ماجراي جدا شدن 3 ميليون كيلومتر مربع از ايران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

اين است سرزمين من از شرق تا مرز چين از غرب تا درياي سياه از جنوب تا يمن و از شما تا روسيه كشور افسانه اي ايران دوباره ايجاد خواهد شد.اما بخشش درايوش تكرار نخواهد شد و اسراييلي ها به شديد ترين وجه مجازات ميشوند.و جهان قدرت ايران و ايراني را با تمام وجود احساس ميكند. ياد داريوش كبير ياد داريوش ياد خشايار شاه يا شاه عباش صفوي ياد نادر شاه يا دليران تنگستان يا شهداي هشت سال دفاع مقدس بخير.................براي شادي روح شهدا صلوات
دوباره ميسازمت وطن اگرچه با خشت جان خويش
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

دوستاني که از اين گونه پيشگويي ها آگاهي دارند تايپيکي بزنند و نسبت به مسايل پيرامون که در حال رخ دادن است بحث کنيم.مطمن هستم تايپيک جالبي خواهد شد

سلام
پیشنهاد خوبی است یک تاپیک درباره پیشگویی ها بزنیم.
من مطلب خیلی زیاد دارم و خیلی از آنها را هنوز ترجمه نکردم. من اصلا" به ترجمه های فارسی اکتفا نمی کنم چون اغلب تحریف شده است.
لینک هم زیاد دارم اگر خواستید لینک پیشگویی های نوستردموس و یکصد تن از پیشگویان اروپایی و هندی و مسلمان را برایتان بگذارم. جالب هست که اکثرا" حرفهایشان خیلی شبیه هم هست !! حتی خود نویسنده اش هم خیلی تعجب کرده بود. مثلا" می دانستید که اجوج و ماجوج که پیامبر گفته اند در آخرالزمان پیدا می شوند و مردم را اذیت می کنند ، پیشگویان غربی به آنها Gog & Magog می گونید. دقت کنید که عربی حرف "گ" ندارد و به جای آن از "ج" استفاده می کند !! این لفظ بسیار در کتب اسمانی ذکر شده است و بسیاری از پیشگویان آن را پیشگویی کرده اند.
چیزهای خیلی جالب دیگر هم هستند مثلا" تمام ادیان آسمانی همه به این اعتقا دارند که یک منجی جهان را از دست شر نجات می دهد و خیلی تشابهات دیگر.

بله فقط صبر کنيد دوستان من.
به گفته هيتلر کبير رايش سوم هزار سال عمر خواهد کرد.
چه معلوم که بقيه راهش را آرياييهاي ايران طي نکنند؟

حرف شما کاملا" اشتباه هست ! شما یک مطلب را می دانی اما داری شاخ و برگ می دهی.
رایش سوم بعد از جنگ جهانی سوم در آلمان به قدرت می رسد.
نوسترداموس درباره وی اینگونه می گوید :
"" وی از کودکی عادت داشت به سخنرانی های هیتلر گوش دهد. هنگامی که به قدرت می رسد ، آلمان را دوباره به قدرتی می رساند که شایسته المانی هاست و ..... ""
حالا جنگ جهانی سوم چیه ؟ اینجا جایش نیست توضیح بدهم چون توضیحش خیلی طولانی است.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Sector جان
موضوع جالبي هست، پس خودتون پيش قدم شده و تاپيك جديد رو باز كنيد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”