به نام خدا
سلام. يادم مي آيد که چند ماه پيش ( اوليل تابستان ) براي دريافت وجه نقد تقريبا" از ساعت 8 صبح تا 11 صبح به دنبال يک دستگاه خود پرداز مي گشتم که برنامه نويس آن صادقانه با کاربر برخورد نکرده باشد !
به اين تصوير توجه فرماييد لطفا" :
[External Link Removed for Guests]
البته من سعي کردم اين تصوير را به صورت خيلي واضح بگيرم اما فکر مي کنم کليت مطلب ادا شده باشد ! جالبه که برنامه نويس اين دستگاه و يا برنامه نويسان اين دستگاهها بسيار صادقانه با مسله برخورد کرده اند و کليه جزيات اين سيستم را بيان کرده اند.
چيزهايي که من از اين جملات دستگيرم شد شامل موارد ذيل است :
1- اين دستگاه ارتباط Dial-upبا مرکز دارد و در هر زماني ممکن است قطع شود
2-90 درصد اتلاف وقت و انرژي در کشور ما بخاطر عدم وجود بستر ارتباطي مناسب است
3-ما از حمله ي هکر ها مي ترسيم و به همين جهت تصميم گرفتيم در صورت بروز خرابي در خط سيستم را خاموش کنيم
4-وجوه نقد اگر شانس بياوريد هر 48 ساعت و در نهايت 72 ساعت يکبار در دستگاه قرار مي گيرد
5-ببخشيد که فن آوري پرداخت آنلاين و پرداخت سراسري را گسترش نداديم و شما را چندين ساعت سر کار گذاشتيم.
نظر شما چه است ؟
با معرفت ترين و صادق ترين برنامه نويسان ايراني
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
من بابام تو بانك كارمي كرد مي گفت همش زير سر كارمنداي كشيكه كه با گرفتن پول بيشتر بايد بياد و پول توي دستگاه قرار بده ( هر دستگاه 10 ميليون تومن داره ) ولي اكثرا خوابن با وجود اينكه نزديك ترين كارمند به بانك هست ( خونش ) ولي ......
و يك مشكل ديگر فرهنگ بسيار پايين مردمه كه با وجود اين كه همه جا كارت قبول مي كنن باز مي يان از دستگاه برداشت مي كنن كه خوب تموم مي شه ديگه
و از كارت به عنوان يك وسيله ي كه مي تونن با هاش عفه بذارن استفاده مي كنن يه چيز ياد مي دم به كسي نگيد اگر كارتون ضروري بود و هيچ دستگاهي جواب نداد اگر دستگاهي باشه كه جواب بده يكي اداره ي مربوط به همين كارتاست روبروي پارك ملت و يكي ديگه سرپرستي شعب مركزي واقع در ميدان 7 تير
اميد وارم مفيد باشه 
و يك مشكل ديگر فرهنگ بسيار پايين مردمه كه با وجود اين كه همه جا كارت قبول مي كنن باز مي يان از دستگاه برداشت مي كنن كه خوب تموم مي شه ديگه
و از كارت به عنوان يك وسيله ي كه مي تونن با هاش عفه بذارن استفاده مي كنن يه چيز ياد مي دم به كسي نگيد اگر كارتون ضروري بود و هيچ دستگاهي جواب نداد اگر دستگاهي باشه كه جواب بده يكي اداره ي مربوط به همين كارتاست روبروي پارك ملت و يكي ديگه سرپرستي شعب مركزي واقع در ميدان 7 تير
اميد وارم مفيد باشه 
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر