تاباندن لوگوی پپسی بر روی کره ماه در ۱۶ خرداد امسال!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

Re: تاباندن لوگوی پپسی بر روی کره ماه در ۱۶ خرداد امسال!

پست توسط anybody »

فکر میکنم دیگه نیازی نباشه تا بیش از این بحث کنیم...چراکه تقریبا همه ما که در این انجمن هستیم در مبانی باهم مشترکیم و شاید در موارد جزئی اختلاف سلیقه داشته باشیم.
راجب اون پست هم منظور من همه نبودن که از سر کنجکاوی هم که شده یا حتی به اصرار دیگران اون شب رو به تماشای ماه نشستن بلکه منظور افرادی بودن که به این دروغ بخاطر کشور مدعی پرداختن و کلی هم آب و تاب بهش دادن و به قول معروف پیاز داغشم زیاد کردن که ببین حالا این امریکاییها چه کارها که نمیکنن!!! و ما کجاییم؟!!!

حتما خود شماهم با چنین افرادی مواجه شدید و بهتر میدونید که چی میگم....

بگذریم...این هم گذشت...کسی هم ضرر نکرد...اما واقعا فکر نمیکنید همین اهمیت دادن به شایعه ها و دروغهایی اینچنینی میتونه در مواردی کشوری رو دچار بحران کنه؟ آیا خود ما از این دست مسائل نداشتیم؟
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام

دوست عزیز؛   

حرف شما صحیح، ولی زیر سوال بردن دیگران، هیچ کسی رو یه جایی نرسونده...

گاهی اوقات بایداول فکر کرد، بعد پست زد!!!!

خیلی از دوستان همین که این خبر رو در CC دیدن کفایت کردند. خود من هم حتی این رو باور کرده بودم، ولی با یه جستجوی ساده فهمیدم که اینکار نشدنی هستش. حالا خیلی از دوستان یا به همین خبر استناد کردند، یا شرایطشو نداشتند که در وب انگلیسی تحقیق و جستجو کنند. این دلیل نمیشه تا حکم شایعه پراکن بندازید گردن این دوستان و بهشون برچسب بچسبونید. نه من و نه شما در جایگاهی نیستیم که برای دیگران حکم صادر کنیم. شما اگر این خبر رو باور نداشتید، قبل از این رویداد تحقیق میکردید و با دلیل و مدرک بقیه رو قانع میکردید. نه الان شروع کنید به برچسب چسبوندن و قضاوت بی مورد...

پیروز باشید :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

ASHKAN95 نوشته شده:سلام

دوست عزیز؛   

حرف شما صحیح، ولی زیر سوال بردن دیگران، هیچ کسی رو یه جایی نرسونده...

گاهی اوقات بایداول فکر کرد، بعد پست زد!!!!

خیلی از دوستان همین که این خبر رو در CC دیدن کفایت کردند. خود من هم حتی این رو باور کرده بودم، ولی با یه جستجوی ساده فهمیدم که اینکار نشدنی هستش. حالا خیلی از دوستان یا به همین خبر استناد کردند، یا شرایطشو نداشتند که در وب انگلیسی تحقیق و جستجو کنند. این دلیل نمیشه تا حکم شایعه پراکن بندازید گردن این دوستان و بهشون برچسب بچسبونید. نه من و نه شما در جایگاهی نیستیم که برای دیگران حکم صادر کنیم. شما اگر این خبر رو باور نداشتید، قبل از این رویداد تحقیق میکردید و با دلیل و مدرک بقیه رو قانع میکردید. نه الان شروع کنید به برچسب چسبوندن و قضاوت بی مورد...

پیروز باشید :razz:

دوست عزیز ASHKAN95..
درست میفرمایید...

گاهی باید پست ها و مطالب دیگران رو با دقت بیشتری مطالعه کرد و بعد اظهار نظر کرد...
من از همون اول منظورم کسانی بود که اساسا به این خبر به این دلیل توجه کردن و باورشون شد که شرکت یا کشور مدعیش براشون بته!!!
وقتی هم که براشون دلیل و منطق میاری قبول ندارن و میگن از امریکاییها هرکاری بر میاد و اون رو خدای علم و تکنولوژی میدونن...و در مقابل پیشرفتهای علمی کشور خودشون رو یا باور ندارن یا هزار جور انقلت

میارن و ایراد و اشکال بنی اسرائیلی میگیرن و یا به کلی میگن از چین و روسیه و کره شمالی خریدن!!!

حالا شما بگو من برای همه حکم صادر کردم!!!؟
البته برای من همین بس که اونایی که منظور منه ضایع شدن...

دیگه بحثی ندارم...پرونده بسته.
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

خوب.بحث جالبی داره میشه.با اون بخشی که """برخی""" افراد غرب رو خیلی بزرگ میبینند کاملا موافقم."بحث از انداختن لوگوی پپسی روی ماه و ... جداست" و تا حدود زیادی تقصیر از برخی نهاد هاست. مثلا صدا و سیما.
الان شبکه 4 و شبکه مستند پر شده از مستند های خارجی .و یا تو اینترنت پر شده از مستند کارخانه های بزرگ و کوچک خارجی.
و پخش دستاورد ها و توانمندی های ایران محدود شده به بخش های خبری! و البته چند نشست و میز گرد که برای خیلی افراد جذابیت چندانی نداره.
مثلا برای خود من تماشای مستند Ultimate Factories که شامل کارخانه های ماشین سازی.کنسرو سازی و ... میشه خیلی جذابه! یا مستند Time warp یا How its made که هر سه از مستند های خوش ساخت خارجیه.
یک برنامه هم شبکه مستند میزاره با نام دانستنی ها که چند برنامه رو به کارخانه های ایران اختصاص داده بود که استارت خوبیه.
به نظرم ساختن مستند در مورد دستاورد ها و کارخانه های ایرانی "برای مثال کارخانه سایپا.کارخانه های مواد غذایی و یا مستندی در مورد جنگنده هایی که ایران ارتقا داده. در مورد کارخانه موبایل سازی GLX " و خیلی موارد که پتانسیل ساخت مستند رو داشته باشه خیلی تو خوش بینی افراد به ایران و ایرانی تاثیر داره.
البته صدا و سیما در بخش ایران شناسی داره خوب عمل میکنه ولی در مورد معرفی تکنولوژیهای بومی و ... خیر.
این بحث مجالی دیگر میطلبه و بحث بیشتر از این نیازمند تاپیکی جداگانه و شرکت عزیزان در بحثه.
موفق باشید.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 894 بار
سپاس‌های دریافتی: 718 بار

پست توسط crackxy »

, مگه قرار بود اینکار را امریکا انجام بده؟
تا اونجایی که ما میدانیم قرار بود این کار در اسیا انجام بگیرد پس اگر هم خبری بود باید از کشورهای اسیایی این عملیات انجام میگرفت.
شما ظاهرا دوست دارید از اب گل الو ماهی بگیرید. از نظر من مهمترین درسی که از این داستان باید بگیریم ان خواهد بود که جدای از عده ای که برای حادث شدن با این واقعه خود را اماده کرده اند مردم ایران هر چیزی را باور میکنند و این شاید یک تلنگر بود.

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”