کشته و مجروح شدن ‌۷نفر در محل اجرای برنامه خاله شادونه!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

کشته و مجروح شدن ‌۷نفر در محل اجرای برنامه خاله شادونه!

پست توسط Alpha4 »

91/02/21 - 21:43
تصویر

کشته و مجروح شدن ‌۷نفر بر اثر ازدحام در محل اجرای برنامه خاله شادونه / 3 نفر بازداشت شدند
    خبرگزاری فارس: فرماندار خرم‌دره گفت: بر اثر ازدحام برای خروج از محل اجرای برنامه خاله شادونه در خرم‌دره، یک کودک ۷‌ساله جان سپرد و ۶ نفر دیگر مجروح شدند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

رحیم نوری پور لحظاتی پیش در گفت‌‌وگوی اختصاص با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: این حادثه عصر امروز در سالن 3 هزار نفری شهدای خرم دره رخ داد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت سالن 3 هزار نفر بوده ولی بیش از 4 هزار نفر وارد سالن شده‌اند، تصریح کرد: این سالن دو درب خروجی دارد، که هنگام خروج ازدحام تماشاگران موجب ایجاد حادثه شده است.
فرماندار خرم‌دره با بیان اینکه هفت نفر در این جریان دچار حادثه شده‌اند تصریح کرد: در این حادثه یک کودک هفت ساله جان خود را از دست داد.
وی با بیان اینکه یک نفر نیز در کما به سر می‌برد، افزود: حال چهار نفر از حادثه دیدگان نیز وخیم گزارش شده است.
نوری پور افزود: در این حادثه سه نفر نیز بازداشت شده‌اند. [External Link Removed for Guests]

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

Re: کشته و مجروح شدن ‌۷نفر در محل اجرای برنامه خاله شادونه!

پست توسط FREE MAN »

خدا وکیلی در این مورد چی میشه گفت ؟؟؟ به نظر شما کی مقصره ؟؟؟
اگه مردم فرهنگ ورود و خروج از یه همچین مکانهایی رو داشتن این اتفاق می افتاد ؟ اگه با آرامش بیشتری خارج می شدند کسی کشته میشد ؟ واقعا برای این مردم متاسفم . :-P :-P :-P :-P
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

FREE MAN نوشته شده:خدا وکیلی در این مورد چی میشه گفت ؟؟؟ به نظر شما کی مقصره ؟؟؟
اگه مردم فرهنگ ورود و خروج از یه همچین مکانهایی رو داشتن این اتفاق می افتاد ؟ اگه با آرامش بیشتری خارج می شدند کسی کشته میشد ؟ واقعا برای این مردم متاسفم . :-P :-P :-P :-P

حرف شما کاملا صحیح هست ولی یک نکته دیگه هم هست اونم اینکه این مدل برنامه های خاله شادونه بصورت بلیط فروشی برگزار میشه و معمولا ایشون به شهرهای کوچک میرن که امکانات تفریحی کمی ذارن و از این موضوع به نفع خودشون استفاذه میکنن و برای فروش چند بلیط بیشتر و کسب درامد بیشنر تو سالن 3هزار نفری ، 4هزار بلیط فروختن

برای ایشون و مسئولین برنامشون هم متاسفم
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

اگه به جای چهار هزار نفر ده هزار نفر هم توی سالن بودند و با آرامش خارج می شدند هیچ اتفاقی نمی افتاد .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
90 درصد مقصر مدیر برنامه هست که به خاطر یه مقدار پول بیشتر به جای 3000 تا 4000 بیلیط فروخته
این وسط خاله شادونه که مقصر نیست به ایشون کار پیشهاد میشه ایشون میگه من این قدر می خوام قرار داد بسته میشه و معمولا" قبل از اجرای برنامه خاله نصف پولشو میگیره ما بقی هم بعد از برنامه خوب پس خاله هیچ تقصیری نداره
10 درصد هم خوده مردم مقصر بابا فرهنگ هم چیزه خوبه ها
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Alpha4 »

افزایش کشته های برنامه خاله شادونه  

عزیز رسولی -رئیس بیمارستان بوعلی سینا خرمدره- به مهر گفت: یکی از دو نفر مجروحان حادثه برنامه خاله شادونه که به دلیل وخامت و شدت صدمات وارده به بیمارستان آیت الله موسوی زنجان منتقل شده بود فوت کرد.  این مصدوم دختر بچه ای شش ساله است که به دلیل شدت جراحات وارده شده و ضربه مغزی صبح روزجمعه فوت کرد. 
وی با اشاره به علت وقوع حادثه ادامه داد: بعد از اطلاع به اورژانس آمبولانس های اورژانس به محل حادثه اعزام شدند که دو نفر از مصدومان بدون علائم حیاتی به بیمارستان منتقل شدند هرچند اقدمات احیا بر روی آنها صورت گرفت ولی نتیجه ای در بر نداشت.
رسولی افزود: بر روی دو نفر از مصدومان حادثه نیز لوله گذاری و تنفس با دستگاه انجام شد و چون ضربه مغزی شده بودند به بیمارستان آیت الله موسوی منتقل شدند که یکی از این دو مصدوم صبح امروز فوت کرده ولی مصدوم دیگر به هوش آمده است. وی شرایط چهار مصدوم بستری شده در بیمارستان بوعلی خرمدره را رضایت بخش عنوان کرد.
با افزوده شدن یک نفر دیگر به آمار کشته شدگان، تعداد کشته های برنامه خاله شادونه به سه نفر رسید و در حال حاضر وضعیت یک نفر از مصدومان بستری شده در بیمارستان آیت الله موسوی زنجان وخیم گزارش شده و همچنین چهار مصدوم دیگر در بیمارستان شهر ابهر بستری هستند.
پنج شنبه بر اثر ازدحام برای خروج از محل اجرای برنامه خاله شادونه در خرم‌دره، سه کودک کشته شدند و یک کودک در حالت اغما است.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اصلا به جهنم که بلیط 10 هزار تومانی میفروشید!
به درک که توی سالن 3000 نفری 4000 نفر جا میدهید!
این سه بچه معصوم که پدر و مادرشان هزار آرزو براشون داشتند چه گناهی داشتند! همگی باید قربانی زیاده خواهی های افراد پستی مثل برگزار کنندگان این جشن(عزا)بشوند!
خیلی عصبانی و ناراحت هستم!!!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

محمد جان.
چرا عصبانی میشی؟
وقتی تنها موردی که اهمیت نداره قانون و نظم هست دیگه چه انتظاری بیش از این میشه داشت؟
این موضوع رو میشه به همه جا تعمیم داد , حالا این یک نمونه اون بود که صداش در اومد.
حیف این بچه های کوچیک که قربانی حماقت بزرگترها می شوند.
حیف.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط Alpha4 »

مهر: یک هفته از حادثه دلخراش و در عین حال عبرت آموز که سوالهای زیادی را درذهن افکار عمومی ایجاد کرده است، می گذرد. طی هفت روزی که از این حادثه میگذارد اظهارنظرهای مختلفی در این خصوص صورت گرفت ولی در استان یا کسیابراز تاسف و عذرخواهی نکرد یا آنقدر دیر این اتفاق افتاد که تسلی بخشنبود.
نوگلانی که خنده بر لبانشان خشکید و قربانی بی مسئولیتی وسهل انگاری و منفعت طلبی تعدادی شدند که امروز همه مقصران به حاشیه رفتهاند و پدر و مادرها را در این داغ به حال خود رها کرده اند.

تصویر 
شایدمدیرکل ارشاد استان زنجان که در اظهار نظری خطاب به خانواده های داغدارگفت "بیایید ببخشید و من حاضرم به خاطر هنرمندان به زندان بروم!" تنهافردی بود که حرفی در این خصوص زد و البته رئیس کل دادگستری استان نیزاولین دستگاهی بود که قاطعانه وارد عمل شد و دستگاه قضایی را مامور رسیدگیبه پروند حادثه "خاله شادونه" کرد و به برخی مدعیان عدالت محوری یادآور شدکه کودکانی که پرپر شدند عزیزانی بودند که هنوز هم مادرشان هر شب رختخوابآن را می اندازد و برای آنها لالایی می گوید. پدر بهاره شادمهر، کلید اتاقفرزندش را پنهان کرده تا مبادا همسرش به اتاق بهاره برود.

فروشبلیط بیش از ظرفیت سالن، نبود نظم در محل برگزاری برنامه، عدم وجود افرادیبرای کنترل ورود و خروج از سالن، نبود پزشک متخصص در بیمارستان و حضورپرستاران در بیمارستان بوعلی خرمدره، آمبولانس های فاقد امکانات و تجهیزاتلازم و جنازه کودکی که در زمان انتقال به پزشکی قانونی زنجان از آمبولانسخارج می شود. همه حرف ها و دردهای پدران و مادران قربانیان حادثه "خالهشادونه" است.

