فرارسیدن ماه مبارک رمضان بر همگان مبارک باد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
ماه رمضان
ماه مبارک رمضان مبارک باد.
اتفاق مهمی که شاید ( انشاءالله ) در این ماه بیافتد.
شب 23 ماه مبارک منتظر شنیدن صدایی هستیم که سالیان طولانی در انتظارش هستیم . شنیدن صیحه آسمانی .
امام زمان در یکی از توقیعات خود به یکی از شیعیان فرمودند : امر ظهور وقتی محقق میشود که این دو نشانه ظاهر شود.
1-صیحه آسمانی
2-خروج سفیانی
بنا بر روایات صیحیه آإسمانی در یکی از شبهای قدر که محتمل است شب قدر ، شب 23 ماه مبارک باشد اتفاق خواهد افتاد.
دراین موقع همه افراد جهان این صدا را خواهند شنید، در هر حالتی که باشند ،خواب بیدار و...
و به هر زبانی خواهند شنید.
انشاء الله که زنده باشیم و آن صدای زیبای << انا المهدی >> را بشنویم و به امر مولای خود لبیک بگوییم.
انشاءالله
ماه رمضان
ماه مبارک رمضان مبارک باد.
اتفاق مهمی که شاید ( انشاءالله ) در این ماه بیافتد.
شب 23 ماه مبارک منتظر شنیدن صدایی هستیم که سالیان طولانی در انتظارش هستیم . شنیدن صیحه آسمانی .
امام زمان در یکی از توقیعات خود به یکی از شیعیان فرمودند : امر ظهور وقتی محقق میشود که این دو نشانه ظاهر شود.
1-صیحه آسمانی
2-خروج سفیانی
بنا بر روایات صیحیه آإسمانی در یکی از شبهای قدر که محتمل است شب قدر ، شب 23 ماه مبارک باشد اتفاق خواهد افتاد.
دراین موقع همه افراد جهان این صدا را خواهند شنید، در هر حالتی که باشند ،خواب بیدار و...
و به هر زبانی خواهند شنید.
انشاء الله که زنده باشیم و آن صدای زیبای << انا المهدی >> را بشنویم و به امر مولای خود لبیک بگوییم.
انشاءالله
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
من هم فرارسيدن ماه رمضان، ماه بهار قران رو به همهي دوستان عزيز تبريك عرض ميكنم
djmosaken ظهور منجي بزرگترين آرزوي من هست
ممنون از مطلب زيبايي كه نوشتيد
djmosaken ظهور منجي بزرگترين آرزوي من هست
ممنون از مطلب زيبايي كه نوشتيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
من هم به نوبه ي خودم حلول ماه تقوي و نزديكي بيشتر به پروردگار را به همه ي دوستان تبريك مي گم
شجاعت منا بيشتر كن
خدايا گناهان مارا به بخشا
خدايا مارا در انجام دستوراتت كمك بفرما
شر دشمنو از اين مرزو بوم كم بفرما
كمك كن در قيامت شرمسار نباشيم
كمك كن ديگران را دوست بداريم
و در اخر من را از گناه خيانت به كشور خود مسون بگردان
امين
شجاعت منا بيشتر كن
خدايا گناهان مارا به بخشا
خدايا مارا در انجام دستوراتت كمك بفرما
شر دشمنو از اين مرزو بوم كم بفرما
كمك كن در قيامت شرمسار نباشيم
كمك كن ديگران را دوست بداريم
و در اخر من را از گناه خيانت به كشور خود مسون بگردان
امين
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
-
- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
- تماس:
سلام به دوستان خوبم.
ماه رمضان اومد. مثل سال هاي قبل. منم به همه تبريك مي گم.
