بحث درباره ماه مبارک رمضان
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
بحث درباره ماه مبارک رمضان
نظر شما درباره زمان شروع و پایان ماه مبارک رمضان در ایران چیست ؟
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Re: بحث درباره ماه مبارک رمضان
HRG نوشته شده:نظر شما درباره زمان شروع و پایان ماه مبارک رمضان در ایران چیست ؟
خانوادهء ما، هر سال یک روز زودتر روزه را آغاز می کنند و عید فطرمان نیز یک روز قبل از عید فطر جمهوری اسلامی است.
-
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
من هم حرفای رضا رو تایید میکنم. حلال مه در ایران که کشور پهناوریه چطور ممکنه دیده نشه ولی در کویت و عمان و پاکستان در یک روز دیده بشه . حتی همسایه شمالی مانیز همزمانم با اونها حلالا رو دید . شاید بهتر باشه مشکل دوسال پیش که توی قم عده ای از مراجع به عدم اعلام رویت حلال در اول ههر ماه اعتراض کرده بودند اشاره کنم . حتی در قم در اون سال یک روز قبل از عید رسمی در تمام کشور عید اعلام شد. ولی از زمانی که به یاد دارم ایران همیشه تا اونجایی که تونسته سعی کرده اول رمضان رو بعد از کشورهای مسلمان مخصوصا اعراب اعلام کنه که بگه بله ما رمضانمون هم با شما مستقله . دلیل ادعای من دانشجویان مرکز نجوم آماتوری ایرانه که با وجود گزارش رویت حلال هرگز گزارششون در روز مقرر تایید نشده .
دوست عزيز لطفا در گفته هايتان دقت بيشتر به خرج دهيد و در ادبيات گفتاري خود تجديد نظر فرماييد
در صورت تکرار پست شما حذف خواهد شد
ويرايش شد...
Mohsen1001
دوست عزيز لطفا در گفته هايتان دقت بيشتر به خرج دهيد و در ادبيات گفتاري خود تجديد نظر فرماييد
در صورت تکرار پست شما حذف خواهد شد
ويرايش شد...
Mohsen1001
- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
snipercab نوشته شده:من هم حرفای رضا رو تایید میکنم. حلال مه در ایران که کشور پهناوریه چطور ممکنه دیده نشه ولی در کویت و عمان و پاکستان در یک روز دیده بشه . حتی همسایه شمالی مانیز همزمانم با اونها حلالا رو دید . شاید بهتر باشه مشکل دوسال پیش که توی قم عده ای از مراجع به عدم اعلام رویت حلال در اول ههر ماه اعتراض کرده بودند اشاره کنم . حتی در قم در اون سال یک روز قبل از عید رسمی در تمام کشور عید اعلام شد. ولی از زمانی که به یاد دارم ایران همیشه تا اونجایی که تونسته سعی کرده اول رمضان رو بعد از کشورهای مسلمان مخصوصا اعراب اعلام کنه که بگه بله ما رمضانمون هم با شما مستقله . دلیل ادعای من دانشجویان مرکز نجوم آماتوری ایرانه که با وجود گزارش رویت حلال هرگز گزارششون در روز مقرر تایید نشده
اولا اعلام ماه رمضان باید با رویت هلال ماه باشه.
امسال به دلیل علمی می تونیم ثابت کنبم که عربهای متحجر عربستانی در اعلام ماه رمضان اشتباه کردند :
1- اعلام ماه رمضان امسال در عربستان مبنی بر تقویم علمی و ملی این کشور نبود و بر مبنی شهادت 4 نفر بود که ادعای رویت هلال ماه را داشتند و طبق تقویم ماه در روز جمعه قبل از خورشید غروب می کرد.
2-رویت هلال جهت ابتدای ماه قمری باید پس از غروب خورشید و در نقطه بالای افق سمت غروب خورشید باشد نه در هیچ لحظه دیگری. (به همین جهت میزان دید افقی و وضعیت جوی تاثیر عمده بر احتمال رویت دارد و نیز به همین دلیل است که پهناوری کشور هم در باعث ایجاد مزیت عمده ای در رویت ابتدای ماه نمی شود.)
3-دوستان اگر به خاطر بیاورند ، ما در ظهر روز جمعه 31شهریور ساعت 15:17 دقیقه وقوع کسوف جزئی حلقوی را در آمریکای جنوبی و اقیانوس آرام داشتیم، پس ماه در این روز از ظهر به بعد از خورشید رد شده و قطعا پیش از غروب خورشید ماه غروب کرده است و در کل کره زمین ماه غیر قابل رویت بوده و به همین دلیل آن چیزی را که آن چهار عرب رویت نموده اند در حالی که سه ساعت قبل از غرب مقارنه رخ داده نمی توانسته ماه باشد.
4-در هیچ کجا خبری منتشر نشده که مرکز نجوم آماتوری با آن علاقه مندان و دانشجویان و منجمین فرهیخته و مورد اطمینان ماه را رویت نموره اند ولی از پذیرش آن خودداری شده، پس بهتر است به این شوایع تفرقه افکنانه توجهی نکنیم.
