من الان چجوریم؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

Re: من الان چجوریم؟

پست توسط FREE MAN »

یه دوستی دارم همیشه بهم میگه اگه من مُردم روی قبرم بنویسید اینجا قبر کسیه که یه چیزی توی زندگیش گم کرده بود ولی خودش نمی دونست چی گم کرده .تمام عمرش رو دنبال اون گشت ولی آخر نفهمید چی گم کرده و داره دنبال چی میگرده فقط گشت و گشت و گشت...
من الان اینطوریم ... :sad:
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط مدافعان حرم »

تو شهری که من زندگی میکنم اخلاق هایی که نمی پسندم زیاده ، یکیش اینه که وقتی میری مغازه به یارو میگی آقا فلان چیز رو میخوام ، وقتی برات میاره میگه : ((چیز دیگه نمی خواید ؟)) . یا مثلا بعضی جاهاش وقتی با یارو میگی این چنده میگه : (( 500 تومن )) ( و عدد 500 رو با یه لحن سخیفی میگه که انگار هیچ چی نیست و به شما القا بشه که خیلی ارزونه ). یا وقتی به فروشنده میگی فلان چیز رو میخوام ( مثلا شامپو ) ، میگه ((چند تا ؟)) کم مونده برم نمایشگاه ماشین بگم : ((آقا سمند مدل 92 دارید ؟)) و طرف بگه : (( چند تا ؟ ))
من با اینکه با شنیدن این جملات میخوره تو ذوقم و یه مقدار اندکی عصبی میشم ولی چیزی نمیگم ! تا اینکه دیشب برای اولین بار به این خزعبلات فروشنده یه جوابی دادم . رفتم گردو بخرم ، به یارو میگم : (( یک کیلو گردو میخواستم )) ، طرف گفت : (( فقط یک کیلو ؟ )) ، منم قاطی کردم و محترمانه گفتم : (( خوب چقدر ببرم ؟ )) . یارو که انتظار شنیدن جوابای این شکلی رو نداشت ، خلاصه بحث رو عوض کرد . ترکش های اخلاقی دیگه ای هم هست که سوهان روح بنده است و از زندگی تو این شهر :sad: ، اینجوری ام ولی به احترام یه بنده خدایی و یه سری مصلحت های دیگه مجبورم همین جا زندگی کنم . تصویر
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

hani1459 نوشته شده:خرابه خرابم داغونم بعضی لحظات فکرای بدی به سرم میزنه نا امیدم میترسم کاری دست خودم بدم که هم تو این دنیا هم تو اون دنیا پشیمون بشم از 24 ساعتم 20 ساعت تو اینترنته تا از دنیای واقعی فرار کنم امیدم فقط به توئه فقط تو پس دستم رو بگیر تا قدرت اینو پیدا کنم تا مسیر زندگیم رو تغییر بدم از این دنیا متنفرم به امید دنیایی بهتر که وعده دادی و فقط به امر تو زندگی میکنم پس دستم رو بگیر و مسیر درست رو بهم نشون بده امیدم به توئه ای خدا
(این چیزیه که الان بهش فکر میکنم فقط چون کسی رو ندارم که بتونم بهش بگم اینجا تایپ کردم امیدوارم ازم خورده نگیرید)

من الان خیلی خوشحالم و ممنونم از خدای مهربون خودم
دقیقا سال گذشته پست بالا رو گذاشتم وضعیتم خراب بود اما نا امید نشدم و بزرگترین حرکت زندگیم رو انجام دادم و مسیر زندگیم رو عوض کردم و هر روز به خاطر این مسئله شکرگزار خدای خوب و مهربون خودم هستم چون این قدرت رو بهم داد تا مسیر زندگیم رو عوض کنم قتی برمیگردم به عقب متعجب میشم که چطور و چگونه به اینجا رسیدم راستش هنوز باورم نمیشه !
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1414 بار
سپاس‌های دریافتی: 687 بار

پست توسط shahab313 »

hani1459 نوشته شده:
hani1459 نوشته شده:خرابه خرابم داغونم بعضی لحظات فکرای بدی به سرم میزنه نا امیدم میترسم کاری دست خودم بدم که هم تو این دنیا هم تو اون دنیا پشیمون بشم از 24 ساعتم 20 ساعت تو اینترنته تا از دنیای واقعی فرار کنم امیدم فقط به توئه فقط تو پس دستم رو بگیر تا قدرت اینو پیدا کنم تا مسیر زندگیم رو تغییر بدم از این دنیا متنفرم به امید دنیایی بهتر که وعده دادی و فقط به امر تو زندگی میکنم پس دستم رو بگیر و مسیر درست رو بهم نشون بده امیدم به توئه ای خدا
(این چیزیه که الان بهش فکر میکنم فقط چون کسی رو ندارم که بتونم بهش بگم اینجا تایپ کردم امیدوارم ازم خورده نگیرید)

من الان خیلی خوشحالم و ممنونم از خدای مهربون خودم
دقیقا سال گذشته پست بالا رو گذاشتم وضعیتم خراب بود اما نا امید نشدم و بزرگترین حرکت زندگیم رو انجام دادم و مسیر زندگیم رو عوض کردم و هر روز به خاطر این مسئله شکرگزار خدای خوب و مهربون خودم هستم چون این قدرت رو بهم داد تا مسیر زندگیم رو عوض کنم قتی برمیگردم به عقب متعجب میشم که چطور و چگونه به اینجا رسیدم راستش هنوز باورم نمیشه !

