من الان چجوریم؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

من الان چجوریم؟

پست توسط Solver »

بین شخصیت های سری ۹۱ کلاه قرمزی یک نکته جالب بود، منظورم همین ” من الان چجوریم؟ ” بود. الان شما چجوری هستین؟ 

تصویر

اوقات آدم هر چقدر تلاش میکنه دلایلی برای دوست نداشتن کسی پیدا کنه، شاهد اینه که با یافتن هر دلیل علاقه اش به اون فرد بیشتر میشه . . . و البته گاهی هم بر عکس . . .

خدایا نظام دنیا چجوریاست ؟

به یکی میگی دوست دارم، ازت گریزان میشه . . . به یکی میگی دست بردار که من خودم دلداده ام، خبر میشی طرف عاشقت شده . . . این وسط من انگار جا مونده ام اطرافیان هر کدام هزاران دلیل عجیب و غریب دارند که . . .

کاشک مثل خط عابر پیاده بودم حداقل سواره و پیاده دیر یا زود ازم رد می شدند و خیالم راحت بود که خودم هستم و خودم . . . البته بگذریم از ایران که ملت رو خط عابر پیاده هم پارک می کنند.

با همه انرژی و پویایی اما حقیقتاً اصلا حال خوبی ندارم،

حس می کنم دنیام شده ویترین آدم های بیکاری که تمام وقتشون را در حال پرسه زدن در زندگی من هستند. زندگی من که فقط پر از یکرنگیه و خبری از رنگ ها و زرق و برق نیست، چه چیزش اینطور پیش چشمان اینها جلوه کرده که مثل تماشاچیان فوتبال مدام روی هر صحنه حساس و غیر حساس اون هیاهو می کنند. گفته اند خدا خر را می شناخت که شاخش نداد، اما من قبول ندارم و فکر کنم حکمتش چیز دیگری باشد، وگرنه خدا به برخی از این آدم ها هم شاخ نمی داد. زیاد مطمئن نباشید که خودتان جزو خوب هاش هستید، یک بار تو آینه دل اطرافیان خودتون را نگاه کنید شاید شما هم شاخ دارید البته اگر در اطرافیان شما افرادی هستند که در دل آینه شفاف دارند . . . ظاهراً این غبار بر خواسته از عراق روی دل ها هم نشسته.

یادش بخیر یک روز قیمت گذاری می کردیم روی آدم ها اما خدا شاهده ما فنی بررسی می کردیم تا اونجا که سوادمون قد میداد، خبر نداشتیم یک روز خودمون هم قراره اتیکت قیمت بخوریم اون هم برای فروش اقساط. تازه ملاکشون هم شده مدرک و سرمایه و نمایه (ظاهر . تیپ) تازه الان فهمیدم یک وجه اشتراک آدم ها با پردازشگر ها اینه که هیچ کدوم گارانتی ندارن و فقط ممکنه به شما لطف بشه و یک مهلت تست بهتون داده شود. وای از اون روز که شما بشین جنس مرجوعی . . .

از همون اول هم ریاضیات من بهتره حفظیاتم بود، همین شد که جای اینکه بشینم و خاطرات روزانه ام را بنویسم هر از گاهی می شینم یک فاکتور گیری میکنم و خلاصه با چهار تا ضرب و جمع یک چیزی در میارم و به تعداد گوش های اطرافم تقسیمش می کنم. البته عملیات تفریق مربوط به بخش سانسور قسمت های خصوصی خاطره ها و امری بسیار واجب است.

من الان اینجوریم که گفتم ... تصویر 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

Re: من الان چجوریم؟

پست توسط RAHVAR »

من الان چجوریم؟

خوبم... درست مثل مزرعه اي که ملخ ها گندم هايش را خورده اند ! ديگر نگران داس ها نيستم...

چيزي که زندگي به من آموخت يک کلمه است:
" مي گذرد"
اما دق مي دهد تا بگذرد
   تصویر     

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6318 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

پست توسط Ali$amir »

من الان چجوریم؟

من الان پر از استرس بخاطر آینده و تغییر....

ولی سرشار از امید...
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

من الان چجوریم؟

فکر كن ایـن هـمه حـرف رو کیبورد باشه و تو نتونی اون چیـزی
رو که می خـوای اونی که حرف دلته رو تایپش کنی !
   تصویر     

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

میلاد،
هر چه از دل بر آید لاجرم بر دل نشیند ، خیلی از ما ها به این حالی که شما گفتی دچاریم، حالا هر کی به یه شکلی....

همیشه نوشتن حالم را بهتر می کرد و سبک می شدم، نمی دونم هنوز هم همینه یا نه؟ به جایی رسیدم که دلم می خواد نه برم جلو و نه عقب، دلم می خواد همه چیز متوقف بشه.

