Erratic نوشته شده:با تشکر از جناب
bravo, بابت صحبتهاشون و البته من تا حدی صحبتهای شمارو قبول دارم
جناب شما دارید علنا میگید ما جانی به دنیا می اییم. ایا این درسته؟
مردم چرا انقدر طمع کار شدن؟ جواب این سوال چیه؟ واقعا جواب این سوال چیه؟؟
چرا جامعه به این شکل در اومده؟؟ جواب چیست؟
منم روزانه تاکسی هایی رو میبینم که ظرفیتشون چهارتاست گاهی شیش تا هم سوار میکنن! ابا این راننده قصدش بازی کردن با جان مسافراست؟؟ یا دوست داره یه افسر 100.000 تومان جریمه ش کنه.
شما توجه کنی میبینی هر کی زورش میرسه داره خون زیردستاشو میکنه تو شیشه تا بعدا استفاده کنه
انصافا مردمی که قبل انقلاب زندگی میکردن اینجوری بودن؟
اینها سوالهای بزرگیست که من جوابهاشو واگذار میکنم به خود عزیزان تا پیداش کنن انشالله
موفق باشید

من هم از شما بابت نظرتون متشکرم.
ببینید,قرار نیست کسی بخاطر اینکه فکر میکند در آمدش کم است (و یا حتی براستی درآمدش کم است) حقوق تضییع شده اش را بخواهد با زیر پا گذاشتن حقوق دیگران احیا کند.
بنده منکر این نیستم که حقوق و آزادی های اجتماعی به دلایلی نقض میشود ولی آیا این مجوزیست برای اینکه من هم حق کس دیگری را زیر پا بگذارم؟
در تمامی کشورهای پیشرفته یا در حال پیشرفت دنیا تعدی به حقوق شخصی یک ناهنجاری محسوب میشود. بدبختانه اصلا ما به حقوق خود آگاه نیستیم. اون آدمی که توی تاکسی که شما فرمودید سوار میشه و تاکسی بجای 3 نفر 5 نفر سوار میکنه باید بدونه که الان راننده تاکسی با زیر پا گذاشتن حقوق او داره درآمد بیشتری کسب میکنه.اینطور نیست؟
شما فکر میکنید همون تاکسی که میفرمایید کم درمیاره؟ولی بخاطر طمع اگر ولش کنی تا صندوق عقبش رو هم مسافر میزنه.
شما بعنوان یک مسافر حقتونه که سوار یک تاکسی بشین که داخلش تمیز باشه,درجه حرارتش بر اساس زمستان یا تابستان تنظیم باشه و راننده اش هم صحیح رانندگی کنه . نه؟ حالا شما اگر به این موضوع اعتراض کنید که آقای راننده چرا ماشین شما کثیفه ,لباس من کثیف میشه یا راحت نیستم چه جوابی میشنوید؟ اون راننده تاکسی با هزینه نکردن برای تمیز نگه داشتن تاکسی یا با سرعت زیاد رفتن برای زودتر رسیدن و مسافر بیشتر زدن داره حق شما رو ضایع میکنه.
تو این مملکت باب شده که اگر از دولت وکم پولی و ... شاکی هستی میتونی غرغر کنان حق بقیه بخوری و زیر لب هم بگی والا با این فلانشون!! و بقیه هم بگن :بنده خدا حق داره ,اعصابش خورده, ولش کنیم!!!
مردم قبل از انقلاب هم آنچنان آش دهان سوزی نبوده اند شما فکر میکنید اونا چه نکته برجسته ای داشته اند؟,هرچند که قبول دارم میانگین وزنی انسانهای خوب بیشتر بوده ولی فقر فرهنگی در تاریخ این مملکت بیداد میکنه. تا بهمون هم میگن که فرهنگ نداریم سریع کوروش و داریوش رو از تو گور میکشیم بیرون .با کمال تاسف باید بگم که ژنوم مردم این مملکت در طول این سالها به شدت جهش ژنتیکی به سمت افول پیدا کرده .
این مردم جانی به دنیا نمیان ولی بد تربیت میشن. باور کنید مشکل این مملکت بعد از بی فرهنگی مردم ,پولداریشه.این مملکت زیادی پولداره .تو هیچ کجای دنیا مثل ایران پول بیخود به کسی نمیدن.هیچ کسی وظیفه اش رو به درستی انجام نمیده ولی دایم غر میزنیم که حقوقمون کمه.سرانه کار مفید در کشور روزانه به 22 دقیقه رسیده است! برای 22 دقیقه کارکرد چقد باید حقوق پرداخت بشه؟ هی میگیم در فلان کشور اینقد درآمد دارن ولی اگر ما بریم اونجا بخواهیم به شیوه ایران کار کنیم دو روزه از کار اخراجمون میکنن!چون ما کارکن نیستیم.مطمئن باشید.