بیایید خرید ماهـــــــــــی قرمز را تحــــــــــــــریم کنیم

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 1423 بار
سپاس‌های دریافتی: 654 بار

بیایید خرید ماهـــــــــــی قرمز را تحــــــــــــــریم کنیم

پست توسط Bystander »

خرید ماهـــــــــــی قرمز را تحــــــــــــــریم  

با شروع عید و خوشحالی ما ، مرگ و میر، شکنجه و عذاب این ماهیها هم شروع می شود

و متاسفانه این داستان تلخ و غم انگیز نیز هر سال و هر سال تکرار و تکرار میشود اگر همه بدانند در صورتى كه ايرانى ها از خريد ماهى قرمز منصرف شوند اين تجارت    روزى پايان خواهد يافت مطمئنن هر سال با شروع سال جدید شکنجه و عذاب این جانداران کوچک و دوست داشتنی نیز در کشور ما به اتمام خواهد رسید و هر سال بخاطر زیاده خواهی و خودخواهی عده ای شاهد مرگ پر درد و همراه با عذاب میلیونها قطعه از این جانداران زیبا، بی آزار و مظلوم نخواهیم بود، مهاتما گاندی رهبر معنوی مردم هندوستان میگوید "عظمت و فضایل یک ملت را از طرز برخورد صحیحشان با حیوانات ارزیابی کنید"   این جمله زیبا دارنده پیام روشن و واضحی برای تمامی ما انسانها می باشد که لازم است در مورد آن خوب اندیشیده و در زندگی روزمره آن را مورد یادآوری قرار دهیم آیا   در کدام دین و آیین مذهبی اذیت و آزار حیوانات    شمرده شده است که ما امروز باعث اذیت و آزار این موجودات کوچک بی آزار آن هم برای تفریح و زیبایی سفره های هفت سینمان می    ................ هر چند که ماهی قرمز پیشینه چندانی در ایران نداشته و رسمی کاملا وارداتی و غیرایرانیست    قرمز هيچ جايي    فرهنگ ايراني و باستاني ما ندارد، اين ماهي که يکي از    فرهنگ چين   مي‌باشد درحدود 100 سال پيش بخاطر اسم عربي آن ( سمک ) به عنوان    سين وارد سفره ما ايراني ها شد؛ اين ماهي در فرهنگ چين نمادي از مرگ است که چيني‌   با آزاد ساختن آن در رودخانه‌ها حيات را به خانه خود باز مي‌گردانند. در    نقاشي "هفت سين" اثر حسيناحياء در کاخ گلستان نيز اثري از ماهي قرمز    نمي‌  ."   هر چند که عجیب نیست اگر حتی تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را هم در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. گلد فیش های قرمز و طلایی در کشور چین در زمان سلطنت خاندان "  " [External Link Removed for Guests]      بعدها در تحت حکومت خاندان "  " TangDynasty      ماهی های اهلی در حوض های خانگی و حوضچه ها پرورش می یافته    ........ و بسیار مورد توجه چینی ها بوده اند.

متاسفانه ماهى‌هايى كه خانواده‌ها براى ايام عيد خريدارى كرده و به منازل خود مى‌ 
  ماهى‌هاى سكته كرده و بيمار   هستند. اين ماهي‌ها در حين انتقال    دليل تكانهاى شديد سكته كرده و درصد قابل توجهى از آن ها مى ميرند. بقيه آن ها    در خانه خريداران به دليل بيماري و يا آب کلردار و........... از بين مي    آن هم در زمانی که سنی ندارند و دوران کودکیشان را سپری      

کوچولوهابا اینکه میدونند به زودی خواهند مرد اما مدتی در گورهای متحرک بلورینشون صبوری میکنندتا زمان مرگ و رهاییشون فرا برسه که واقعا بی انصافیست درسته که خدا ما رو اشرف مخلوقات آفریده و به ما در زمین لقب خلیفة الله رو داده اما آیا ما هم در مقابل باید از این نعت بزرگ سوء استفاده کنیم و درحق دیگر موجودات و زبان بسته های بی دفاع ستم کنیم؟ آیا واقعا این درسته؟ بیاییم بخاطر خدا از استفاده ی ابزاری این کوچولوها در سر سفره های هفت سینمون جلوگیری کنیم و به این تجارت سیاه پایان    ((لطفا دوستان بحث ارتزاق از روی نیاز ازحیوانات رو پیش نکشند که تماما بحث دیگریست))   

