بحث درباره ماه مبارک رمضان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

جناب یاسر با تشکر از تهمت تفرگه افکنی به ما
بنده نه آخوندم ونه دنبال فرقه خاصیم که بخوام تبلیغش کنم
مثل مردم دیگه یک آدم عادیم و زندگیمو میکنم . نمیدونم کجای این زندگی تفرقه افکنانه است
دوما من در مطلب خودم اشاره کردم که تا دوسال پیش بین رهبری با مراجع اعزام اختلافات شدیدی درباره رویت در جریان بود که سر آخر منجر شد تا در رمضان دوسال پیش مراجع بزرگ فم یک روز زودتر از کشور عید رو اعلام کنند .
ثالثا بعد از برخورد رهبری با اونها دیگه گویا همه چی حل شد و هرچی رهبر بفرمایند همونه
رابعا روشهای مختلفی وجود داره که میشه دانشمندی رو مجبور به دروغگویی کرد . از پول بیت اال گرفته تا یه کت کمری رو یه شقیقش
بنده در صحبتام فقط امسال رو ذکر نکردم سالهای قبل حتی تعدادی از دوستان خودمن که در انجمن نجوم آماتوری عضوا گزارش رویت رو تارسال کردن که در چندین مورد به دلیل رد رهبری تایید نشده . خوب اون تایید نکنه انجمن از جونش سیر نشده که بگه ما تایید کردیم رهبری نذاشت
و اما سر آخر روزه یه ماهیه که تو اون 29 یا سی روز روزه میگیریم . هیچ فرقی هم در تعداد روزها برای مسلمانهای کل جهان وجود نداره .حالا حرف زدن درباره این کجاش تفرقه افکنی ما موندیم
بازم دستتون درد نکنه آقای یاسر تهمتی که زدی درست و حسابی بو د :-P :-P :-P :-P
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

بحث منحرف نشه :x :x
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

كيارش نوشته شده:بحث منحرف نشه :x :x
بنده کاملا در مورد موضوع حرف زدم
امیدوارم بجای زدن اتهامات بیخود به دیگران کمی واقع گرایانه فکر کنید :x :x :x
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

mach1 نوشته شده:سلام
Mohsen1001 در مورد اعراب مشکل اینه که بعضی از علما میگن ماه رو باید با چشم رویت کرد و نه با وسایلی مثل تلسکوپ چون در اون صورت تقریبا همیشه میشه ماهو رویت کرد
که اعراب هم براساس رویت به وسیله تلسکوپ و دوربین های مجهز انجام میشه
ولی در مورد ایران در تمامی مناطق اشخاصی ماموریت دارن تا هلال ماه رو رویت کنن ر(قم دقیقشو یادم نیست ولی تعداد زیادیه) که خوشبختانه در این مورد کار شده به همین خاطره که معمولا ساعت 11 یا 12 شب معلوم میشه که ماه رویت شده :-)

ببینید: الان علمای ما هم اجازه میدن که که با تلسکوپ نگاه کنیم ولی دقت کنید که هلال رو باید ببینیم نه حاشیه روشن اون و یا خود قسمت تاریک که با تسکوپ قابل رویت هست.
اینکه ساعت 11 یا 12 شب معلوم میشه عجیب نیست. همون عربها هم خود غروب که یکدفه اعلام نمیکنن. چند ساعتی بعد اعلام میکنن. این به این دلیل هست که رویت هلال باید به اطلاع یک مرجع مجاز به فتوا برسه و ایشون تایید کنه.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Yasser »

snipercab نوشته شده:جناب یاسر با تشکر از تهمت تفرگه افکنی به ما
بنده نه آخوندم ونه دنبال فرقه خاصیم که بخوام تبلیغش کنم
مثل مردم دیگه یک آدم عادیم و زندگیمو میکنم . نمیدونم کجای این زندگی تفرقه افکنانه است
...
و اما سر آخر روزه یه ماهیه که تو اون 29 یا سی روز روزه میگیریم . هیچ فرقی هم در تعداد روزها برای مسلمانهای کل جهان وجود نداره .حالا حرف زدن درباره این کجاش تفرقه افکنی ما موندیم
بازم دستتون درد نکنه آقای یاسر تهمتی که زدی درست و حسابی بو د :-P :-P :-P :-P

