با سلام ؛
Erratic ؛
حد و حدود در هر کاری را خدا تعیین می کنه ، فارغ از اینکه ما خوشمان بیاد یا خیر . مثلا" سگی که برای گله یا شکار استفاده می شه، تماس با اون مشکلی نداره و می تونه با دندانش شکار را برای شما بیاره ولی همان سگ اگر برای تجمل و کاری غیر ضروری نگهداری بشه نجسه !
پس می بیند همان خدایی که خیلی چیزها را حرام کرده ، در مواردی که خودش مصلحت دانسته، همان چیز را حلال کرده . مثلا" واجب نبودن روزه برای مسافر .
در این باره هم در قرآن اشاره شده ولی همانطور که می دانید خیلی از موارد هستند که در متن قرآن در مورد آنها توضیح زیادی داده نشده . مثل کیفیت انجام حج ، چگونگی نماز خواندن و ... که اتفاقا" بر خلاف ازدواج موقت، از واجبات هم هستند . پس خیلی از جزئیات توسط خود پیامبر(ص) برای مردم تشریح و آموزش داده می شد (اصلا" یکی از وظایف پیامبر(ص) همین بوده) .
البته در بین شیعه و سنی در مورد ازدواج موقت اختلاف وجود داره .
برای اطلاعات بیشتر می تونید به اینجا مراجعه کنید :
[External Link Removed for Guests]
صیغه موقت . . .
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
Re: صیغه موقت . . .
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
ازدواج موقت چیزیه که خدا ان را برای جامعه های امروزی قرار داده
همین جامعه غرب برا این از هم نپکیده چون دارد تا حدودی قضیه ازدواج موقت را انجام می دهند و باید بدونید که تمام جامعه شناسان غرب برای مشگل امروزیشون کلی برنامه دادند اما اخرش اومدند از اسلام الهام گرفتند و بدن تغییرات دستورالعملش اون را به جامعشون معرفی کرده
و اینکه به خاطر این تو کتت نمی رود چون همون زمان امام علی و پیامبر این عمر چی بگم والا باهاش مخالفت کرد
همین جامعه غرب برا این از هم نپکیده چون دارد تا حدودی قضیه ازدواج موقت را انجام می دهند و باید بدونید که تمام جامعه شناسان غرب برای مشگل امروزیشون کلی برنامه دادند اما اخرش اومدند از اسلام الهام گرفتند و بدن تغییرات دستورالعملش اون را به جامعشون معرفی کرده
و اینکه به خاطر این تو کتت نمی رود چون همون زمان امام علی و پیامبر این عمر چی بگم والا باهاش مخالفت کرد
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
باسلام
دوست عزیزجنابErratic لازم میدونم درمورد جمله آخرتون درپست دومتون یک نکته عرض کنم به طورکلی ، همانطورکه برادرعزیزمون جناب KH.I.A.2500 هم فرمودن خیلی چیزا توی قرآن نیامده مثال اصل نمازو اوقات نماز درقرآن آمده ولی سخنی ازتعداد رکعت نمازنیامده تعدادرکعتش رو پیامبر تعیین کرده نام امامان ما درقرآن نیامده ولی پیامبرآنهارو نامبرده وتک تک معرفی کرده نماز که واجب است ستون دین است وبرطبق روایات اولین عملی که حسابرسی میشه وسئوال میشه ازطرف دیگه مگرنه اینکه خدا در آيه 59 /نساءمیفرماید«يا ايها الذين آمنوا اطيعواالله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم فان تنازعتم في شيء فردوه الي الله و الرسول إن كنتم تؤمنون بالله و اليوم الاخر» ودرآیه ی 21/ احزاب میفرماید« لقد کان لکم فی رسولالله اسوةحسنه لمن کان یرجوا الله و الیوم الآخر و ذکر الله کثیراً» وباتوجه به آیه تطهیر إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكمُْ تَطْهِيرًا 23/احزاب پس کافیست نگاهی بیاندازیم به فرمایشات وعملکردوسنت نبی مکرم واولی الامرشون (ائمه) ببینیم ایشان درامورچگونه رفتارمیکردند آیا امرکردن یا نهی کردن ببینیم آنها چه نظری دارن که قطعا نظرآنان مورد تایید خداومنطبق برآیات قرآن است
