، امسال هنوز موفق نشدم برنامه کلاه قرمزی را ببینم و بیشتر گذری دیدم پخش می شود، راستش من اصلا باورم نمیشه امروز 29 اسفند هست! برای فردا و پس فردا برنامه کاری ریخته بودم!

- حال من عجیب جوری است!
یک جا خواندم، آدمها خوب یا بد، همیشه دردسرهایی که میکشند چوب رفتار خودشان نیست. هستند کسانی که برای دیگران دردسر آفرین میشوند و اصلا کارشان کندن چاه برای دیگران است.
درست همزمان با انتخابات سال 88 بود که به موجب فیلتـ.ر شدن وسیع آپلود سنترها، ردهیو راه اندازی شد.
الان حدود 3 سال ازش گذشته و دریغ از یک حرکت تبلیغاتی در این سایت، حتی برای درآمد زایی از طریق این سایت یک برنامه ریزی شده است اما اون طرح هم کاملا هماهنگ با سیاست کاری اولیه بوده و هیچ محدودیت یا تکلیف مثلا مشاهده تبلیغاتی درش نیست.
لازم نیست فهرست کنم سایت های مشابه را که طی حادثه یا با سو نیت فعالیت خودشان را متوقف کردند بعد از یک مدت کوتاه. اما حادثه خرابی رید سرور (چند ماه قبل) و بازیابی تمامی تصاویر کاربران، بیانگر جدیت و کیفیت پیگیری بنده و دوستانی که در این سایت کمک حال بنده بودند هست.
حالا این همه گفتم که چه ؟
ردهیو الان تو فهرست پیوند های مفید همین ستاد ساماندهی به نمایش در میاد، و البته یک نسبت هایی هم به بنده دادن (خارج از سنترال) که این بابا ...
جالب است بازگو کردن این که چطور این سایت رفت تو این لیست ...
یک مدت بود حجم زیادی تصاویر مستهجن، توهین به شخصیت های جمهوری اسلامی و جالب تر حتی توهین به مقدسات، در سایت و آن هم در گالری عمومی به نمایش در می آمد. قبلا سابقه داشت اما معمولا با رهگیری و تذکر مشکل حل می شد اما این حجم کم سابقه بود.
رفته رفته کار به جاهای باریک کشید طوری که مثلا در روز 10 کاربر ثبت نام می کردند و فقط یک عدد تصویر تکراری آپلود میشد در حسابشان که آن هم مستهجن بود! خوشبختانه سایت ما سیستم ضد ربات داره و روشن بود کار فردی است و هدفمند.
چند روز گذشت و نامه هایی رسید با لینک این تصاویر از طرف واحد امر به معروف و نهی از منکر ستاد ... !
خلاصه ما هم عمل می کردیم اما حجم موارد اونقدر زیاد شد که واقعا کار از کنترل داشت خارج میشد. سر یک فرصت بررسی شد، دیدم بسیاری از تصاویری که لینکش داره جهت حذف (در صورت امتنا از حذف = فیلتر شدن سایت) برای من داده میشه کلا در نت در هیچ جا مورد استفاده نیست!
در ردهیو اگر تصویری ارسال شود و هر جای نت ازش استفاده شود قابل رهگیری است.
این شد که متعجب شدم چطور این مسئولین ستاد ساماندهی تصویری که در هیچ جای نت نیست را رهگیری و کشف میکنند!
بعد از چند نامه نگاری و بیان موضوع و ارائه سابقه سایت. خلاصه روشن شد ظاهرا کسی (کسانی) قصد تخریب چهره سایت یا به زبان ساده تر ساماندهی سایت را داشتند!
با توجه به این موضوع و شفاف شدنش برای مسئولین مربوط، نه تنها مشکل رفع شد و تقریبا برخوردشون عوض شد، که سایت را در لیست پیوندهای مفید هم قرار دادن!
اینجوریاست، ما نه دستی در فیلتر کردن سایتی داریم نه در حال فروختن کسی ... . چاهی کندند که تهش گنجی بود برای سایت.

حالا این ماجرا اخیر هم انشاالله ختم به خیر خواهد شد ...