شکر خدا برزگترین در عین حال کوچک ترین والبته زیباترین کاری که بنده در ازای نعمت های خداوند انجام بده و قربون خدا برم با تنها با این عمل بشر که وجب عقلی هم داره در نعمت های دیگه رو به رویه بنده باز میکنه
دوست عزیزم تبریک میگم واسه موقیت جدیدتون وصد البته واسه شکر نعمتون و هزاران مرتبه واسه نشر این موضوع که دل منه سنگدل رو هم نرم کرد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهر کارون
سپاس‌های ارسالی: 3378 بار
سپاس‌های دریافتی: 3412 بار
تماس:

پست توسط shapooor »

گاهی وقتا آدم از زندگی اونقد سیر میشه که تمام آرزوهاش واسش تبدیل به مشکل میشن

احساس میکنه دیگه هیچ چیز به اندازه آرزو هاش واسش مهم نبوده ونیست و زندگیش روبعد مردن آرزوهاش پوچ میبینه

گاهی وقتا آدم انقد از همه چیز سیر میشه که گاهی حتی نمیتونه خودشم تحمل کنه

گاهی وقتا واقعا گریه کم میاره....!!هه

گاهی وقتا وقت نداری گریه کنی

گاهی وقتا بی اختیار مردن را زممه میکنی

گاهی وفتا آدم شوق زندگی نداره

گاهی وقتا آدم آرزو میکنه ای کاش قبرمو بزرگ بکنن چون مخوام آرزوهامو با خود به گور ببرم

گاهی وقتا آدم احساس میکنه که هیچ حسی نداره!!!

گاهی وقتا ادم آرزو میکنه که این گاهی وقتا نبود!!!!!

گاهی وقتا.......... شما بگین من دیگه نمیتونم........

خستم به خدا خستم
  را از من بگیر ولی کارون را نه

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: داهات
سپاس‌های ارسالی: 6318 بار
سپاس‌های دریافتی: 841 بار
تماس:

پست توسط Ali$amir »

shapooor جان :razz: دلت بدجور گرفته ها...

منم زیاد این حس بهم دست میده ولی بنظرم همون وقت که به این شدت حالمون بهم ریخته هست خدارو گم کردیم.
این جملات اینجور مواقع من رو آروم میکنه:
ملاصدرا می گوید :razz: واقعاً چه زیبا گفته: :razz:
خداوند بی نهایت است و لامکان و بی زمان ؛ اما به قدر فهم تو کوچک می شود
و به قدر نیاز تو فرود می آید و به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشا می شود
یتیمان را پدر می شود و مادر ؛ محتاجان برادری را برادر می شود
عقیمان را طفل می شود ؛ ناامیدان را امید می شود
گمگشتگان را راه می شود ؛ در تاریکی ماندگان را نور می شود
رزمندگان را شمشیر می شود ؛ پیران را عصا می شود
محتاجان به عشق را عشق می شود
خداوند همه چیز می شود همه کس را...
به شرط اعتقاد
به شرط پاکی دل
به شرط طهارت روح
به شرط پرهیز از معامله با ابلیس
بشویید قلب هایتان را از هر احساس ناروا و مغزهایتان را از هر اندیشه خلاف
و زبان هایتان را از هر گفتار ناپاک و دست هایتان را از هر آلودگی در بازار
و بپرهیزید از ناجوانمردی ها، ناراستی ها، نامردمی ها ...
چنین کنید تا ببینید چگونه بر سفره شما با کاسه ای خوراک و تکه ای نان می نشیند
و در دکان شما کفه های ترازویتان را میزان می کند و در کوچه های خلوت شب با شما آواز می خواند
مگر از زندگی چه می خواهید که در خداوندی خدا یافت نمی شود؟؟...
خرم آن روز کزین منزل ویران بروم
تصویر
راحت جان طلبم وز پی جانان بروم
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

يه كار مناسب پيدا ميشه،
بخاطرش دو سه ماه وقت ميزاري و دوره و كارآموزي ميگذروني، حالا قراره تعهد نامه امضا كني...
١- تا ٥ سال براشون كار كني
٢- اين مطالب رو جاي ديگه اي اموزش ندي
همراه يه چك ٩ ميليون توماني به عنوان ضامن!
حقوق= ٥ درصد كل كار!!!

بعد از كلي چانه زدن شد ٣ سال كار و سفته ٦ ميليوني اما با همون ٥ درصد!
و اگر امضا نكنيم بايد ٥٠٠ هزار تومان پول دوره + ٢ ميليون هزينه كارآموزي رو بپردازيم!!

شرايط و هزينه هايي كه قبلش حرفي ازشون نبود...!
:|
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”