به این طرح مجلس باید خندید یا گریه کرد؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: به این طرح مجلس باید خندید یا گریه کرد؟

پست توسط Solver »

,

صرف اینکه ایران در جبهه مقاومت هست یا نه این روند رو موجه نمیکنه.

حق با شماست، اصلاح میکنم . منظورم این بود این موضع گیری قابل حمایت است. نه آن که داشتن این موضوع توجیح کننده هر رفتاری باشد !
فطعا قرار نیست هدف توجیح کننده ابزار باشد، اون سخن قبلیم قدری ته مزه کمونیستی داشت :-)

HORLIKAN, عزیز

این حقیر یک زمان کارم تولید و نشر اسکریپت بود برای گذر از همان موانع که شما می فرمائید. یک زمان همین بنده حقیر با تصور بهشت بیرون و جهنم داخل کشور همان یک زره سواد انگلیسی خودم را که خیلی کمتر از امروز بود را از نگاه خودم برای بهشت کردن این جهنم درون به کار میبردم و هنر عکاسیم را ...

نکته این جاست شاید برخی باشند متوجه تفکرات و نظرات شما نشوند، اما مطمئن باشید من خوب میدانم شما چه حس و چه باوری دارید، و اصلا فکر نمیکنم شما مثلا غرب زده یا یک فریب خورده هستید، چون آن زمان خود من نیز مثل خیلی ها چنین باور هایی داشته و البته نه غرب زده بودم و نه فریب خورده فقط فرمول های محاسباتی من متفاوت بود از الان و قطعا خروجی های آن نیز متفاوت ...

من امروز فروش اقساط لپ تاپ را متوقف کردم چون دیدم از بخش فنی اون درآمدی کسب نمی کنم و کم کم دارم فقط بابت فروش اقساط و اختلاف قیمتش با نقد سود کسب میکنم .. در حالی که در نگاه اقتصادی در آن بهشتی که شما متصور هستید چنین کاری دیوانگی است !

البته من فرای اصول دین، بر مبنای اخلاق این کار را میکنم و اصلا بحث دیانت نیست. مورد من اخلاق است. چون اساسا اخلاق پایه و اساس همان دین است. از طرفی نداشتن اخلاق از نظر من یک محرومیت است و بسیار تاسف بار تر و عذاب آور تر از نداشتن نان شب ...

بنده ترجیح میدم این اخلاق را حفظ کنم تا آن نان شبم را ... و البته این طریق اهل مقاومت است. حال آن که هستند کسانی که باور دارند آن نان شب واجب تر است. یک نگاه به هرم روانشناسی بکنید، اولیت های نیازهای انسان را چگونه در فلسفه های خودشان چیده اند! نخست نیازهای مادی است و آخرین چیزی که یادشان به آ« افتاده است اخلاق است.

اونها متوجه نیستند با گران شدن که هیچ، فرض کنید آن قدر فشار زیاد باشد که اصلا محتاج نان شب باشیم ...باز هم روی عده مقاومت اثر ندارد چون اساسا این چیزی نبود که فقدانش عذاب دهنده ایشان باشد ... این را در طول تاریخ چند هزار ساله مقاومت ها میتوانید بیابید.

به قول اسد .. فکر میکنید نمی توانم فقط با چند جمله حمایت آمریکا را به خود جلب کنم در حالی که مردمم را در خیابان ها قتل عام میکنم ؟ اما اسد حتی اگر از نظر برخی دوستان شکست بخورد و از قدرت برودکنار اما از نظر جبهه مقاومت شکستی در کار نیست ... چون اصلا دایره المعارف مقاومت متفاوت است. همین است خیلی ها هنوز نمیدانند و مدام میگن در قران چه گفته شد است، حق همیشه پیروز است؟ ما که ندیدیم ... خوب مورد این است که ایشان اصلا تعریفشان از پیروزی چیز دیگریست ... چیزی که برای جبهه مقاومت اصلا اهمیت ندارد ...

ضمنا من به ایرانی بودن خود افتخار میکنم، اما اصلا نظر شما را ندارم و مطمئن باشید اگر لازم باشد در حمایت از اخلاق مقابل نیمی از مردم کشورم هم قرار بگیرم الویت با مقاومت است نه هیجانات ملی گرایانه.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-کرج
سپاس‌های ارسالی: 114 بار
سپاس‌های دریافتی: 52 بار
تماس:

پست توسط عمو تیرتفنگ »

اقایان مقابله با تحریم امری تدریجی و متنوع است.چه اشکالی دارد کشتیهایی بسازیم که با یک سوخت گیری دور دنیا را بگردد. اصولا سختیی ها و نیاز باعث پیشرفت بشر میشوند.خدارو چه دیدی شاید یه فناوری این وسط ایجاد بشه که دنیا مشتریش بشه.
ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم ماپیروزیم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
یک پیشرانه است که می تونه اون هیکل سنگین رو تکون بده و اون هم نیروی اتمی است. خیلی اگر داریم، بوشهر را راه بیاندازیم دوباره وسط تابستان به بی برقی نخوریم!!!! کشتی اتمی پیش کش!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

