ميهمان خارجي در يك قدمي تصاحب زمين‌هاي كشاورزي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1212
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

ميهمان خارجي در يك قدمي تصاحب زمين‌هاي كشاورزي

پست توسط anybody »

رئيس سازمان سرمايه‌گذاري خارجي در واكنش به خبر حضور سرمايه‌گذاران قطري در زمين كشاورزي ايران گفت: براساس قانون ثبت شركت‌ها در سال 1310 شركت‌هاي ثبت شده خارجي در ايران مي‌توانند مالك زمين شوند.بهروز عليشيري در حاشيه نشست اعضاي هيئت مقررات‌زدايي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران مبني بر واگذاري زمين‌هاي كشاورزي به سرمايه‌گذاران قطري گفت: متاسفانه همه پنبه‌هايي كه براي سرمايه‌گذاري خارجي بافته بوديم، با يك خبر رشته شد، رسانه‌ها بايد با سياست سازمان سرمايه‌گذاري همسو باشند.   
  افزود: براساس قانون مصوب سال 1310 درباره مالكيت اتباع خارجي، خارجي‌ها نمي‌توانند مالك زمين در ايران شوند اما طبق قانون ثبت شركت‌ها مصوب 1310 هرگاه يك شركت خارجي در ايران به ثبت برسد به عنوان يك شخصيت حقوقي ايراني تحت تابعيت قانون ايران قرار مي‌گيرد. رئيس سازمان سرمايه‌گذاري خارجي افزود: براساس قانون ثبت شركت‌ها، شركت‌‌هاي حقوقي خارجي ثبت شده در ايران به عنوان سرمايه‌گذار خارجي مي‌توانند مالك دارايي‌ها و اموال منقول و غيرمنقول از جمله مالك زمين شوند و سهامداران خارجي آن مي‌توانند مالك سهام آن شركت شوند. 
   
  افزود: همان‌گونه كه در جلسه گزارش آنكتاد از سفيران برتر در جذب سرمايه‌گذاري خارجي تقدير به عمل آمد، سفير ايران در قطر از مدت‌ها قبل براساس ديپلماسي اقتصادي با تعدادي از سرمايه‌گذاران قطري گفت‌وگو كرده و تقاضاي آنها براي سرمايه‌گذاري خارجي در ايران را به سازمان توسعه تجارت منعكس كرده بود. رئيس سازمان سرمايه‌گذاري خارجي افزود: بعد از اين مرحله تقاضاي مزبور به سازمان سرمايه‌گذاري خارجي منعكس شد كه اين سازمان نيز براساس وظيفه قانوني اين تقاضا را به سازمان‌هاي جهاد كشاورزي استان‌ها براي معرفي پروژه‌هاي قابل سرمايه‌گذاري خارجي در بخش كشاورزي ارجاع داد. 
   
  افزود: در شرايطي كه كاركردن در عرصه سرمايه‌گذاري خارجي بسيار پيچيده است و طبق آمار آنكتاد از 4. 15 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري خارجي جذب شده در سال گذشته تنها يك درصد در بخش كشاورزي جذب شده است بايد رسانه‌ها در افزايش اين سهم كمك كنند.عليشيري افزود: كشور قطر براي امنيت غذايي تقاضاي سرمايه‌گذاري و اجاره زمين به ايران، استراليا و مالزي ارايه كرد.وي افزود: متاسفانه برخي از رسانه‌ها با انشتار خبر خود طوري وانمود كردند كه انگار مچ 50 مدير وطن‌فروش و زمين‌فروش به خارجي‌ها را گرفته‌‌اند. 
   
  حالي كه طبق قانون سرمايه‌گذار خارجي تقاضاي حضور در بخش كشاورزي و در زمينه‌هايي مانند كشت و صنعت شده است.عليشيري گفت: در اين زمينه حدود 10 پروژه مطالعه شده در استان خوزستان آماده ارايه به سرمايه‌گذار خارجي شد كه بايد اين پروژه‌ها و توجيه فني و اقتصادي آن به زبان انگليسي ترجمه شود. 
   
  از عليشيري پرسيد، با وجود اين‌كه براساس آمار سازمان نظام مهندسي كشاورزي 120 هزار مهندس كشاورزي در كشور وجود دارند كه از اين تعداد تنها 50 هزار نفر در كارهاي مرتبط و غيرمرتبط كشاورزي مشغول كار بوده و 70 هزار مهندس كشاورزي بيكار و جوياي كار وجود دارند چرا براي حضور اين مهندسان در بخش كشاورزي امكاناتي فراهم نمي‌شود و در عوض زمين كشاورزي به اجاره سرمايه‌گذاران قطري درمي‌آيد؟ 
   
  پاسخ داد: وقتي يك سرمايه‌گذار خارجي مثلا در مقياس 100 ميليون دلار حضور پيدا مي‌كند 95 درصد كاركنان آن شركت خارجي از مهندسان ايراني استفاده مي‌ کند و تعداد اندكي از مديران خارجي در آن به كار برده مي‌شوند.عليشيري گفت: من به عنوان رئيس سازمان سرمايه‌گذاري خارجي براي 10 دقيقه ارايه گزارش به سرمايه‌گذاران خارجي در يك مجمع بين‌المللي يا كنفرانس جهاني بيش از 10 هزار دلار خرج مي‌كنم تا قراردادها و امكانات اقتصاد ايران را براي سرمايه‌گذار خارجي تشريح كنم اما درج يك خبر تمام اين سرمايه‌گذاران خارجي را فراري مي‌دهد به گونه‌اي كه سرمايه‌گذار خارجي هندي از من سوال مي‌كند آيا چنين مشكلاتي از نظر زمين براي ما هم پيش مي‌آيد. 
   
  تاكيد كرد: در شرايط تحريم رسانه‌ها بايد در جذب سرمايه‌گذار خارجي كمك كنند نه اين‌كه با درج اخباري سرمايه‌گذار خارجي را از حضور در ايران منصرف كنند.عليشيري افزود: اميدواريم هيئت مقررات‌زدايي با همكاري همه دستگاه‌ها موفق شود رتبه فضاي كسب و كار ايران را بين 70 تا 100 پله در سال جاري ارتقا دهد و يكي از مهم‌ترين اين شاخص‌ها در زمينه گرفتن مجوز است كه عمدتا با شهرداري‌ها و ساير ارگان‌هاي مرتبط است. 
 
 
 پيشنهاد قطر مقرون به صرفه نبود 
  همين رابطه روز گذشته در پي اعلام خبر درخواست قطري‌ها براي اجاره بلندمدت اراضي كشاورزي ايران و همچنين واگذاري اين اراضي به آنها در برخي از استان‌هاي كشور، سازمان جهاد كشاورزي استان فارس كه يكي از اين استان‌ها بوده اعلام كرد: با درخواست قطري‌ها به دليل مقرون به صرفه نبودن، موافقت نشد.انوشيروان كاظمي، معاون برنامه‌ريزي و اقتصادي سازمان جهاد كشاورزي استان فارس در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: 
   
  سال اخير قطري‌ها تمايل داشتند در زمين‌هاي كشاورزي استان فارس يونجه و شبدر توليد كنند كه بدين منظور اجاره بلند‌مدت اراضي كشاورزي اين استان را خواستار شدند.وي افزود: به دليل اين‌كه توليد اين محصولات آب‌بر بوده و استان فارس با محدوديت‌ منابع آبي مواجه است و همچنين نياز علوفه استان تامين نمي‌شود با درخواست قطري‌ها موافقت نشد. 
 
 
 مشاركت ايتاليايي‌ها براي توليد نهال سالم  
  از مشاركت و سرمايه‌گذاري يك شركت ايتاليايي در استان فارس خبر داد و گفت: در حال حاضر شركتي به‌نام «ايتاصدرا» با مشاركت شركاي ايتاليايي و ايراني در شهر صدراي شيراز راه‌اندازي شده كه اين شركت واحد جديدي براي توليد نهال سالم و عاري از ويروس به روش كشت‌بافت احداث كرده است.وي اظهار كرد: فناوري و تكنيك توليد نهال سالم به روش كشت‌بافت از سوي اساتيد ايتاليايي منتقل شده و ايراني‌ها نيز مكان و سرمايه‌ ثابت براي اين طرح را تامين كرده‌اند. 
   
  برنامه‌ريزي و اقتصادي سازمان جهاد كشاورزي استان فارس افزود: ارقامي كه داراي سازگاري بومي در استان فارس هستند و عملكرد و مقاومت خوبي دارند، شناسايي و در باغ الگويي نمونه در اين شركت تحت عنوان باغ مادر قرار دارند كه درختان مادر به صورت كشت‌بافت نهال سالم از نوع درختان دانه‌دار و هسته‌دار از قبيل خرما و زرد‌آلو توليد مي‌كنند. 
   
  گفت: براي نهال‌هاي آماده عرضه شناسنامه ژني تهيه شده و اين شركت به خريداران تضمين مي‌دهد كه درخت نهال كاشته شده پس از به بار‌نشستن ميوه، مشكلي نخواهد داشت و رقم اصل محصول و بدون ويروس است و در غير اين صورت كليه‌ خسارات‌ مربوطه را به خريدار مي‌پردازد.به گفته‌ وي اين اقدام منجر به امنيت سرمايه‌گذاري مي‌شود و محصول توليدي كيفيت مطلوب را خواهد داشت. 
   
  سازمان جهاد كشاورزي استان فارس خاطرنشان كرد: تاكنون بيش از هفت هزار اصل نهال سالم در اين شركت توليد و فروخته شده است. او با اشاره به اين‌كه اين اقدام انتقال فناوري توليد به كشورمان است، اظهار كرد: باغ مادر ديگري از سوي اين شركت در شهرستان نيريز فارس براي توليد نهال سالم درختان هسته‌دار در حال احداث است. معاون برنامه‌ريزي و اقتصادي سازمان جهاد كشاورزي استان فارس از مذاكره‌ سرمايه‌گذاري كشور‌هاي اسپانيا، اتريش و ايتاليا در اين استان خبر داد و گفت: 
   
  شركت ايتاليايي براي شيرين‌كردن آب‌هاي شور و كاربردشان در بخش كشاورزي استان فارس، در حال مذاكره است كه در حال حاضر اين موضوع در استان در شرايط امكان‌سنجي قرار دارد.به گفته‌ كاظمي اين شركت اسپانيايي نيز پيشنهاد سرمايه‌گذاري براي احداث گلخانه‌هاي نوين و تكنيك‌هاي توليد آن را در استان‌ فارس داده كه در ازاي اين سرمايه‌‌گذاري براي ساخت‌وساز و فروش خدمات تكنيك‌هاي توليدي محصول توليدي اين گلخانه را به كشورشان منتقل كنند. 
   
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 830
تاریخ عضویت: شنبه ۲ تیر ۱۳۸۶, ۱۱:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

Re: ميهمان خارجي در يك قدمي تصاحب زمين‌هاي كشاورزي

پست توسط ali1371 »

به دانشجو های مظلوم کشاورزی 1000متر زمین هم نمیدهند
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
 
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”