يه حرفي بزنم و تمام، همه آماده هستيد.... ( هواداران : بلههههه) ....تورم سايت بايد يك رقمي بشه....(كف و سوت هواداران) ....
(ممد 1985 ، سخنراني 1384 ؛ قبل از انتخابات مديريت سايت)
----------------------------------------
اين شوراي نظارت دارند چه مي كنند در سايت .... ( ممد 1985 ؛ مناظره انتخاباتي 1388)
---------------------------------------
يكي مي گفت فلاني نگو ؛ به همون كساني ميگن نگو مي گم ؛ شما كه ميگين نگو ، اگه من نگم پس كي بگه ، من زبان مردم سايتم
فلاني كه وابسته به شوراي نظارتي ها هم هست داره از مال مردم مي خوره ، فكر نكنيد من نمي تونم برخورد كنم با اينا .... اينا رو گفتم
شما بدونيد .... (سفرهاي تاپيكي 1389)
--------------------------------------
رفتار شوراي نظارت با مردم اصلا خوب نبود ؛ به همين دليل از صدا وسيماي سايت خواستم ديگر آوازهايم را پخش نكند .... از اين به بعد
ميدمشون شما پخش كنيد...
(مصاحبه با بي بي سي 1390)
-------------------------------------
مردم سايت اين رژيم را نمي خواهند ، كاربران سايت از شعارها و مخالفت سردمدارانش با دنيا خسته شدند
مجري : آقاي مخملباا ....
اتفاقا فيلم مستندي در اين رابطه ساختم ، اكبر هم فيلمو ديد گفت فلاني ياد پونزايي كه اول انقلاب مي زدم افتادم! خودمم ياد قضيه
بنده خدا مهرجويي افتادم كه اوايل انقلاب مي خواستم منفجرش كنم و خوب شد نكردم ...!
(نامه سرگشاده به مردم )
-----------------------------------
شبكه تو و من رو با حمايت معنوي فائقه و حمايت مالي سنا راه انداختيم , همونطور كه مي دونيد يك تبليغ هم از اين شبكه پخش نميشه
چون سناي آمريكا به همراه بچه هاي بالا حمايت مالي مي كنند؛ فرهنگ سرازيري رو كه راحت السير هم هست به مردم ياد ميديم!

(مصاحبه با صداي آمريكا)
--------------------------------
هوادارن 1985 ....

1985 در [External Link Removed for Guests]آب ...