عکسهای زننده و برهنه لو رفته از پارتی جنجالی در شمال تهران!!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6706 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
Re: عکسهای زننده و برهنه لو رفته از پارتی جنجالی در شمال تهر
هیچ توهینی در کار نبود شما هم خیلی باز جدی گرفتی مطلب طنز رو !!!!!!!!!!!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 14937 بار
- سپاسهای دریافتی: 14993 بار
سلام
بنده درخواست ويرايش دادم ؛ چون كاربري توهين كرده بودند و رونين عزيز ارسال رو ويرايش كردند ...
هیچ توهینی در کار نبود شما هم خیلی باز جدی گرفتی مطلب طنز رو !!!!!!!!!!!
بنده درخواست ويرايش دادم ؛ چون كاربري توهين كرده بودند و رونين عزيز ارسال رو ويرايش كردند ...
- سپاسهای ارسالی: 6415 بار
- سپاسهای دریافتی: 11867 بار
Mohammad 1985 نوشته شده:هیچ توهینی در کار نبود شما هم خیلی باز جدی گرفتی مطلب طنز رو !!!!!!!!!!!
بنده خیلی اخلاق زشت و زننده شما را تحمل کردم، اما فکر کنم در این سایت یا شما باید فعالیت کنی و به ارسال پست های تمسخر آمیز خودت ادامه دهی یا من!! از انجایی که کاربران از شوخی های شما بیشتر لذت میبرند و زیاد تمایلی به پست های علمی من ندارند پس بهتره بنده فعالیت خود را در سایت خاتمه دهم.
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم
شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار
زیبنده یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید.
- سپاسهای ارسالی: 1234 بار
- سپاسهای دریافتی: 412 بار
با سلام خدمت دوستان گرامی
جنابان اساتید عزیز و گرامی بخصوص شما استاد گرامی رونین عزیز
عقب کشیدن راه صحیحی نیست، ما حالا حالاها با شما بسیار کار داریم هنوز خیلی چیزها هست که باید از شما یاد بگیریم.
ما از شوخی لذت میبریم، درست، ولی تمسخر کردن هرگز.
من رو یاد اون موضوع انشاء انداختید که علم بهتر است یا .... با این تفاوت که اینجا شوخی اومده جاش، بر منکرش لعنت خب معلومه علم (پست های علمی شما). هیچ یک از شما دو استاد گرامی نباید از سایت عقب بکشد ( به قول خسروی خوبان: چه معنی داره اینجا کسی از این حرفها بزنه) رونین عزیز اگر به سایت تعهدی در رابطه به بودن ندارید ولی نسبت به کاربران تعهد دارید که به عنوان یک استاد ویرایش، تذکر، اصلاح و سایر موارد رو در نظر بگیرید تا به هرچه علمی تر شدن سایت کمک شایانی کرده باشید.
پس از طرف یک کاربر تقاضای بودن شما رو دارم ما به شما بسیار نیاز داریم.
استاد گرامی جناب Mohammad 1985 عزیز
شما که از قدیمیهای سایت هستید و آشنایی دیرینه ای به سایر اساتید نسبت به دیگر کاربران دارید، از شما بعید است که این موضوع را کش دهید، یکی از وظیفه مدیران ویرایش مطالب هست، حالا اگر از نظر شما موردی نبوده بهتر است با پیام خصوصی رفع ایراد کنید.
استاد گرامی بفرما، بتمرگ، بنشین یک معنی را میدهند پس چه بهتر از بفرما استفاده کنیم، پس خواهشا به عنوان یک کاربر عادی عرض میکنم صبر بهترین راه کاره، اساتید بایند نسبت به هم محترامانه تر باشند تا الگوی رفتاری برای ما کاربران کوچک باشد.
آرزوی بهترینها رو برای شما دو دوست عزیز (عذر میخوام که شما رو دوستان خودم تلاقی میکنم) دارم.
با تشکر

رونین نوشته شده:Mohammad 1985 نوشته شده:هیچ توهینی در کار نبود شما هم خیلی باز جدی گرفتی مطلب طنز رو !!!!!!!!!!!
بنده خیلی اخلاق زشت و زننده شما را تحمل کردم، اما فکر کنم در این سایت یا شما باید فعالیت کنی و به ارسال پست های تمسخر آمیز خودت ادامه دهی یا من!! از انجایی که کاربران از شوخی های شما بیشتر لذت میبرند و زیاد تمایلی به پست های علمی من ندارند پس بهتره بنده فعالیت خود را در سایت خاتمه دهم.
جنابان اساتید عزیز و گرامی بخصوص شما استاد گرامی رونین عزیز

عقب کشیدن راه صحیحی نیست، ما حالا حالاها با شما بسیار کار داریم هنوز خیلی چیزها هست که باید از شما یاد بگیریم.
ما از شوخی لذت میبریم، درست، ولی تمسخر کردن هرگز.
من رو یاد اون موضوع انشاء انداختید که علم بهتر است یا .... با این تفاوت که اینجا شوخی اومده جاش، بر منکرش لعنت خب معلومه علم (پست های علمی شما). هیچ یک از شما دو استاد گرامی نباید از سایت عقب بکشد ( به قول خسروی خوبان: چه معنی داره اینجا کسی از این حرفها بزنه) رونین عزیز اگر به سایت تعهدی در رابطه به بودن ندارید ولی نسبت به کاربران تعهد دارید که به عنوان یک استاد ویرایش، تذکر، اصلاح و سایر موارد رو در نظر بگیرید تا به هرچه علمی تر شدن سایت کمک شایانی کرده باشید.
پس از طرف یک کاربر تقاضای بودن شما رو دارم ما به شما بسیار نیاز داریم.

استاد گرامی جناب Mohammad 1985 عزیز

شما که از قدیمیهای سایت هستید و آشنایی دیرینه ای به سایر اساتید نسبت به دیگر کاربران دارید، از شما بعید است که این موضوع را کش دهید، یکی از وظیفه مدیران ویرایش مطالب هست، حالا اگر از نظر شما موردی نبوده بهتر است با پیام خصوصی رفع ایراد کنید.
استاد گرامی بفرما، بتمرگ، بنشین یک معنی را میدهند پس چه بهتر از بفرما استفاده کنیم، پس خواهشا به عنوان یک کاربر عادی عرض میکنم صبر بهترین راه کاره، اساتید بایند نسبت به هم محترامانه تر باشند تا الگوی رفتاری برای ما کاربران کوچک باشد.
آرزوی بهترینها رو برای شما دو دوست عزیز (عذر میخوام که شما رو دوستان خودم تلاقی میکنم) دارم.
با تشکر

.....................................................................................................
[External Link Removed for Guests]
Bavarian Motor Works
[External Link Removed for Guests]
Bavarian Motor Works
- سپاسهای ارسالی: 1072 بار
- سپاسهای دریافتی: 1014 بار
ولی من به اون دوستانی که حاضر نشدن لینک رو ببینن حسودی می کنم
این نشون دهنده ایمان قوی و اراده محکم این عزیزان بود،در حالی که آدمی مثل من از روی کنجکاوی این لینک رو دید
هر چند که خیلی ها به اونها خندیدن
" تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ"
(آن خانه آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که نه برتری در زمین می خواهند و نه فسادی و عاقبت مخصوص پرهیزگاران است).
سوره مبارکه قصص،آیه شریفه 83

هر چند که خیلی ها به اونها خندیدن
" تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ"
(آن خانه آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که نه برتری در زمین می خواهند و نه فسادی و عاقبت مخصوص پرهیزگاران است).
سوره مبارکه قصص،آیه شریفه 83
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153