قحطی آمده ...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: قحطی آمده ...

پست توسط Solver »

,

فکر کنم شما باید پست اول را دوباره و بدون نگاه سیاسی بخوانید تا درست منظور نویسنده را درک کنید، اصلا موضوع اشاره شده چیزی که شما برداشت کردید (فارغ از درست یا نادرست بودنش) نیست. :?
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

چرا شما این رو میگید؟

میدونید شرکتهای هرمی چقدر پول از این مملکت خارج کردند؟ بالغ بر چندین میلیارد دلار و هنوز هم دارند خارج میکنند.

میدونید این یعنی چی؟ به زبان ساده یعنی اینکه پول تو دست توده مردم زیاده، به دست توده مردم نباید بیش از اندازه نیاز روزانه اش پول داد وگرنه این پولها سر از شرکتهای هرمی و موبایلهای آنچنانی و غیره در میاره.

اینجاست که ضعف سیستم سوسیالیستی نمایان و سیستم سرمایه داری جای خالیش احساس میشه، اگه این چند میلیارد دلار بجای اینکه خرد خرد دست توده مردم باشه دست تعدادی صنعتگر بود، اونها با ایجاد کارخانجات صنعتی هم به اقتصاد این مملکت کمک میکردند و هم عده ای جوان رو با استخدام در کارخانه هایشان از بیکاری در میاوردند.
[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

.A. ,

سیستم سوسیالیستی و سیستم سرمایه داری !

عرض کردم دوستان سیاست زده شده اند ...

ضمناً اینجا قصد بحث سیاسی / فلسفی ندارم، اما توصیه دارم بیشتر راجع به سوسیالیست مطالعه بفرمائید یا در دادن نظرات خود دقت بیشتر به خرج دهید.
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط R.A.F »

MiimA نوشته شده: .A. ,

ضمناً اینجا قصد بحث سیاسی / فلسفی ندارم، اما توصیه دارم بیشتر راجع به سوسیالیست مطالعه بفرمائید یا در دادن نظرات خود دقت بیشتر به خرج دهید.

اطلاعات من از سوسیالیزم کامل هستش دوست من.

منظورم هم از سوسیالیسم، سیستم حاکم و جاری در کشور عزیزمان ایرانه که به باور بسیاری از صاحبنظران گونه ای از سیستم سوسیالیستی میباشد.

سوسیالیسم در معنا، بمعنی مردم گراییست که سیستم حاکم بر کشور ما هم به همینگونه هست.

وقتی میگوییم سوسیالیسم، حتما نباید چیزی که در شوروی جریان داشت رو در نظر گرفت، ما هم سوسیالیسم مخنص به خودمان را داریم دوست من.

شما هم اگه نقطه نظری دارید بهتره بجای کنایه زدن و توصیه به مطالعه بیشتر، دیدگاهتون رو برای کاربران این انجمن تشریح کنید تا آنها هم استفاده بکنند و سوادشون بالا بره.
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط R.A.F »

MiimA نوشته شده: .A. ,

سوسیالیست بمعنی کسی یا ملتی که طرز فکر یا شیوه حکومتش برگرفته از مکتب سوسیالیزم است میباشد و به نوعی صفت محسوب میشود، چنانچه منظور جنابعالی توصیهء اینجانب به فراگیری علم مذکور میباشد میبایستی از واژه سوسیالیزم استفاده بکنید نه سوسیالیت!

شما هنوز فرق سوسیالیسم و سوسیالیست را نمیدانید که اینگونه گستاخانه مرا به مطالعه بیشتر دعوت میکنید.

دوست من همه چیز با ادعا بدست نمیآید.

ضمنا اینجانب هیچ میلی به بحث با جنابعالی چه در اینجا و چه در پیام خصوصی ندارم و خوشحال میشم که منبعد پیام خصوصی برای اینجانب نفرستید تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

.A. ,

نخست شاکی هستید از بنده چرا که دیدگاه خودم را بیان نکردم، بعد چند روز بدون اینکه من جوابی بدم میاید میگید ...

حداقل اگر بنده باعث شده باشم دوستانی به سمت مطالعه در این مورد بروند که چقدر خوب، اگر هم خیر که هیچ. فراموش نکنید اینجا قرار است تابع مقررات بود و روشن است مقصد بحث ما در این مورد هیچ چیز نیست جز سیاست.

