كانادا
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
mach1, منظورم اينكه يه بار ديگه گير بدي بد مي خوري
sardar, جلل خالق يعني چي نه دبيرستانه نه ...... دلم كباب شد تو اين جمع فقط من مي فهمم چه دردي مي كشي ولي هم چشم تو كور هم چشم من ديگه به حرف هركي گوش نديم
شانس ما اكرايني
يه ادم هاي هرزه ي ....... ( خودم سانسوركردم ) كه نگو بنده در اندركفم
خول هست تا خل چه نوعي ؟؟

sardar, جلل خالق يعني چي نه دبيرستانه نه ...... دلم كباب شد تو اين جمع فقط من مي فهمم چه دردي مي كشي ولي هم چشم تو كور هم چشم من ديگه به حرف هركي گوش نديم

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
sardar, اوه اوه نه بابا 8) اره 8) مامان بيا به بين دوستم چي مي گه 8) 8)
bmyazdani, من ادم كنه اي ام تا نرم تو ارتش بي خيال نمي شم
بعدم من سرباز ايراني ام
هر جا تو هر كشوري
اميدوارم متوجه بشي 
bmyazdani, من ادم كنه اي ام تا نرم تو ارتش بي خيال نمي شم

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
mach1, شوخي كردم عزيز ما كي باشيم
همين جا بگم بهتره
اين جا دولت يه كاري كرده تمام مردم يا دارند خريد هالووين مي كنند يا دارند به اهنگ گوش مي دن يا كاراي ......... در نتيجه مردم پپه اي داره ( به نازم به ايران كه همه ي مردم يه پا سياست مدارن ) اينا فقط دنبال يكي مي گردن بره تو ارتش چون اكثرا همه مهاجرند و دوست ندارند برن تو ارتش يا به دلايل بالا پس خيلي اسونه و چون ارتش كوچيكي داره ارتشش نسبت به ايران تجهيزاتش بيشتره

آخرین ويرايش توسط 1 on كيارش, ويرايش شده در 0.