عجیب ترین طرح جمع آوری ماهواره

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

Re: عجیب ترین طرح جمع آوری ماهواره

پست توسط Sami 1993 »

کاربران از کجا می دونند که دروغه ؟ اصلا مگه اونجا بودن که می گن دروغه ؟
از تصاویر مشخصه که موضوع مربوط به نیمه شعبان بود است و کیفیت پایین تصاویر خود گویا حرفهای دیگری است .
همینطور دوستان که به طرح جمع آوری ناجا که از طریق زور بود اعتراض داشتند ، حالا که یک مسجد اومده از طریق کار فرهنگی جواب گرفته باز هم اعتراض دارند ؟!؟!؟!؟!
بلاخره باید چی کار کرد ؟ کار رو با زور انجام داد و یا با کارفرهنگی که طرف یعدا بیاد دوطلبانه ماهواره خودشو تحویل بده ( حالا برای تقدیر مبدل دیجتال هدیه بگیره ) ؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
دوست عزیز اگه روی صحبت شما با من است حرف های مسخره کردن نیست طنز هست طنز هم واقعیتی هست تلخ اما خنده دار برای حرف هام اگه بخام دلیل بیارم 2 صفحه باید تایپ کنم اما شما باز هم حرف خودتونو قبول دارین و نمی خواین واقعیت دنیا رو قبول کنید.
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 290 بار
سپاس‌های دریافتی: 227 بار

پست توسط neely »

ماهواره و مسجد عجب طرح جالبي مگر نميگن ماهواره حرام است اين حرام شرعي چه حقي داره راه به مسجد پيدا كنه ؟
چطور امام مسجد و مومنين اين را قبول ميكنند كه به انواع رسيور ها و ساير وسايل آلوده اين ام الخبايث دست بزنند ؟
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

من یه سوالس دارم این ریسیور ها کجا میر ن ؟ چیکارشون میخوان بکنن؟
برای منم باور کردنش خیلی سخته :grin:
به رویاهایت بی اندیش ..........
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام بر همگی ؛

البته این روش بهتر از پریدن توی خانه ها و لرزاندن دل زن و بچه مردم هستش و ابتکار جالبیه ! احتمالا" مردم هم رسیورهای خرابشان را آوردن و به جای اون مبدل دیجیتال نو میگیرن، مگه بده ؟
ما هم گاهی وقتها بازیافتی هایمان را میدیم و کیسه زباله تحویل میگیریم، این طوری هر دو طرف راضی هستند !
اما نکته اصلی شاید در استفاده تبلیغاتی از همین چند تا فیلم و عکس نهفته باشه که در آینده خواهیم دید ...

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

پست توسط Erratic »

منم یه سلامی عرض کنم مجلس بی ریاست :grin:

واقعا جای تقدیر داره !
با توجه به ابهاماتی که در رابطه به دقل بودن طرح وجود داره اما واقعا این یک جهشه!
جدی میگم بیشوخی!!!!
همینکه مثل انسان های متشخص عمل کردن و به زور نمیریزن خونه ادم و حال نمیگیرن خودش یک حرکت عظیمه. با توجه به روند پیشرفت فکر کنم تا 835 سال دیگه میرسیم به اونجایی که باید برسیم :shock:

ولی خداوکیلی عجب مردم باحالی داریم. :???: :???: :???:
اینو قبول دارید؟؟ بی الایش بی ریا با قلبی اکنده از محبت

من موندم چجوری فرهنگ سازی کردن :-( یعنی دقیقا چیکار کردن؟؟؟ ما اینهمه متخصص در زمینه فرهنگ داشتیم خیر نداشتیم؟؟؟
از این گنجینه ها باید در سایر امور استفاده کرد حیفه که بذاریمشون رو تاقچه

