سلام به دوستان خوبم.
ماه رمضان اومد. مثل سال هاي قبل. منم به همه تبريك مي گم.
يه حرف كوچولو هم در همين زمينه دارم كه مي خوام بگم

. كسي مي دونه رمضان يعني چي؟ منظورم خود كلمه رمضان. خوب اگه مي دونيد كه آفرين اگر نمي دونيد من 4 روز پيش فهميدم و دوست دارم به شما هم بگم. رمضان از رمض مياد يعني ذوب كردن و سوزاندن

. خوب حالا به نظرتون ذوب كردن و سوزاندن چي؟ چربي هاي اضافي يا چيز ديگه؟ به نظر شما اگه معني اون سوزاندن چربي هاي اضاف بود نياز به اين همه آيه و توضيح و تفسير داشت؟
سوزاندن و ذوب كردن يعني از بين بردن عادات و رفتار غلت و اشتباه. تا حالا حتما پيش اومده كه از كار خودتون پشيمون بشيد. يا اينكه متوجه بشيد كه مثل من حسود هستيد. يا زيادي حرف مي زنيد يا مغروريد يا هر صفت ديگه اي. اگر به ما ياد داده بودند كه تو هر ماه رمضون يه صفت بد و نادرست خودمون رو ذوب كنيم به نظرتون ما آلان اينجوري بوديم؟؟؟
جالب بدونيد كه در روان شناسي وقتي بخوان يك صفت ناپسند رو از ذهن و روان كسي پاك كنند يه دوره 3 هفته تا 3 ماه رو در نظر مي گيرن و پيشنهاد مي دهند. جالب كه ماه رمضون 4 هفته است و يه زمان ايده آله براي سوزاندن يك عادت بد. دوستان عزيز بهتر اين رو هم بگم كه وقتي ما در حال سوزاندن يك عادت بد هستيم بايد عادت خوبي رو جايگزين اون كنيم. پس ببينيد كه ماه رمضون كه انقدر تعريفش رو مي كنن چقدر مي تونه واسه ما مفيد باشه به شرطي كه خودمون بخوايم و ازش استفاده كنيم.
گذشته ها ديگه گذشته بهتره به هم قول بديم كه از امسال تو هر ماه رمضون يك بدي يا صفت بد رو ذوب كنيم و يك خوبي و بزگي رو جايگزينش كنيم مثال: بد بيني رو ذوب و خوش بيني رو جايگزين. بعد ببينيم كه چقدر زندگيمون شيرين تر ميشه و از ماه رمضون لذت مي بريم.
شاد باشيد و ديگران رو هم شاد كنيد.