تصویر

واز همه مهمتر عدم برگزاری جلسه هماهنگی و شورای تامین توسط مسئولانشهرستان خرمدره، نکته ای است که احمد مهدوی نماینده مردم ابهر و خرمدره درمجلس نهم بر آن تاکید دارد و خواستار روشن شدن دلیل این امر است.
"محمدشادمهر"، پدر "بهاره" جان‌باخته شش ساله که پس از انتقال به بیمارستان آیتالله موسوی شهر زنجان فوت کرد در خصوص حوادث برنامه شادونه گفت: در حادثهخاله شادونه همه چیز فدای پول شد و مسئولان برگزاری برنامه، هیچ برنامهریزی مناسب در خصوص آن نداشتند.

تنها چیزی که تسلی خاطر والدین را فراهم می‌کند رسیدگی به پرونده تشکیل شده است
شادمهرافزود: متأسفانه ناهماهنگی بین‌بخشی و بی‌توجهی مسئولان امر، باعث بروزاین فاجعه شد و تنها چیزی که تسلی خاطر والدین را فراهم می‌کند رسیدگی بهپرونده تشکیل شده است و خواسته ما برخورد شدید و قاطع عاملین است.

ویبا انتقاد شدید از عملکرد مسئولان فرمانداری شهرستان خرمدره در خصوص روندصدور مجوز و نحوه برگزاری برنامه افزود: در این حادثه مقصر اصلیصادرکنندگان مجوز هستند که بدون توجه به سابقه فرد مجوز برپایی جشن راصادر کرده و به هیچ عنوان نظارتی بر نحوه برگزاری مراسم نداشتند.

تصویر

شادمهر،فرماندار خرمدره و شادونه را مقصر این قضیه اعلام کرد و افزود: بایدتدابیر لازم برای برگزاری برنامه "خاله شادونه" از سوی فرمانداری شهرستانصورت می گرفت.
به گفته شادمهر، خانم ملیکا زارعی "خاله شادونه" کههمیشه برنامه های را اجرا می کنند باید به حضور اکیپ کامل از پزشک وانتظامات و .. در این برنامه تاکید کرده و با مشاهده نبود چنین امکانات ونیروهای در برنامه از اجرای برنامه و ورود به سالن خودداری می کرد.

تصویر

ویهمچنین از عدم وجود دکتر در بیمارستان بوعلی ابهر و نبود آمبولانس مناسببرای انتقال فرزندش گلایه کرد و افزود: برای انتقال فرزندم به شهر زنجان،آمبولانسی به من دادند که فاقد تجهیزات لازم بود و فردی که همراهم بوددکتر نبود و اصلا سررشته ای از پزشکی نداشت و تنها یک آمپول به فرزندم دادکه تا زنجان قطره قطره به او تزریق کنم.

با بیان اینکه بعد از بروزحادثه، امکاناتی در اختیار نداشتیم که کودکان را به بیمارستان مجهز منتقلکنیم، افزود: بعد از اعزام آمبولانس به محل، مشاهده کردیم که این آمبولانسامکانات لازم را ندارد و پزشکی نیز حاضر نبود که به وضعیت افرادی همچون"بهاره" که دچار مشکل شده بودند، رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه چرابودجه‌ای برای خرید آمبولانس برای شهرستان‌ها اختصاص نمی‌دهند، افزود: بههمه ابهامات خانواده‌های داغ‌دار باید پاسخ داده شود.
شادمهر بااشاره به نبود پزشک متخصص در بیمارستان بوعلی خرم‌دره افزود: در حالی کهبهاره تنفس داشت، اما به این بهانه اینکه که روز تعطیل است و پزشک ساعت 9شیفت دارد، جان خود را از دست داد و این موضوع برای ما اصلاً قابل قبولنیست.

این پدر عزادار، با انتقاد از عملکرد مسئولان استانی و حتیکشور برای عدم ابراز تاسف از وقوع این حادثه گفت: متاسفانه در خارج ازایران اگر زنی یا بچه ای به دلیل بی توجهی مسئولی بمیرد موج پیام هایتسلیت سرازیر می شود و حتی اینها در داخل کشور یک تسلیت هم نگفتند و شبکههای ایرانی بعد از رسانه های خارجی، خبر را پخش کردند.
شادمهر درادامه با استناد به مشاهدات همسرش از روز حادثه ادامه داد: فروش بلیت بیشاز حد ظرفیت سالن و حتی تا زمانی که خاله شادونه برنامه را تمام کرد، جایسئوال است که هیچ پاسخی برای آن پیدا نمی کنیم و نمی‌دانیم با چه منطق ومجوزی این کار انجام شده و کسی نیز مخالفتی با این موضوع نداشته و اعتراضینکرده است.

در زمان برگزاری جشن هیچ گونه نظمی در سالن وجود نداشت
ویبا بیان اینکه در زمان برگزاری جشن هیچ گونه نظمی در سالن وجود نداشت،افزود: حتی امکان داشت به دلیل عدم وجود نظم و کنترل در سالن کسی بمبیدر سالن جاسازی کند یا ماده محترقه ای بندازد و آن موقع جواب مسئولان چهبود.

شادمهر که می خواهد ساختمان محل سکونتش را ترک کند و ساختمانرا به اسم فرزندش نامگذاری کند، ادامه داد: فرماندار در دیدار باخانواده‌های داغ‌دار عنوان کرد که مدیریت سالن با شخص دیگری بود اما جایتأسف است که به این نکته توجه نمی‌شود که پس از صدور مجوز نظارت تماممسئولیت با صادر کنندگان مجوز است.

تصویر

اینپدر داغ‌دار به فروش بلیت بیش از حد ظرفیت اشاره کرد و یادآور شد: چرا قبلاز بروز فاجعه کسی کاری نکرد، در حالی که مادران حاضر در سالن عنوانمی‌کنند که در زمان برگزاری مراسم مشخص بود مشکلی در کار است.
وینبود عوامل نیروی انتظامی در سالن را در زمان بروز حادثه نیز مؤثر دانست وگفت: فرماندهان نیروی انتظامی عنوان می‌کنند که آن‌ها مسئول نظم سالننبودند و مقرر بود امنیت بیرون از محل جشن را تأمین کنند.
فرزند من به علت نبود امکانات جان خود را از دست داد
شادمهربا تأکید بر اینکه مرگ هر کودک یعنی از بین رفتن سرمایه ملی افزود: فرزندمن به علت نبود امکانات جان خود را از دست داد و کسی در این زمینه پاسخگونیست.

در این میان پدر بهار شادمهر به نقل از دایی نگار صالحی کودکهفت ساله هیدجی که در محل حادثه کشته شده گفت: وقتی در مسیر حرکت به سمتزنجان و انتقال جسد به پزشکی قانونی بودیم به آمبولانس دستور داده شد نمیتواند از محدوده خارج شود و باید به خرمدره برگردد و جسد نگار را در وسطجاده رها کردند و از هیدج آمبولانس گرفتند و به زنجان انتقال دادند.
همچنین والدین "نگار صالحی" و "مهدی مولایی" با تاکید بر برخورد با مسببان این حادثه، خواستار تعجیل در رسیدگی به پرونده شدند.

تصویر

درعین حال رئیس کل دادگستری استان زنجان اظهار بی اطلاعی برخی ازمسئولانشهرستان خرم دره از اجرای برنامه خاله شادونه در این شهرخرم دره را توجیهپذیر ندانست.
جعفر گلمحمدی از رخداد اخیردر خرم دره به عنوان واقعهفوق العاده تلخ نام برد و گفت: چطور ممکن است مسئولی ازاین همه تبلیغاتبرای اجرای این برنامه در خرم دره اظهار بی اطلاعی کند؟
جعفر گل محمدی افزود: تحقیقات از این رویداد ناگوار شروع و مدیر اجرایی برنامه خاله شادونه با قرار وثیقه بازداشت شده است.

واقعه تلخ خرم دره حاصل قصور و بی مبالاتی برخی مسئولان محلی و دست اندرکاران است
رئیسکل دادگستری کل استان زنجان واقعه تلخ خرم دره را حاصل قصور، تقصیر و بیمبالاتی برخی از مسئولان محلی و دست اندرکاران این برنامه اعلام کرد وافزود: ما در این پرونده عوامل اجرایی و مسئولان نهاد و اداره هایی که ازاجرای این برنامه آگاهی داشتند یا باید مطلع می شدند را مسئول این حادثهمی دانیم.

گل محمدی با بیان اینکه همکاران دادگستری هیچ نقشی درپیشگیری، صدور مجوز و کنترل این برنامه نداشته اند، افزود: به مسئولانقضایی شهرستان خرم دره ابلاغ شده است تا با در نظر گرفتن همه جوانب با هرفرد یا افرادی که دراین برنامه مسئولیتی داشته است در حد قصور و تقصیربرخورد قانونی کنند.

تصویر

ویبا ابراز همدردی با خانواده های جان باختگان خرم دره ای گفت: متاسفانه درپایان برنامه خاله شادونه 3کودک فوت و 6 نفر دیگر مصدوم شدند.

برنامه"خاله شادونه" زنگ خطری بود برای مسئولان که برای برگزاری مراسم های جشن وسایر مراسما ها تدابیر خاص بیانیشند و امروز بهاره، مهدی و نگار در حالیزودتر از موعدهقربانی بی مسئولیتی و منفعت طلبی تعدادی شده اند که حقشانزندگی و آینده ای بهتر و برتر بود.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1000 بار
سپاس‌های دریافتی: 1084 بار

پست توسط bravo »

انسانیت,وجدان,شرافت و فرهنگ روز به روز از ما دورتر میشود...
جامعه ما تبدیل به جنگلی شده است که حیواناتش ماسک انسان به صورت زده اند و در معابر شهر تردد میکنند,پشت میز مینشینند,خدمات شهری!عرضه میکنند و به زبان انسانها با هم صحبت میکنند...
هیچ ارتباطی به دولت و حکومت و ...ندارد , مشکل مردم است,مردمی که ارزشهای انسانی برای آنها روز به روز کمرنگ تر میشود.باور نمیکنید؟ علنا تو چشم همدیگر زل میزنیم و حق همدیگر را مثل گرگ میخوریم.قبول ندارید؟رانندگی این انسان نماها را نمیبینید؟ منظورم از رانندگی تند رفتن و لایی کشیدن چندتا جوون نیست...خود من بارها و سالها اونجوری رانندگی کردم ولی اگر یک لایی کشیدم یا تند رفتم هیچگاه به قصد پایمال کردن حقوق شهروند کسی نبود.بعدا هم که فهمیدم ممکن است کسی از دست من ناراحت شود یا حتی یک نفر که در رانندگی ضعیف است با این حرکت من دچار مشکل شود دیگر آنرا انجام ندادم.
منظور من کسانی است که عمدا با زیر پا گذاشتن حقوق شما برای خود ایجاد حق میکنند.منجمله انواع مسافربران اعم از شخصی و تاکسی. یک زمانی تاکسی های هر محل جزء معتمدین آنمحل محسوب میشدند.الان چی؟یک مشت ارازل و اوباش که حتی اولین آداب مشاغل خدمات اجتماعی را نمیدانند...
بازم باور نمیکنید ایراد از مردم است؟احساس نمیکنید پزشکان کشور به تاجر تبدیل شده اند؟نمیبینید پرستاران با بیماران مثل حیوان برخورد میکنند؟نفرمایید که حقوقشان کم است و شغلشان سخت است و ...
مورد دیگر هم میخواهید؟عرض میکنم.
روزی از جاده ای در جنوب کشور داشتم بازدید میکردم.با توجه به کوهستانی بودن محور به زیر یکی از پلهای آن رفتم. حتما شما سنگ بادبر یا همان مالون را دیده اید.شاید اسم آن را نشنیده باشید ولی حتما به چشمتان خورده است.سنگی است کوهی که یک وجه آن را صاف میتراشند و پشت آنرا هم به صورت مخروطی در میاورند که به آن ریشه میگویند و باعث گیرداری سنگ در کوله پل میگردد.بگذریم... پل مذکور حداقل 50 سال عمر داشت و یکنواختی,زیبایی و خوشتراش بودن مالونهای آن برای من بینظیر بود.پروژه های زیادی را در ده ,دوازده سال اخیر با سختگیری نظارت کرده بودم ولی نتوانسته بودم کیفیت تراش مالون را در این سطح ببینم.(جهت استحضار شما این موضوع خیلی کار پیش پا افتاده ایست فکر نکنید که خیلی چیز عجیبیه ها) این که در سال 1340 چنین کاری در اون منطقه دورافتاده انجام شده بود برایم عجیب بود. راننده ام که دید من خیلی در این مورد دارم پرس و جو میکنم گفت پدر بزرگ من در زمان ساخت این محور کارگر بوده است میخواهید او را ببینید؟!
پدربزگ را گیر آوردیم و بله... موضوع مشخص شد! در سال 1340 ناظر ساخت اون محور یک پیرمرد ایتالیایی بوده که با لندرور بدون کولر و یک قمقمه آب در منطقه دورافتاده ای در یک کشور جهان سومی بدون اینکه کسی بالای سرش باشه وجدان و شرافتش حکم میکرده که وظیفه اش را به بهترین نحو انجام بده.پدربزرگ میگفت که کافی بود ما یک سنگ بد استفاده کنیم .اونوقت بود که مستر سر میرسید و با نوک عصاش به سنگ میکوبید و میگفت که عوضش کن! میگفت تمام تنش خیس عرق بود ولی یک کلاه گرد رو سرش بود و دایم سر کار بود.