سال      میلادی روزنامه    Messaggero    کرد که شهرداری    "  "هر گونه    ماهی گلد فیش (ماهی کوچک قرمز) درتنگ های بلوری    ممنوع کرده به دلیل اینکه تنگ های دایره ای شیشه ای که سقف باز و کوچکی دارند    محدود شدن اکسیژن درون تنگ،    کور شدن ماهی    میشوند..    متخصصان هم میگویند که بلورهای شیشه ای دایره ای کوچک باعث ایجاد سردرد، سرگیجه و میگرن    ماهی ها   .

نوشت: به عنوان یک ایرانی، به عنوان یک انسان، به عنوان یک هموطن و برادرکوچکتر از همه دوستان خواهش میکنم از امسال خرید ماهی قرمز رو تحریم کنند و این موضوع رو به دیگران هم انتقال بدند و با اونها در میون بذارند و به نوعی گوشزد کنند در ضمن شاید حالا بعضی ها فکر کنند من هم یکی از افراد مخالف مراسمات باستانی هستم ( هر چند که این موضوع هیچ ربطی به مراسمات باستانی ما ایرانی ها نداره و همنطور که در بالا نیز به اون اشاره کردم رسمی وارداتی و غیر ایرانیست) باید در جوابشون بگم بنده یک ملی گرای وطن پرست هستم و علاقه زیادی هم به ایران و تاریخ ایران باستان دارم پس لطف کنند و بیخودی برچسب نزنند در ضمن امیدوارم که هیچ یک از دوستان ماهی قرمز عید نخریده باشند اما برای اونهایی که خریدند توصیه های مهمی در رابطه با نگهداری از ماهی هاشون خواهم داشت که در ادامه همین مطلب قرار خواهم داد، حتما بخونند.  

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

Re: بیایید خرید ماهـــــــــــی قرمز را تحــــــــــــــریم

پست توسط serat&mersad »

سلامt 72zعزیز :razz:
من ماهی عید خریدم،اماسعی میکنم بهشون بدنگذره :grin: (ازهمون اول یه وان متوسط(پلاستیکی)خریدم که بتونن خیلی راحت نفس بکشن!
امابااین وجودبازم دلم واسشون میسوزه :sad: چون نمیتونم خیلی خوب مواظبشون باشم :lol:

[External Link Removed for Guests]
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

شیش سالم بود
دوتا ماهی قرمز گرفتیک.متاسفانه بعد از عید مردند...
از اون به بعد نه خودم تمایل به خریدن این ماهی ها داشتم نه خانواده م

منم با تحریم این ماهی ها موافقم
اصلا شگون هم نداره عید که میشه ماهی میگیری بعدش ماهیه میمیره اونم به خاطر عید...
:razz: :razz:
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط Bystander »

چند توصیه مفید در رابطه با نگهداری ماهی عید که حاصل تجربیات چند سال پیش خودم هستند  

سعی کنید به هیچ وجه از ظروف پلاستیکی برای نگهداری ماهی هایتان استفاده نکنید چون به دلایل نامعلومی بعد از گذشت مدتی دچار بی حالی و سکونت شده و بعد از آن میمیرند 
ظروف پلاستیکی برای آنها مانند سم کشنده هستند

سعی کنید برای نگهداری ماهی هایتان از ظروف شیشه ای و یا بلورین استفاده کنید( از شست و شوی ظروف شیشه ای با مواد شیمیایی مانند ریکا، صابون و .........اکیدا خوداری نمایید) 

تا حد توان برای نگهداری ماهی هایتان از تنگ های دایره ای شکل ماهی استفاده نکنید چون اولا تنگ های شیشه ای سقف باز کوچکی دارند و در نتیجه میزان برخورد و ورود اکسیژن به سطح آب داخل تنگ نیز کمتر و محدودتر از آکواریوم ها و یا حوض های کوچک می باشد دوما به دلیل زره بینی بودن شیشه ی تنگ ها، در زمان قرار دادن آن درمقابل نور خورشید و یا نور چراغ میزان تابش نور به داخل تنگ چند برابر شده و باعث کور شدن ماهی ها میشود، پس در صورت نگهداری ماهی هایتان داخل تنگ، از قرار دادن تنگ ماهی در مقابل نور مسقیم خورشید و یا نور شدید چراغ خودداری کنید 

