نشانه های قحطی در ایران + تصاویر

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: نشانه های قحطی در ایران + تصاویر

پست توسط Solver »

دوستان،

من مشکل را جز در خودم نمی بینم ... به فکر اصلاحش هم هستم.

این میان اگر برخی دوستان مشکل را در جای دیگری می بینند، زحمت اصلاح اون قسمت ها را خودشان بکشند. من که از پس خودم بر نیامدم چطور انگشت اشاره به سمت فلانی بگیرم که تو چرا اینطور و آنطوری !

یاد یک جمله قدیم افتادم ... همیشه کسانی دم از گشنه بودن مردم و دست در خرج بودن میزنند که نه دستشان در خرج است و نه از آن مردم گشنه خبر دار ..

والله به خدا هر کارخانه که ما رفتیم این رئیس کارخانه بود که از گرانی و ارزانی دلار سکته می کرد نه اون کارگرها ...

این رئیس کارخانه بود که از تحریم ها گلایه مند بود نه کارگرها ...

و البته رئیس کارخانه که هفت روز هفته یک روز در خانه و با نان های نانوایی غذا میخورد از گرانی نان ده ها بار بیشتر از اون کارگران از گرانی نان شاکی ...

داراتر ها شاکی تر ، نگران تر، طمع کار تر، زیاده خواه تر و البته به نگاه برخی عاقل تر، فهمیده تر و ... هستند.

از نگاه برخی اون کارگر عقلش نمی رسه که از فلان تصمیم دولت که باعث گرانی هم میشه حمایت می کنه، نه دوست عزیز. اصلا اون کارگر حمایت یا مخالفت نمی کنه ... دیدش خیلی فرق داره ... دولتش اندازه خونش هست . این جمله ای است که اگر بفهمید اصلا دیگه بحثی لازم نیست و البته تا نفهمید همواره این قشر افراد جامعه را فاقد عقل و شعور میدانید. بهشون میگید پابرهنه های بی ارزش و کسانی که دلیل بدبختیشون را نمی دانند !

اونها از شما ها (کسانی که کارگران و قشر ضعیف جامعه را فاقد شعور لازم برای درک دلایل فشارهای زندگیشان میدانند) متنفرند که این خودش بیانگر این است که خیلی خوب هم دلیل آنچه که شما بدبختیشان می نامید را می دانندکه والله بدبخت نیستند و خوشبتر از شما هستند که یک روز غصه این را دارید و یک روز عصه آن را ...

بحث گرانی و ارزانی اینجا نیست و منحرف نشیم، برگردیم سر اصل بحث:

دوستان شایسته است اینطور خودمان در مقابل این ضعف فرهنگی موجود در کشور به کوچه علی چپ بزنیم؟

پس بفرمائید در کتاب ها اصلاح کنند نیازهای اولیه انسان را:

گوشی موبایل و تعویض سالانه اش
تعویض سالانه دکوراسیون و پرده های خانه
تعویض سالانه ست بشقاب و ... آشپزخانه
خرید های متداول تزئینات و جام بلور و آویز و مصنوع جات
ارتقا ماشین
خرید لپ تاپ آخرین مدل تولید روز ...
آمار خودرو هم که دیگه پورشه گل سر سبدش بود
یک نگاه به مباحث بازارهای جهانی کمپانی های بزرگ بندازین می فهمین چه تحلیل از ایران و مردمش داردن (چشم و هم چشم) ! اونها که دیگه ذینفع دولت و حکومت ما نیستند! و به قول شما مثل بنده و برخی دوستان N میلوین تومان از فلان جا گیرشان نمیاد ؟ لابد یک چیزی در ایران هست که اینطور روی ما حساب باز کرده اند !

از قدیم هم گفتن تا زیر بار ضعف نریم رفع نخواهد شد ...

- - - --

نگاه کن اومدم پست بدم که این دوستمان پست زده بود قبلش .... شاهد از غیب رسید ! داراتر شاکی تر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

این هم دیگه جدیدا روشنفکران !! مد کردن اول باید از خودمون شروع کنیم !!!! این نشد جواب که ! خودمون رو اصلاح کردیم بقیه نشدن چی ؟
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Mohammad 1985,

این هم دیگه جدیدا روشنفکران !! مد کردن اول باید از خودمون شروع کنیم !!!! این نشد جواب که ! خودمون رو اصلاح کردیم بقیه نشدن چی ؟

در پست قبل جواب این سوال را دادم که داداش:

این میان اگر برخی دوستان مشکل را در جای دیگری می بینند، زحمت اصلاح اون قسمت ها را خودشان بکشند. من که از پس خودم بر نیامدم چطور انگشت اشاره به سمت فلانی بگیرم که تو چرا اینطور و آنطوری !

ما راکه قبلا فرمودند پوپولیسم هستیم، داداش روشنفکر شما ها هستید. :razz:
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام بر همگی ؛

یاد خاطره تلخی افتادم . چند سال پیش در اصفهان آب لوله کشی مشکلی پیدا کرده بود(کمی طعم و بوی نفت گرفته بود) و مردم برای آشامیدن دو سه روز از آب معدنی استفاده میکردند .
میدانید مغازه دارها چه کار کردند ؟ آب معدنی بزرگ 200 تومانی را به قیمت 1200 تومان به مردم میفروختند .
خوب خوبشان یکی از همین آقایان مغازه دارها که همه اش صف اول نماز بود، 200 تومان را میداد 600 تومان ! حالا این مثلا" خیلی انصاف به خرج میداد !!!

فقر فرهنگی یعنی این !
یعنی خوابیدن پشت در بانک برای خریدن سکه و سپس راه افتادن توی بازار برای دلالی .
یعنی تلنبار کردن پول توی بانک در شرایطی که به خودمان به هزار زحمت وام میدن ولی همین پول من و شما را به راحتی به صورت وام به گردن کلفتها میدن .

من اطرافیان خودم را نگاه میکنم، همه اش نشسته اند یک جا یک زمین بخرن دو سال نگه دارن، تا گرون شد بفروشن .
سکه بخرن نگه دارن تا گرون شد بفروشن .
معلومه که این روش به جایی ختم نمیشه . سودش را ما میبریم، ضررش توی جامعه بین 75 میلیون نفر پخش میشه .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

یکی دیگه از مشکلات , حقوق کم کارگران و شاغلان در بخش های خصوصی هست که کارفرما ها حقشونو میخورن و حقوقشونو کامل نمیدن!
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

MiimA, اولا شما این جمله رو نگفتید که اول از خودمون شروع کنیم ! پس نه شما و نه من روشنفکر نیستیم اصلا شکی درش نیست ! ولی درست کردن خودمون به تنهایی کافی نیست !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”