- این قسمت هم فقط جنبه مزاح داره -

1- دهخدا پس از معنی کردن لغت "فرهنگ" جان به جان افرین تسلیم کرد !
2- انگلیس اعترافاتی تکان دهنده ای در رابطه با لنگ انداختن کرد. اکثر سیاسیونشون هم عضو تیم لنگیای تهران شدند.
3- دولتمردان امریکا پس از به وقوع پیوستن این حرکت یک به یک خودکشی کرده اند.
4- کلینتون استعفا نامه خود را با نام خدا اغاز کرده و در پایان اعتراف کرد که مسلمان از نوع واقعی شده.
5- همه به خوبیو خوشی زندگی میکردند حتی فرهنگ به حدی رسیده بود که برای طیور از جمله مرغ و خروس ایرانی شهرک مهر ساخته شد و همه انها در کمال احترام و ارامش در خانه های شخصی خود زندگانی کردند.

حضار: 8| 8-O
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 2464 بار
سپاس‌های دریافتی: 1412 بار

پست توسط mohammad1365 »

Sami 1993 نوشته شده:واقعا برای بعضی از کاربران متاسفام که کارشون شده فقط مسخره کردن .

با سلام
دوست عزیز و گرامی جناب Sami 1993
البته عذرخواهی میکنم ولی منظورم از این حرفهایی که زدم این نیست که شما تو سنترال پست نزنید ولی خودتون باعث میشید که یک سری از کاربران پست شما رو به تمسخر بگیرند . دلیلش هم اینه که به موضوع هایی تکیه میکنید که وقتی اون رو ارسال میکنید هیچ بار علمی برای من کاربر نداره .چرا کسی نمیره پست هایی ارسال شده رونین رو مسخره کنه .؟؟؟؟؟؟
به نظرم بهتره دانش و تخصصی رو که آموختید در اینجا به اشتراک بزارید .نه مسائلی که تو جامعه سرش یک سری با هم کلنجار میرن . .مجموعه سنترال به تخصص علمی شما احتیاج داره تا اون چیزی رو که آموختید به من کاربر آموزش بدین.

موفق باشید

ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

این تاپیکی که من ایجاد کردم کاملا بار معنایی داشت و آن نتیجه بخش تر بودن ابزارهای فرهنگی و نرم نسبت به ابزار سخت ( برخورد انتظامی ) است .

به علاوه از این دست تاپیک ها ( که بسیار تند هم هستند ) به وفور توسط عده ای از کاربران ساخته می شود که مورد حمایت هم قرار می گیرند ، اما اگر من و کسانی تا حدودی مثل من فکر می کنند اگر از این دست تاپیک ها بزنیم ( که سعی می شود تند نباشد و در آن یک نتیجه سازنده پدید بیایید ) به جز اینکه تاپیکمان توسط همان عده از کاربران منحرف می شود ، بلکه مورد بازخواست هم قرار می گیریم .
اگر برای زدن تاپیک هایی با همچین موضوعاتی در انجمن محدودیت وجود دارد ، باید برای همه کاربران اعمال بشود .

در رابطه توانایی هایی که دارم ، من آن ها را در جهت منافع ملی کشور ، دفاع از نظام ، نشان دادن پیشرفت های حاصل شده و البته انتقاد سازنده ( نه توهین ) به کار می برم و آن دسته عزیزانی که باید از آن بهره ببرند ، بهره خود را می برند که نمونه اخیر آن تاپیکادواردو آنیلی و رادارهای ایرانی است ، من اصلا کاری ندارم که این موضوع به مذاق عده ای خوش نمی آید .

جاهایی که باید از اقداماتی دفاع کنم ، به آن اندازه که توانایی دارم دفاع و جاهایی که خود من انتقاد دارم ، انتقاد می کنم و جاهایی هم دفاع و هم انتقاد می کنم ، همینطور سعی می کنم انتقادم سازنده باشد نه مثل بعضی توهین آمیز .
آخرین ويرايش توسط 2 on Sami 1993, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

متاسفانه برخی همه چیز رو سیاه سفید میبینن و اگرموضوعی خلاف میلشون باشه به هر وسیله ای از توهین و مسخره کردن گرفته تا انکار و تخریب سعی میکنن اونرو منحرف کنن....
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”