جسارت نشود اما لازم به تاکید است، سطح سواد سیاسی اکثر کاربران سنترال درست مثل بنده در سطح بسیار پایین هست و علتش نداشتن مطالعه. این موضوع فارغ از نظرات و افکار ایشان است. نمونه اون همین عدم درک تفاوت و تشابه یسم و یزم و یست توسط شما و بحث روی چنین نکته پیش پا افتاده ای که خودش بیانگر این است که شما تازه با این مفاهیم آشنا شده اید و هر چند احتمالش است مطالعاتی راجع بهش کرده باشید اما هنوز درک صحیح از مفاهیم و اساس مکاتب و فلسفه ها ندارید.

به هر ترتیب، نظر به پایین بودن سطح سواد بنده مدت هاست در بحث ها مشارکت ندارم و سعی میکنم با مطالعه سواد خودم را بالاتر ببرم، هر کجا هم فرصت باشد به دیگران نیز این پیشنهاد را میکنم. بنده یاد ندارم در هیچ کجا در این مورد یا حتی موارد دیگر ادعا کرده باشم که ...

پیشنهاد بحث در پیام خصوصی هم پاسخ از روی ادب به دعوت شما بود و گرنه من با این همه گرفتاری وقت بحث کردن ندارم رفیق.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 94 بار
سپاس‌های دریافتی: 122 بار

پست توسط MITT ROMNEY »

MiimA نوشته شده:R.A.F,

سطح سواد سیاسی اکثر کاربران سنترال درست مثل بنده در سطح بسیار پایین هست و علتش نداشتن مطالعه. این موضوع فارغ از نظرات و افکار ایشان است.

به هر ترتیب، نظر به پایین بودن سطح سواد بنده مدت هاست در بحث ها مشارکت ندارم و سعی میکنم با مطالعه سواد خودم را بالاتر ببرم، هر کجا هم فرصت باشد به دیگران نیز این پیشنهاد را میکنم. بنده یاد ندارم در هیچ کجا در این مورد یا حتی موارد دیگر ادعا کرده باشم که ...

پیشنهاد بحث در پیام خصوصی هم پاسخ از روی ادب به دعوت شما بود و گرنه من با این همه گرفتاری وقت بحث کردن ندارم رفیق.

شماکه نه سوادکافی ونه وقت کافی دارید،پس چراتاپیک ایجادمیکنید؟
وگرنه من هم حرف های زیادی دارم اماچون وقت وسوادمدیریت حرف هام روندارم سکوت میکنم تااذهان عمومی رامشوش نکرده باشم.
.
.
.
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

شماکه نه سوادکافی ونه وقت کافی دارید،پس چراتاپیک ایجادمیکنید؟
وگرنه من هم حرف های زیادی دارم اماچون وقت وسوادمدیریت حرف هام روندارم سکوت میکنم تااذهان عمومی رامشوش نکرده باشم.

اگر دقت کافی داشتید دلیل ایجاد بحث یا پیشنهادات را عرض کرده بودم:

هر کجا هم فرصت باشد به دیگران نیز این پیشنهاد را میکنم.

گاهی فاصله زیاد تر از چیزی هست که به نظر میاد ...

اگر ذهن کسی مشوش شده که واقعا خوب است و بنده نقشی در به حرکت در آوردنش در راستای مطالعه و روشن تر شدن داشتم اگر هم کسانی جای تحقیق و کسب دانش بیشتر فقط دنبال بحث و جدل هستند و حتی اگر مطالعاتی هم می کنند جای بهره بردن از مطالب به دست آمده به دنبال استفاده ابزاری از اون برای اثبات دانشمند بودن خودشان بوده اند که به حال من هیچ فرق نداشته و به خودشان بد کرده اند.

پس معامله من از هر سو که بنگرید مضر نیست تصویر

[HR]گفتم فردا شبه درست نشود:

گاهی فاصله زیاد تر از چیزی هست که به نظر میاد ...