الان چی؟؟آسفالت میکنیم ,دو سال نشده باید لکه گیری,درز گیری و روکش بشه... چرا؟ چون قیرش,دانه بندیش,طرحش,نظارتش و هزار جور کوفت و زهر مار دیگش ایراد داره.هر وریش رو بگیری یه ور دیگش در میره! یعنی مشکل یه نفر نیست که اگر اونو درستش کنی قضیه حل بشه. هیچکس تاکید میکنم هیچکس کار خودشو درست انجام نمیده. آسفالت تاکسی وی فرودگاه امام رو ببینید عرق شرم از هیکلتون سرازیر میشه.

مطمئن باشید زمانی که کودکان معصوم از فرط بی تفریحی چند برابر ظرفیت به برنامه خاله شادونه!! سرازیر میشدند,مسوولین بی کفایت و نالایق برگزاری آن مراسم بجای اینکه از عدم امنیت جانی بچه ها نگران باشند ,دلشان از چند برابری سود آنشب قیژ میرفته است.خاک بر سرشان...

پ ن: منظور از مشاغل ذکر شده فوق قطعا تمام افراد آن شغل نبوده ,حتما در هر شغلی نیز هنوز هم انسانهای با شرافتی در حال انجام وظیفه هستند.
بدترین مردم کسی است که دیگران از ترس او را احترام کنند. علی(ع)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

با تشکر از جناب bravo, بابت صحبتهاشون و البته من تا حدی صحبتهای شمارو قبول دارم

جناب شما دارید علنا میگید ما جانی به دنیا می اییم. ایا این درسته؟
مردم چرا انقدر طمع کار شدن؟ جواب این سوال چیه؟ واقعا جواب این سوال چیه؟؟
چرا جامعه به این شکل در اومده؟؟ جواب چیست؟

منم روزانه تاکسی هایی رو میبینم که ظرفیتشون چهارتاست گاهی شیش تا هم سوار میکنن! ابا این راننده قصدش بازی کردن با جان مسافراست؟؟ یا دوست داره یه افسر 100.000 تومان جریمه ش کنه.

شما توجه کنی میبینی هر کی زورش میرسه داره خون زیردستاشو میکنه تو شیشه تا بعدا استفاده کنه
انصافا مردمی که قبل انقلاب زندگی میکردن اینجوری بودن؟
اینها سوالهای بزرگیست که من جوابهاشو واگذار میکنم به خود عزیزان تا پیداش کنن انشالله
موفق باشید :razz: :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1000 بار
سپاس‌های دریافتی: 1084 بار

پست توسط bravo »

Erratic نوشته شده:با تشکر از جناب bravo, بابت صحبتهاشون و البته من تا حدی صحبتهای شمارو قبول دارم

جناب شما دارید علنا میگید ما جانی به دنیا می اییم. ایا این درسته؟
مردم چرا انقدر طمع کار شدن؟ جواب این سوال چیه؟ واقعا جواب این سوال چیه؟؟
چرا جامعه به این شکل در اومده؟؟ جواب چیست؟

منم روزانه تاکسی هایی رو میبینم که ظرفیتشون چهارتاست گاهی شیش تا هم سوار میکنن! ابا این راننده قصدش بازی کردن با جان مسافراست؟؟ یا دوست داره یه افسر 100.000 تومان جریمه ش کنه.

