خودپردازها فعلا پول نمیدهند!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

خودپردازها فعلا پول نمیدهند!!!

پست توسط serat&mersad »

[HIGHLIGHT=#FFFF00]خودپردازها فعلا پول نمیدهند!!! 

[External Link Removed for Guests]

هم‌اکنون تنها گزینه فعال در اغلب خودپرداز‌ها تغییر رمز است و امکان برداشت وجه وجود ندارد.

با اعلام بانک مرکزی و انتشار خبر هک شدن سه میلیون حساب بانکی در فضای اینترنت، این بانک برای ارتقاء امنیت حساب‌ها، به بانک‌های کشور اعلام کرد که تمام آیتم‌های خودپرداز‌ها غیر از گزینه تغییر رمز کارت غیر فعال شود.

به گزارش خبرنگار فارس، در اغلب خودپرداز‌ها امکان برداشت وجه وجود ندارد و تنها گزینه تغییر رمز فعال است. برخی افراد برای برداشت وجه به خودپرداز مراجعه کرده بودند که تنها با گزینه تغییر رمز مواجه شدند و این مساله مشکلاتی را برای این افراد ایجاد کرده است.

البته یکی از خودپردازهای یک بانک خصوصی امکان انتقال وجه را به مشتریان می‌دهد.

منبع خبر: itiran.com
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

Re: خودپردازها فعلا پول نمیدهند!!!

پست توسط mortaza-iri »

من امروز رفتم که رمزم رو عوض کنم! اما تنها چیزی که کار نمیکرد , تغییر رمز بود! :grin:
رهبر انقلاب: عاملان جنایت اخیر(شهادت شهید مصطفی احمدی روشن) را مجازات خواهیم کرد...
انشاءالله.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

پست توسط CentralWeb »

سلام خدمت دوستان

فکر میکنم خبر صحت نداشته باشه
اگر امروز خودم به شخصه بانک نرفته بودم خبر رو باور می کردم
اما اگر واقعا کل خبر همین باشه ،خبر کاملا دروغ هست و هدفی پشت این خبر هست...

امروز بنده هم رفتم رمزهام رو تغییر دادم و هم می دیدم مردم براحتی وجوهشون رو دریافت میکنند....

شاید خبر صرفا برای بعضی قسمت های کشور باشه ولی به هر حال ظاهرا خبر کاملا دروغ هست...

در ضمن خودپرداز بانک ملی هم مراجعه کردم...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

من هم امروز هم انتقال کارت به کارت بین 3 بانک داشتم حدود 30 میلیون تومان. هم با post داخل فروشگاه خودمون فروش داشتم حدود 1.5 میلیون تومان. خبری هم از این مسئله به گوشم نخورد که امکان برداشت نیست، البته خودم برداشت نقدی نداشتم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

من تو وبلاگ اون آقای سو استفاده گر رفتم ، شماره کارت بود بهمراه کد رمز مخفی ، مفهوم این رمز مخفی تو کارتهای بانکی رو کسی می تونه شرح بده؟ یعنی رمزی جز رمزی هست که ما تعیین میکنیم ؟ مثل رمز مستر برای دزدگیرهای خونه ؟!
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

والا منم مشکلی نداشتم از روز جمعه تا به حال هم هر وقت رفتم پول بهم داده . فقط دیشب رفتم رمز کارت و اینترنتی رو عوض کردم . در ضمن کسی که می تونه هک کنه شبکه به این عظمت رو حتما برای خودش راه بازگشتی ، Backdoor , ... می گذارد . این شکلیا نیست که من رمزم رو عوض کردم مساله حل بشه .
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72684 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

SORENA, اين سايت اومده براي اينکه انتشار اين اطلاعات مستقيم براي دارندگان کارتها مشکلي نداشته باشه اون رو به نوعي کد کرده، اما اعداد پسورد به شکلي در اون وجود داره که وقتي مالک ميبينه متوجه بشه که رمز رو درست نوشته و به نوعي به اين فرد اعتماد کنه، به هر حال چيزي که من بررسي کردم و در اخبار ديدم، نقص امنيتي علت اين مشکل نيست، مشکل خورده حساب مالک اين وبلاگ با شرکت انياک هست که از اطلاعات ذخيره‌ي موقت تراکنش‌ها استفاده کرده و اونها رو منتشر کرده که به نوعي اعتبار اين شرکت رو زير سوال ببره و تلافي کنه ...

البته اگر اين روش رمز گذاري مخصوص سيستم بانکي باشه، بايد براي چنين رمز گذاري واقعا تاسف خورد!
چرا که هر زمان ممکنه اين دسترسي فيزيکي براي افراد ديگه با اهداف مختلف رخ بده و اين ميتونه فاجعه بار باشه...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”