این جمله اشاره ایست به این که دعوت به مطالعه در نظر شما دوستان گستاخی یا مثلا یک نوع توهین به حساب آمده و در مقابل گفتار و رفتار توهین آمیز خودتان را استوار بر منطق و عقلانیت میدانید ...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

دوستان MiimA, یا همون میلاد عزیز از دسته افراد با سطح سواد و اطلاعات بالا در این انحمن هستن . به دنبال غلط املائی و استباهات لفظی بودن در چنین مباحثی واقعا دور از انصاف هست.
ولی شرکت عقلانی و اظهار نظر منطقی در همین بحث ها, یکی از بهترین راههای بالا بردن سطح سواد و اطلاعات هست.

اما به نظر من سیاست با بیشتر مسائل احتماعی و اقتصادی رابطه داره ( مخصوصا در این تاپیک ) . خود شما گفتید

MiimA نوشته شده:
وقتی هیچ مرجع و منبعی برای آموزش و ارتقای فرهنگ اجتماعی نداریم، مردم چگونه آگاه شوند؟

دوست عزیز، اتفاقا اعتراض ما به همین شکل گیری این مراجع و منابع مد نظر شما است . . .

ما فاقد فرهنگ نیستیم ! بلکه در حال از دست دادن فرهنگی که قبلا داشتیم هستیم. دلیلش هم همین منابع و مراجعی است که شما تعدادش را کم می دانید!

آبا کل این مقاله و همین نظر شما در مورد حفظ فرهنگ ( البته این تعریف شماست از فرهنگ ) و دور موندن از تاثیرات بیرونی خودش برگرفته از یک سیاست نیست که شما افراد رو به سیاست زدگی متهم میکنید . البته عاجز بودن این مدل تفکرات از پاسخ دادن رو همه بهش عادت کردیم !
در روح و جان من میمانی ای وطن
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

البته عاجز بودن این مدل تفکرات از پاسخ دادن رو همه بهش عادت کردیم !

چرا شما از پیش قضاوت کردین و باور دارید قرار نیست جوابی بشنوید ...

حفظ فرهنگ ( البته این تعریف شماست از فرهنگ ) و دور موندن از تاثیرات بیرونی خودش برگرفته از یک سیاست نیست که شما افراد رو به سیاست زدگی

نخست شما درست متوجه منظور بنده از مشکلات فرهنگی نشده اید، اتفاقا بنده از اون دسته آدم ها نیستم که خیلی به تهاجم فرهنگی معتقد باشم و اساساً باور نمیکنم مشکلات فرهنگی کشور ما دلیلش ورود یا همان به قول برخی هجوم فرهنگ های بیگانه خواه غرب خواه عرب ها یا دیگران باشد.

اتفاقا ارتباط با دیگر فرهنگ ها را حتی با داشتن آسیب هایشان امری مفید میدانم. به این ترتیب باید روشن تر کنم بنده معتقد هستم که فرهنگ ما نه امروز و دیروز بلکه از چند صد سال پیش تر دارای نقاط ضعفی بوده است که این روزها خودش را نشان داده است.

این یک بحث اجتماعی / فرهنگی است، چرا ؟

چون بنده در هیچ کجا به ساختار حکومت و اثراتش روی فرهنگ اشاره نکرده و این موضوع را فارغ از آن دانستم چه در جمهوری اسلامی، چه در دوره پهلوی و چه پیش تر ... !

همینطور من هیچ کجا این را نسبت به مذاهب و مکاتب مثل اسلام و تشیع یا کمونیست و پان ها ندادم، و موضوع را حتی از مکاتب و مذاهب نیز فارغ میدانم.

بنابراین نظر بنده، وقتی معقوله فرهنگ را این قدر مستقل تحلیل کرده است، هرگز بر گرفته از یک سیاست که شما گفتید نیست.

اما در مقابل از ابتدای مبحث پاسخ دوستان چطور بوده است ؟

یک عده از دوستان که اتفاقاً تفکرات سیاسی بسیار نزدیک به بنده دارند گفتند اقشار مرفه و ... که بنده متذکر شدم به ایشان موضوع را نگاه سیاسی نکنند !

البته اکثرا، در پاسخ جای توهین به بنده یا سعی کردند با نگاهی که من گفتم مطلب را بخوانند یا شاید هم نخواستند وارد بحث بشوند.

برخی دوستان نیز نظرات دیگر دادن که در همگی سیاست زدگی در آن حد بود که مستقیماً مشکل را ساختار حکومت دانسته و در جملات خودشون حتی از مکاتب سیاسی هم نام بردند.