پس چاره چیست؟ 

شاید براتون کمی مسخره بنظر برسه اما برای نگهداری از ماهی هاتون سعی کنید از یک ظرف بزرگ شیشه ای که دارای سقف ورودی کاملا گشادی مثل ظروف شیشه ای سوپ خوری و یا دیگر ظروف شیشه ای دارای عمق متوسط و دهانه باز باشه استفاده کنید این مورد رو خودم کشف کردم و صد درصد جواب داده من سالهای قبل خودم از این روش استفاده میکردم و تا سالها ماهی های عید رو با این روش صحیح و سالم نگه میداشتم و چند سال، در عیدها اصلا ماهی نمیخردیم چون ماهی های سالهای قبل هنوز زنده بودند 

[External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]

://www.webstaurantstore.com/cardinal-arcoroc-14060-stackable-7-5-oz-glass-ingredient-bowl-36-cs/cardinal-arcoroc-14060-stackable-7-5-oz-glass-ingredient-bowl-36-cs.   

باز هم یکبار دیگه یادآوری میکنم اکیدا ظروف ماهی هاتون رو با مواد شیمیایی نشورید و همون شستن با آب خالی و تمیز کردن رسوبات و لجن ها با دست کفایت میکنه 

از خرید غذاهای ماهی که در بسته های پلاستیکی در گوشه ی خیابون ها به فروش میرسند خودداری کنید و از تغذیه ماهی هاتون با اونها شدیدا امتناع کنید بهترین غدا برای ماهی ها همون تکه های کوچک نون نرم و یا لجن های داخل ظرفشون هست  

سعی کنید تنگ و یا ظرف ماهی هاتون رو در مکان های خلوت قرار بدید 

یک نکته دیگر رو هم یادم نرفته بگم اونم اینکه از عوض کردن پشت سر هم آب ماهی هاتون خودداری کنید چون این کار باعث وحشت و ترس بیش از حد و در نتیجه مرگشون میشه پس تا زمانیکه آبشون کاملا کثیف نشده از عوض کردن آبشون خودداری کنید 

در زمان تعویض آب همه کارها رو به آرامی و با آرامش کامل انجام بدید تا موجب ترس و سکته ماهی هاتون نشه و تلاش کنید در هنگام گرفتنشون به نرمی و آرامی عمل کنید .

اینهایی که نوشتم حاصل تجربیات سالهای قبل خودم هست پس سعی کنید از این تجربیات در نگهداری از ماهی هاتون استفاده کنید که مطمئنا نتایج خوبی خواهید گرفت 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, بهترین راه اینه که اصلا نخرید راحت !!! ماهی قرمز ربطی به عید ایرانی ها ندارد و گویا سنت چینی هاست
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط Bystander »

Mohammad 1985 نوشته شده:   , بهترین راه اینه که اصلا نخرید راحت !!! ماهی قرمز ربطی به عید ایرانی ها ندارد و گویا سنت چینی هاست

بله کاملا درسته اما اگر توجه کرده باشید متن بلایی رو برای کسانی نوشتم که این ماهی ها رو خریداری کردند و دیگه کار از کار گذشته در پست اولم هم به این نکته اشاره کرده بودم

نوشت: به عنوان یک ایرانی، به عنوان یک انسان، به عنوان یک هموطن و برادرکوچکتر از همه دوستان خواهش میکنم از امسال خرید ماهی قرمز رو تحریم کنند و این موضوع رو به دیگران هم انتقال بدند و با اونها در میون بذارند و به نوعی گوشزد کنند در ضمن شاید حالا بعضی ها فکر کنند من هم یکی از افراد مخالف مراسمات باستانی هستم ( هر چند که این موضوع هیچ ربطی به مراسمات باستانی ما ایرانی ها نداره و همنطور که در بالا نیز به اون اشاره کردم رسمی وارداتی و غیر ایرانیست) باید در جوابشون بگم بنده یک ملی گرای وطن پرست هستم و علاقه زیادی هم به ایران و تاریخ ایران باستان دارم پس لطف کنند و بیخودی برچسب نزنند در ضمن امیدوارم که هیچ یک از دوستان ماهی قرمز عید نخریده باشند اما برای اونهایی که خریدند توصیه های مهمی در رابطه با نگهداری از ماهی هاشون خواهم داشت که در ادامه همین مطلب قرار خواهم داد، حتما بخونند.  

