تاریخچه تقلب و روش های آن
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
تاریخچه تقلب و روش های آن
: «تقلب مفهومياست بس اساسي» به طوري که شاعر ميگويد:
تقلب توانگر کند مرد را / تو خر کن دبير خردمند
تاريخچهي تقلب از جايي شروع ميشود که حسن کچل براي نخستين بار تن خود را تکان داد و به مکتب رفت. از بد ماجرا همان روز امتحان ماهيانهي کودکان فلک بخت مکتب بود. ليک حسن از روي تنبلی، چشمان چپش را بر روي ورقهي همزاد انداخت تا نکتي بس ارزشمند از ورقهي فوق الذکر، دشت کند. اين بود که اولين تقلب تاريخ بشري زده شد. البته اين تقلب با روشهاي فوق العاده ابتدايي (البته در مقابل ترفندهاي کنوني) صورت گرفت. بدين ترتيب که حسن با کلي زور زدن تن را تکان داد و خود را به بالاي ورقهي همزاد رسانيد و خيلي راحت مطالب را دو در فرمود.
زان پس تقلب دوران طلايي خود را آغاز کرد. بدين ترتيب که گسترش يافت و مصاديقي متفاوت پيدا کرد. از جمله تقلبهاي رايج تقلبات سر امتحان، دو در کردن غذا از سلف، تقلب در اتو زدن، تقلب در شماره دادن، تقلب در مخ زني، تقلب در بازي (که از آن به جر زني تعبير ميشود) را ميشود نام برد.
حال روش هايي از تقلب در امتحانات را به نظرتان ميرسانيم:
روش هاي نوشتاري:
1- نوشتن روي کف پا، پس کله، پشت گوش و...
2- نوشتن روي ميز، پشت نيمکت، زير نيمکت، پشت مانتوي دختر جلويي و...
3- نوشتن روي دستمال دماغي، پاکت نامه و...
4- نوشتن و لوله کردن تقلب و جاسازي آن در سوراخهاي مختلفي از جمله دماغ، دهن، فک پايين، دريچهي آئورت و ...
روش هاي با کلاسي:
1- استفاده از ماشين حسابهاي مهندسي
2- استفاده از آيينه، موچين، لوازم آرايش، فيلم، عکس
روش هاي جوادي:
1- خر نمودن يک فقره بچه خرخون
2- خم کردن سر به روي ورقهي طرف به صورت تابلو.
3- روش بويايي:خودتان ماسک بزنين و يک بوي گند از خودتان در بکنين تا مراقب، جرات نزديک شدن به شما را نکند.
4- روش شيميايي:بدين معني که مراقب را با انواع و اقسام مواد شيميايي از هستي ساقط کنيد و بعد با خيال راحت دست به کار شويد.
توجه:
اگر در اين امر تبهر کافي نداريد اصلا سمت اين کار نرويد که عواقبي جز ضايع شدن، اخراج شدن و تابلو شدن ندارد
تقلب توانگر کند مرد را / تو خر کن دبير خردمند
تاريخچهي تقلب از جايي شروع ميشود که حسن کچل براي نخستين بار تن خود را تکان داد و به مکتب رفت. از بد ماجرا همان روز امتحان ماهيانهي کودکان فلک بخت مکتب بود. ليک حسن از روي تنبلی، چشمان چپش را بر روي ورقهي همزاد انداخت تا نکتي بس ارزشمند از ورقهي فوق الذکر، دشت کند. اين بود که اولين تقلب تاريخ بشري زده شد. البته اين تقلب با روشهاي فوق العاده ابتدايي (البته در مقابل ترفندهاي کنوني) صورت گرفت. بدين ترتيب که حسن با کلي زور زدن تن را تکان داد و خود را به بالاي ورقهي همزاد رسانيد و خيلي راحت مطالب را دو در فرمود.
زان پس تقلب دوران طلايي خود را آغاز کرد. بدين ترتيب که گسترش يافت و مصاديقي متفاوت پيدا کرد. از جمله تقلبهاي رايج تقلبات سر امتحان، دو در کردن غذا از سلف، تقلب در اتو زدن، تقلب در شماره دادن، تقلب در مخ زني، تقلب در بازي (که از آن به جر زني تعبير ميشود) را ميشود نام برد.
حال روش هايي از تقلب در امتحانات را به نظرتان ميرسانيم:
روش هاي نوشتاري:
1- نوشتن روي کف پا، پس کله، پشت گوش و...
2- نوشتن روي ميز، پشت نيمکت، زير نيمکت، پشت مانتوي دختر جلويي و...
3- نوشتن روي دستمال دماغي، پاکت نامه و...
4- نوشتن و لوله کردن تقلب و جاسازي آن در سوراخهاي مختلفي از جمله دماغ، دهن، فک پايين، دريچهي آئورت و ...
روش هاي با کلاسي:
1- استفاده از ماشين حسابهاي مهندسي
2- استفاده از آيينه، موچين، لوازم آرايش، فيلم، عکس
روش هاي جوادي:
1- خر نمودن يک فقره بچه خرخون
2- خم کردن سر به روي ورقهي طرف به صورت تابلو.
3- روش بويايي:خودتان ماسک بزنين و يک بوي گند از خودتان در بکنين تا مراقب، جرات نزديک شدن به شما را نکند.
4- روش شيميايي:بدين معني که مراقب را با انواع و اقسام مواد شيميايي از هستي ساقط کنيد و بعد با خيال راحت دست به کار شويد.
توجه:
اگر در اين امر تبهر کافي نداريد اصلا سمت اين کار نرويد که عواقبي جز ضايع شدن، اخراج شدن و تابلو شدن ندارد

