت و مجموعه تابع اون میرسه؟ و بقیه مردم از این پول بی بهره اند. . . برای مثال من شهر خودم رو مثال میزنم . . الان بهترین امکانات از هر نظری متعلق به اون هاست. . مگه کسانی که تو شرکت نفت کار میکنن چه کار خاصی انجام میدن که حقوقشون با همه کارمندها دیگه فرق میکنه؟

دیگه من یک بار یک جا رفتم از مرد تا زن و بچشون افتاده بودند دنبالمون دارو می خواستند فقط و فقط
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

نگاهی به مظلومیت و محرومیت مردم خوزستان یا مردم عسلویه بیندازید، جایی که قلب اقتصاد ایران بوده و هست. خوزستان بزرگترین میادین نفتی و تاسیسات پالایشگاهی را داراست و عسلویه بزرگترین تاسیسات پالایشگاهی را برای میدان پارس جنوبی...اگر یک هزارم درصد از درآمد این مناطق برای آبادانی این مناطق هزینه میشد الآن خوزستان باید چیزی شبیه بهشت میشد و عسلویه بندری صنعتی و پورت استراتژیک منطقه؛ اما متاسفانه برای مردم این دو منطقه تنها چیزی که باقیمانده هوای آلوده و سمی است... بهرحال امیدوارم این منابع پولی گمگشته برای آبادانی کشور و مناطق محروم هزینه شود...
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

پست توسط دموکراسی »

منتظر یک حرکت سک.....مثل حرکت بازیکن پرسپولیس باشید تا مثل قضیه اختلاس 3هزار میلیاردی تو صداسیما و جراید فرصتی برای بررسی این اختلاس نباشد :P
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

دوست عزیز علتش مشغله سخت در اون شرایط زندگی هست .
مثلا برادر خودم 13 ساله داره تو عسلویه کار می کنه همون طور که می دونید هوای عسلویه چندین برابر آلوده تر از تهرانه و از هر نوع آلاینده شیمیایی خطرناک که بگی توش پیدا میشه . الان کبدش چربی آورده و ریه هاش هم خراب شده و دکترها بهش توصیه کردند که هر چی زودتر به دکتر خوبی مراجعه کنه چون مشکوک به از بین رفتن کبد و ریه و حتی خدای نکرده سرطلن هستند . فقط دعا کنید که چیزی باشه !

برای مثال بابای خودم شرکت نفتی بود که در سال 59 بازنشست شد ( ببخشید بازنشستشون کردند ) 100هزارتومان سال 59 می شد پادش بازنشستگیشون که به علت شروع جنگ بهشون ندادند یعنی دو تا خونه 200 متری تو خیابان برق شیراز در صورتی که بهش 50 هزارتومان اضافه می کردی . بعد تو سال 86 فقط 2 تومان دادند تفاوت چقدر است ؟ در همین مورد سال 72 به آقای سازندگی گفتند پاداشمون رو کی می دید با کمال بی شرمی گفتند بازنشسته درخت خششکیده هست چرا آبش بدیم ؟
شما بعضی از شرکت نفتی ها رو نبین که در تهران یا شهرهای خوش آب و هوا هستند و دارند حقوق خوب می گیرند شما برو ببین می تونی تو همین فصل تو عسلویه بیشتر از 2 ماه تحمل بیاری اگر بیاری باید سلامتیت رو بگذاری . این بنده خداها دارند پول جونشون رو می گیرند
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

اشکان بیار 12 میلیاردا بده ، زشته اینکارا ، با اویس دست به یکی کردین نمیگین گیر میوفتین تصویر

ای بابا...

اق اویس لو رفتیم...