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

من در مورد خرید یا نخریدنش نظر نمیدم چون کلا از این بحث های زرد خوشم نمیاد ... بیشتر شباهت به همان بگوییم پارسی نه فارسی دارد .. :-)

اما در مورد نگهداری این ماهی ها چندین نکته است که فکر کنم اگر بدانید بتوانید به خوبی از ماهی خود نگهداری کنید.

1. آب شهر را جوشانده، بزارید سرد شود و روی آن را بگیرد. مدت 24 ساعت آب ساکن باشد. بعد این آب را داخل تانک برزید.

2. بحث دقت در خرید ماهی هم خودش حکایتیست که اینجا طرحش نمیکنم و فرض را بر خرید یک ماهی خوب میزاریم.

3. مطمئن شوید در پلاستیک به میزان کافی هوا وجود دارد. (بهتره پلاستیک را باد کنید و گره بزنید طوری که شبیه بادکنک باشد.

4. بعد از رسیدن به منزل، یک ظرف مثلا یک سطل پلاستیکی را پر از آب شهر کنید. 2 قاشق (بسته به حجم آب ظرف) نمک بریزید در اون و خوب هم بزنید. حجم آب تقریباً اندازه حجم آب در پلاستیک باشد.

5. سعی کنید نصف آب پلاستیک ماهی ها را خالی کنید. بعد آن نصفه دیگر آب را به همراه ماهی ها در سطل آب نمک بریزید. یعنی حجم آب نمک شما 2 برابر حجم آب خود ماهی ها باید باشد.

6. احتمالا شاهد تقلا شدید ماهی خواهید بود، شاید هم شاهد کز کردن اون در یک گوشه سطل باشید. از همه ناخوشایند تر این است که شاهر معلق شدن ماهی و غلط خوردن باشید. در هر 3 صورت هیچ خطری ماهی شما را تهدید نمیکند. اگر محلول آنتی - سپتیک دارید چند قطره به آب اضاف کنید تقریبا برای هر لیتر 3 قطره (3 برابر حد معموملش) بریزید در آب. اگر هم ندارید به همان آب نمک اکتفا کنید. ماهی را به مدت 5 تا 10 دقیقه و حداکثر 15 دقیقه در این محلول بزارید با هر وضعیتی که داشت.

7. سراغ آب درون تانک برید که دیروز آن را جوشانده و به مدت 24 ساعت هم راکت گذاشته بودیدش. با یک استکان کوچک اگر روی آب لایه ای بسته شده است را (گرد و غبار نشسته روی آب ساکن) بردارید. حالا ماهی را با تور از محلول آب نمک خارج کنید و به تانک بندازید. دقت کنید تانک آب و سطل آب نمک باید در یک مکان باشند تا دمای هر دو آب یکسان باشد و به ماهی بر اثر اختلاف دما شک وارد نشود.

این محلول آب نمک که به حمام نمک معروف است موجب ضد عفونی شدن ماهی و آبشش های اون خواهد شد. هر چند آب شور باعث از دست دادن کنترل در ماهی های سردابی (مثل ماهی گلی) می شود اما اگر مدت کوتاهی باشد مشکلی برای ماهی پیش نمیاد و شاید کمتر از 3 دقیقه بعد از انتقالش به تانک آب مشاهده می کنید خیلی عادی به شنا کردن خواهد پرداخت.

این ضد عفونی اگر با محلول آنتی سپتیک باشد که بهتر است. اما همان آب نمک هم خودش بسیار موثر می باشد. اکثر موارد مرگ ماهی گلی به خاطر عفونت ها و انگل هایی است که قبل از این که شما بخرید در بدنش بوده است.

راز زنده نگه داشتن ماهی گلی هم با توجه به این که جزو ماهی های سردابی به حساب میاد به این ترتیب خواهد بود.