شما توجه کنی میبینی هر کی زورش میرسه داره خون زیردستاشو میکنه تو شیشه تا بعدا استفاده کنه
انصافا مردمی که قبل انقلاب زندگی میکردن اینجوری بودن؟
اینها سوالهای بزرگیست که من جوابهاشو واگذار میکنم به خود عزیزان تا پیداش کنن انشالله
موفق باشید :razz: :razz:

من هم از شما بابت نظرتون متشکرم.
ببینید,قرار نیست کسی بخاطر اینکه فکر میکند در آمدش کم است (و یا حتی براستی درآمدش کم است) حقوق تضییع شده اش را بخواهد با زیر پا گذاشتن حقوق دیگران احیا کند.
بنده منکر این نیستم که حقوق و آزادی های اجتماعی به دلایلی نقض میشود ولی آیا این مجوزیست برای اینکه من هم حق کس دیگری را زیر پا بگذارم؟
در تمامی کشورهای پیشرفته یا در حال پیشرفت دنیا تعدی به حقوق شخصی یک ناهنجاری محسوب میشود. بدبختانه اصلا ما به حقوق خود آگاه نیستیم. اون آدمی که توی تاکسی که شما فرمودید سوار میشه و تاکسی بجای 3 نفر 5 نفر سوار میکنه باید بدونه که الان راننده تاکسی با زیر پا گذاشتن حقوق او داره درآمد بیشتری کسب میکنه.اینطور نیست؟
شما فکر میکنید همون تاکسی که میفرمایید کم درمیاره؟ولی بخاطر طمع اگر ولش کنی تا صندوق عقبش رو هم مسافر میزنه.
شما بعنوان یک مسافر حقتونه که سوار یک تاکسی بشین که داخلش تمیز باشه,درجه حرارتش بر اساس زمستان یا تابستان تنظیم باشه و راننده اش هم صحیح رانندگی کنه . نه؟ حالا شما اگر به این موضوع اعتراض کنید که آقای راننده چرا ماشین شما کثیفه ,لباس من کثیف میشه یا راحت نیستم چه جوابی میشنوید؟ اون راننده تاکسی با هزینه نکردن برای تمیز نگه داشتن تاکسی یا با سرعت زیاد رفتن برای زودتر رسیدن و مسافر بیشتر زدن داره حق شما رو ضایع میکنه.
تو این مملکت باب شده که اگر از دولت وکم پولی و ... شاکی هستی میتونی غرغر کنان حق بقیه بخوری و زیر لب هم بگی والا با این فلانشون!! و بقیه هم بگن :بنده خدا حق داره ,اعصابش خورده, ولش کنیم!!!

مردم قبل از انقلاب هم آنچنان آش دهان سوزی نبوده اند شما فکر میکنید اونا چه نکته برجسته ای داشته اند؟,هرچند که قبول دارم میانگین وزنی انسانهای خوب بیشتر بوده ولی فقر فرهنگی در تاریخ این مملکت بیداد میکنه. تا بهمون هم میگن که فرهنگ نداریم سریع کوروش و داریوش رو از تو گور میکشیم بیرون .با کمال تاسف باید بگم که ژنوم مردم این مملکت در طول این سالها به شدت جهش ژنتیکی به سمت افول پیدا کرده .

این مردم جانی به دنیا نمیان ولی بد تربیت میشن. باور کنید مشکل این مملکت بعد از بی فرهنگی مردم ,پولداریشه.این مملکت زیادی پولداره .تو هیچ کجای دنیا مثل ایران پول بیخود به کسی نمیدن.هیچ کسی وظیفه اش رو به درستی انجام نمیده ولی دایم غر میزنیم که حقوقمون کمه.سرانه کار مفید در کشور روزانه به 22 دقیقه رسیده است! برای 22 دقیقه کارکرد چقد باید حقوق پرداخت بشه؟ هی میگیم در فلان کشور اینقد درآمد دارن ولی اگر ما بریم اونجا بخواهیم به شیوه ایران کار کنیم دو روزه از کار اخراجمون میکنن!چون ما کارکن نیستیم.مطمئن باشید.
بدترین مردم کسی است که دیگران از ترس او را احترام کنند. علی(ع)
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط *sheriff* »

FREE MAN نوشته شده:اگه به جای چهار هزار نفر ده هزار نفر هم توی سالن بودند و با آرامش خارج می شدند هیچ اتفاقی نمی افتاد .

نه،این کاررانکنید.چون سیستم تهویه برای 4000 نفراست و دراین صورت تمامی 10000 نفرکشته خواهندشد.حتی درصورت سالم بودن سیستم تهویه.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”