شكار لحظه ها ( كليپي از برق گرفتگي سه نفر )

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
snipercab بدترین نه دردناک ترین بود وقتی می بینی یک نفر جونشو به خاطر مسائل بی ارزش از دست می ده
Mahdi1944 جان میگم الان نمی خوای آزمایشات دوران بچگیتونو ادامه بدی :grin: چیزی که زیادی تیر چراغ برق :) (یک وقت بن مون نکنین شوخی کردم :eek: )
ولی ستم ترین نوع برق گرفتن وقتیه که بالای چهار پایه باشی آخ دردی داره وقتی میفتی پایین :lol:
آخرین ويرايش توسط 1 on mach1, ويرايش شده در 0.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

snipercab عزيز، منظور دوستان از باحال بودن اين حادثه غم انگيز و دردناك نيست، بلكه به موضوع برق گرفتگي كه بنده و دوستان مطرح كرديم اشاره مي‌كنند :D
mach1 نه ديگه، ديدم نمي‌تونه بي خيالش شدم :grin:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: Fairyland
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

پست توسط EhsanHF »

پادشاه جان .
من وقتی انگشت دستم با کبریت سوخت تا مغز استخوانم درد رو احساس کردم !!! شاید من خیلی سوسولم :-x
اما اونجوری که کارشناسهای پزشکی قانونی میگن : توی آتیش گرفتن ، فرد تا لحظه آخر ( زمانی که تمام بدنش خشک میشه و دیگه هیچ آبی توی بدنش نیست ) زنده میمونه و زجر میکشه .
توی خفگی هم به همین ترتیب ، اما با این تفاوت که اینجا درد زیادی بدن احساس نمیکنه و فقط همون خفگی هست که فرد رو از پا در میاره . نکته وحشتناکش هم همینه . چون معمولا تا 3 دقیقه یک آدم معمولی توی آب هوش اولیه رو داره ( 3 دقیقه واقعا زجر آور که تصورش هم سخته )
در احادیث اسلام هم اومده که افرادی که در سانحه هایی مثل آتش سوزی و یا خفگی جون خودشون رو از دست دادن به بهشت میرن ( راست و دروغش به پای گوینده !!! )
حالا دوست داری چه طوری بمیری !؟ ( ایشالا 100 سال دیگه زنده باشی :D )
کمرنگ ترین مدادها ، از قویترین حافظه ها ، مطمئن تر است

[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

EhsanHF, کاملا با شما موافقم :smile:
در اسلام هم سوختن و خفه شدن در اب بدترين و دردناک ترين نوع مرگ هست ، بخاطر همين اون فرد بيشتر گناهانش پاک ميشه (حالا نميگيم بهشت ميره چون ممکنه حق الناس بر گردنش باشه).
وحتي يکسري دعا هم هست براي اينکه به اينگونه مردنها دچار نشيم :-o
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”