فکر کنم شما باید پست اول را دوباره و بدون نگاه سیاسی بخوانید تا درست منظور نویسنده را درک کنید، اصلا موضوع اشاره شده چیزی که شما برداشت کردید (فارغ از درست یا نادرست بودنش) نیست.

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
MiimA نوشته شده: .A. ,
سیستم سوسیالیستی و سیستم سرمایه داری !
عرض کردم دوستان سیاست زده شده اند ...
ضمناً اینجا قصد بحث سیاسی / فلسفی ندارم، اما توصیه دارم بیشتر راجع به سوسیالیست مطالعه بفرمائید یا در دادن نظرات خود دقت بیشتر به خرج دهید.
MiimA نوشته شده: .A. ,
سیستم سوسیالیستی و سیستم سرمایه داری !
عرض کردم دوستان سیاست زده شده اند ...
ضمناً اینجا قصد بحث سیاسی / فلسفی ندارم، اما توصیه دارم بیشتر راجع به سوسیالیست مطالعه بفرمائید یا در دادن نظرات خود دقت بیشتر به خرج دهید.
MiimA نوشته شده:R.A.F,
سطح سواد سیاسی اکثر کاربران سنترال درست مثل بنده در سطح بسیار پایین هست و علتش نداشتن مطالعه. این موضوع فارغ از نظرات و افکار ایشان است.
به هر ترتیب، نظر به پایین بودن سطح سواد بنده مدت هاست در بحث ها مشارکت ندارم و سعی میکنم با مطالعه سواد خودم را بالاتر ببرم، هر کجا هم فرصت باشد به دیگران نیز این پیشنهاد را میکنم. بنده یاد ندارم در هیچ کجا در این مورد یا حتی موارد دیگر ادعا کرده باشم که ...
پیشنهاد بحث در پیام خصوصی هم پاسخ از روی ادب به دعوت شما بود و گرنه من با این همه گرفتاری وقت بحث کردن ندارم رفیق.
شماکه نه سوادکافی ونه وقت کافی دارید،پس چراتاپیک ایجادمیکنید؟
وگرنه من هم حرف های زیادی دارم اماچون وقت وسوادمدیریت حرف هام روندارم سکوت میکنم تااذهان عمومی رامشوش نکرده باشم.
هر کجا هم فرصت باشد به دیگران نیز این پیشنهاد را میکنم.
گاهی فاصله زیاد تر از چیزی هست که به نظر میاد ...
MiimA نوشته شده:وقتی هیچ مرجع و منبعی برای آموزش و ارتقای فرهنگ اجتماعی نداریم، مردم چگونه آگاه شوند؟
دوست عزیز، اتفاقا اعتراض ما به همین شکل گیری این مراجع و منابع مد نظر شما است . . .
ما فاقد فرهنگ نیستیم ! بلکه در حال از دست دادن فرهنگی که قبلا داشتیم هستیم. دلیلش هم همین منابع و مراجعی است که شما تعدادش را کم می دانید!
البته عاجز بودن این مدل تفکرات از پاسخ دادن رو همه بهش عادت کردیم !
حفظ فرهنگ ( البته این تعریف شماست از فرهنگ ) و دور موندن از تاثیرات بیرونی خودش برگرفته از یک سیاست نیست که شما افراد رو به سیاست زدگی