ولی حالا دور از شوخی، 60% اویس برد، من 50% :grin: :grin: :grin:
آخرین ويرايش توسط 1 on ASHKAN95, ويرايش شده در 0.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

masieh نوشته شده:با سلام

دوست عزیز
مشاغل موجود در صنایع وابسته به نفت عموماً به دو بخش تقسیم می شوند؛ یکی مشاغل اداری که از شرایط و ساعت کاری و حقوق و مزایای عادی همانند کارمندان دیگر ادارات و سازمانها برخوردار است.
دیگری مشاغل عملیاتی که نیازمند این است که شما در محیط صنعتی و پر خطر و عموماً بد آب و هوا و دور افتاده حضور داشته باشید. مثلاً در زمینه ی نفت رشته "حفاری و استخراج" و کلاً "صنایع بالادستی" بعد از "کار در معدن" سخت ترین کار دنیاست و در کشورهای دیگر نیز کسانی که در این زمینه فعال هستند از میزان درآمد بالاتری نسبت به مشاغل دیگر برخوردارند. بسیاری از مشاغل نفتی بصورت اقماری و "دو هفته کار و دو هفته استراحت" یا "دو هفته کار و یک هفته استراحت" است، یعنی شما نیمی از عمر خود را به دور از خانواده و در مناطق بیابانی و کوهستانی و دور از اجتماع سپری میکنی، در هنگام تولد فرزندان یا فوت عزیزان دور از همه ی بستگانت خواهی بود. در خیلی از مواقع شما در جایی مستقر هستی که موبایل آنتن نمی دهد یا حتی تصاویر شبکه های یک و دو سیما نیز دریافت نمی شود، شما امروز به سر شیفت خود می روید و 14 روز بعد یک ماشین بعنوان سرویس شما را به نزدیکترین شهر منتقل می کند، یعنی دوری کامل از زندگی شهری و عادی...این تنها در مورد کار در خشکی است، برای کار در دریا شرایط کاری بسیار سخت تر و فرساینده تر است.
خیلی از این مشاغل به لحاظ وضعیت صنعتی خاص خود بسیار پر خطر هستند و احتمال انواع مصدومیت ها و قطع عضوها برای پرسنل آن میرود و در بین پرسنل این بخش ها حتماً کسی را خواهید یافت که خود یا همکارانش مصدوم یا معلول شده باشد...
حال به نظر شما برای چنین مشاغلی نباید امتیازات مالی و رفاهی بالاتری به نسبت مشاغل معمول اختصاص یابد؟
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

سلام دوست من
حرف شما کاملا صحیح هست درباره کسانی که روی چاه های نفت کار میکنن در این شکی نیست
اما یک سوال چرا یک فردی که تو حراست شرکت نفت کار میکنه ماهانه 1.5 حقوق بگیره اون وقت برای مثال کارمند اداره ای مثل جهاد کشاورزی بعد از 30 سال خدمت 600 تومان بگیره
من اصلا منظورم کسانی نبود که فداکاری میکنن و روی چاه های نفت کار میکنن.
اول علی اخر علی
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

یکی دیگه از فامیلهای ما تو عسلویه تو بخش حراست هست فقط ماهی 500 تومان داره میگیره البته سال اول کارشه ولی تو عسلویه داره 500 میگیره اگه آدرس داری جایی 500 حقوق بده با همین شرایط تو شهری مثل شیراز یا خوش آب و هوا خبرم کن تا بهش بگم بیاد اونجا کار کنه.
الان برادرم با 13 سال سابقه کار در امور ادرای در عسلویه و کار در شرکت های پتروشیمی مختلف داره 1 تومان میگیره سلامتیش هم گذاشته رو کار اگر باز هم با 200 یا 300 زیر این قیمت جایی سراغ داری که تو شیراز یا بوشهر بتونه کار کنه بازم خبرم کن
بعد شما داری حراست شرکت نفت رو با ارگانی مثل جهاد کشاورزی مقایسه می کنی ؟ اگر یکی بیاد یک کار خرابی در یکی از این پتروشیمی ها بکنه میدونید یعنی چه در حالی که در جهاد کشاورزی حداکثرش اینه که کامپیوترهاشون رو بدزدند .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”