من الان اینطوریم ...

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
hani1459 نوشته شده:خرابه خرابم داغونم بعضی لحظات فکرای بدی به سرم میزنه نا امیدم میترسم کاری دست خودم بدم که هم تو این دنیا هم تو اون دنیا پشیمون بشم از 24 ساعتم 20 ساعت تو اینترنته تا از دنیای واقعی فرار کنم امیدم فقط به توئه فقط تو پس دستم رو بگیر تا قدرت اینو پیدا کنم تا مسیر زندگیم رو تغییر بدم از این دنیا متنفرم به امید دنیایی بهتر که وعده دادی و فقط به امر تو زندگی میکنم پس دستم رو بگیر و مسیر درست رو بهم نشون بده امیدم به توئه ای خدا
(این چیزیه که الان بهش فکر میکنم فقط چون کسی رو ندارم که بتونم بهش بگم اینجا تایپ کردم امیدوارم ازم خورده نگیرید)
hani1459 نوشته شده:hani1459 نوشته شده:خرابه خرابم داغونم بعضی لحظات فکرای بدی به سرم میزنه نا امیدم میترسم کاری دست خودم بدم که هم تو این دنیا هم تو اون دنیا پشیمون بشم از 24 ساعتم 20 ساعت تو اینترنته تا از دنیای واقعی فرار کنم امیدم فقط به توئه فقط تو پس دستم رو بگیر تا قدرت اینو پیدا کنم تا مسیر زندگیم رو تغییر بدم از این دنیا متنفرم به امید دنیایی بهتر که وعده دادی و فقط به امر تو زندگی میکنم پس دستم رو بگیر و مسیر درست رو بهم نشون بده امیدم به توئه ای خدا
(این چیزیه که الان بهش فکر میکنم فقط چون کسی رو ندارم که بتونم بهش بگم اینجا تایپ کردم امیدوارم ازم خورده نگیرید)
من الان خیلی خوشحالم و ممنونم از خدای مهربون خودم
دقیقا سال گذشته پست بالا رو گذاشتم وضعیتم خراب بود اما نا امید نشدم و بزرگترین حرکت زندگیم رو انجام دادم و مسیر زندگیم رو عوض کردم و هر روز به خاطر این مسئله شکرگزار خدای خوب و مهربون خودم هستم چون این قدرت رو بهم داد تا مسیر زندگیم رو عوض کنم قتی برمیگردم به عقب متعجب میشم که چطور و چگونه به اینجا رسیدم راستش هنوز باورم نمیشه !