اینجا مرکز انجمنهای تخصصی است!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

اینجا مرکز انجمنهای تخصصی است!!!

پست توسط jiyar rojhelat »

متاسفانه سایت شده محلی برای تحمیل ارا و متاسفانه بی احترامی به بزرگان سایت و همچنین بی احترامی به تمام هویت های ایرانی اعم از ملی و مذهبی!!!
دوست من چرا احساساتی می شوید؟ چرا انجمنهای تخصصی که واقعا محیطی متعالی بود شده محل نزاع سیاسی و تادیب کردن همدیگه؟
این به اون می گه ماه رمضونه وگرنه ..............
این به اون یکی می گه شما سطح تفکرت پایینه .........
تا کی ؟
من از مدیران ارشد سایت و مخصوصا دوست گرامی اقا مهدی واقعا می خوام تاپیک هایی که رنگ و بوی سیاسی و فرقه ای داره رو حذف کنند و شخص خاطی رو اخراج کنند!
تا کی من باید بیام سایت محبوبم رو نیگاه کنم و ببینم که بازم بحثهای پوچ سیاسی و فرقه ای توشه؟
خوب مادامی که می خواهید تفکر خود را غالب عرضه کنید و صدای مخالف را با توهین اشتباهی بگیرید هیچ پیشرفتی در بحثها ایجاد نمی شود.
خواهش می کنم اینجا رو با سایتهای سیاسی و جناحی و دسته ای قاطی نکنید.
اینجا اسمش هست http://www.centralclubs.com نه سایت خبری تحلیلی X یا Y . خواهشا رعایت حال مخاطبان سایت رو بکنید.
مخصوصا تازه واردها. احترام بزرگان سایت توی محیط وب واجبه. اگه نمی تونید این احترام رو به جا بیارید لطفا وقت و فضای دیگران و بحثهای مفید رو اشغال نفرمایید. فقط همین :razz: :razz: :razz: :razz
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

Re: اینجا مرکز انجمنهای تخصصی است!!!

پست توسط MISSILE »

سلام دوستان گرامی

من با نظر جناب porim موافقم، حس میکنم افرادی دارند انجمن خوب و محبوب Central Clubs را از مسیر اصلی و واقعی خود منحرف میکنند، ما نباید در بحث هایی که سمت و سوی سیاسی ، فرقه ای و افراطی دارند شرکت کنیم و کامنت بذاریم یا حتی تشکر کنیم چون این کار باعث میشود این نوع بحث ها در انجمن جا باز کنند. در ضمن دوستان باید سعی کنیم مطالب و محتوای انجمن را بیشتر به سمت و سوی علمی و تخصصی ببریم تا اعتبار علمی و فنی انجمن افزایش پیدا کند. امیدوارم مدیریت محترم سایت جناب آقای مهدی در صورت لزوم سیاست هایی را در قبال این نوع مشکلات و تاپیک ها اتخاذ کنند.

با تشکر فراوان از شما
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”