انتقاد شدید حجت‌الاسلام قرائتی از شیوه عمل درباره حجاب

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

انتقاد شدید حجت‌الاسلام قرائتی از شیوه عمل درباره حجاب

پست توسط FREE MAN »

آفتاب: والمسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز و رییس بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) با سخنرانی در حسینیه الزهرا(ع) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با با تاکید بر اینکه راه اهل‌بیت (ع) تنها مسیر صحیح رسیدن به خداست، در خصوص برخی از اعمال اسلام، افزود: در اسلام می‌گوید که اذان را بر پشت بام خانه‌ها بگویید،‌در کجای اسلام است که اذان را در بالای مناره 90 متری بگویند؟ در نهج‌البلاغه ویژگی محراب را بیان می‌کند که ساده باشد،‌ حال کجا محراب‌های ما ساده است!؟

رییس ستاد اقامه نماز بیان داشت: اینکه از طریق موسیقی می‌خواهند به خدا برسند، کجا اسلام این را می‌گوید! در کشور ما 20 سال است که قاریان بین‌المللی را دعوت و مسابقه برگزار می‌کنند، در حالی که در قرآن تدبر را در کنار تلاوت بیان می‌کند،‌ حال با این همه بودجه‌ای که صرف برگزاری آن شده است، چه مقدار صرف تدبر قرآن شده است؟!

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه بین‌المللی قرآن انواع و اقسام قرآن‌ها با خط‌های مختلف وجود دارد، ‌ادامه داد: اینکه کسی آیة‌الکرسی را روی دانه برنج می‌نویسد، یا اینکه کسی دیگر قرآن 40 تُنی را نوشته است، در کجای اسلام است؟ آیا واقعا این کار دعوت و تدبر به قرآن است!؟

وی افزود: نباید اوقات ارزشمند را بیهوده صرف کرد.‌ در روز قیامت از وقت و پول هزینه شده، سوال خواهد شد،‌ اگر روزی یک برنج دور ریخته شود و آن را در 70 میلیون نفر ضرب کنیم، طی یک سال چه مقدار برنج در ایران به هدر خواهد رفت! اکثر شما مقلد امام هستید، امام خمینی در فتوای خود می‌فرماید: دور ریختن نصف لیوان آب، اسراف است، اسراف گناه کبیر است و گناه کبیره، عدل را فاسد می‌کند، پس اگر امام جماعتی بیش از نصف آب لیوان وضو گرفت، نماز او اشکال دارد، چون از عدالت خارج شده است.

رییس بنیاد فرهنگی مهدی موعود با اشاره به اینکه باید توجه داشت که بیت‌المال را در کجا خرج کرد، اظهار داشت: دلتان را به بودجه خوش نکنید، اینکه بودجه صرف نمایشگاه قرآن یا فلان کاشی‌کاری که خط آن را هیچ جنّی نمی‌تواند بخواند، چه بهر‌ه‌ای برای اسلام دارد؟!

وی با بیان اینکه مدیران نباید در انجام امر الهی، خود را مقید به برخی از امور دنیایی کنند، افزود: من خودم را مثال می‌زنم تا به کسی بر نخورد، اگر قرار باشد به نماز جماعتی بروم و در این حین عمامه‌ام در جوب بیفتد، فوری شما را زنگ می‌زنید که مشکلی برای‌تان پیش افتاده و نمی‌توانید به نماز جماعت بروید! مگر این نیم کیلو پنبه چه ارزشی دارد که نماز جماعت را کنسل می‌کنید!

وی گفت: نمی‌خواهد انقلاب را صادر کنید، ظهر که شد، نماز بروید، در جایی که هزار نفر برای تبلیغ اسلام جمع شدند، هنوز در الفبای اسلام مانده‌اند! دیدم که زکات از حج مهم‌تر است و در قرآن بیشتر بر زکات تاکید شده است تا حج،‌ خدمت مقام معظم رهبری رفتم و گفتم: من در مسلمانی خود شک دارم، اینکه 30 حج واجب و عمره رفته‌ام، فردای قیامت از من بپرسند که این 30 حج را انجام دادی، چرا به جای آن برای زکات کاری نکردی! چه جوابی دهم، آقا گفتند: اگر این طوری می‌گویید، خیلی‌ها باید به مسلمان بودن خود شک کنند.

