شكار لحظه ها ( كليپي از برق گرفتگي سه نفر )
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
EhsanHF نوشته شده:تنها نکته مثبتش اینه که هنگام مردم زجر نکشیده .
جون دادن موقع مرگ جزء بدترین لحظات هست . پس خوش به حالش که اینطوری مرده !
یعنی چی؟ از این بیشتر زجر بکشه؟! تو انگوشتتو بکن توی پیریز برق ببین چه حالی میشی.از بس زجر میکشی دوست داری همون جا بمیری.من وقتی بچه بودم 2 - 3 بار این کارو انجام دادم.واقعا وحشتناکه.حالا شما ببینید این بنده خدا چی کشیده.!
- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
احسان نوشته:
EhsanHF نوشته شده:پس هنوز مرگ توی آب ( خفگی ) یا مرگ بوسیله آتیش رو ندیدی .
برق به یک باره اعصاب رو از کار میندازه . مغز مثل یک چوپ پنبه خشک میشه و ...
اقا احسان ميشه از خاطرات خفه شدن تو اب و اتيش گرفتن خودتون برامون بگين؟
اخه مثله اينكه شما تجربه كردين كه اينجوري ميگين

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
من هم سابقه برق گرفتگي فراون داشتم، چون يادمه از همون 5 سالگي و يا قبل از اون هميشه به برق خيلي علاقه داشتم و آزمايشهاي مختلفي انجام دادم، از جمله اينكه آيا برق ميتونه منو از بين ببره و ....
(مادرم بعضي اوقات تابستون گرم برق رو قطع ميكرد كه من خدايي نكرده هوس اين امتحانا به سرم نزنه
)

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:من هم سابقه برق گرفتگي فراون داشتم، چون يادمه از همون 5 سالگي و يا قبل از اون هميشه به برق خيلي علاقه داشتم و آزمايشهاي مختلفي انجام دادم، از جمله اينكه آيا برق ميتونه منو از بين ببره و ....(مادرم بعضي اوقات تابستون گرم برق رو قطع ميكرد كه من خدايي نكرده هوس اين امتحانا به سرم نزنه
)
ایول آقا مهدی.بزن قدش

ولی خداییش خیلی حال میداد ها.یک لذت خاصی داشت