اینجا کره شمالی است (تصویری)
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 557 بار
- سپاسهای دریافتی: 645 بار
Re: اینجا کره شمالی است (تصویری)
تلویزیون خودمون میگفت ریس جمهورش برای اجلاس غیر متعهد ها میخواد بیاد ایران
ولی انصافا جای زیبایی موقعی که سیل اومده بود زیاد خیابوناش رو نشون میداد باور کنید هرچی دیدم چهره یه شهر مدرن بود که توش سیل اومده خودمم تعجب کردم جالبه که میگفتن انگلیسی نوشتن تو کره ممنوع طرف رو اعدامش میکنن اما عکس ها چیز دیگه ای میگه
راستی اون دارو رو گذاشتی یادم افتاد دوسه روزه رسانه های بیگانه سروصدا راه انداختن به خاطر تحرمیها بزرگترین بحران دارویی 30سال پیش درایران اتفاق افتاده مردم به خیلی ازداروهای ابتدایی وساده هم دسترسی ندارن احتمال زیاد دقیقا ایران رو هم مثل کره شمالی دارن معرفی میکنن
ولی انصافا جای زیبایی موقعی که سیل اومده بود زیاد خیابوناش رو نشون میداد باور کنید هرچی دیدم چهره یه شهر مدرن بود که توش سیل اومده خودمم تعجب کردم جالبه که میگفتن انگلیسی نوشتن تو کره ممنوع طرف رو اعدامش میکنن اما عکس ها چیز دیگه ای میگه
راستی اون دارو رو گذاشتی یادم افتاد دوسه روزه رسانه های بیگانه سروصدا راه انداختن به خاطر تحرمیها بزرگترین بحران دارویی 30سال پیش درایران اتفاق افتاده مردم به خیلی ازداروهای ابتدایی وساده هم دسترسی ندارن احتمال زیاد دقیقا ایران رو هم مثل کره شمالی دارن معرفی میکنن
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
sohraba نوشته شده:تلویزیون خودمون میگفت ریس جمهورش برای اجلاس غیر متعهد ها میخواد بیاد ایران
4تا عکس تبلیغاتی، اونهم که پیشرفته نیست!! کره شمالی بزرگترین سالن نمایش دنیا هست، تو یک مستند دیدم برای افراد توریستی که میرفتن یک مسیر عالی در نظر گرفته بودن به یک روستای زیبا و دلنشین و چند خانواده در رفاه عالی اونجا بودن ولی از محدوده مشخص حتی 10 متر هم اجازه نداشت توریست بره اونور تر و مابین روستای ظاهری واصلی دیواری بود که در وسطش درب بزرگی به شکل درها و دوازه شهر ممنوعه امپراطوری چین بود یارو یک لحظه یواشکی رفت از اون لا فیلم گرفت یک روستا با زمین خاکی و گل آلود بود و مردم لاغر مردنی و لباس های بسیار داغون....
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 183 بار
- سپاسهای دریافتی: 190 بار
درسته، مشابه همین سیاه نمایی ها برای ما هم میشه، خیلی هم بیشتر و شدیدتر!
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
SORENA,
سند هم ارایه می شود !! میگویند شو تبلیغاتی...!
خدایا مترو به اون بزرگی شو تبلیغاتیه یا اون هتل پنج ستاره؟!
شما برای ادعاهای خودتون و رسانه های دروغگوی امریکایی سند بیارید دوست من! چون امریکا و رسانه های اون میگن درسته؟! نهایت استدلال شما اینه؟
شما برای ادعاهای خودتون و رسانه های دروغگوی امریکایی سند بیارید دوست من! چون امریکا و رسانه های اون میگن درسته؟! نهایت استدلال شما اینه؟
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
"
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
بردارانی که خیلی علاقمند به کشور ابر قدرت و پیشرفته و بسیار عالی کره شمالی دارند با توجه به رابطه حسنه بین دو کشور برای مهاجرت به اونجا اقدام و از اونجا برای ما نامه بفرستند !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
Mr.Amirhessam نوشته شده:SORENA,
والا من نمیدونم شما چی فکر کردین که هرکی گفت کره شمالی خوب نیست ، پس قبلش آمریکاست!
