سلام دوستان امروز یک خبر براتون دارم که نمی دونم حقیقت داره یا نه.
یک کلیپ از آنتی ویروس مک آفی هستش که یک بنده خدایی اسم گوگل رو اشتباه می زنه و بی چاره می شه.اول فیلم هم از شما در خواست میشه که این کارو تو خونه انجام ندید.
google رو می زنه goggle
هر کسی هم که انجام داد بگه تا ماهم بفهمیم راسته یا دروغ.
ولی فکر کنم که حقیقت داشته باشه چون من مدتی پیش تو تلویزیون یک چیزایی در همین مورد شنیده بودم.
[External Link Removed for Guests] حجم: 1.46 MB
ببینید و به همه بگویید (اطلاع رسانی)
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
djmosaken قبلا سايت مخربي در آدرس googkle گزارش شده بود، اما اين موضوع برام تازگي داره، هر چند احتمال بودنش زياده 

آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
دوستان ما که اطلاعات مهمی تو کامپیوترمان نیست این سایتها به ما اثری ندارد:shock:
فوقش از نظر نرم افزاری مشگل پیدا می کنیم میریم سیستم فورمت می کنیم و بی خی خی ماجرا میشیم
یا اینکه سخت افزار ما مشگل پیدا می کنه می ریم سیستم مدرن تر می کنیم و بی خی خی ماجرا میشیم
بطور کل امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند
دوست عزيز لطفا از اسمايلي ها در تعداد کمتري استفاده کنيد
ويرايش شد...
Mohsen1001
فوقش از نظر نرم افزاری مشگل پیدا می کنیم میریم سیستم فورمت می کنیم و بی خی خی ماجرا میشیم

یا اینکه سخت افزار ما مشگل پیدا می کنه می ریم سیستم مدرن تر می کنیم و بی خی خی ماجرا میشیم

دوست عزيز لطفا از اسمايلي ها در تعداد کمتري استفاده کنيد
ويرايش شد...
Mohsen1001
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]