مطالب زیادی مطرح کردید که اگر بخوام به تک تک اونها بپردازم باید 200 خط تایپ کنم
بله وقتی در بین تمام کشورهای اسلامی تنها ایران از سوریه حمایت میکنه میشه گفت که احمدی نژاد نماینده دو کشور در این اجلاس بود و اینکه شما اون رو به غذای مرغ ربطش میدید به خودتون مربوط میشه
در مورد ایرانیها هم باید خدمتتون عرض کنم متاسفانه جرم اون عزیزان حمل مواد مخدر بوده که مجازاتش هم در عربستان اعدامه و شما وقتی وارد هر کشوری میشید باید تابع قوانین اونجا باشید، متاسفانه ایران هم نتونست بیگناهی اون عزیزان رو ثابت کنه و "شد چیزی که نباید میشد"
جریان آقای هاشمی هم تبدیل شده به "مثنوی هفتاد من" و دیگه کسی در داخل کشور برای ایشون تره هم خورد نمیکنه چه رسد به سعودیها!
همچنین مقایسه شرایط امروز با 25 سال پیش به نظر کمی خندهداره چون همه چیز کاملاً فرق کرده.فرصت تاریخی برگزاری اجلاس عدم تعهد رو اون موقع نداشتیم پس باید از تمام ظرفیتها استفاده کرد،طبق برخی اخبار خبرگذاریها احتمال حضور مرسی پس از دیدار با احمدی نژاد در اجلاس کشورهای اسلامی خیلی بیشتر شده و ایشون اظهار تمایل کردن.
در آخر هم اخباری از غیب فرمودید که گویا فقط شما در این مملکت زندگی میکنید و ما ساکن مریخ هستیم، برادر این حرفها دیگه نخ نما شده ، حرف سنددار چی دارید؟
در جریان آقای مصلحی هم متاسفانه مثل همیشه نیمی از وقایع توسط رسانهها منعکس شد و همین هم باعث شد تا بازار شایعات داغ بشه که فلانی مقابل رهبری ایستاد!
بگذریم...
ای کاش بحث رو به بیراهه نمیبردید تا به نتایج بهتری برسیم ،
این رو هم پیشنهاد میکنم بخونید البته اگر به غیر از بی بی سی و فاکس ، رسانههای داخلی رو هم اندکی قبول دارید!
Please Login or Register to see this code
یا حق
فن فرنگي احمدي نژاد به دوربين آل سعود + تصاوير عربستان
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
Re: فن فرنگي احمدي نژاد به دوربين آل صعود + تصاوير عربستان
سلام مجدد ؛
در مورد پستی که فرستادم کاملا جدی بودم و با توجه به سوابقشان و شناختی که از ایشان دارم، آن پست را فرستادم .
ضمنا" بهتره به دیدگاه دیگران احترام بگذارید و اظهار نظرهای دیگران به ویژه کسی که نمی شناسید را مسخره بازی نخوانید .
گویا برای فرستادن هر پستی باید با نمایندگان تام الاختیار جناب رئیس جمهور تا صفحه 10 تاپیک بیخودی بحث کرد !
خوش باشید
SEAFARER نوشته شده:KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام عرض میکنم خدمت همگی ؛
اون عکس آخری خیلی خنده داره، کودک درون آقای احمدی نژاد فعال شده
سلام خسته نباشید دوستان.
ببخشید جناب KH.I.A.2500.
میترسم اگر عکس چرچیل را در جنگ جهانی دوم ببینید که علامت پیروزی رو نشون میده نگید کودک درونش فعال شده.بگید داره با تمام قدرت اعلام میکنه که پیروز خواهد شد ! این جور حرف هارو که فقط و فقط باعث درگیری میشه رو بذارید کنار و با کمال احترام مسخره بازی در نیارید.
در مورد پستی که فرستادم کاملا جدی بودم و با توجه به سوابقشان و شناختی که از ایشان دارم، آن پست را فرستادم .
ضمنا" بهتره به دیدگاه دیگران احترام بگذارید و اظهار نظرهای دیگران به ویژه کسی که نمی شناسید را مسخره بازی نخوانید .
گویا برای فرستادن هر پستی باید با نمایندگان تام الاختیار جناب رئیس جمهور تا صفحه 10 تاپیک بیخودی بحث کرد !
خوش باشید

* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
Re: فن فرنگي احمدي نژاد به دوربين آل سعود + تصاوير عربستان
اگه منظورتون پیام سعودیها به اسرائیله باید گفت این پیام چه نیابتی از سوی امیریکا باشه چه از طرف خودشون دلیل به دلسوزی انها برای ما نیست چون انها از واکنش ایران نسب به خود میترسند.وگرنه هیکس حتی اسرائیلیها به اندازه سعودیها از ما متنفر نیستند.پس میشه نتیجه گرفت نتیجه ان سفر که ارسال پیام اسرائیل باشه به نفع سعودیها بوده چون پیام خود را رساندن
حالا اگه دکتر تشروف نمیبردند پیام وجود نمیامد سعودیها از ترس حمله اسرائیل واستفاده از فضای کشورشون واز ترس واکنش ایران هرشب خودشون را خیس میکردند.اما در وضعیت فعلی انه خیلاشون راحته که اسرائیل ا ز فضای کشورشون استفاده نمیکنه وبا آسودگی خاطر به مساله سوریه میرسند
درمورد مرسی هم باید گفت مرسی خود احتیاج به حضور در نم داره به خاطر اینکه تازه کار هست و احتیاج به ایجاد ارتباط با دیگر کشورها داره از جمله ایران پس ایشون باید شرکت کنند ونم بستر مناسبی برای ایجاد ارتباطها به حساب میاد ویک فرست ناب هست
درضمن دیدن bbcو..... ایراد نداره انسان اگه خودش عاقل باشه خبر واقعی ودروغ را خوب می فهمه چون تلوزیونمون اخبار را به نفع خود میگه و به اندازه کافی راستگونیست
یه سر به قسمت نظر بینندگان سایت بزنید شاید به صراط مستقیم حدایت شوید
[External Link Removed for Guests]