Snipercab عزیز.
اولا من مراتب ارادت خودم رو به شما به خاطر مطالب جالب و جذابی که تا به حال از پست های شما خوندم و باعث افزایش آگاهی بنده شده ابراز میکنم.
دوما: دوست عزیز، من نسبت به شما جسارت نکردم که بگم شما شایعه تفرقه افکنانه پخش میکنین. من خواستم این توجه رو بدم که شما به این شایعه ها توجه نکن (و همچنین همه دوستان). ما الان تویه دوره ای زندگی میکنیم که هیچ آدم عاقل و باسوادی که برای دانش و قدرت فهم و استدلال خودش ارزش قائل هست حرف دیگران را بدون سند و مدرک علمی قابل اثبات قبول نمیکنه. من براتون اون جدول و مدرک علمی رو اوردم که ردی بر شایعه ها و ناخودباوری ها زده باشم. دلم نمی خواست برداشت سوئی بشه که منجر به دلگیری بشه.
(بیشتر حرف داشتم ولی چون سیاسی میشد و باعث کش اومدن یه بحث نامربوط در یه بحث علمی میشد خودداری کردم.)
امیدوارم منو ببخشید و دوست خودتون بدونید.
ICT Admiral
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Yasser »

HRG نوشته شده:به نظر من علم انقدر پیشرفت کرده که می تواند حرکت فلان سیاره یا جرم اسمانی را در اینده و حتی اینده های دور را با تعیین زمان دقیق وقوع ان تعیین کند .بنابراین چون هدف رویت هلال ماه است پس با هر وسیله ای رویت شود صحیح است چونکه وجود دارد و اگر وجود نداشت اصلا با هر وسیله ای نمی شد رویت بشه ....
و این علم با این پیشرفت را من که بعید می دانم ار رویت واقعی هلال ماه عاجز باشد!!!

ببینید HRG عزیز
بله علم صدها سال هست که اونقدر پیشرفت کرده که بتونه محل دقیق ماه و یا میزان هلالی بودن اون رو محاسبه کنه (تقریبا از زمانی که دانشمند مسلمان ایرانی صدها سال قبل از گالیله نظریه کروی بودن زمین رو مطرح کنه) ولی مشکل در اینجا اینه که هلال ماه باید رویت بشه نه اینکه محاسبه بشه.
ICT Admiral
تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1747 بار
سپاس‌های دریافتی: 4179 بار
تماس:

پست توسط ganjineh »

yasser نوشته شده:
HRG نوشته شده:به نظر من علم انقدر پیشرفت کرده که می تواند حرکت فلان سیاره یا جرم اسمانی را در اینده و حتی اینده های دور را با تعیین زمان دقیق وقوع ان تعیین کند .بنابراین چون هدف رویت هلال ماه است پس با هر وسیله ای رویت شود صحیح است چونکه وجود دارد و اگر وجود نداشت اصلا با هر وسیله ای نمی شد رویت بشه ....
و این علم با این پیشرفت را من که بعید می دانم ار رویت واقعی هلال ماه عاجز باشد!!!

ببینید HRG عزیز
بله علم صدها سال هست که اونقدر پیشرفت کرده که بتونه محل دقیق ماه و یا میزان هلالی بودن اون رو محاسبه کنه (تقریبا از زمانی که دانشمند مسلمان ایرانی صدها سال قبل از گالیله نظریه کروی بودن زمین رو مطرح کنه) ولی مشکل در اینجا اینه که هلال ماه باید رویت بشه نه اینکه محاسبه بشه.

اگه این طور باشه هر کس هر وقت هلال رو دید شروع ماه برای او محرز شود که هرج و مرج میشه و ضمن اینکه ممکنه در بعضی موارد از واقعیت فاصله داشته باشه مثل همین ماه رمضان امسال که شب 12یا 13رمضان در تقویم بود که من هلال ماه را هلال شب 14 دیدم ...
نمی دونم شاید من اشتباه دیدم ...
نظر بقیه دوستان چیست ؟
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش
[External Link Removed for Guests]
مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Yasser »

HRG عزیز
البته
برای رویت علال نیاز به شهادت دو مرد مسلمان هست.
حالا اگر دو نفر دیدند و مورد تایید یک مرجع صاحب فتوا قرار گرفت و ایشون فتوا داد که برای همه حکم عید داره.
اگر مورد تایید قرار نگرفت یا اگر فقط یک نفر دید به همون افراد چون دیدند و به دیده خودشون و اینکه اشتباه نمیکنند اطمینان دارند حکم اینه که عید کنند و روزه نگیرند.
در حالت دیگر اگر مورد تایید قرار نگرفته ولی شخصی که دیده مورد اطمینان و شناخت کامل شما هست به شما هم واجبه که عید کنید و روزه نگیرید.
در هیچ حالتی هم دلیلی برای هرج و مرج وجود نداره.
نکته:
1- هلال به شکلی از ماه میگن که شبیه به پرانتز باشه یعنی از نیمه کمتر و قوس داخلی به شمت داخل کره باشه و از نیمه بیشتر قرص گفته میشه.
2- هرکس ممکنه ماه های شب 13 تا 15 رو اشتباه کنه.
ICT Admiral
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”