قطعا سیاستمداران کشور ما از بنده بیشتر به اوصاع کشور و تحولات جهانی واقفند ولی بستن تنگه هرمز به نظر من خطرات زیادی را برای تمامیت ارضی ما به دنبال خواهد داشت. بعنوان مثال فرض کنید چه چیزی هم اکنون ضامن حاکمیت ما بر جزایر 3 گانه ایرانی است. مگر یکی از اجزای مهم آن حضور ما در این جزایر نیست و مگر این جزایر یکی از ارکان اصلی نظارت بر این تنگه استراتژیک نیست پس اگر خدای ناکرده در اثر جنگی این جزایر به اشغال بیگانگان درآید و حاکمیت آن به حکمیت گذاشته شد آنهم در دادگاههایی که کاملا دست نشانده قدرتهای بزرگ هستند چه اتفاقی خواهد افتاد؟
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

typhoon نوشته شده:سلام
یک پیشرانه است که می تونه اون هیکل سنگین رو تکون بده و اون هم نیروی اتمی است. خیلی اگر داریم، بوشهر را راه بیاندازیم دوباره وسط تابستان به بی برقی نخوریم!!!! کشتی اتمی پیش کش!!!

دوست عزیز و گرامی دوباره تایپیک رو به انحراف می کشید
لطفا کمی تامل و بعد نظر دادن
البته بی احترامی نشه اما نماینده هایی که به رای شما به مجلس رفتند دارن اینجور مصوبه هارو تصویب می کنند
البته باید در نظر گرفت که زیردریایی اتمی و کشتی اتمی برای هر کشوری لازم و در این عصر اجباری است
البته بنده یکی از مخالفین نیروی هسته ای هستم اما در این شرایط کشور و جهان ایران چاره ای جز دست یابی به این صنعت نداره چون بعد از 50 سال که نفتمون تموم بشه نمی تونیم که به گدایی برق و انرژی بریم
با احترامات فراوان تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

جناب مقبلی خواجه
بنده هر چی می خوام جلوی خودم رو بگیرم و با جنابعالی وارد بحث نشم ظاهرا فایده ای نداره!!!!

این که بنده یا هرکس دیگری اصولا در انتخابات شرکت کرده یا نکرده، به کسی رای داده یا نه به شما و یا هیچ کس دیگر هیچ گونه ارتباطی نداره!!!!! بر اساس قوانین این انجمن صحبتهای انتخاباتی و سیاسی ممنوع است و گرنه جواب خوبی برای جنابعالی و همفکرانتون هم دارم که به حرمت این خانه نارنجی و رفقای عزیز از مطرحش کردنش در جمع خودداری می کنم!!!

نماینده ای که بعد از دعوا بر سر حقوق مادام العمر و 100 میلیون رهن خانه اش تازه به یاد گرانی و مقابله با تحریم افتاده، نماینده لااقل من یکی نیست!!!! بله انرژی هسته ای برای آینده لازم است، اما مسئله ای زمان بر و هزینه بر است. الان و با سر رسیدن زمان تحریم ها وقت صحت در مورد تغییر سیستم پیشران کشتی ها نیست!!!!
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

typhoon نوشته شده:جناب مقبلی خواجه
بنده هر چی می خوام جلوی خودم رو بگیرم و با جنابعالی وارد بحث نشم ظاهرا فایده ای نداره!!!!

این که بنده یا هرکس دیگری اصولا در انتخابات شرکت کرده یا نکرده، به کسی رای داده یا نه به شما و یا هیچ کس دیگر هیچ گونه ارتباطی نداره!!!!! بر اساس قوانین این انجمن صحبتهای انتخاباتی و سیاسی ممنوع است و گرنه جواب خوبی برای جنابعالی و همفکرانتون هم دارم که به حرمت این خانه نارنجی و رفقای عزیز از مطرحش کردنش در جمع خودداری می کنم!!!

نماینده ای که بعد از دعوا بر سر حقوق مادام العمر و 100 میلیون رهن خانه اش تازه به یاد گرانی و مقابله با تحریم افتاده، نماینده لااقل من یکی نیست!!!! بله انرژی هسته ای برای آینده لازم است، اما مسئله ای زمان بر و هزینه بر است. الان و با سر رسیدن زمان تحریم ها وقت صحت در مورد تغییر سیستم پیشران کشتی ها نیست!!!!

دوست گرامی
شما گفتید که اینجای جای بحث علمی است اما به بنده توهین کردید و سیاسی حرف زدید و یارکشی هم بر علیه من کردید( در عجب هستم از مدیرانی که میگن نباید توهین کرد و....)
اما در مورد انرژی هسته ای باید خدمتون عارض شوم که این انرژی لازم است و حیاتی و وقتش هم همین الان است که بازارش داغ است و تحریم هم هست و 33 سال هم بوده
پس لطفا در مورد تحریم و ... حرف نزنید و تایپیک را منحرف نکنید
ممنون
تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

این تاپیک در مورد طرح نمایندگان مجلس بود در مورد راهکارهای مقابله با تحریم و از اون جمله تغییر سیستم پیشران اتمی کشتی ها. یک نگاهی به این تاپیک و پست ها بیاندازید و ببینید که چه کسی اول بحث رو منحرف کرد. بنده نظرم رو در مورد این طرح و استفاده از انرژی اتمی گفتم. این نظر شخصی بنده است و به اشخاص دیگر هم ارتباطی ندارد.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”