بدین منظوراین دوصفحه را مطالعه بفرمایید درمورد صیغه است وآیات قرآن مربوطه
دوست عزیزجنابErratic لازم میدونم درمورد جمله آخرتون درپست دومتون یک نکته عرض کنم به طورکلی ، همانطورکه برادرعزیزمون جناب KH.I.A.2500 هم فرمودن خیلی چیزا توی قرآن نیامده مثال اصل نمازو اوقات نماز درقرآن آمده ولی سخنی ازتعداد رکعت نمازنیامده تعدادرکعتش رو پیامبر تعیین کرده نام امامان ما درقرآن نیامده ولی پیامبرآنهارو نامبرده وتک تک معرفی کرده نماز که واجب است ستون دین است وبرطبق روایات اولین عملی که حسابرسی میشه وسئوال میشه ازطرف دیگه مگرنه اینکه خدا در آيه 59 /نساءمیفرماید«يا ايها الذين آمنوا اطيعواالله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم فان تنازعتم في شيء فردوه الي الله و الرسول إن كنتم تؤمنون بالله و اليوم الاخر» ودرآیه ی 21/ احزاب میفرماید« لقد کان لکم فی رسولالله اسوةحسنه لمن کان یرجوا الله و الیوم الآخر و ذکر الله کثیراً» وباتوجه به آیه تطهیر إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكمُْ تَطْهِيرًا 23/احزاب پس کافیست نگاهی بیاندازیم به فرمایشات وعملکردوسنت نبی مکرم واولی الامرشون (ائمه) ببینیم ایشان درامورچگونه رفتارمیکردند آیا امرکردن یا نهی کردن ببینیم آنها چه نظری دارن که قطعا نظرآنان مورد تایید خداومنطبق برآیات قرآن است
بدین منظوراین دوصفحه را مطالعه بفرمایید درمورد صیغه است وآیات قرآن مربوطه
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
با تشکر از دوستان بابت نظراتشون
اثبات:
1- ایا به خدا اعتقاد دارید؟
2- مگر خدا حجت تمام پیامبران را در اخرین کتاب اسمانی خود فران تمام نکرد؟
3- مگر اینطور نیست که قران در هر زمانو مکانی با انسان صحبت میکند و نیازی به هیچ چیز دیگر ندارد؟؟
1- ایا قران از ما کارهای سخت و مشقت بار میخواهد؟
2- مگر قران برای سعادت انسانها و راهنمایی انها به سوی نور نازل نشده؟
3- ایا کسی که به طور کامل از قران پیروی کند گمراه میشود؟
1- فرق ازدواج موقت با زنا چیست؟مگر نه اینکه هر دو شبیه به هم هستند و فقط در خواندن یک جمله تغییر میکنند؟؟
اصلا ازدواج موقت چه مزیتی در جامعه دارد؟ غیر از اینکه فساد شرعی شده است؟
2- شاید در زمان های قدیم به دلایل خاصی ازدواج موقت مرسوم بوده به خاطر فرهنگ و اداب و رسوم دوره ی خود (که البته به این هم شک دارم)
شاید بگین با ازدواج موقت میشه کلی دستگیری کرد از خانواده ها
من از شما میپرسم تنها راه کمک کردن به بقیه ازدواج موقت است؟؟؟؟
از نظر من ازدواج موقت یعنی نگاهی ابزاری با افراد جامعه
خداوند حجتش را در قران تمام کردچ