من به هیچ نوع سیاست و سیستم سیاسی در دنیای امروز و حال حاضر اعتمادی ندارم که حرفش برام وحی منزل باشه ولی عقل سلیم بین بد و بدتر میتونه تشخیص بده، کره کشور خوب و بهشت شما بقول دوستمون محمد85 تشریف ببرید اونجا! ولی من جدا متوجه نمیشم چرا از کره شمالی دفاع میکنید؟! نه دین دارن نه دنیا نه آخرت! خدا رو قبول ندران! رهبرشون رو مافق بشر میدونن! چی بگم!
حالا وجدانی یک سوال ازت دارم کشور کره خوب رسانه غربی الکی مستند پر کردن تو کره!
بگن حتما باید یکی از این شرایط انجام بدی یا اعدامت میکنن جلو عزیزانت، شما حاظری بری کره شمالی داد بزنی وسط میدون پیونگ یانگ به کره ای رهبرتون دروغگو یا حاضری بری جلوی کاخ سفید داد بزنی رئیس جمهورتون دروغگو؟!
شما حاضری بری کره شمالی از روستا های کاملا نرمال اونجا 10 دقیقه فقط 10 دقیقه با دوربینت از محدوده روستا خارج شی و از دست محافظت (اطلاعات کره) که از لحظه ورود باهات هست فرار کنی؟
مترو فقط در یک شهر از یک کشور 23 میلیونی ملاک پیشرفت و آبادانی؟
هتل 5ستاره کدوم قسمت بود؟!
من نمیدونم والا شما جدی از سیستم کره شمالی داری دفاع میکنی؟
شما به چه ملاکی میگین مستندی که ندیدین رو میگید دروغ هست؟!
به شما اجازه میدن تو کره با دوربینتون راست راست راه بیافتین هر جایی خواستین برید از این شهر به اون شهر ؟
من وقتی میبینم همه چیز بسیار بسیار عالی هست در کره ولی یک خارجی اجازه نداره مثلا از این3تا خیابون اینورتر بره یا تو فلان روستا از قسمت پشت دیوار فقط بازدید کنه عقلم میگه یه جای کار میلنگه
وقتی میبینم یارو 24 ساعت دنبالمه میگم یه چیزی غلط هست
وقتی تو فیلم که تو خود کره پر شده میبینم یارو و خونوادش+کل افراد اونور دیوار پوکیده، اینور دیواد 2تا خانواده ترگل ور گل هستن+10تا محافظ به ازای 10 نفر!!+20 تا محافظ مناطق محدود شده فقط برای یک روستا و تنها قسمت زیبا اجازه تردد هست میگم مشکل هست
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
از دوستانی که تو این بحث شرکت کردن تشکر می کنم
---------------------------------------------------------------
نه میشه این عکس ها رو باور کرد نه حرف رسانه ها رو
من که گیج شدم
البته اینم بگم که که از تفکرات کمونیستی ، مارکسیستی ، نئو نازیستی و پان ایرانیستی بشدت بدم میاد
عکس از شهر هم هونگ کره شمالی

---------------------------------------------------------------
نه میشه این عکس ها رو باور کرد نه حرف رسانه ها رو
من که گیج شدم
البته اینم بگم که که از تفکرات کمونیستی ، مارکسیستی ، نئو نازیستی و پان ایرانیستی بشدت بدم میاد
عکس از شهر هم هونگ کره شمالی

وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
Mohammad 1985,
من از کره شمالی دفاع کردم؟! گفتم به این کشور علاقمند هستم؟! یا ...؟!
البته از شما توقعی نمیره،دیگه حدود 80 درصد این انجمن به جفنگ شنیدن از برخی دوستان عادت کردن،برخی 3600 پست دارن که اگر عصاره بگیری روی هم رفته 50 پست مفید هم ندارن... محمد جان شما بکارت برس، راحت باش. SORENA, عزیز!
کسی از کشوری دفاع نکرد،مشکل تبلیغات دروغ است و بس!
یعنی شما اعتقاد داری این همه ساختمان رو برای یک شو تبلیغاتی ساختند؟! یا همان یک خط مترو و ... مشکل من و شما اینجاست!
بنده اعتقاد دارم کره شمالی بر اساس سیاست ها و اعتقادات و ... کشوری هست در سطح خودش نه بیشتر و نه کمتر،کسی نگفت پیشرفته،مدرن،بروز و ... تصویری که دنیای غرب از این کشور ارایه میدهد کشوری عقب مانده است که به نان شب محتاج هستند،هنوز سطح زندگی 50 سال پیش را دارند و هزاران مزخرف دیگه،این ادعاها دقیقا در مورد کشور ما ایران هم مطرح بوده و هست...