از بچگی یادم دادن که خوب باش، صادق باش، حق کسی را ضایع نکن، کاش کنار همه این چیزهای خوب که همیشه با وجودم همراهن، کمی هم از بازی های زندگی و از بی رحمی هاش می گفتن برام! از نا مردی هاش ، از درد هاش، از شکستن دلت....

شکستم، ولی وجودم هنوز پر از امید هست، پر از باور حتی الان، من الان اینجوریم!

جایی شنیدم بهترین انتقام از زندگی و بازی هاش، شاد بودن و خندیدنه ، سعی من هم بر اینه که با تمام توانم از دنیا انتقام بگیرم! ، انتقامی که هیچ وقت فراموشش نکنه... البته بعد از اینکه روحم خوب گریست ....
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 1884 بار
سپاس‌های دریافتی: 2113 بار

پست توسط آزیتا »

به نام خدای بهار آفرین بهار آفرین را هزار آفرین

مثل آخرین بیسکویت بسته ی ساقه طلایی!

تنها و خورد شده!!!!!!!!!

ولی پر از امیدواری

{آزیتا(دریا)}
[COLOR=#548dd4]   کسی شد شمع , آبش می   

هر که شد تصویر ,قابش می کنند 

هر که با افسانه پردازان نشست 

با فسون خویش, خوابش می کنند 

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه  

[External Link Removed for Guests]

[FONT=System]دریا سرنوشتم را به یاد آور .............

به جان نمی رسد تا به تو بر فشانمش

برکه توان نهاد دل , تا ز تو واستانمش

قوت شرح عشق تو , نیست زبان خامه را

گرد در امید تو , چند به سر دوانمش ؟

تصویر DARYA تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

من الان چجوریم؟

سلام
من خوبم
همیشه خوبم
سعی میکنم خوب باشم
حتی بد بودنی هم خوبم منظورم حالمه

همیشه سعی میکنم دوست پیدا کنم
اینکارو دوست دارم
جمع و کارای تیمی رو دوست دارم

اما...
همیشه بیشتر دوستامو از دست میدم
بهش فکر کردم
تفاوت ها مارو از هم دور میکنن
افکار و نتیجه گیری ها
سعی میکنم تفاوت هارو نبینم
مثل دوستام باشم و تا اونجایی که راه میده باهاشون راه بیام
اما بیشتر موقع ها...
نمیتونم

سعی میکنم همرنگ بیشترین ها باشم

تا جایی که توان داشته باشم دوست دارم مسائل رو حل کنم
تولید کردن رو بیشتر از مصرف کردن دوست دارم

میگن سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن
اما من همیشه سرم درد میکنه
سعی میکنم درد نگیره اما...
نمیتونم

خیلی وقتا جمله ی " به من چه ارومم میکنه"

هیچ وقت خوب رو به تنهایی دوست نداشتم
همیشه خوب رو در کنار بد دوست داشتم

سعی میکنم خوبی هارو ببینم اما...
همیشه بدی ها بیشتر میان تو چشمم
یعنی اشکال گیری رو بیشتر از تعریف کردن دوست دارم
در کل گل خوبه بلبل هم خوبه
میتونم مثل هر کسی باشم برای اینکه خوب در نظرشون جلوه کنم
اما دوست دارم خودم باشم حتی اگه هیشکی دوسم نداشته باشه

پی نوشت:
توپیک خیلی خوبیه

کنار کلی خشک بودن یه همچین توپیکی یاداور خیلی چیزهاست
اینکه ما مثل صفرو یک ها بی احساس نیستیم

با تشکر از توپیک خوبتون :razz: :razz: :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

:razz: من الان پر از استرس امیخته با ترس برای یه نفر دیگه!!! :razz:
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

من الآن چجوریم؟
نابود شده , از دست رفته و کاملا با خاک یکسان شده , البته هنوز سوسویی از امید ته دلم را روشن نگه داشته , دیگه اونهم زحمت بکشم خاموشش کنم خیالم از بابت همه چیز راحت میشه.
اما چرا اینجوری هستم؟
چون منفی نگرم...چون خودم را نشناختم...نمی دونم اگر بخوام میشه همونطوری که پیش از این شده و تا آخرش هم رفتم.
ولی این رو مطمئنم بهتر هست کمی خوشبین باشیم , حداقل نگاه به طبیعت خدا بیاندازیم خواهیم دید که بعد از مدتی رخوت و خواب در حال شکوفه زدن هستند.
چه فرقی بین ما و آنها هست؟
فکر می کنم به نوعی جواب خودم را هم دادم , تا به امروز هر اتفاقی در زندگی ام افتاده و مطابق میلم نبوده مدتی را غصه خوردم و بعد دیدم کاری از دستم بر نمی آید گفتم به جهنم , گذشته ها دیگه بر نمی گرده ... حداقل آینده خودم رو از بین نبرم ولی کوووووووو گوش شنوا؟؟؟
چرا که هنوز خودمان را نشناخته ایم و نمی دانیم هدفمان از زندگی چیست.