آیا شما این تحلیل از مسئله را شبیه تحلیل بنده که درش نه حرفی از ساختار و نوع حکومت زده شده است و نه مسئله به مکاتب یا مذاهب نسبت داده شده و آن قدر فرهنگ مستقل متصور شده است، یافته اید؟

من ریشه مشکل را فقط این میبینم که برخی هنوز یاد نگرفته ایم شاید از نظرات مخالف ما در سیاست کسی باشد که مثلا در موضوع دیگر یا شاید حتی در یک مسئله خاص از سیاست نظرش صحیح باشد. به همین دلیل تنها منتظر هستیم تا در یک بحث بفهمیم که ریشه تفکرات هر فرد چیست و به حمایت یا مخالفت با اون فرد بپردازیم بدون در نظر داشتن موضوع مورد بحث ...

در مورد سوسیال بودن جامعه ایران و اینکه برخی متصور هستند پول در دست مردم است، علتش ندانستن حجم کل سرمایه کشور است. آن حجم سرمایه که در دست مردم ما است سهم ناچیزی از سرمایه ای که در دست دولت ما است می باشد. جهت اطلاع میتوانید به بازارهای مالی کشور مثل بورس سر بزنید تا بهتر بفهمید منظورم از کل سرمایه چیست و تصورات افراد چقدر با آن چه که جاریست متفاوت است.

ضمناً رشد شرکت های هرمی به صورت واضح دلیلش در برخی کشورها کشف شده و اساساً ربطی به نوع حکومت ندارد، علت قدرتمند تر بودن بازاریاب ها در این کشورها است. شما دقت کنید در کل دنیا به دنبال مدیران فروش ایرانی، یا شرق آسیا هستند، این را که فکر کنم همگی بدانید، اما علتش دقیقاً موفقیت این ملیت ها در توسعه مشاغل درصدی در این کشورها بوده است.

در کشورهای دیگر افراد کمتر به مشاغل درصدی گرفته می شوند چون این توانایی را ندارند و ترجیح میدهند عرضه محصول فارغ از درآمد ایشان باشد پس مشاغل درصدی کمتر وجود دارد و در نتیجه عرضه کمتر خواهد بود. دوستان در همین سنترال بارها مدیران بخش فروش شرکت های زیادی را نام برده اند که ایرانی هستند. البته سهم ایرانی ها بسیار کمتر از شرق آسیایی ها است که البته در شبکه های هرمی نیز همین نسبت وجود داشته و این شرکت ها در شرق آسیا به مراتب رشد بیشتری داشته است.

Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط R.A.F »

pedmehr , شما هم که خودت از اون سیاست بازهای حرفه ای هستی که یکی به میخ میکوبی یکی به نعل!

از جناب MiimA هم زیاد دلگیر نشو، ایشون فقط میخواهند که قانون در این انجمن اجرا بشه، نقل ایشون هم حکایت کسی است که روزگاری در مسجد شاه مسئولیتی داشتند. :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1938 بار
سپاس‌های دریافتی: 1909 بار

پست توسط pedmehr »

.A. , من فقط هدفم این بود که سواد و دانایی افراد (فارغ از نقطه نظراتشون) بدون دلیل زیر سئوال نره .

MiimA, اینکه شما به یک مسئله فرهنگی ( به نظر من یک هنجار ) اشاره کردید و به هیچ مکتبی هم نسبتش ندادید درست هست, اما صرف این کار باعث نمیشه که نقطه نظرتون تبدیل به زیر مجموعه ی همین مکاتبی که اشاره کردید نشه .
به نظر من بحث سوسیالیسم و کپیتالیسم رو که دوستان باز کردند به جا هست, اما نه از منظر سرمایه موجود در دست مردم چون همونطور که اشاره کردید سهم بخش خصوصی از سرمایه ها و دارایی های کشور ناچیز هست و ... ( شاید منظور دوستان نقدینگی در کشور بوده ) .

به هر حال من فکر میکنم که مقاله شما نوعی نگاه سوسیالیستی به موضوع شیوه مصرف و تصمیم گیری های اقتصادی مردم داره . چه شما اشاره ای کنید به این موضوع چه نکنید.
در روح و جان من میمانی ای وطن
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”