يه حرف كوچولو هم در همين زمينه دارم كه مي خوام بگم . كسي مي دونه رمضان يعني چي؟ منظورم خود كلمه رمضان. خوب اگه مي دونيد كه آفرين اگر نمي دونيد من 4 روز پيش فهميدم و دوست دارم به شما هم بگم. رمضان از رمض مياد يعني ذوب كردن و سوزاندن . خوب حالا به نظرتون ذوب كردن و سوزاندن چي؟ چربي هاي اضافي يا چيز ديگه؟ به نظر شما اگه معني اون سوزاندن چربي هاي اضاف بود نياز به اين همه آيه و توضيح و تفسير داشت؟
سوزاندن و ذوب كردن يعني از بين بردن عادات و رفتار غلت و اشتباه. تا حالا حتما پيش اومده كه از كار خودتون پشيمون بشيد. يا اينكه متوجه بشيد كه مثل من حسود هستيد. يا زيادي حرف مي زنيد يا مغروريد يا هر صفت ديگه اي. اگر به ما ياد داده بودند كه تو هر ماه رمضون يه صفت بد و نادرست خودمون رو ذوب كنيم به نظرتون ما آلان اينجوري بوديم؟؟؟
جالب بدونيد كه در روان شناسي وقتي بخوان يك صفت ناپسند رو از ذهن و روان كسي پاك كنند يه دوره 3 هفته تا 3 ماه رو در نظر مي گيرن و پيشنهاد مي دهند. جالب كه ماه رمضون 4 هفته است و يه زمان ايده آله براي سوزاندن يك عادت بد. دوستان عزيز بهتر اين رو هم بگم كه وقتي ما در حال سوزاندن يك عادت بد هستيم بايد عادت خوبي رو جايگزين اون كنيم. پس ببينيد كه ماه رمضون كه انقدر تعريفش رو مي كنن چقدر مي تونه واسه ما مفيد باشه به شرطي كه خودمون بخوايم و ازش استفاده كنيم.
گذشته ها ديگه گذشته بهتره به هم قول بديم كه از امسال تو هر ماه رمضون يك بدي يا صفت بد رو ذوب كنيم و يك خوبي و بزگي رو جايگزينش كنيم مثال: بد بيني رو ذوب و خوش بيني رو جايگزين. بعد ببينيم كه چقدر زندگيمون شيرين تر ميشه و از ماه رمضون لذت مي بريم.
شاد باشيد و ديگران رو هم شاد كنيد.
ماه رمضان اومد. مثل سال هاي قبل. منم به همه تبريك مي گم.
يه حرف كوچولو هم در همين زمينه دارم كه مي خوام بگم . كسي مي دونه رمضان يعني چي؟ منظورم خود كلمه رمضان. خوب اگه مي دونيد كه آفرين اگر نمي دونيد من 4 روز پيش فهميدم و دوست دارم به شما هم بگم. رمضان از رمض مياد يعني ذوب كردن و سوزاندن . خوب حالا به نظرتون ذوب كردن و سوزاندن چي؟ چربي هاي اضافي يا چيز ديگه؟ به نظر شما اگه معني اون سوزاندن چربي هاي اضاف بود نياز به اين همه آيه و توضيح و تفسير داشت؟
سوزاندن و ذوب كردن يعني از بين بردن عادات و رفتار غلت و اشتباه. تا حالا حتما پيش اومده كه از كار خودتون پشيمون بشيد. يا اينكه متوجه بشيد كه مثل من حسود هستيد. يا زيادي حرف مي زنيد يا مغروريد يا هر صفت ديگه اي. اگر به ما ياد داده بودند كه تو هر ماه رمضون يه صفت بد و نادرست خودمون رو ذوب كنيم به نظرتون ما آلان اينجوري بوديم؟؟؟
جالب بدونيد كه در روان شناسي وقتي بخوان يك صفت ناپسند رو از ذهن و روان كسي پاك كنند يه دوره 3 هفته تا 3 ماه رو در نظر مي گيرن و پيشنهاد مي دهند. جالب كه ماه رمضون 4 هفته است و يه زمان ايده آله براي سوزاندن يك عادت بد. دوستان عزيز بهتر اين رو هم بگم كه وقتي ما در حال سوزاندن يك عادت بد هستيم بايد عادت خوبي رو جايگزين اون كنيم. پس ببينيد كه ماه رمضون كه انقدر تعريفش رو مي كنن چقدر مي تونه واسه ما مفيد باشه به شرطي كه خودمون بخوايم و ازش استفاده كنيم.
گذشته ها ديگه گذشته بهتره به هم قول بديم كه از امسال تو هر ماه رمضون يك بدي يا صفت بد رو ذوب كنيم و يك خوبي و بزگي رو جايگزينش كنيم مثال: بد بيني رو ذوب و خوش بيني رو جايگزين. بعد ببينيم كه چقدر زندگيمون شيرين تر ميشه و از ماه رمضون لذت مي بريم.
شاد باشيد و ديگران رو هم شاد كنيد.
اندر دل بي وفا هزاران غم باد
آن را که وفا نيست زعالم کم باد
ديدي که مرا هيچ کسي ياد نکرد
جز غم که هزار آفرين بر غم باد
آن را که وفا نيست زعالم کم باد
ديدي که مرا هيچ کسي ياد نکرد
جز غم که هزار آفرين بر غم باد