چند روز قبل موفق به طراحی کلی یک موتور پالس جت شدم که یک نو اوری است و با تحقیقاتی که طی همین چند روز بعمل اوردم ( از سال 1950 تا بحال ) نمونه و مشابهی برای ان نیافتم . با وجودی که مخترع و طراح ان خودم می باشم ولی بدرستی نمی دانم ایا باید ان را یک موتور " پالس جت " بحساب بیاورم یا " رام جت" ولی شاید تلفیقی از هر دو موتور باشد. متاسفم که فعلا نمی توانم طرح و نقشه ی مربوط به این موتور را برای دوستان تشریح کنم. طراحی این موتور یک چیز اتفاقی بود که بدین شرح می باشد :
از سال قبل ایده یک کاربوراتور جدید برای موتورهای بنزینی به فکرم رسیده بود که در اصل عملی و قابل ساخت است ( البته فعلا اسم ان را کاربوراتور قید می کنم در حالیکه چیز دیگریست ) ان کاربوراتور با کاهش تقریبی 40% مصرف بنزین و البته با کاهش مقداری توان موتور می تواند جایگزین خوبی برای انژکتورهای فعلی باشد. از هفته قبل تصمیم گرفتم ان ایده را روی کاغذ بیاورم و در مورد کارکرد و طراحی جزییات ان بیشتر فکر کنم لذا کار با اتو کد را شروع کردم و شکل مکانیزم کلی ان را در چندین نمونه همراه با بعض قطعات لازم طراحی کردم. هنگامی که که مشغول بررسی هواخور ان کاربوراتور بودم بیاد شعله پخش کن مخصوص مشعلی افتادم که چند سال قبل طراحی کرده بودم. از خصوصیات ان مشعل ان بود که بدنه ان داغ نمی کرد و در تماس با اشیاء انها را نمی سوزاند. در همین حین با تلفیق اتفاقی هواخور ان کاربوراتور و ان مشعل ناگهان فکرم متوجه موتورهای پالس جت شد و طرحی جدید برای این نوع موتورها به ذهنم رسید که ابتدا ناقص بود اما بعد از مدتی فکر و عوض کردن مدام طرح ها موفق به طراحی این موتورجدید شدم که خصوصیات ویژه ای دارد و بعض مشکلات موجود در موتورهای پالس جت و رم جت را که مانع استفاده گسترده و عملی ان ها می شود را بر طرف می کند که یکی از ان ها بر طرف کردن حرارت زیادی است که باعث گداخته شدن فلز کامپوزشن ، اگزوز و نازل می شود.البته هنوز برای این موتور محاسباتی انجام نداده ام اما اساسا کارا و قابل ساخت است بخصوص که این نوع موتورها با وجود انکه توربین و ملحقات پیچیده موتورهای توربینی جت را ندارند بسرعت قابل ساخت می باشند. در پایان برای سایر دوستانی که در حال پردازش و کار در مورد ایده ها و نو اوری های جدیدی هستند ارزوی توفیق و موفقیت دارم
طرح یک نوع موتور پالس جت ، رام جت یا تلفیقی از دو نوع موتور
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3434 بار
- سپاسهای دریافتی: 5873 بار
Re: طرح یک نوع موتور پالس جت ، رام جت یا تلفیقی از دو نوع مو
این نمای موتوری است که عرض شد حتما بعض از دوستان خواهند گفت که این همان موتور رام جتی است که از سالها قبل در بعض هواپیماهای بدون سرنشین یا اخیرا موشک های با سقف پرواز کم بکار رفته است اما اگر از طرح و ملحقات داخل موتور اطلاع یابند تایید خواهند نمود که بر خلاف ظاهر ان که شبیه یک رام جت می باشد طرح جدیدی است که شامل دو مکانیزم رام جت و پالس جت می باشد البته باز هم از خوانندگان محترم عذر می خواهم که فعلا نمی توانم این مکانیزم را تشریح کنم اگر چه دوست میدارم از نظرات ، انتقادات و اشکالاتی که دوستان ممکن است در مورد اصولی یا غیر اصولی بودن طرح دارند استفاده کنم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
باسلام متشکر اگر امکان دارد شماره تماستون را بفرمایید.
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام
یه کتاب میخوام واسه تئوری و محاسبات موتورهای پالس جت اگه داری واسم ایمیل کن
- سپاسهای ارسالی: 3434 بار
- سپاسهای دریافتی: 5873 بار
fafa.soto.fs نوشته شده:سلام
با سلام
اطلاعی از کتاب محاسبات پالس جت ندارم اما این عبارت را در گوگل قرار دهید تا وب سایت ها ی مربوطه باز شوند. اولین سایتی که در جلو ان PDF دیدید ان فایل را دانلود کنید. من خودم ان فایل را باز نکرده ام اما به احتمال زیاد در مورد محاسبات لازم در پالس جت هاست.
thrust calculation for pulse jet