قابل توجه دوستان سیاسی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

قابل توجه دوستان سیاسی

پست توسط Solver »

دوستان یک پست سیاسی دارم،

در جواب ... تعداد پست تخصصی دوستان در حوزه ورزش، اخبار و حوادث، اقتصاد و ...

فلان موضوع آنطور بوده و اینطور شده، آنجا چنین شده و اینجا چنان،

دایه آگاهی و صلاح دانی داریم از نسنجیده بودن ها حرف میزنیم اما کاسه داغ تر از آش شدنمان را نمی بینم و جویبار خروشان تر از رودی هستیم که دیگر جویبارها را زنده نمی بینم، چرا به عقل خود اجازه نمیدهیم قدری افسار احساساتمان را در دست بگیرد تا کمتر گرد و خاک کند و پیش چشمانان را تار نکند؟

خوشبختانه بنده بعد از پایان خدمت مجدد رویه خبرخوانی را در پی گرفتم و کم از شما اخبار نمی خوانم، آن هم از منابع مختلف و از پشت و روی چهره خبرگزاری های داخل و خارج، بحث قوانین سنترال نیست، پیشنهادیست برای کنترل منحرف شدن برخی دوستان از مسیر درستی که دارند. آن جویبار مرده هم نیستم که شاید بیش از همه شما این روزها درگیر مسائل بطن جامعه از اقتصادی گرفته تا قضائی و ... هستم.

محکم باشید اما زیاد حمایت نکنید، زیاد مخالفت هم نکنید و به خاطر بسپارید طرح نظر نباید قطعا به تغییر نظر مخاطبان منجر شود، پس مادامی که اصرار می ورزیم و تکرار می کنیم عقل در بین نیست هر چند سخنمان رنگ و لعاب عقلانیت داشته باشد.

هزاران سطر جواب هست که چه در این مبحث و دیگر مباحث بتوان داد، اما واقعا این گلایه های بر فرض بر حق شما و آن پاسخ های بر فرض بر حق شما لایق صرف وقت تحریک مضاعف احساسات و به دنبالش به پستو رفتن اندیشه و تفکر را دارد؟

واقعا از واکنش ها به زلزله متعجب شده اید ؟

راستش من بیشتر از اینکه از کار احمدی نژاد متعجب بشوم، از آنها متعجب هستم که از فاجعه حرف میزنند اما حواسشان به اجلاس عربستان است و احمدی نژاد تا ... . البته جسارت به دوستان نشده باشد منظورم مرجع (یا همان شخصیت گرانقدر) کاملا رسمی داخلی بود که ف این گلایه ها را از صدا و سیما و ... بر سر زبان ها انداخت ...

یک جا آتش گرفته بود ... هر کس با چیزی خاموش میکرد ... من هم فرنچ خودم را در آورده بودم که با اون آتیش را خاموش کنم ... یکی از دوستان مشغول دعوا با دیگران که نگاه کنید شما چرا بی تفاوت هستید و شما احساس مسئولیت ندارید ! حالا نمیدانم احساس مسئولیت خودش کجا رفته بود که جای توجه به آتیش و حادثه داشت یکی دیگه را می پایید ...

اینجا هم جالب بود شد بگویند دولت کو و چرا تلوزیون ایران چیز پخش نمی کنند اما نمیشد خودشان جای این حرف ها همان ها را که از پخش نشدنش گلایه مند بودند پخش کنند ...

اشتباه هم نکنید، من اصلا بحث درستی یا نادرستی موضوع را ندارم فقط خواستم داغ شدن برخی دوستان را به خودشان گوشزد کرده باشم. وگرنه روشن است اقدام احمدی نژاد یا دولت چندان طبیعی و برابر روال نیست و امیدوارم بر خلاف برخی از اقدامات در کشور ما که هیچ دلیل قانع کننده ای برایش وجود ندارد این مرود دلایل قانع کننده ای برایش باشد وگرنه ...

اینجا بحثمان چیز دیگری بود اما تصویر

[HR]

خواهشا دوستان از سپاس زدن پای این پست پرهیز کنند چون خود این فعل در مورد این پست با هدف ارسالش منافات دارد و من بیم جبهه گیری برخی دوستان بر این اساس را دارم.

همچنین از مدیران نیز تقاضا دارم این پست را پس از مدتی به صلاحدید حذف یا محو کنند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”