هرکس ایه ای مبنی بر ازدواج موقت برای من بیاورد من سر تعظیم فرود میارم فرداش هم میرم دینمو عوض میکنم
با تشکر از همه ی دوستان
اثبات:
1- ایا به خدا اعتقاد دارید؟
2- مگر خدا حجت تمام پیامبران را در اخرین کتاب اسمانی خود فران تمام نکرد؟
3- مگر اینطور نیست که قران در هر زمانو مکانی با انسان صحبت میکند و نیازی به هیچ چیز دیگر ندارد؟؟
1- ایا قران از ما کارهای سخت و مشقت بار میخواهد؟
2- مگر قران برای سعادت انسانها و راهنمایی انها به سوی نور نازل نشده؟
3- ایا کسی که به طور کامل از قران پیروی کند گمراه میشود؟
1- فرق ازدواج موقت با زنا چیست؟مگر نه اینکه هر دو شبیه به هم هستند و فقط در خواندن یک جمله تغییر میکنند؟؟
اصلا ازدواج موقت چه مزیتی در جامعه دارد؟ غیر از اینکه فساد شرعی شده است؟
2- شاید در زمان های قدیم به دلایل خاصی ازدواج موقت مرسوم بوده به خاطر فرهنگ و اداب و رسوم دوره ی خود (که البته به این هم شک دارم)
شاید بگین با ازدواج موقت میشه کلی دستگیری کرد از خانواده ها
من از شما میپرسم تنها راه کمک کردن به بقیه ازدواج موقت است؟؟؟؟
از نظر من ازدواج موقت یعنی نگاهی ابزاری با افراد جامعه
خداوند حجتش را در قران تمام کردچ
هرکس ایه ای مبنی بر ازدواج موقت برای من بیاورد من سر تعظیم فرود میارم فرداش هم میرم دینمو عوض میکنم
با تشکر از همه ی دوستان
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلام و درود بر همه ؛
پاسخ شما به صورت کلی داده شد ولی شما دوباره همان سوالها را می پرسید . حداقل ابتدا به خودتان زحمت خواندن دو لینکی که قرار دادند را بدهید و بعد دوباره پرسشتان را مطرح کنید چون پاسخ شما در آنجا داده شده .
ضمنا" این جور بحثها باید با متخصصش انجام بشه که من به شما سایت اعتقادات را معرفی کردم . اینکه من اینجا یک چیزی بنویسم و شما یک چیز دیگر ، نمیشه . در این موارد دهها روایت صحیح و ضعیف وجود داره که باید یکی یکی بررسی بشن و
از عهده من خارجه .
اینکه پرسیدید : تنها راه کمک کردن به بقیه ازدواج موقت است یاخیر ؟
دیدگاه شخصی من اینه که قطعا" تنها راه یا حتی بهترین راه نیست . من معتقدم یک زندگی پایدار و دائمی بهتره .
و اینکه نوشتید : خداوند حجتش را در قران تمام کرده .
از همان قرآن یک آیه پیدا کنید که با خواندنش بفهمیم نماز صبح چند رکعته یا آن آیه، کیفیت خواندن نمازها را نشان بده .
ضمنا" چون این یک موضوع مذهبی و اعتقادیه و اینجا یک سایت علمی، ممکنه تاپیک قفل بشه . بهتره در یک سایت اعتقادی پرسشهاتون را مطرح کنید .
خوش باشید...
پاسخ شما به صورت کلی داده شد ولی شما دوباره همان سوالها را می پرسید . حداقل ابتدا به خودتان زحمت خواندن دو لینکی که قرار دادند را بدهید و بعد دوباره پرسشتان را مطرح کنید چون پاسخ شما در آنجا داده شده .
ضمنا" این جور بحثها باید با متخصصش انجام بشه که من به شما سایت اعتقادات را معرفی کردم . اینکه من اینجا یک چیزی بنویسم و شما یک چیز دیگر ، نمیشه . در این موارد دهها روایت صحیح و ضعیف وجود داره که باید یکی یکی بررسی بشن و
از عهده من خارجه .