کسی در مورد نظام کره شمالی صبحت نکرد دوست من! در اینکه این کشور دیکتاتوری است که در اون شکی نیست...
من از کره شمالی دفاع کردم؟! گفتم به این کشور علاقمند هستم؟! یا ...؟!
البته از شما توقعی نمیره،دیگه حدود 80 درصد این انجمن به جفنگ شنیدن از برخی دوستان عادت کردن،برخی 3600 پست دارن که اگر عصاره بگیری روی هم رفته 50 پست مفید هم ندارن... محمد جان شما بکارت برس، راحت باش. SORENA, عزیز!
کسی از کشوری دفاع نکرد،مشکل تبلیغات دروغ است و بس!
یعنی شما اعتقاد داری این همه ساختمان رو برای یک شو تبلیغاتی ساختند؟! یا همان یک خط مترو و ... مشکل من و شما اینجاست!
بنده اعتقاد دارم کره شمالی بر اساس سیاست ها و اعتقادات و ... کشوری هست در سطح خودش نه بیشتر و نه کمتر،کسی نگفت پیشرفته،مدرن،بروز و ... تصویری که دنیای غرب از این کشور ارایه میدهد کشوری عقب مانده است که به نان شب محتاج هستند،هنوز سطح زندگی 50 سال پیش را دارند و هزاران مزخرف دیگه،این ادعاها دقیقا در مورد کشور ما ایران هم مطرح بوده و هست...
کسی در مورد نظام کره شمالی صبحت نکرد دوست من! در اینکه این کشور دیکتاتوری است که در اون شکی نیست...
زنده باد بهار...
"
"
- محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
- سپاسهای ارسالی: 773 بار
- سپاسهای دریافتی: 2479 بار
خدا را صد هزار مرتبه شکر که این کره ای ها مسلمون نیستند و کمونیست اند....!!
میدونید اگه مسلمون بودند چه فاجعه ای رخ میداد؟! اونوقت می شدند ملت مظلوم فلسطین نامبر 2......! و مسئله ی کره شمالی میشد مسئله ی جهان اسلام!
و آن هنگام بود که باید میزدیم تو کار بار کردن باقالی....!
میدونید اگه مسلمون بودند چه فاجعه ای رخ میداد؟! اونوقت می شدند ملت مظلوم فلسطین نامبر 2......! و مسئله ی کره شمالی میشد مسئله ی جهان اسلام!
و آن هنگام بود که باید میزدیم تو کار بار کردن باقالی....!

- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
کره شمالی یک کشور به شدت عقب مانده و فقیر و با تفکری نظامی و کمونیستی هست که به نوعی میراث به جا مانده از شوروی سابق به حساب میاد.
یادمه روزنامه جام جم در مورد مترو های جهان یک مطلبی رو نوشته بود (البته ممکنه نام روزنامه رو اشتباه کنم) ، بعد به بررسی خطوط مختلف جهان پرداخت بود ، مترو کره شمالی رو به شدت فرسوده ، عقب افتاده و ... دانست که آخرین نسل واگن های تحویل داده شده ، متعلق به قبل از سالهای 1990 و از آلمان شرقی خریداری شده است.
خود سازه مترو هم هم طی جنگ سرد ساخته شده ، نیروی های مختلف این کشور کاملا از کار افتاده و از رده خارج هستند.
نیروی هوایی متشکل از 900 جنگنده و هواپیما هست که بهترین آنها 40 فروند جنگنده MiG-29S است که بنا بر استناد منابع اطلاعاتی و ماهواره ها ، تنها تعداد اندکی عملیاتی هستند ، نیروی دریایی هم در بخش سطحی کاملا تعطیل و تنها از تعداد زیادی زیردریایی میدجت تشکیل شده که باز هم یک مطلبی در همین مجلات ایرانی خوندم که نیمی از اینها هم از کار افتاده اند.
فقط بخش موشکی این کشور است که کل اقتصاد در جا زده آنها نیز صرف همین موضوع می شود که البته تست های اخیر آنها مثل پرتاب ماهواره شکست خورد.
