Alpha4 نوشته شده:خوب لازم شد بنده چند نکته رو با کسب اجازه از بزرگان عرض کنم.
اول خدمت دوستی که میفرمایند سپاس ها نشان دهنده ی خط فکری افراد هست باید عرض کنم که بله سپاس نشان دهنده ی خط فکری افراد میباشد.
ببین دوست من مدیر انجمن هم یکی هست مثل بنده و شما،یعنی موقعی که وارد سایت میشه باید مثل بنده و شما و دیگران یوزر و پسورد وارد کنه،وقتی این کار رو انجام میده ابتدا حکم یک کاربر رو داره تا مدیر.مدیر هم مثل بنده و شما یک سری تفکرات داره و ما نمیتونیم یکی رو بگیم که چون شما مدیرید پس باید تفکر خودت رو ارائه ندید!
تفاوت مدیر با بنده و شما اینه که مدیر قانون رو در سطح انجمن اعمال میکنه،و الا مدیر هم بعنوان یک شخص حقیقی میتونه نظر خودش رو در رابطه با مسائل گوناگون اعلام کنه حالا یا مستقیما" و از طریق پست دادن و یا غیر مستقیم و از طریق سپاس.
اینکه سنترال شده محلی برای دفاع از حقوق غرب هم حقیقتا روح و جان دموکراسی به اینه که هرکس خود و تفکر خودش رو ارائه کنه،توی تاپیک های مختلف همه میتونند اظهار نظر کنند،حالا اگر تعداد افرادی که با شما هم رای نیستند بیشتره دلیلی نمیشه که شما کل سایت رو به باد انتقاد بگیرید.
برای مثال توی همون تاپیکی هایی که بقول شما از غرب دفاع میشه،آیا شده که شما بیایید و از حقوق شرق دفاع کنید و پستتون ویرایش و یا حذف بشه؟دلبندم ما کاسه ی داغ تر از آش نیستیم ما خودمون آش این کاسه هستیم
اما کسی که بیاد و به یکی از فرماندهان این مملکت توهین کنه و در سایت بدون محدودیت رژه بره آدم هیچ فکری نمی کنه مگر اینکه با بعضی اشخاص دست در دست دارند دلبندم
اما شما جناب mojtabba
من از شما سوال دارم؟
آیا اون موقع که آقای چیت فروش و یا سایر فرماندهان نظامی با سخنان خلاف واقع و غیراصولی خودشون به شعور بنده و شما و ملت توهین کردند شما نگران نشدید؟
عزیز چرا فقط نیمه ی خالی لیوان رو میبینید؟ آیا ایشون و یا سایرین که بنده و شما رو ساده و....... فرض کرده اند به ما توهین نکرده اند؟
جناب چیت فروش هیچ وقت شعور این ملت رو به سخره نگرفتند
در سال گذشته اگه تا دو روز قبل از گرفتن آرکیو 170 به یکی میگفتی ایران این توانایی رو داره همه میزدند زیر خنده و تایپیکی می زدند که ملت رو به سخره گرفتند اما چی شد در کمال ناباوری ایران این پرنده رو نسبتا سالم نشوندروی باند.
الان هم اینجوری
اما من تاجایی که میدونم ایرا از لحاظ راداری و دفاع مووشکی یکی از قدر ترین کشور هاست و فرماندهان باید هم بگند ما میتونیم بگیریم و چنان کنیم و چنین کنیم و چون که فرماندهان هستند و از چیز هایی که افراد عادی خبر ندارند با خبر هستند پس می تونند با اعتماد کامل بگند که چنین و چنان میکنیم
در ضمن اینها اونکسای هستند که تونستند جاسوس اسراییلی آمریکایی رو از پادگان بقرام تحت نظر داشته باشند و عامل ترور دانشمند هسته ای کشور رو از پادگان نظامی اسراییلی بیرون بکشند اما خوب اگه این حرف حرف هارو قبل از انجام کار بزنیم میگن نظامی ها مردم رو به سخره گرفتن اما چون اتفاق افتاده پس به سخره نمی گیریم ؟