اینکه پرسیدید : تنها راه کمک کردن به بقیه ازدواج موقت است یاخیر ؟
دیدگاه شخصی من اینه که قطعا" تنها راه یا حتی بهترین راه نیست . من معتقدم یک زندگی پایدار و دائمی بهتره .
و اینکه نوشتید : خداوند حجتش را در قران تمام کرده .
از همان قرآن یک آیه پیدا کنید که با خواندنش بفهمیم نماز صبح چند رکعته یا آن آیه، کیفیت خواندن نمازها را نشان بده .
ضمنا" چون این یک موضوع مذهبی و اعتقادیه و اینجا یک سایت علمی، ممکنه تاپیک قفل بشه . بهتره در یک سایت اعتقادی پرسشهاتون را مطرح کنید .
خوش باشید...
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
من همین جا از دوستان بسیار گلم , KH.I.A.2500,
تشکر میکنم که با راهنمایی هاشون ادم رو در تاریک رها نمیکنند.
من به اون دو ادرس سر زدم متسافانه هیچ جا به طور قطع در باره ی ازدواج موقت چیزی ذکر نشده و همیشه شبهه بوده
شما عرض کردین:
"و اینکه نوشتید : خداوند حجتش را در قران تمام کرده .
از همان قرآن یک آیه پیدا کنید که با خواندنش بفهمیم نماز صبح چند رکعته یا آن آیه، کیفیت خواندن نمازها را نشان بده ."
من از شما سوال میکنم.
ایا شما ((بلانسب)) یک روبات یا یک برده هستید؟؟؟
ایا عبادت خداوند یک کار است؟؟؟ که خدا در قران بیاد و "مقرر" کنه که مثلا "بنده" موظف است روزی فلان رکعت نماز بخونه؟؟
اصلا به هیچ کتابی کاری نداریم اما ایا این کار از نظر خود شما پسندیده ست؟؟
اصلا مگه خداوند نیازی به نماز خواندن ما دارد؟ (استغفرالله)
ما نماز میخوانیم که پیوسته به یاد خدا باشیم نه از روی اجبار بلکه از روی "عشق"
اگه بر کسی امر شود که فلان کار را انجام دهد حتی اگر ان کار پسندیده باشد شاید فرد اصلا همه چیز را رها کند!!!
قطعا خداوند دانا و تواناست.
درود بر شما
تشکر میکنم که با راهنمایی هاشون ادم رو در تاریک رها نمیکنند.
من به اون دو ادرس سر زدم متسافانه هیچ جا به طور قطع در باره ی ازدواج موقت چیزی ذکر نشده و همیشه شبهه بوده
شما عرض کردین:
"و اینکه نوشتید : خداوند حجتش را در قران تمام کرده .
از همان قرآن یک آیه پیدا کنید که با خواندنش بفهمیم نماز صبح چند رکعته یا آن آیه، کیفیت خواندن نمازها را نشان بده ."
من از شما سوال میکنم.
ایا شما ((بلانسب)) یک روبات یا یک برده هستید؟؟؟
ایا عبادت خداوند یک کار است؟؟؟ که خدا در قران بیاد و "مقرر" کنه که مثلا "بنده" موظف است روزی فلان رکعت نماز بخونه؟؟
اصلا به هیچ کتابی کاری نداریم اما ایا این کار از نظر خود شما پسندیده ست؟؟
اصلا مگه خداوند نیازی به نماز خواندن ما دارد؟ (استغفرالله)
ما نماز میخوانیم که پیوسته به یاد خدا باشیم نه از روی اجبار بلکه از روی "عشق"
اگه بر کسی امر شود که فلان کار را انجام دهد حتی اگر ان کار پسندیده باشد شاید فرد اصلا همه چیز را رها کند!!!
قطعا خداوند دانا و تواناست.