بحث بمب اتمی است که آمریکا و متحدان غربی رو از حمله بازداشته وگرنه همین کشور برای دریافت گندم از آمریکا (از سر ناچاری و بدبختی) حاضر شد بخشی از موارد هسته ای خودش رو تحویل بده ، کشوری که حکومت مادام العمر برای کسی که مرده وجود داره ، داستان میسازن که موقع تولد رئیس کل دو تا خورشید یا نمودم چه چرت و پرت هایی تو آسمون بوده ، رهبرش یک آدم 28 ساله هست ، درگیری در سطوح بالای کشور بین نخبگان نظامی و حکومت وجود داره (اینها همه حرف ها روزنامه های خودمون هست) و یک صدم همسایه جنوبی خودش پیشرفت نکرده ، زمانی هم از هم خواهد پاشید ، چون مردم غذا هم ندارند بخورند ، در همون مستندی که جناب سورنا گفتند بخشی از مردم در ساحل به دنبال جلبک برای خوردن می گشتند.
بله ، صرف چهارتا ساختمان نمیشه گفت پیشرفته ، در کره پیتزا فقط برای مسئولان و محدود گردش گران است ، اون هتل پنج ستاره برای افرادی هست که از خارج میان و در ساعتی از روز اجازه خروج ندارند ، حمل و نقلی در شهرها وجود ندارد.
همین مستندی که دوستان میگویند کار استکبار جهانی هست ، در حالی ساخته شده که یکی از افراد همراه تیم ، فردی ایست که اصالتش از کره شمالی می باشد و پدر و مادرش از آنجا خارج یا فرار کرده اند.
یا با مردمی که از دست این حکومت فرار کرده اند و جزو محدود زنده ماندگان هم هستند مصاحبه کرده ، ببینید چه خراب شده هست که دکترهای و افراد تحصیل کرده حاضرند در قبال اینکه چیزی حدود 90% حقوق خود را در خارج از کشور به دولت بازگردانند ، با اجازه حکومت از کره شمالی خارج شده و به چین می روند.
فکر نمیکنم دیگه توضیحی لازم باشه ، همه تصاویر گویای مطلب هست و هم اون مستند وجود داره ، هرکسی هم میخواد اول بره مستند رو ببینه ، بعد هم بیاد نظرش رو اینجا بگه ، فکر کنم تو اینترنت هم باشد.
خوش باشید.

یادمه روزنامه جام جم در مورد مترو های جهان یک مطلبی رو نوشته بود (البته ممکنه نام روزنامه رو اشتباه کنم) ، بعد به بررسی خطوط مختلف جهان پرداخت بود ، مترو کره شمالی رو به شدت فرسوده ، عقب افتاده و ... دانست که آخرین نسل واگن های تحویل داده شده ، متعلق به قبل از سالهای 1990 و از آلمان شرقی خریداری شده است.
خود سازه مترو هم هم طی جنگ سرد ساخته شده ، نیروی های مختلف این کشور کاملا از کار افتاده و از رده خارج هستند.
نیروی هوایی متشکل از 900 جنگنده و هواپیما هست که بهترین آنها 40 فروند جنگنده MiG-29S است که بنا بر استناد منابع اطلاعاتی و ماهواره ها ، تنها تعداد اندکی عملیاتی هستند ، نیروی دریایی هم در بخش سطحی کاملا تعطیل و تنها از تعداد زیادی زیردریایی میدجت تشکیل شده که باز هم یک مطلبی در همین مجلات ایرانی خوندم که نیمی از اینها هم از کار افتاده اند.
فقط بخش موشکی این کشور است که کل اقتصاد در جا زده آنها نیز صرف همین موضوع می شود که البته تست های اخیر آنها مثل پرتاب ماهواره شکست خورد.
بحث بمب اتمی است که آمریکا و متحدان غربی رو از حمله بازداشته وگرنه همین کشور برای دریافت گندم از آمریکا (از سر ناچاری و بدبختی) حاضر شد بخشی از موارد هسته ای خودش رو تحویل بده ، کشوری که حکومت مادام العمر برای کسی که مرده وجود داره ، داستان میسازن که موقع تولد رئیس کل دو تا خورشید یا نمودم چه چرت و پرت هایی تو آسمون بوده ، رهبرش یک آدم 28 ساله هست ، درگیری در سطوح بالای کشور بین نخبگان نظامی و حکومت وجود داره (اینها همه حرف ها روزنامه های خودمون هست) و یک صدم همسایه جنوبی خودش پیشرفت نکرده ، زمانی هم از هم خواهد پاشید ، چون مردم غذا هم ندارند بخورند ، در همون مستندی که جناب سورنا گفتند بخشی از مردم در ساحل به دنبال جلبک برای خوردن می گشتند.