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
من ابدا كننده ي شيوه ي پر رويي و ا صلا در تقلب استادم رسوندن در امتحان ترم در حضور دست كم 3 مراقب به دور ترين نقطه ي كلاس و هم زمان به چند نفر از فتخارات بنده بيد
به طوري كه به من پدر تقلب مدرسه مي گفتن
و توانستم با پشت كار شاگردان ماهري را وارد جامعه كنم
اگر خواستين واستون اموزش بدم ياد اوري مي كنم اگر حرفم رو قبول نداريد مي تونيد با مراجعه به دبيرستان شيراز واقع در شهرك غرب از معلم هاي قديمي و دانش اموزان پايه ي 2 بپرسيد كرم كي بود اگرم خواستيد بپرسيد چند نفر از معلم ها بر اثر بيماري از ادامه ي سال جاموندن

به طوري كه به من پدر تقلب مدرسه مي گفتن
و توانستم با پشت كار شاگردان ماهري را وارد جامعه كنم
اگر خواستين واستون اموزش بدم ياد اوري مي كنم اگر حرفم رو قبول نداريد مي تونيد با مراجعه به دبيرستان شيراز واقع در شهرك غرب از معلم هاي قديمي و دانش اموزان پايه ي 2 بپرسيد كرم كي بود اگرم خواستيد بپرسيد چند نفر از معلم ها بر اثر بيماري از ادامه ي سال جاموندن

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
007 جان
من هيچ وقت نتونستم تقلب برسونم و هيچ وقت هم نتونستم تقلب كنم
من هيچ وقت نتونستم تقلب برسونم و هيچ وقت هم نتونستم تقلب كنم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
007 تا به حال هر وقت خواستم تقلب به كسي برسونم گير اومدم (تابلو بازي) و هر وقت هم خواستم چيزي از كسي تقلب كنم معمولا اون تقلب غلط از آب در مياد و خودم مينوشتم بهتر ميشد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
- سپاسهای دریافتی: 43 بار
- تماس:
Kingman_62, ممنون. تقلب در امتحانات کلاسي و نه چندان مهم زياد خطرناک نيست. (البته در اين امتحانات فايده اي هم نداره)
اما در امتحانات نهايي خيلي خطرناکه. پارسال يکي از دوستاي من در امتحانات نهايي سوم دبيرستان تقلب کرد و مراقب هم
فهميد و تمام نمره هاش صفر شد
اما در امتحانات نهايي خيلي خطرناکه. پارسال يکي از دوستاي من در امتحانات نهايي سوم دبيرستان تقلب کرد و مراقب هم
فهميد و تمام نمره هاش صفر شد

آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
حالا باورتون شد؟!!
اين هم اثر انگشتم:
حالا باورتون شد؟!!

- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
اينا که خوبه من با يکي از دوستام کل انداختم که من با اين امتحان ثابت ميکنم که کنکور شانسي هست و تقلب در نمره ها و رتبه ها و از اين قرار بود که من بارسال اومدم يه کنکور فني سراسري دادم و موبايل بردم سر جلسه و همه کتاب هارو بردم دادم دوستم اونم هم زنگ ميزد من سوال هارو ميخوندم و اونم بيدا ميکرد و همرو جواب دادم به اين صورت که 1 درس رو 100% زدم 3 تا هم حدود 90% و بقيه هم 80% و 70% و... ولي از 30% به بايين نداشتم ولي اخرش هيچ جا قبول نشدم
و اين شد که دوستم ديگه کنکور نداد
من چه درس بخونم چه نخونم تقلب ميکنم ولي موقعي که نخوندم کمتر
و اين شد که دوستم ديگه کنکور نداد
من چه درس بخونم چه نخونم تقلب ميکنم ولي موقعي که نخوندم کمتر

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life

Mahdi1944 نوشته شده:007 تا به حال هر وقت خواستم تقلب به كسي برسونم گير اومدم (تابلو بازي) و هر وقت هم خواستم چيزي از كسي تقلب كنم معمولا اون تقلب غلط از آب در مياد و خودم مينوشتم بهتر ميشد![]()
![]()
1) هميشه سعي كن جايي بشيني كه با مقدار ي سر چر خوندن بتوني ورود و خروج رو زير نظر بگيري ( در و پنجره البته اگر هم كفين )
2) سعي كن جو كلاس رو متشنج كني واسه اين كار مي توني 10 دقيقه بعد از شروع امتحان با فواصل 10 ثانيه از مراقب/ معلم سوالاي اسون به پرسي
3) هنگام تقلب 80٪ نگاهت به مراقب / معلم باشه و كلا غير از دوستت باشه اين طوري غافل گير نمي شي
4) سعي كن وقتي مي خواي تقلب كني با لب حرف بزني البته مي توني يه كم از هوا واسه بهتر شدن و گيرايي بهتر استفاده كني
5) هيچ وقت تو نقطه اي نشين كه كمترين ميزان ديد رو واسه معلم داره چون معلم خيلي بيشتر به همون نقطه توجه مي كنه
6) هنگامي كه دوستاد دارن تقلب مي كنن تو هم شروع به تقلب نكن به 2 دليل 1 ممكنه همون كه دارن مي گن يكي از سولات تو باشه 2 صداي محيط زياد مي شه و ........
7) اصلا كنار بچه زرنگا نشين چون هم مي ترسند و هم از اقده نمي رسونن و معلم هم تمام حواسش همون جاست
8) اگر تو امتحان فاصله ي نشستن كمه مي توني از كاغذ استفاده كنيد كه باز هم اموزش داره : از كاغذ نو تا اونجا كه مي تونيد اكيدا استفاده نكنيد . كاغذ رو تا نكنيد . توش مثل احمقا ننوسيد فربد اين جواب سوال 4 هست بعدشم در دو دل بنوسيد . كاغذ رو به طرف پاي دوستتون شليك كنيد ( صدا كمتره ) تو نيروي لازم واسه شليك دقت كنيد نه خيلي كم كه بيفته جلو خودتون نه كه كه از پنجره بره ...... واسه اطمينان چنتا ورق بنداز زمين ( با فاصله ) چنتا هم بدون اينكه توش تقلب نوشته باشي رد و بدل كن
9) اگر هنگام حرف زدن با دوستون لو رفتين بدون دست پاچگي به دوست تون بگيد قرمز داري . ندارم . پنجره رو باز كن . پام گرفت .فردا . ................
10 ) هنگام حرف زدن با دوستت نگات به معلم باشه دهنت رو به دوستت در اين كار مي توني تن صدات رو به راحتي تا ميزاني كه معلم نفهمه بالا به بري و تا معلم بر گشت ساكت شي
11) اگر مي خواي كتاب باز كني خيلي خونسرد و طوري كه نگاهت وسط كيف و معلم باشه ( كف كلاس ) و فقط 1 دست توي كيف باشه كتاب رو باز كن ( مي توني يه نيم نگاه واسه اينكه كتاب مربوط رو بر داري بكني ) بعد يه جوري كه ضايع نباشه كتاب رو يه كم بيار بيرون بعد چند لحظه الكلي بنويس بعد يه بار ديگه برو مثل بار اول تو كيف منتها خيلي سريع تر عمل كن از هيچي نترس خيلي ريلكس صفحه رو پيدا كن اگر معلم گفت چه غلطي مي كني خيلي جلتل منانه بگو كتابان صفحه هاش تا شده ان دارم درست مي كنم اگر امد سمتد اصلا حول نشو و دستتو هم در نيار يه كم ور برو بعد ول كن
12 ) اكيدا جايي قبل امتحان جواب رو ننويسيد چون به علت مساييلي كه هنوز بعضي نكاتش مثل رازه خيلي كم به كار مي يان و خيلي تابلو ان
13) وقتي كه معلم از پا افتاده و از بچه هم يكي رفته داره ازش سوال مي پرسه (بدون اجازه) بلند شو بروسمتش سر راه يه فيضي از ورقه ي رفقا ببر
سرعت خيلي اروم نباشه يه قدمو 2 ساعت طول بدي
14 ) سريع عمل كنيد . تقلبو نزارين واسه اخر تا ديدي اوضاع مناسبه
. مي تونين از انگشت هم واسه رسوندن استفاده كنيد كه طرف سريع بفهمه
يادش بخير مي خواستم برسونم بلند رو به كلاس جواب ها رو از بالا تا پايين مي خواندم كل كلاس هم سريع مي نوشتن
كي بودي ما
خلاصه بايد بگم تا خودتون تجربه بدست نيارين نمي شه
و و به قول اقاي قمشه اي : من ختم مي كنم با يك شعر
تقلب توانگر کند مرد را / تو خر کن دبير خردمند را
وسلامو واليكوم و رحمتو الله و بركاتو