درود بر شما
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
, جان بنده خداها هم با زبان بی زبانی و مسقیم و غیر مستقیم گفتند که ما علامه دهر نیستیم تو این موضوع ها و هر کجا هم که خودمون به مشکل شرعی می خوریم از مراجع تقلیدمون می پرسیم . شما هم بهتره از آدمی که در این زمینه ها مجتهد هست سئوال کنی چون اگر ما یک جواب اشتباه به شما بدیم و شما گمراه شوید گناهش پای ماست .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
- محل اقامت: جبهه ی جنگ
- سپاسهای ارسالی: 3906 بار
- سپاسهای دریافتی: 2336 بار
پیشنهاد میکنم اگه مشکلی دارید به این لینک بروید
اگه نظرتون عوض نشد بگید چند تا حدیث معتبر با منبع هم براتون بزارم در این مورد
پیشنهاد میکنم اگه مشکلی دارید به این لینک بروید
اگه نظرتون عوض نشد بگید چند تا حدیث معتبر با منبع هم براتون بزارم در این مورد
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
و پ س
با تشکر از مقبلی ,
من به ادرسی که محبت کردین رفتم و مطالبو خوندم
سوال من را در ازدواج موقت شاید کمی اشتباه متوجه شده باشیده
بی شک ازدواج موقت بهتر از زنا ست چون ""حداقل"" حدو حقوقی برای زن و فرزند مشخص شده
اما ظاهرا اصل سوال من فراموش شده
در اصل مطلب زنا و ازدواج موقت فرقی با یکدیگر ندارند
مثالی اورده شده در رابطه با گرسنگی و روزه (در صفحه ای که ارائه دادید)
من هیچ وقت اصل نیت را رد نکردم
اما نییت کردن در ازدواج موقت یا زنا فرقی ندارد چون هر دو در مسیر ارزای نفس حرکت میکنند.
و باید گفت خوشبختانه یا متاسفانه دین اسلام آنقدر گسترده است که به راحتی میتوان "کار کردن بر روی نفس" (روزه) را با "پروراندن نفس" (زنا یا ازدواج موقت) مقایسه کرد و میتوان گفت هیچ وقت صرفا "استفاده کردن" از نام خدا در برگه ای انرا تبدیل به قراردادی حلال نمیکند.
من به ادرسی که محبت کردین رفتم و مطالبو خوندم
سوال من را در ازدواج موقت شاید کمی اشتباه متوجه شده باشیده
بی شک ازدواج موقت بهتر از زنا ست چون ""حداقل"" حدو حقوقی برای زن و فرزند مشخص شده
اما ظاهرا اصل سوال من فراموش شده
در اصل مطلب زنا و ازدواج موقت فرقی با یکدیگر ندارند
مثالی اورده شده در رابطه با گرسنگی و روزه (در صفحه ای که ارائه دادید)
من هیچ وقت اصل نیت را رد نکردم
اما نییت کردن در ازدواج موقت یا زنا فرقی ندارد چون هر دو در مسیر ارزای نفس حرکت میکنند.
و باید گفت خوشبختانه یا متاسفانه دین اسلام آنقدر گسترده است که به راحتی میتوان "کار کردن بر روی نفس" (روزه) را با "پروراندن نفس" (زنا یا ازدواج موقت) مقایسه کرد و میتوان گفت هیچ وقت صرفا "استفاده کردن" از نام خدا در برگه ای انرا تبدیل به قراردادی حلال نمیکند.
- محل اقامت: جبهه ی جنگ
- سپاسهای ارسالی: 3906 بار
- سپاسهای دریافتی: 2336 بار
تو این تایپی که همچی رو توضیح داده من نمیدونم چی رو شما متوجه نمیشی و جواب چی رو نمیگیری
یکمی مسئله رو باز تر کن بفهیم چی میگین
تو این تایپی که همچی رو توضیح داده من نمیدونم چی رو شما متوجه نمیشی و جواب چی رو نمیگیری
یکمی مسئله رو باز تر کن بفهیم چی میگین
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
و پ س