ثبات دمای آب در حدود 24 - 26 . بهتر است تانک را دور از مسیر عبور هوا و در قسمتی بزارید که سرکولیشن انجام نمی شود. مثلا گوشه های اتاق و از نظر ارتقاع هم آن را هم سطح با زمین هیچ وقت نزارید مگر برای مدت کوتاه. اگر دمای آب بالا رفت به خاطر آب و هوا یا ... کافیست چند قطعه یخ جهت خنک کردن آب به کار ببرید.

نکته:
هرگز خود یخ را در آب نندازید، چون همانطور که میدانید آب شهر دارای املاح است که پس از یخ زدن به شکل درد در یخ ایجاد میشود و این موضوع باعث پخش شدن درد ها در تانک شما خواهد شد. یخ ها را در پلاستیک بزارید. و اون پلاستیک را توی آب تانک بندازید که یخ مستقیماً با آب شما تماس نداشته باشد.

نکته دیگر در مورد ماهی گلی نور است. از تولید شک های نورانی در اطرافش پرهیز کنید. خصوصا روشن و خاموش شدن مهتابی و چشم زدنش بسیار شک به این ماهی میدهد. بهتر است وقت خاموش و روشن کردن چراغ ها تانک را با چیزی بپوشانید. البته راه بهترش این است که تانک در جایی باشد که هیچ گاه خیلی تاریک یا روشن نشود.

در مورد این که دوستان گفتند این ماهی چینی است، تا حدودی درست است اما این ماهی در قنات های کشور خودمان نیز وجود دارد، حالا ممکن است همین وارداتش از چین و رها کردنش در قنات ها موجب شکل گیری چرخه حیاتش در قنات های کشور شده باشد، ممکن هم است از ابتدا وجود داشته است.

تعداد ... ماهی های سردابی گله ای زندگی می کنند و تنها نگهداری آن ها اصلا کار درستی نیست چون عمر آنها را به نصف کاهش میدهد.

و مهمترین نکته : غذا !

شاید بیشترین عامل مرگ ماهی گلی ها تغذیه غلط اون ها است. من اینجا خلاصه چند نکته را میگم و از شرح دلایلش فاکتور می گیرم:

4 یا 5 بار در روز به ماهی باید غذا بدهید.

هرگز پس از تاریک شدن هوا (شب) به ماهی غذا ندهید.

وقت غذا دادن به ماهی مشخص باشد، ماهی به این وقت عادت میکند اگر دیر و زود بشود با مشکل روبرو خواهد شد.

از انواع غذا مناسب ماهی گلی، میتوان به غذاهای پولکی (ترکیب گوشت و جلبک) اشاره کرد که خود ماهی گلی فروش ها نیز به فروش میرسانند.

از دادن خورده نان به ماهی گلی پرهیز کنید. اگر قصد دارید ابتکار به خرج بدهید، از کاهو، مغز خیار و اسفناج میتوانید استفاده کنید. برگ کاهو جزو بهترین غذا ها برای ماهی گلی است. ضمن این که اگر این برگ در آب باشد فاسد نمیشود و ماهی هر وقت گرسنه باشد میرود سراغش.

میتوانید یک برگ کاهو را تمیز بشورید و حتی کمی در آب جوش بزارید تا نرم شود. بعد آن را در تان بزایرد. اینطور اگر غذا اصلی ماهی دیر و زود شود هم نگران نیستید چون از کاهو اتغذیه خواهد کرد.

خیار هم باید پوست بگیرد و البته گوشت خیار هم بتراشید تا به تخمک های داخل آن نزدیک شوید. بعد این را در اندازه کوچک بزارید و بهش بدید. باید بین هر بار خیار دادن به ماهی گلی حداقل 3 روز فاصله بزارید. اما کاهو هیچ مشکلی ندارد.

اگر هم خواستید ماهی گلی خود را قوی کنید، 3 وعده بهش غذا ندهید (کاهو هم در آب نباشد) بعد کمی هویج رنده کنید و 2 وعده بهش هویج بدهید. از فردا دوباره 5 وعده غذا عادی بهش بدهید. این هویج را میتوانید ماهی یک بار بهش بدهید.

ظرف و هوا ...