رییس ستاد اقامه نماز به طرح اسلامی کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: من کاری به قانون ندارم، اینکه در دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان دختر و پسرها مجزا درس می‌خوانند و ناگهان این 4 میلیون و 700 هزار نفر دختر و پسر را با هم قاطی می‌کنیم،‌ حال کمیسیون اسلامی کردن دانشگاه را تولید کردیم و وزیر و چند تا رییس دور هم جمع می‌‌شوند، به کجا می‌رویم!؟

به گزارش خبرآنلاین، وی افزود: دختری در قبرستان بالای سر قبر پدرش گریه می‌کند، در اینجا می‌گوییم که دختر جان حجابت را درست کن! شما دختر و پسر را در دانشگاه قاطی کردید، به حجاب دختر در گورستان گیر می‌دهید! محال است که حجاب با این کارها درست شود.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 104 بار
سپاس‌های دریافتی: 374 بار

Re: انتقاد شدید حجت‌الاسلام قرائتی از شیوه عمل درباره حجاب

پست توسط mahdi42 »

به خداوندی خدا ایشان انگار متن زیر رو از دکتر شریعتی خودندن .باور نمیکنید هردو متن رو یک بار بخونید به حرف من میرسین:

قرآن !من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که

هر وقت در کوچه مان آوازت بلند میشود همه از هم

میپرسند " چه کس مرده است؟ " چه غفلت بزرگی که

می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل کرده است .

قرآن !من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک

افسانه موزه نشین مبدل کرده ام . یکی ذوق میکند که ترا

بر روی برنج نوشته،‌یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،‌یکی

ذوق میکند که ترابا طلا نوشته ،‌یکی به خود میبالد که ترا در

کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و ... ! آیا واقعا خدا ترا

فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟

قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که ترا می خوانند و ترا

می شنوند ،‌آنچنان به پایت می نشینند که خلایق به پای

موسیقی های روزمره می نشینند . اگر چند آیه از ترا به

یک نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند " احسنت ...! " گویی مسابقه نفس است ...

قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای

حفظ کردن تو با شماره صفحه ،‌خواندن تو آز آخر به اول ،‌یک

معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ

کرده اند ،‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات

هوش نکنند . خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی

است برای تو . آنانکه وقتی ترا می خوانند چنان حظ می

کنند ،‌گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است.

آنچه ما باقرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم
تصویر

تنـــهآ شادی زندگـی من این است
که هیچ کس نمیدآند تآ چه انــدازه غمگینــــم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: انتقاد شدید حجت‌الاسلام قرائتی از شیوه عمل درباره حجاب

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام بر همه ؛

من هم با حرفهای ایشان موافقم . متاسفانه بسیاری از مردم ما اصل دین و قرآن را رها کردن و چسبیدن به یک سری بدعتها و کارهای بیهوده و همه چیز را با این کارها به باد میدن . اگر بخواهید در یک اداره دولتی استخدام بشید دانستن تعداد تکه های کفنمرده به اندازه تخصص برایشان اهمیت داره ! چون از این روش میفهمن که یککارمند متعهد!!! را استخدام کردن !!!

اما در مورد دانشگاه من ندیدم پسری سر کلاس درس با دختری دوست بشه!!! سر کلاس همه حواسشون به درسه .
هر وقت کلاسهاشون تعطیل بشه با یک پیام قرار میزارن و میان بیرون کلاس یا بیرون دانشگاه و حرفهایشان را با هم میزنن . آقای قرائتی به خیال خودش اگر بگه کلاسها باید از هم جدا بشن پیشنهاد خلاقانه ای داده، در حالی که خودش هم یکی از همان روشهای بی فایده را در پیش گرفته که داره ازش انتقاد میکنه و در نهایت نتیجه ای هم براشون در بر نداره .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”