صرف اینکه ایران در جبهه مقاومت هست یا نه این روند رو موجه نمیکنه.
حق با شماست، اصلاح میکنم . منظورم این بود این موضع گیری قابل حمایت است. نه آن که داشتن این موضوع توجیح کننده هر رفتاری باشد !
فطعا قرار نیست هدف توجیح کننده ابزار باشد، اون سخن قبلیم قدری ته مزه کمونیستی داشت

HORLIKAN, عزیز
این حقیر یک زمان کارم تولید و نشر اسکریپت بود برای گذر از همان موانع که شما می فرمائید. یک زمان همین بنده حقیر با تصور بهشت بیرون و جهنم داخل کشور همان یک زره سواد انگلیسی خودم را که خیلی کمتر از امروز بود را از نگاه خودم برای بهشت کردن این جهنم درون به کار میبردم و هنر عکاسیم را ...
نکته این جاست شاید برخی باشند متوجه تفکرات و نظرات شما نشوند، اما مطمئن باشید من خوب میدانم شما چه حس و چه باوری دارید، و اصلا فکر نمیکنم شما مثلا غرب زده یا یک فریب خورده هستید، چون آن زمان خود من نیز مثل خیلی ها چنین باور هایی داشته و البته نه غرب زده بودم و نه فریب خورده فقط فرمول های محاسباتی من متفاوت بود از الان و قطعا خروجی های آن نیز متفاوت ...
من امروز فروش اقساط لپ تاپ را متوقف کردم چون دیدم از بخش فنی اون درآمدی کسب نمی کنم و کم کم دارم فقط بابت فروش اقساط و اختلاف قیمتش با نقد سود کسب میکنم .. در حالی که در نگاه اقتصادی در آن بهشتی که شما متصور هستید چنین کاری دیوانگی است !
البته من فرای اصول دین، بر مبنای اخلاق این کار را میکنم و اصلا بحث دیانت نیست. مورد من اخلاق است. چون اساسا اخلاق پایه و اساس همان دین است. از طرفی نداشتن اخلاق از نظر من یک محرومیت است و بسیار تاسف بار تر و عذاب آور تر از نداشتن نان شب ...
بنده ترجیح میدم این اخلاق را حفظ کنم تا آن نان شبم را ... و البته این طریق اهل مقاومت است. حال آن که هستند کسانی که باور دارند آن نان شب واجب تر است. یک نگاه به هرم روانشناسی بکنید، اولیت های نیازهای انسان را چگونه در فلسفه های خودشان چیده اند! نخست نیازهای مادی است و آخرین چیزی که یادشان به آ« افتاده است اخلاق است.
اونها متوجه نیستند با گران شدن که هیچ، فرض کنید آن قدر فشار زیاد باشد که اصلا محتاج نان شب باشیم ...باز هم روی عده مقاومت اثر ندارد چون اساسا این چیزی نبود که فقدانش عذاب دهنده ایشان باشد ... این را در طول تاریخ چند هزار ساله مقاومت ها میتوانید بیابید.
به قول اسد .. فکر میکنید نمی توانم فقط با چند جمله حمایت آمریکا را به خود جلب کنم در حالی که مردمم را در خیابان ها قتل عام میکنم ؟ اما اسد حتی اگر از نظر برخی دوستان شکست بخورد و از قدرت برودکنار اما از نظر جبهه مقاومت شکستی در کار نیست ... چون اصلا دایره المعارف مقاومت متفاوت است. همین است خیلی ها هنوز نمیدانند و مدام میگن در قران چه گفته شد است، حق همیشه پیروز است؟ ما که ندیدیم ... خوب مورد این است که ایشان اصلا تعریفشان از پیروزی چیز دیگریست ... چیزی که برای جبهه مقاومت اصلا اهمیت ندارد ...
ضمنا من به ایرانی بودن خود افتخار میکنم، اما اصلا نظر شما را ندارم و مطمئن باشید اگر لازم باشد در حمایت از اخلاق مقابل نیمی از مردم کشورم هم قرار بگیرم الویت با مقاومت است نه هیجانات ملی گرایانه.