بله ، صرف چهارتا ساختمان نمیشه گفت پیشرفته ، در کره پیتزا فقط برای مسئولان و محدود گردش گران است ، اون هتل پنج ستاره برای افرادی هست که از خارج میان و در ساعتی از روز اجازه خروج ندارند ، حمل و نقلی در شهرها وجود ندارد.
همین مستندی که دوستان میگویند کار استکبار جهانی هست ، در حالی ساخته شده که یکی از افراد همراه تیم ، فردی ایست که اصالتش از کره شمالی می باشد و پدر و مادرش از آنجا خارج یا فرار کرده اند.
یا با مردمی که از دست این حکومت فرار کرده اند و جزو محدود زنده ماندگان هم هستند مصاحبه کرده ، ببینید چه خراب شده هست که دکترهای و افراد تحصیل کرده حاضرند در قبال اینکه چیزی حدود 90% حقوق خود را در خارج از کشور به دولت بازگردانند ، با اجازه حکومت از کره شمالی خارج شده و به چین می روند.
فکر نمیکنم دیگه توضیحی لازم باشه ، همه تصاویر گویای مطلب هست و هم اون مستند وجود داره ، هرکسی هم میخواد اول بره مستند رو ببینه ، بعد هم بیاد نظرش رو اینجا بگه ، فکر کنم تو اینترنت هم باشد.
خوش باشید.

-
- سپاسهای ارسالی: 557 بار
- سپاسهای دریافتی: 645 بار
جالبه تنها ادم درمورد دیده هاش صحبت میکنه که اون هم از شبکه های غربی درمورد سیل پخش شد ادم رو کشته مرده کره شمالی معرفی میکنن درمورد اون حرف هایی که میزنید که مثلا مستند دیدم من هم دیدم از شبکه من وتو اما در مورداین که دارن میمیرن یا از شنگولی بال دراوردن پرواز میکنن کسی حرفی نزد ازساختار شهری صحبت شد که اون هم همون طور که گفتم رسانه های خود غرب بود (یورونیوز_درقسمت بدون شرح).(وفرانس24) درمورد کره پخش کرد ضمن اینکه اگه یه کمی تو نت بچرخید خبرهایی که درموردایران هم همون ادعا های کره شمالی مطرح میشه کم نیست یه مثال هم بالا اوردم ازهمین کشور بغل دستمون ترکیه بگیر(درشبکه هایی مثل (a haber)تا اون سر دنیا دست کم 4روزکه میگن به خاطر تحریم ها بزگترین بحران دارویی درایران رخ داده ومردم حتی برای تامین داروهای ابتدایی هم مشکل دارن حالا انصافا این خبرها راست یا دروغ جالبه که تمام حرف های رسانه های غربی رو تمام کمال باور دارید
-
- سپاسهای ارسالی: 34 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
sohraba نوشته شده:جالبه تنها ادم درمورد دیده هاش صحبت میکنه که اون هم از شبکه های غربی درمورد سیل پخش شد ادم رو کشته مرده کره شمالی معرفی میکنن درمورد اون حرف هایی که میزنید که مثلا مستند دیدم من هم دیدم از شبکه من وتو اما در مورداین که دارن میمیرن یا از شنگولی بال دراوردن پرواز میکنن کسی حرفی نزد ازساختار شهری صحبت شد که اون هم همون طور که گفتم رسانه های خود غرب بود (یورونیوز_درقسمت بدون شرح).(وفرانس24) درمورد کره پخش کرد ضمن اینکه اگه یه کمی تو نت بچرخید خبرهایی که درموردایران هم همون ادعا های کره شمالی مطرح میشه کم نیست یه مثال هم بالا اوردم ازهمین کشور بغل دستمون ترکیه بگیر(درشبکه هایی مثل (a haber)تا اون سر دنیا دست کم 4روزکه میگن به خاطر تحریم ها بزگترین بحران دارویی درایران رخ داده ومردم حتی برای تامین داروهای ابتدایی هم مشکل دارن حالا انصافا این خبرها راست یا دروغ جالبه که تمام حرف های رسانه های غربی رو تمام کمال باور دارید
كره خيلي پيشرفتس....ببين مردم كره به دليل سوئ تغذيه كاهش رشد قد دارند....اونجا گوشت نمي خورن چون فقيرن.. فكر كنم فقط روز تولد رهبر سابقش حق داشتن بخورند....اصلا پيونگ يانگ اتوپياي شماست...چشمتون رو رو واقعيت بستين؟؟