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,

- تماس:
من سر تمامي امتحانات پايان ترم دانشگاه تقلب ميکنيم فرقي هم نميکنه امتحان چي باشه با 10 تا مراقب و با شرايط حساسي که اگر گيرمون بيارن حذف ترم ميشيم ولي بازم اين کار را ميکنم ولي بعضي ها را ديدم روي من هم سفسد کردن طرف سر امتحان پايان ترم کتاب باز کرده داره از روش مينويسه خداييش ميخواستم پاشم وسط امتحان به خاطر اين همه شجاعت بهش تبريک بگم آخر جلسه که ديدمش بهش گفتم تو روي من رو تو تقلب سفيد کردي برگشت گفت وقتي داري مي افتي و مشروط ميشي ديگه هيچ فرقي نميکنه حذف ترم هم بشي بناراين تقلب کردم تا حداقل شانس رو داشته باشم
موفق باشيد
موفق باشيد

Kingman_62 نوشته شده:من سر تمامي امتحانات پايان ترم دانشگاه تقلب ميکنيم فرقي هم نميکنه امتحان چي باشه با 10 تا مراقب و با شرايط حساسي که اگر گيرمون بيارن حذف ترم ميشيم ولي بازم اين کار را ميکنم ولي بعضي ها را ديدم روي من هم سفسد کردن طرف سر امتحان پايان ترم کتاب باز کرده داره از روش مينويسه خداييش ميخواستم پاشم وسط امتحان به خاطر اين همه شجاعت بهش تبريک بگم آخر جلسه که ديدمش بهش گفتم تو روي من رو تو تقلب سفيد کردي برگشت گفت وقتي داري مي افتي و مشروط ميشي ديگه هيچ فرقي نميکنه حذف ترم هم بشي بناراين تقلب کردم تا حداقل شانس رو داشته باشم
موفق باشيد
داستان بسيار اموزنده و پنداموزي بود