بهترین ظرف برای نگهداری ماهی گلی همان تانک های شیشه ای است. اما دقت کنید برای هر ماهی گلی باید فضای سه برابر طولش وجود داشته باشد! البته اگر بخواهید رشد خوبی کند، اما اگر فقط قصد نگهداشتنش را دارید 2 برابر کافیست. اگر 2 ماهی گلی دارید باید حتما فضای هر ماهی را جدا حساب کنید و تانک شما اون اندازه باشد.

اما هوا دهی به ماهی گلی چیزیست که خیلی ها فراموش می کنند. برای این کار حتما لازم نیست یک پمپ هوا داشته باشید. کافست سطح تماس آب و هوا را زیاد کنید. پس تنگ بزرگ بخرید و آب را تا آنجا بریزید که دهانه تنگ هنوز کوچک نشده است که سطح تماس با هوا بیشتر باشد. همچنین هفته ایه یک نصف لیوان با جوشانده خنک شده را به آب اضاف کنید. شاید تعجب کنید اما همین مقدار حباب که بر اثر ریختن آب ایجاد میشود کفایت ماهی گلی را می کند.

هر وقت هم دیدین حال ماهی گلی ناجور است. فورا یک حمام نمک درست کنید و باز یک حمامش بدین و آب تانکش را عوض کنید. البته اول آب تانکش را آماده کنید. بعد حمام نمک درست کنید که ماهی گلی بیشتر از 5 دقیقه از تانک خودش بیرون نباشد.

میما مولتی متخصص در خدمت شما ...

شاید برخی دوستان بدانند، بنده به صورت حرفه ای پرورش ماهیی زینتی میدم و شدیداً خرید و نگهداری از ماهی را به دوستان سنترالی توصیه میکنم ... ::ss

اتفاقا همین امروز تانک کوچک آکواریوم خودم را که پر از گوپی بود خالی کردم و گوپی ها فعلا رفتن عید دیدنی خدمت مولی ها ... خانه شان هم به 3 یا شاید 5 ماهی گلی قرض خواهند داد ...

یک دوستی داشتم ماهی گلی ساده خرید یک مدت نگهداشت اینقدر کاهو به خوردش داده بود باله هاش شده بود درست مثل گل فیش ها ... بردیم یک از این ماهی فروش ها ، بنده خدا هر چی نگاه میکرد میگفت از باله هاش معلومه گل فیشه اما عجیبه یه طوریه!

آخر این ماهی گلی را جای گل فیش فروخت به طرف 25.000 تومان ... خوب دیگر این روزها ملت ماهی گلی رنگ می کنن جای قناری ... تصویر

البته من باز تاکید کنم، دادن نان جز کثیف کردن آب هیچ سودی برای شما ندارد. ضمناً باید خیلی کم بهش غذا بدهید. 5 بار در روز اما هر بار ان قدر کم که کمتر از 2 دقیقه طول بکشه که کل غذاها را بخورد ...

مدفوع ماهی ها اکثرا دارای آمونیاک است و خوب این باعث میشه آب تانک شما بسیار حلال باشد و زود غذا درش حل شود و باعث کدر شدن آب شما شود.

تعویض آب تانک فقط در صورت ناخوش بودن ماهی باید باشد. عمر ماهی گلی هم تقریبا بین 18 تا 21 سال است و این ماهی ها میتوانند تا حدود 45 سانتیمتر هم بزرگ شوند ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط Bystander »

MiimA نوشته شده:البته من باز تاکید کنم، دادن نان جز کثیف کردن آب هیچ سودی برای شما ندارد. ضمناً باید خیلی کم بهش غذا بدهید. 5 بار در روز اما هر بار ان قدر کم که کمتر از 2 دقیقه طول بکشه که کل غذاها را بخورد ...

بله درسته اینرو قبول دارم نون آب رو کمی کثیف و کدر میکنه اما حداقلش اینه که اونها رو نمی کشه و براشون یک غذای سالمه من خودم سالها از این روش استفاده کردم و مشکلی هم پیش نیومده روش های شما رو هم تا حالا امتحان نکردم اما حدس میزنم که مفید و عملی باشند
در ضمن بخاطر اطلاعاتی که نوشتید خیلی خیلی ممنون هم به تایپک و هم به اونهایی که این تایپک رو میخونند و یا در آینده با سرچ در گوگل خواهند خوند خیلی کمک کردید
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”