در پایان عکس جدول محاسباتی دکتر محمد اوده از منجمین بنام کشور را جهت استحضار اعزای محترم سایت قرار میدهم که امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.
در جدول فوق مشاهده میکنیم که در شامگاه روز جمعه در کشور عربستان ماه در زیر خط افق قرار داشته و به هیچ وجه قابل رویت نبوده است.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

-
- تماس:
yasser, با شما کاملا موافقم.
امسال حتي ازنظر علمي هم دانشمندان نظر دادند که به هيچ وجه هلال ماه در يک روز زودتري که عربها ديدند ( وحتي بعضي ها دو روز 8) ) قابل رويت نيست.
من نميدونم چرا ما هر کاري که اونها ميکنن رو ملاک قرار ميديم ، اونها به کوچکترين شاهدي که حتي عادل هم نباشه اعتنا ميکنن و حکم ميدن. ولي در ايران با وجود رصدخانه هاي موجود تا رويت هلال رو احراز نکنند حکم صادر نميکنند و اين فقط شامل ايران نيست حتي اقاي سيستاني هم در عراق اعلام نکردند ، ايشان هم چند رصدخانه را مد نظر دارند براي رويت هلال.
مطمئنم اگه قضيه برعکس ميشد و ايران هميشه زود اعلام ميکرد و اعراب ديرتر ما ميگفتيم خوب بالاخره اونها با اين همه رصدخانه اشتباه نميکنند اين ما هستيم که به کوچکترين شاهدي اعتنا ميکنيم و حکم به رويت هلال ميدهيم.
امسال حتي ازنظر علمي هم دانشمندان نظر دادند که به هيچ وجه هلال ماه در يک روز زودتري که عربها ديدند ( وحتي بعضي ها دو روز 8) ) قابل رويت نيست.
من نميدونم چرا ما هر کاري که اونها ميکنن رو ملاک قرار ميديم ، اونها به کوچکترين شاهدي که حتي عادل هم نباشه اعتنا ميکنن و حکم ميدن. ولي در ايران با وجود رصدخانه هاي موجود تا رويت هلال رو احراز نکنند حکم صادر نميکنند و اين فقط شامل ايران نيست حتي اقاي سيستاني هم در عراق اعلام نکردند ، ايشان هم چند رصدخانه را مد نظر دارند براي رويت هلال.
مطمئنم اگه قضيه برعکس ميشد و ايران هميشه زود اعلام ميکرد و اعراب ديرتر ما ميگفتيم خوب بالاخره اونها با اين همه رصدخانه اشتباه نميکنند اين ما هستيم که به کوچکترين شاهدي اعتنا ميکنيم و حکم به رويت هلال ميدهيم.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 42 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
- تماس:
سلام
Mohsen1001 در مورد اعراب مشکل اینه که بعضی از علما میگن ماه رو باید با چشم رویت کرد و نه با وسایلی مثل تلسکوپ چون در اون صورت تقریبا همیشه میشه ماهو رویت کرد
که اعراب هم براساس رویت به وسیله تلسکوپ و دوربین های مجهز انجام میشه
ولی در مورد ایران در تمامی مناطق اشخاصی ماموریت دارن تا هلال ماه رو رویت کنن ر(قم دقیقشو یادم نیست ولی تعداد زیادیه) که خوشبختانه در این مورد کار شده به همین خاطره که معمولا ساعت 11 یا 12 شب معلوم میشه که ماه رویت شده
Mohsen1001 در مورد اعراب مشکل اینه که بعضی از علما میگن ماه رو باید با چشم رویت کرد و نه با وسایلی مثل تلسکوپ چون در اون صورت تقریبا همیشه میشه ماهو رویت کرد
که اعراب هم براساس رویت به وسیله تلسکوپ و دوربین های مجهز انجام میشه
ولی در مورد ایران در تمامی مناطق اشخاصی ماموریت دارن تا هلال ماه رو رویت کنن ر(قم دقیقشو یادم نیست ولی تعداد زیادیه) که خوشبختانه در این مورد کار شده به همین خاطره که معمولا ساعت 11 یا 12 شب معلوم میشه که ماه رویت شده

-
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 1747 بار
- سپاسهای دریافتی: 4179 بار
- تماس:
به نظر من علم انقدر پیشرفت کرده که می تواند حرکت فلان سیاره یا جرم اسمانی را در اینده و حتی اینده های دور را با تعیین زمان دقیق وقوع ان تعیین کند .بنابراین چون هدف رویت هلال ماه است پس با هر وسیله ای رویت شود صحیح است چونکه وجود دارد و اگر وجود نداشت اصلا با هر وسیله ای نمی شد رویت بشه ....
و این علم با این پیشرفت را من که بعید می دانم ار رویت واقعی هلال ماه عاجز باشد!!!
و این علم با این پیشرفت را من که بعید می دانم ار رویت واقعی هلال ماه عاجز باشد!!!
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش