این خبر را توی عصر ایران خوندم.واقعا باعث تاسفه... مردم در تمام دنیا از خداشونه که گردشگر وارد منطقه شون بشه و باعث افزایش درآمد و تبادل فرهنگی بشه اما شورای اسلامی یه روستا بدون اطلاع از قوانین و با کمال بی شرمی حتی ورود هموطنان رو هم به اون روستا ممنوع کرده اند!!!آخه شما چکاره اید؟
سیاستهای جدید دولت در جهت ترویج ایرانگردی میان مردم در حالی با تصویب قوانین جدید پیگیری میشود که زیرساختهای مناسب آن هنوز آماده نیست.
به گزارش عصر ایران، مصوبه جدید شورای فرهنگ عمومی مبنی بر لغو مجوز تبلیغات محیطی برای تورهای خارجی در حالی اجرایی شده است که برای نمونه، ورود گردشگران و تورهای تفریحی به روستای «الیمستان» در آمل بدون هیچ دلیلی ممنوع است!
پیشتر مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اجرای مصوبه ماده واحده «ممنوعیت تبلیغ سفرهای خارجی از طریق تبلیغات محیطی» در راستای جذب و تثبیت منابع مالی داخلی و همچنین ایجاد فرصت برای شناساندن مناظر طبیعی و جاذبههای ناب گردشگری و جذب گردشگر در داخل کشور خبر داده بود.
[External Link Removed for Guests]
گردشگری در ایران ، زیر خروارها خاک
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 297 بار
- سپاسهای دریافتی: 250 بار
Re: گردشگری در ایران ، زیر خروارها خاک
وقتي فرهنگ گردگشگري رو رعايت نكنيد.وقتي بهداشت و حافظت محيط زيست رو درست رعايت نكنيدوارمغاني جز اين نداره
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
البته بماند که فرهنگ گردشگری و حفظ میراث باستانی (چند هزار ساله) برای سازمانهای مربوطه "قرتی" بازی محسوب می شود
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
- محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
- سپاسهای ارسالی: 773 بار
- سپاسهای دریافتی: 2479 بار
یه عکس دیدم چند وقت پیش گفتم بزارمش اینجا که چندان بی ارتباط با موضوع هم نیست.
کارتون پلنگ صورتی در سی و چند(!!) سال پیش.اینجا پلنگ صورتی میخواد بره سفر.روی کیفش اسم چهار کشور که قصد سفر داره نوشته شده.
[HIGHLIGHT=#00b050]ایران [HIGHLIGHT=#ff0000]یونان [HIGHLIGHT=#00b0f0]بریتانیا [HIGHLIGHT=#ffc000]
کارتون پلنگ صورتی در سی و چند(!!) سال پیش.اینجا پلنگ صورتی میخواد بره سفر.روی کیفش اسم چهار کشور که قصد سفر داره نوشته شده.
[HIGHLIGHT=#00b050]ایران [HIGHLIGHT=#ff0000]یونان [HIGHLIGHT=#00b0f0]بریتانیا [HIGHLIGHT=#ffc000]

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
bravo نوشته شده:این خبر را توی عصر ایران خوندم.واقعا باعث تاسفه... مردم در تمام دنیا از خداشونه که گردشگر وارد منطقه شون بشه و باعث افزایش درآمد و تبادل فرهنگی بشه اما شورای اسلامی یه روستا بدون اطلاع از قوانین و با کمال بی شرمی حتی ورود هموطنان رو هم به اون روستا ممنوع کرده اند!!!آخه شما چکاره اید؟
سیاستهای جدید دولت در جهت ترویج ایرانگردی میان مردم در حالی با تصویب قوانین جدید پیگیری میشود که زیرساختهای مناسب آن هنوز آماده نیست.
به گزارش عصر ایران، مصوبه جدید شورای فرهنگ عمومی مبنی بر لغو مجوز تبلیغات محیطی برای تورهای خارجی در حالی اجرایی شده است که برای نمونه، ورود گردشگران و تورهای تفریحی به روستای «الیمستان» در آمل بدون هیچ دلیلی ممنوع است!
پیشتر مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اجرای مصوبه ماده واحده «ممنوعیت تبلیغ سفرهای خارجی از طریق تبلیغات محیطی» در راستای جذب و تثبیت منابع مالی داخلی و همچنین ایجاد فرصت برای شناساندن مناظر طبیعی و جاذبههای ناب گردشگری و جذب گردشگر در داخل کشور خبر داده بود.
[External Link Removed for Guests]
شهر ما همجوار اصفهان وخوزستان است وبه دلیل خنک بودن در تابستان از استانهای مذکور برای تفریح زیاد می آیند.قصد توهین به هموطنان عزیز راندارم ولی واقعا بعضی ها به طبیعت وباغها آسیب میرسانند.الخصوص اطراف زاینده رود وکوهرنگ.حتی پوشک بچه ها.را درطبیعت رها میکنند.شقایق های واژگون را از ریشه میکنندو.........
گاهی آرزو میکنم کسی برای تفریح به استان ما نییاد الخصوص اطراف زاینده رود وکوهرنگ.
- محل اقامت: طهرون - شمرون!
- سپاسهای ارسالی: 198 بار
- سپاسهای دریافتی: 173 بار
- تماس:
متاسفانه نه گردشگران ما ، نه مناطق گردشگر پذير ما هنوز مسئوليت خودشون رو در مقابل هم نميدونند. تا روزي كه فرهنگ گردشگري نهادينه بشه بين همه (
خيلي بايد كار بشه!) هر روز شاهد تقابل اين دو هستيم...

[FONT=arial black,avant garde] پوچ جهان هيچ اگر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم