[HIGHLIGHT=#f2f2f2]در مطلب ذیل اتفاقاتی که هنگام خوردن نوشابه سیاه می افتد را مطالعه کنید.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]افکارنیوز- در مطلب ذیل اتفاقاتی که هنگام خوردن نوشابه سیاه می افتد را مطالعه کنید.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]۱۰ دقیقه
۱۰ قاشق چایخوری شکر وارد بدنتان میشود. میدانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمیشوید؟ چون اسید فسفریک، کمی طعم آن را میگیرد و شیرینیاش را خنثی میکند.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2] دقیقه بعد
قند خونتان بالا میرود و به ترشح ناگهانی و یکجای انسولین منجر میشود. کبدتان شروع میکند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیشتر از این بالا نرود.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]۴۰ دقیقه
حالا دیگر جذب کافئین کامل شده، مردمکهایتان گشاد میشود، فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها میکند. گیرندههای آدنوزین مغز حالا بلوک میشوند تا از احساس خوابآلودگی جلوگیری کنند.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]۴۵ دقیقه
ترشح دوپامین افزایش پیدا میکند و مراکز خاصی در مغز که حالت سرخوشی ایجاد میکنند، تحریک میشوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین به ایجاد سرخوشی منجر میشود.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]۶۰ دقیقه
اسیدفسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی میچسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا میکند. میزان بالای قند خون و شیرینکنندههای مصنوعی، دفع هرچه بیشتر کلسیم را از طریق ادرار باعث میشوند.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]مدتی
کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرارآور) وارد عمل میشود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و روی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع میشود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیتها نیز از دست میرود.
[HIGHLIGHT=#f2f2f2]و بالاخره...
کمکم آن غوغایی که در بدنتان ایجاد شده بود فروکش میکند و نوبت به افت قند میرسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریکپذیر میشوید یا خیلی کرخت و بیحال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کردهاید؛ آبی که میشد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین میرود و شما هوس یک نوشابه دیگر میکنید.
وقتی نوشابه سیاه میخورید چه اتفاقی میافتد ... ؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
وقتی نوشابه سیاه میخورید چه اتفاقی میافتد ... ؟
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
Re: وقتی نوشابه سیاه میخورید چه اتفاقی میافتد ... ؟

ایکاش در مورد ماالشعیر هم مطلبی می بود

آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
همش خالی بندیه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلام بر کاربران عزیز ؛
اتفاقا" همش درسته !
اتفاقا" همش درسته !
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
-
- سپاسهای ارسالی: 671 بار
- سپاسهای دریافتی: 660 بار
من شاید ماهی فقط یک یا دو بار نوشابه بخورم.
هیچ وقت هم یه نوشابهٔ کامل را نمیتونم بخورم. یک سوم یه قوطی تشنگیام را برطرف میکنه.
پس یعنی فقط ۳/۳ قاشق شکر وارد سیستمم میشه. اندازهٔ شکر یک قهوه یا چای شیرین.
فقط هم نوشابه سفید میخورم که کافئین ندارند.
فکر میکنم با این روش دوستان بتونند به نوشابه خوردن ادامه بدهند بدون اینکه به سلامتی خود ضرر بزنند.
هیچ وقت هم یه نوشابهٔ کامل را نمیتونم بخورم. یک سوم یه قوطی تشنگیام را برطرف میکنه.
پس یعنی فقط ۳/۳ قاشق شکر وارد سیستمم میشه. اندازهٔ شکر یک قهوه یا چای شیرین.
فقط هم نوشابه سفید میخورم که کافئین ندارند.
فکر میکنم با این روش دوستان بتونند به نوشابه خوردن ادامه بدهند بدون اینکه به سلامتی خود ضرر بزنند.
-
- سپاسهای ارسالی: 142 بار
- سپاسهای دریافتی: 928 بار
مطلب کاملا درستی است یکی از اقوام ما هست که معتاد به نوشابه بودمعمولا با هروعده غذایی اش نوشابه میخورد الان جوری شده که در سن 25 سالگی دچار مرض قند شده وداره قرص مصرف میکنه در حالیکه در هیچکدامیک از افراد خانواده واقوام نزدیک سابقه بیماری قند وجود نداشته واقعا درس عبرتی برای من بود ومن کلا نوشابه را گذاشتم کنار وبطور معمول دوغ مصرف میکنم