اما در مورد صحبت های شما آقا میلاد.
اولا اصول زندگی و عاشقی همین هست که تا طرف رو دوست داری , به سمتش میری فقط تورو به بازی میگیره,اذیتت میکنه که البته در نظر خودش همه اینها امتحانه,البته یه جورایی هم حق داره,می خواد مطمئن بشه هدفت دقیقا چیه.
دوما ممکنه خاطرات جالبی نداشته باشه و همه رو به یک چشم ببینه , سوما هم انتظار بیش از حدی هست که از یکدیگر داریم.
اما یک موقع پیش می آد که صبر و تحمل ما به پایان میرسه یا طرفت اینقدر مسئله رو کش میده که بیزار از هرچی دوست داشتن میشی.
اینجاست که شروع میکنی به فاصله گرفتن و کنار کشیدن,طرف مقابلت هم تازه دوزاریش می افته که نه , واقعا دوستم داشت,حالا اون می آد نزدیک بشه و تو اجازه نمیدی.
این بازی ادامه پیدا می کنه,لحظاتی دوباره یاد خاطرات قدیم می افتی و حس دوست داشتن بهت دست میده و به محض یادآوری میگی نه,یادته آدم حسابم نمی کرد؟
اما از نظر من علت این موضوعات اینه که بازهم ما خودمون رو نشناختیم و با این حساب سعی می کنیم مطابق طرف مقابل باشیم و یک جا کنار می کشیم,شاید دلیل دیگه برای این موضوعات هم این باشه که اینقدر برخی سر دیگران کلاه گذاشتن اگر کسی هم اظهار علاقه قلبی خودش رو نشون بده پذیرفته نمیشه...خلاصه من که اندر حکایت این موضوع همچنان موندم.
و ستاره خانم.
به اکثر ما از بچگی یاد دادن که خوب باش,دورغ نگو,کسی رو اذیت نکن و ...
خوش قلبی چیز خوبی هست ولی به اندازش نه همه جا...چرا که خودم هرجا خوبی کردم و خوش قلبی داشتم تقریبا در اکثر موارد مقابلم نتیجه خوبی نبوده.
اما با این حال بازهم سعی کردم خوب و ساده بمونم و همین خاصیت احساسی بودن تا ابد کار دستم خواهد داد...چه کنم که از ابتدا به این شکل بزرگ شدم و قاعدتا تغییری نمی کنم شاید یک روز نتیجه این کارهایم را ببینم.
خوش باشید.
:razz:
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

اولا اصول زندگی و عاشقی همین هست که تا طرف رو دوست داری , به سمتش میری فقط تورو به بازی میگیره,اذیتت میکنه که البته در نظر خودش همه اینها امتحانه,البته یه جورایی هم حق داره,می خواد مطمئن بشه هدفت دقیقا چیه.
دوما ممکنه خاطرات جالبی نداشته باشه و همه رو به یک چشم ببینه , سوما هم انتظار بیش از حدی هست که از یکدیگر داریم.
اما یک موقع پیش می آد که صبر و تحمل ما به پایان میرسه یا طرفت اینقدر مسئله رو کش میده که بیزار از هرچی دوست داشتن میشی.
اینجاست که شروع میکنی به فاصله گرفتن و کنار کشیدن,طرف مقابلت هم تازه دوزاریش می افته که نه , واقعا دوستم داشت,حالا اون می آد نزدیک بشه و تو اجازه نمیدی.
این بازی ادامه پیدا می کنه,لحظاتی دوباره یاد خاطرات قدیم می افتی و حس دوست داشتن بهت دست میده و به محض یادآوری میگی نه,یادته آدم حسابم نمی کرد؟
اما از نظر من علت این موضوعات اینه که بازهم ما خودمون رو نشناختیم و با این حساب سعی می کنیم مطابق طرف مقابل باشیم و یک جا کنار می کشیم,شاید دلیل دیگه برای این موضوعات هم این باشه که اینقدر برخی سر دیگران کلاه گذاشتن اگر کسی هم اظهار علاقه قلبی خودش رو نشون بده پذیرفته نمیشه...خلاصه من که اندر حکایت این موضوع همچنان موندم.

بنظر دوستان با اینجور دوست داشتن ها که بعضی مواقع یک طرفه میشه و بقول دوستمون طرف کشش میده چه بایدکرد؟
چطور این رابطه رو دو طرفه کرد؟؟
   تصویر     

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

باید گذاشت و گریخت ...آزاد و رها ...
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 485 بار
سپاس‌های دریافتی: 440 بار

پست توسط Hannover96 »

نه بسته ام به كس دل،نه بسته كس به من دل
چو تخت پاره بر موج،رها رها رها من

من الان اينجوريم...
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”