كانادا

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

دوستان لطفا به مسائل ارزشمندتري بپردازيد نه مثل پول تاکسي در کانادا و... :?

کيارش جان در کانادا ازادي مسلمونها تا چه حد هست؟؟ از جهت تبليغات و انجام شعائر اسلامي؟؟ :-(
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

Mohsen1001, محدوديتي من نديم مسجد حجاب و......... همه چي هست برنامه هايي هم در رابطه با تمدن و رويداد ها ي اسلام و............ پخش مي شه حتي ديروز من يه برنامه ديدم كه مجري پس از رفتن به سوريه و ....... به ايران هم اومد :D

بليط اتوبوس سرشونو بخوره وضعيت افتضاحي تو مسايل پزشكي دارند :sad:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

وضعيت افتضاحي تو مسايل پزشكي دارند

آره منم شنيدم همه دکتراش پزشکهاي پاکستاني و هنديه و يک بار هم پزشکي باعث نازايي دايم 300 زن شد بعد دولت هم فرد رو فقط به 3 ماه توبيخ کاري محکوم کرد. :-(
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

brother نوشته شده:کانادا جاي خوبيه ولي احترام ايراني رو نگه نمي دارند بهترين جا براي تحصيل کشور سوئد مي باشد

بنظر شما استرالیا بهتر از سوئد نیست؟؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

كيارش, جان

آیا تو کانادا چند ارگان نظامی مثل ایران که ارتش سپاه بسیج نیروی انتظامی وزارت اطلاعات صنایع دفاع و ... دارد هست یا فقط یه ارگان است؟ :grin: :D
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

KARIM, شرمنده از اين كه دير جواب مي دم نديدم اين پستو :o :o

تا اون جا ما فهميدم ارتش كانادا اين طوري

نيروي هوايي دريايي زميني = گوش به فرمان ملكه ( نمي دونم كي مي خواد بدرود حيات بگه )‌ = سوسول به تمام معنا ارتش شون هم مثل ايران خدمتي نيست استخدامي كه بنده الان دانشجوي دانشكده ي افسريم :o البته :-) ولي باز مي گم ارتشش در مقابل ايران چيزي نيست

:D sardar, الان شبه فردا توضيح مي دم فقط يه چيز بگم اشكتون دراد بفهمين دارين تو بهشت زندگي مي كنيد داداشم 2 هفته پيش سر كار واسش مشكل پيش اومد (‌با دوستش شوخي مي كرد ) چوب خورد تو كمرش نسبتا بد جور برديم بيمارستان 8 ساعت واستاديم تا دكتر بياد نيومد :-o :-o :-o داشته باشين 8 ساعت 8) :sad: بعد تو ايران طرف يك ثانيه ديرمي كرد ............. :) قوربون ايران بشم كه هر شب تو خوابمه :( :(
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

KARIM, درامد خوب مثل 300 هزار تومن ايران اين جا حدود 1800 دلاره كه قيمت ها رو انگار به نسبت ايران زياد كردي نفس بكشي ماليات مي گيرن :sad: :grin:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

البته من تو اروپا هستم ولي از نظر خدمات پزشکي در وضعيت مطلوب هستند مخصوصا چند وقت پيش يه حادثه اي برايمان افتاد و به اورژانس که زنگ زديم در مدت کمتر از 7 دقيقه خودشان را رسوندند تو بيمارستان هم پزشک آماده بود. :-o
هیهات منا الذلة
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

سلام

ولی اکثرا" جوانهای ایرانی برای الاف بازی به کانادا و امریکا می روند.
در مورد ارتش کانادا که جمعیتش وقتی از نصف ایران کمتر هست و تازه خدمت سربازی اجباری نیست پس باید ارتش کوچکی داشته باشه. البته نیازی هم به ارتش نداره چون همیشه به امریکا آویزان هست !! کشورهایی مثل استرالیا و نیوزیلند و کانادا خودشان جیره خور امریکا هستند. افریقای جنوبی هم یک زمانی ارتش خیلی قوی ای داشت (قبل از 1994 منظورم زمان رژیم آپارتاید) چون انگلستان و امریکا و فرانسه خوب بهش می رسیدند و حتی دارای سلاح هسته ای هم بود که بعد زا فروپاشی رژیم آپارتاید به دستور نلسون ماندلا و حمایت سازمان ملل ، تمام سلاح های هسته ای معدوم شد.
یک سوال :
راست هست که می گویند دانشگاه های کانادا گلابی هستند !؟ من در یک دفترچه رتبه بندی دانشگاهای خارج کشور (مورد قبول وزارت علوم) دیدم که رتبه B یا C دارند (یعنی درجه 2 محسوب می شوند)
البته دانشگاه هایش به نظرم خیلی باید الکی باشه وقتی کنکوری برگزار نمیشه. همینجوری افراد را به دانشگاه می فرستند. بعد ما اینجا خودمان را کشتیم درس خوانده ایم خیرسرمان الان کارشناسی ارشد فعلا" داریم می خوانیم !
حالا من نمی دانم مشکل کار کجا هست ؟ آیا چون دانشگاه های آنجا کنکور ندارند بهتر از دانشگاه های اینجا هستند ؟ و یا برعکس.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

كيارش, جان

پس وضعیت ما همچین که فکر می کنیم بد نیست :D

الحمدالله الرب العالمین :D
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

KARIM, يه كم نه خيلي :-)

sardar, دست رو دلم نذار :sad: مي خواي اب پرتقال بگيري 10 نوع tax مي گيرن يه دونه رو اخر سال برمي گردونن يه دونه اصلا معلوم نيست واسه چي مي گيرن :grin: و...............

Sector, ارتشش بوقه روزي فقط 2 تا سرباز تو افغانستان مي مي رن بدون حمله :::P :::P ولي در كل ارتشش چنگ به دل نمي زنه :-P و در همين انجمن يكي از دوستان گفته بود كه حقوق خلبان هاي نظامي اينجا 300.000 دلاره كه من به معلممون گفتم سنگ كوب كرد :( نه خير حقوق خلباناي نظامي 40.000 دلاره كه = :::P حقوق دكتراي سطح بالا اين قدره :D دوستان سوالي نبود :(
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
سپاس‌های دریافتی: 43 بار
تماس:

پست توسط Marshal »

كيارش, sardar, خوش بحال شما دو نفر. من هم 17 سالمه و تقريبا هم سن شمام. اي کاش من هم ميتونستم در خارج ادامه تحصيل بدم. :sad:
از موقعيتتون خوب استفاده کنيد دوستاي عزيز :-) :)
آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
تصویر
حالا باورتون شد؟!!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”