استفاده از ماهواره کم شده است
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: شهرکرد
- سپاسهای ارسالی: 1385 بار
- سپاسهای دریافتی: 3738 بار
- تماس:
استفاده از ماهواره کم شده است
انتظامی بطور قطع در چارچوب امنیت اخلاقی در کشور همچنان موضوع جمع آوری آنتن های ماهواره ای را در دستور کار دارد و کار جمع آوری آنتن ها تشدید نیز خواهد شد. رادان اضافه کرد : خوشبختانه با همکاری خوب مردم درصد استفاده از گیرنده های ماهواره ای در کشور بسیار کم شده است.سردار رادان همچنین از اقدام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در افزایش شبکه های خود و متنوع کردن برنامه های این رسانه ملی قدردانی کرد و افزود : جذابیت هایی که صدا و سیما در برنامه های خود ایجاد کرده میزان استفاده مردم از گیرنده های ماهواره ای را کم کرده است.
[External Link Removed for Guests]
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
کارت پستال درخواستی اعضای سنترال
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 39 بار
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
Re: استفاده از ماهواره کم شده است
هر چند وقت یکبار که بازار از دیش ها و ال ان بی ها اشباع میشه نیروی انتظامی محترم به واردکنندگان دیش های اورجینال و ال ان بی ها و تولید کنندگان دیشهای سنتی لطف میکنه و میاد دیشها رو تخریب و ال ان بی ها درون جیب قرار داده و میروند تا سری بعد
- سپاسهای ارسالی: 1589 بار
- سپاسهای دریافتی: 1992 بار
جذابیت هایی که صدا و سیما در برنامه های خود ایجاد کرده میزان استفاده مردم از گیرنده های ماهواره ای را کم کرده است
تلوزیون ما جذابیت نداره متاسفانه!
70 میلیون جمعیت و 10 12 شبکه
اونم اگه دیجیتالی داشته باشی
آیا پتانسیل ساخت شبکه های جدید که با قانون کشور هم خوانی داشته باشه وجود نداره؟

تلوزیون ما جذابیت نداره متاسفانه!
70 میلیون جمعیت و 10 12 شبکه
اونم اگه دیجیتالی داشته باشی
آیا پتانسیل ساخت شبکه های جدید که با قانون کشور هم خوانی داشته باشه وجود نداره؟

توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
- محل اقامت: maragheh
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 34 بار
تلوزیونی که برای همه مردم برنامه نداشته باشه و برطبق خواسته عده قلیل جامعه برنامه داشته باشه
و از امکانات و پول مردم برای خواسته عده ای استفاده بشه مطمئنا" نمیتونه خواسته مردم رو تامین کنه!
خودممون قضاوت کنیم که چند درصد مردم به تلوزیون ایران نگاه میکنند
و مهمترین مسئله از اون راضی هستند.
به این میشه گفت تلوزیون ملی که هر ماه تو قبض برق از ما مالیات میگیرند بابت اون
من تو کوچه ای زندگی میکنم که 60 خانواده تو اون هستند ولی از این 60 خانواده فقط و فقط 2 الی 4 خانواده از تلوزیون ایران استفاده میکنند. چرا؟
این امکاناتی که تو اختیار صدا و سیما هستش پس چرا مردم دوست ندارن به برنامه های تولیدی ایران نگاه کنند. جوابش کاملا" معلومه!

خودممون قضاوت کنیم که چند درصد مردم به تلوزیون ایران نگاه میکنند

من تو کوچه ای زندگی میکنم که 60 خانواده تو اون هستند ولی از این 60 خانواده فقط و فقط 2 الی 4 خانواده از تلوزیون ایران استفاده میکنند. چرا؟
این امکاناتی که تو اختیار صدا و سیما هستش پس چرا مردم دوست ندارن به برنامه های تولیدی ایران نگاه کنند. جوابش کاملا" معلومه!

-
- سپاسهای ارسالی: 822 بار
- سپاسهای دریافتی: 1585 بار
گزینه ی سایر دیگه چه صیغه ای هست؟ یا استفاده از ماهواره کم شده یا نشده دیگه!
به نظر من راه اندازی سیستم دیجیتال اندک تاثیری در استفاده از تلوزیون داخلی داشته ولی این فقط میتونه شیب استفاده از ماهواره رو کم کنه , اونم بصورت موقت
و همچنین راجع به تعداد شبکه ها باید عرض کنم قبل از افزایش شبکه ها باید روی کیفیت همین چند شبکه بیشتر کار بشه , متاسفانه شبکه نمایش هم چند وقتیه که بسیار سرد و بی روح شده و از اون فیلم های خاطره انگیز اول خبری نیست
بابا دیگه پخش فیلم تکراری که خرجی نداره حداقل , جذاب هاش رو پخش کنید
به نظر من راه اندازی سیستم دیجیتال اندک تاثیری در استفاده از تلوزیون داخلی داشته ولی این فقط میتونه شیب استفاده از ماهواره رو کم کنه , اونم بصورت موقت
و همچنین راجع به تعداد شبکه ها باید عرض کنم قبل از افزایش شبکه ها باید روی کیفیت همین چند شبکه بیشتر کار بشه , متاسفانه شبکه نمایش هم چند وقتیه که بسیار سرد و بی روح شده و از اون فیلم های خاطره انگیز اول خبری نیست
بابا دیگه پخش فیلم تکراری که خرجی نداره حداقل , جذاب هاش رو پخش کنید

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن
چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد